Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126445 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #1140 dnia: 24 Stycznia 2012, 06:49 »
Sylwia - bardzo ładnie wygladasz ;) A co do Karola to mowilaś że on szczupły i mały a tu jednak kawał chłopa ;)
Nie jestem na rzadnej konkretnej diecie, nie jem wieczorem, nie jem słodyczy, bualego chleba, ziemniaków etc .

Mega zakupy spożywcze Ci sie szykują, az z ciekawości zapyam ile np. miesa czy chlebka czy ziemniaczków musicie kupic? ;)

A co do listy to hmmm...

Bielizny i bizuterii nie ma ale mozna podciagnąć pod ubiór
Potrzebujecie np. serwetek papierowych dla gości?
U nas jest tradycja strojenia klatki - nie wiem jak na Pomorzu
Pudełko na koperty ?

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #1141 dnia: 24 Stycznia 2012, 08:45 »
Dekoracja kościoła?
Dekoracja auta?

Ja tam tylko kwestie dekoracyjne mam teraz w głowie. A co do zdjęć nos tuniki, a nie wiazane ciuchy, to tez lepiej sie bedziesz czuła:D. Nie wygladasz az tak zle marudo :P. Moj K tez mial motor, ale trzeba bylo kupic wieksze auto, a kredyt nam sie nie usmiechal, wiec motong poszedł w rozliczenie.. marzenia zostaja i wspomnienia  ;D

Offline Delaila

• entuzjasta
« Odpowiedź #1142 dnia: 24 Stycznia 2012, 08:59 »
ojej... ale wstyd ::) ŻADNEJ oczywiście, tak to jest jak sie o 5-tej wstaje ;)

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #1143 dnia: 24 Stycznia 2012, 09:02 »
dopisz..

ja kupuje szampana dla dzieci, nie wiem czy u was tez beda, w trakcie wejscia na sale beda czuly sie wyróznione maja takze kieliszek, a nie stojac z pustymi rekami  ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1144 dnia: 24 Stycznia 2012, 09:21 »
sylwus - swietnie wygladasz naprawde, fajna usmiechnieta laska z Ciebie! z Karolem super do siebie pasujecie, swoja droga przystojniak z niego :D  ;D jeszcze czekam na fotki nowego koloru wlosow :)
co do listy to powiem, ze macie o wiele wiecej zalatwionych rzeczy niz ja, a ja mam wczesniej slub! No ale po egzaminach w ten weekend zajme sie slubem juz bardziej, a na razie musze skonczyc chociaz pierwszy rozdzial mojej pracy licencjackiej :P
co do piosenki to juz mi sie przejadla, ale rzeczywiscie jest piekna! ja szukam bardziej czegos klasycznego, ale sama jeszcze nie myslalam nad tym...

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1145 dnia: 24 Stycznia 2012, 09:46 »
hhmm...kiedy wczoraj powiedziałam P. żebyśmy może wybrali się po jego garnitur, stwierdził, że po pierwsze jeszcze duzo czasu, a po drugie, to on właśnie rozkręcił swojego klasyka i będzie przy nim siedział, a czekał na to 8 miesięcy...
 :D
chłopy to czopy....lalalala ...  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
« Odpowiedź #1146 dnia: 24 Stycznia 2012, 09:58 »
tak nasza forumka ;p Polecam super kobitka ;D
  ;) dzięki  ;)

Offline Delaila

• entuzjasta
« Odpowiedź #1147 dnia: 24 Stycznia 2012, 10:10 »
z Karolem super do siebie pasujecie, swoja droga przystojniak z niego :D 

też o tym pomyslałam ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1148 dnia: 24 Stycznia 2012, 12:06 »
dziewczyny "przystojna" kobieta to i chlop heheh ;D nie no przeciez to chudzielec jak nic hyhy na tej fotce z kolezanka to jzu jestem pijana brzydko mowiac bo to sylwestrowa noc dlatego tak neiwyraznie ;p pozniej wkelje wam jeszcze jedno foto moze nei piekne bo mamy dzikie miny ale widac jak on do mnei sie prezentuje chudo ehhe ;p

kosciola nei wpisalam- bo siostry dekoruja chyba zobacze jeszcze, przystrojenioe auta..,. kupie jakies tablice rejestracyjne i wstazki na maske nci nie chce ;p
co do rzezcy.. serwetki zapewnia karina.. chyba? musze ja zapytac ;p
pudelko an koperty musze kupic, tuby z konfetti tez, i klatke tez przystroimy chyba nasza ;p ladnie bedzie choiaz u ans sie tego neir obi ale ja zrobie bo bede sie z tego podwojnie cieszyc ;D

miesa ile kupujemy... podam ci przykladowo- 5kg wolowiny na tatar, 18 kg karkowki, 10 kg schabu, 10 kg filetow z udzca kurczaka.... np 8 kg koncentratu pom, 12 litrow oleju ;D hahaha takze te ilosci sa dosc spore..

emma- moj narazie swinoujsciem zyje tylko wraca co dzien na noc wiec jestem szczesliwa ale widze ze brakuje mu grzebania przy motocyklu swoim ;[
chyba go ciutke ograniczam....  ja polecam ten sklep w ktorym aj kupilam z karolem babka konkretna na maxa od razu wie co apsuje... daje dobry rozmiar ii kilkanascie modeli ;p i jest tam dosc tanio... chyba ze wy szukacie czegos firmowego typu sanset suit to  ten moj sklep odpada ;p

piosenka-- wlasnie my jak bylismy na weselach 2 hyhy to jej nie bylo ale pewnie goscie moi ja beda znali.. no np wielka milosc mi sie nie widzi zabiore cie tam tez nie... szczytem glupoty (sory ejsli kogos urazilam) jest piosenka winda do neiba na pierwszy taniec, przeciez to historia smutnej milosci ;D no.. moze jeszcze cos znajde sama nie wiem  kurde ;[

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
« Odpowiedź #1149 dnia: 24 Stycznia 2012, 12:12 »
ja mialam jako pierwsza piosenke oczarowanie wodeckiego - moze ci sie spodoba
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #1150 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:38 »
My na pierwszy taniec mieliśmy "Śnaidanie do łóżka"Piaska. Jakoś tak fajnie dopasowaliśmy sobie te słowa do nas... Ach i teraz za każdym razem jak słyszę ta piosenkię to ryczę jak głupia  :D :D :D

Anjuszka Ty miałaś wielkie łapska????Ja jakoś nie zauważyłam !!!Tak pięknie wyglądałaś,że nie zwróciłam uwagi  :) W ogóle jesteś śliczna,szczególnie w tych rudych włoskach  :brewki: :brewki:

Sylwia masz bardzo ładna twarz,taką dziewczęcą i delikatną.Nadal uważam,że będziesz pięknie wyglądała !Musisz tylko dopasować model sukni do siebie i tyle!Jak masz ochotę schudnąc to schudnij-tak dla podwyższenia własnej samooceny...
i nie bardzo rozumiem dlaczego nie mierzyłaś tych księżniczek?Panie Ci w salonie nie dały takiego modelu do mierzenia?Dobrze zrozumiałam? Wg.mnie powinnaś się uprzeć i mierzyć KAŻDY model.Nieważne czy odpowiedni dla Ciebie czy nie!Musisz być pewna,że to co wybierzesz jest najlepsze-a jak niby masz to wiedzieć jak nie zmierzysz?  ;) Musisz przymierzyć chociażby po to,abyś wiedziała że to nie dla Ciebie!  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1151 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:49 »
Czesc dziewczynki ;D
Bylam dzis  w mariette zapytac o jakas ksiezniczke ale nie az tak obszerna, zapytaalam czy pani mnei w nai wcisniej jak wpadne 20 lutego mierzyc, powiedziala ze wcisnie najwyzje nie dopniemy ;D i zapisala ja przy moim nazwisku.. i pamietala mnie bo jak jej powiedzialam ze zapisalam sie na 20 na targch to od razu mi powiedziala ze jakas tam suknia x jest ktora bylam zainetersowana, a ja mowie ze y, ze x nie kojarze a ona mi pomkazala fotke i od arzu ja skojarzylam eheh ;p wiec kochana pani z mariette ;] chociaz mam wrazenie ze ja moja osoba ja troche wkurzam i ze tarci do mnie i moich marudzen cierpliwosc i tak ja lubie ;D nie czuje sie przy niej tak starsznie brzydka i gruba a tak sie czulam w pretty women ...  pani niby obslugiwala jak anlzey ale bez slow i jakos tak czulam sie przez nia zle obsluzona tak no brzudko sie czulam no ;p

jak uda mi sie w katalogu znalesc suknie ktora bede meirzyc to wam pokaze na rysunku miala piekny dol, prawie jak marabu ;D
pozniej tez moze uda mi sie pyknac fotke moich blond klakow ;D

patrycja nie pamioetam czy napisalam wiec moze sie powtarzam ale 1 razem jak mierzylam suknie to nikt mi takowej nie zaproponowal a i ja sie nei prosilam.. jedynie w nikol poprosilam to pani powiedziala ze to model absolutnie nie dla mnie bo mnei pogrubi jeszcze bardziej, tak wiec w innych salonach juz nawet nei pytalam ;p

co do piosenek pozniej poslucham, moze i nas zaurocza?

tymczasem musez leciec do taty pracy, na poczte, dokonczyc barszcz i zrobic kolduny .. w planach mycie auta ale moze bcy ciezko z czasem

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1152 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:58 »
Sylwia,skoro czułaś się źle obsłużona  to chyba sie już tam nie wybierasz co?Komfort podczas tak ważnych przymiarek również jest ważny.
Masz się czuć piękna i ważna  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1153 dnia: 24 Stycznia 2012, 16:06 »
patrycja no co ty juz do pretty nigdy nie pojde i nigdy nie polece tego salonu... nawte sam salon taki ponury mi sie wydawal jakos tak dziwnie...
najbardziej to ja lubie moje mariette... i teraz ide tam 20 lutego i chcialam do arveny i vivien ale nie wiem  czy bede chciala skoro np zamowie na spontanie w mariette ;p

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1154 dnia: 24 Stycznia 2012, 16:14 »
hehehe jeżeli zamówisz na spontanie to zrozumiemy jak nigdzie indziej nie pójdziesz  ;D W takim przypadku nawet bym Ci nie radizła chodzić po pozostałych salonach  :P

Offline Karina
  • zapaleniec
« Odpowiedź #1155 dnia: 24 Stycznia 2012, 17:52 »
" serwetki zapewnia karina.. chyba? musze ja zapytac ;p "
i to złożone, hehehe ;) Sylwusia masz opcję full :-)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1156 dnia: 24 Stycznia 2012, 17:56 »
http://www.lamariette.pl/#/pl/collections?image=28&id=6 w lutym  bede mierzyc taka ;D
http://www.lamariette.pl/#/pl/collections?image=9&id=6 ta mierzylam i karolowi pokazalam na modelce nic nie mowiac i powiedzial ze bardzo aldna w bieli ;p
a co powiecie o tej? http://www.lamariette.pl/#/pl/collections?image=13&id=4

a dzieki Karinka hehe ;p jeszcze mam pytanko... jesli mam ok 115 gosci to robimy 3 czy 4 rzedy i po ile oosb w  rzedzie mneij wiecej wychodzi moze sie orientujesz???????? pytam bo planuje w wolnej chwili rozsadzic gosci i chcialam sobie to rozpisac a nei wiem na ile rzedow ;D
mam nadzieje ze nie gniewasz sie ze przez forum ;p a jak cos to napisz mi na meila ;) pozdrowionka

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
« Odpowiedź #1157 dnia: 24 Stycznia 2012, 18:02 »
Ta ostatnia podoba mi się bardziej :*

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1158 dnia: 24 Stycznia 2012, 18:14 »
Sylwia,jak dla mnie 1wsza jest bardzo ładna.Ciekawa jestem jak będziesz w niej wyglądała  :)
Druga jakoś tak bez większego wrażenia  ;)
A trzecia nic a nic mi się nie podoba.Niby tak fason zalecany jest dla dziewczyn o bardziej kobiecych ksztaltach,ale powiem Ci że wg.mnie taki fason nie tylko sprawia,że zazwyczaj PMka wydaje się być kilka kilo cięższa niż jest w rzeczywistości a dodatkowo dodaje takiej powagi-ale w tym złym tego słowa znaczeniu  ;)

Ja uważam,że Panna Młoda która nie nosi rozmiaru 38 rownież ma prawo wyglądac pięknie i delikatnie  :) Dlatego polecam suknie,które nie tylko zakryją mankamenty ale i podkreślą atuty!  ;D Nie widziałam Cię na żywo,ale powinnaś wybrać suknie z leciutkiego materiału np.tiulu,może nawet pokusiłąbyś się na suknie z nieco obniżonym stanem  :)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #1159 dnia: 24 Stycznia 2012, 18:21 »
Mam takie samo zdanie jak patrycja_4r :), 3 nie powala.... za to nr 1 jest taka stylowa i powabna jednocześnie:). pamiętaj, żeby suknie też dobrać do swojego charakteru:), musisz się w niej dobrze czuć:). Mi np wszystkie księżniczki nie pasowały, bo dziwnie się w nich czułam choć całe życie marzyłam o sukni ślubnej jak z kopciuszka:D. Za to jak ubrałam swoją suknię, to poczułam się mega kobieco i sexi:D.
Ty też masz się w sukni czuć pięknie, sexi i kobieco:), suknia ma być wygodna, nie krępująca ruchów i podkreślająca Twoje atuty, a nie jakiś maskujący namiot:D. Karol jak Cię zobaczy w dniu ślubu, to nie ważne w jakiej sukni bo i tak go zamuruje hehe:D: Fryzura, makijaż, kwiaty, biżuteria...kobieto będziesz błyszczeć!:D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1160 dnia: 24 Stycznia 2012, 18:32 »
pierwsza sama chcialam kupic, ale uslyszalam cene 3200 wiec zrezygnowalam, bo nie dam tyle za suknie :) reszta ok ale nie w moim guscie :) ciebie chce zobaczyc a nie modelki! :D  :brewki: :brewki:

Offline Karina
  • zapaleniec
« Odpowiedź #1161 dnia: 24 Stycznia 2012, 18:41 »
standardowo w krótszym rzędzie jest od 24osób (od wysokości  stołów) do 28 od prawie ściany
jesli 3 rzędy, to ten jeden musi być długi (ten od okien), a jeśli chcesz mieć połowę na tańce, to 4 rzędy
jak są 4 rzędy - to wtedy między środkowymi widać fajnie Was i to , co przed Wami :-) a jak 3 - to ten środkowy centralnie na Was

Offline Karina
  • zapaleniec
« Odpowiedź #1162 dnia: 24 Stycznia 2012, 18:49 »
pierwsza piękna

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1163 dnia: 24 Stycznia 2012, 18:54 »
pierwsza i druga są bardzo ładne, trzecia średnia...
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #1164 dnia: 24 Stycznia 2012, 19:15 »
Ja też nie rozumiem tych którzy wybierają na pierwszy taniec " windą do nieba", no przecież ona w tej piosence wcale nie kocha tego z kim ślub bierze :P ale pewnie ludzie na refren lecieli ;D
a do sukien pierwsza boooskaaa :Serduszka: :Serduszka:
druga i trzecia nie zrobiły na mnie wrażenia ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1165 dnia: 24 Stycznia 2012, 20:38 »
tak tak...pierwsza piekna!...trzecia namiot... ;D nie zakrywaj sie czyms takim dziewczyno :)...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1166 dnia: 24 Stycznia 2012, 20:58 »
haha ;D mi sie podoba 1 na fotce..  druga mailam an sobie i gdyby tyl byl mneijszy i bylaby w bieli etz mi sie podoba ///
zarz wam pykne moja fotke mnie sprzed chwila ale mopich blond nie widac hehe ;p jutro dam nowe ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #1167 dnia: 24 Stycznia 2012, 21:17 »
2 i 3 okropne  ::)
za to 1 fajna, ale ciekawe jak to będzie z Twoim biustem w takim serduszku... nie możesz iść prędzej jej przymierzyć? nie wytrzymamy do lutego :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1168 dnia: 24 Stycznia 2012, 21:20 »
mnie tez z tych pierwsza sie podoba,a czy to w tym salonie mozna laczyc jaki sie chce dol z jaka chce sie gora?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1169 dnia: 24 Stycznia 2012, 22:19 »
mi tam sie 2 bardzo podoba na mniej, tylko zeby tego "kupra" nie bylo... a tak ladnie mi w niej serio ;p tzn mi sie poodoba fotki sa gdzies  wtym watku wiec mozecie raz jeszcze luknac i zobaczyc ;p czy az tak zle? ;p hm.. sama nie wiem
nie wiem tez jaka gore wybrac..
przyszlazona nie wiem czy mozna tak laczyc ale pewnie mozna ;p