Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127755 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #1080 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:24 »
Hmmm gdyby tamta na Ciebie pasowała to chyba zaryzykowałabym i pojechałabym tyle kilometrów.....wkońcu to jedyny dzień, żeby poczuć się jak prawdziwa księżniczka :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1081 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:31 »
hehe lebara nie kus ;D ja ciagle o niej mysle...
ale coz.. boje sie ze ta ksiezniczka mnei pogrubi aj sama nei wiem niezdecydowana jestem

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1082 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:34 »
Sylwusia, dawaj na spontana prosto po pracy do jakiegos salonu (najlepiej w takim, ktorym cie jeszcze nie znaja:P ) i mierzaj księżniczki :) i nam tu fotkę wieczorem wstawisz ;]

Offline lebara

• maniak
« Odpowiedź #1083 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:34 »
To może przymierz sukienkę typu księżniczka w swoim mieście i zobacz jak w niej wygadasz, jeśli będzie pasować to czemu by nie jechać, Poznań jest piękny przy okazji zrobisz sobie wycieczkę :D:D:D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1084 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:42 »
hehe ja lubie wycieczki tylko wiecie co mnei zastanawia ze ta suknia co mi sie podoba na fotkach na dziewczynach nei wyglada jka taka typowa ksieznicza mam wrazenie ze jest troche mneij rozlozysta... czy sie myle? jak myslicie???

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1085 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:44 »
sylwusia w arvenie na jagiellonskiej jest ta sukienka, idź i przymierz, to typowa ksieżniczka  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1086 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:46 »
dzwonilam dzis do arveny niestety nie ma jej juz ;[
emma try widzials mnie na zywo... powiedz szczerze widzisz mnie w czyms takim, czy jednak cos z tych co pokazywalam na fotach lepsze by bylo. prosze o szczera odpowiedz ;p

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1087 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:55 »
Sylwusia, no tez mi sie wydaje, ze ta z Poznania na tej pani wyglada jakos mniej rozłorzyście, nawet jak porównasz z katalogowym zdjeciem. Moze kobitka sobie zazyczyła jak zamawiała mniej tego tiulu - czy co tam jest.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1088 dnia: 23 Stycznia 2012, 17:13 »
sylwusia - oto szczerość: jesteś mega wielka i gruba,nigdy nie widziałam grubszej kobiety, nie mogłaś się przecisnąć przez drzwi w kawiarni i zajęłaś dwa miejsca przy stoliku - na jednym się nie mieściłaś, kiedy przechodzilas obok mnie,czulam przeciąg, a kiedy szlysmy do domu, wszyscy musieli schodzic nam z drogi; dziwię się,że kupujesz sobie ubrania w sklepach, nie wiedzialam że szyją w ogole takie - przecież jesteś kolosem; kiedy będziesz szla do ołtarza, trzeba będzie chyba ławki na bok poprzesuwać, bo się nie zmieścisz....masakra...

sylwusia - Ty jesteś opętana!!!! masz wypaczone spojrzenie na własną osobę!!! masz okrągłe seksowne piersi i okrągłe biodra - figura apetycznej klepsydry, jestes proporcjonalna, masz ładną skórę i uśmiechającą sie rumianą buzię - czego Ty od siebie chcesz?

w sukience ślubnej jest dopasowany gorset,ktory Ci ściśnie talię,bedzie dzieki temu wydawala sie szczuplejsza - u każdej dziewczyny i chudej i szczupłej i normalnej i grubszej i tłustej;
kiedyś napisalam w swoim odliczanku,że podobają mi sie ksieżniczki, ale nie wiem czy wypada ubrac taką trzydziestodwulatce, czy to może sukienka dla młodziutkich dziewcząt - wyśmiałyście mnie - i słusznie; i teraz ja wyśmiewam Twoje obawy - panna młoda ma być zadowolona i uśmiechnęta i jeśli osiągnie to dzięki sukni księżniczce czy srebrnym butom czy jednakowo ubranym druhnom - niech tak będzie i nic pozostalym do tego  :D

zatem - przymierzaj księżniczki i relacjonuj jak się w nich czujesz :-)

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1089 dnia: 23 Stycznia 2012, 17:21 »
heheh kochana jestes haha ;]
ok wracam do domku i sie mierze ;D zdam relacje co robie dalej za jakas godzinke

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1090 dnia: 23 Stycznia 2012, 17:25 »
 :boks_4: :boks_4: :boks_4:

do mierzenia!!!!!  :Kill:
 :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lebara

• maniak
« Odpowiedź #1091 dnia: 23 Stycznia 2012, 17:31 »
sylwusia - oto szczerość: jesteś mega wielka i gruba,nigdy nie widziałam grubszej kobiety, nie mogłaś się przecisnąć przez drzwi w kawiarni i zajęłaś dwa miejsca przy stoliku - na jednym się nie mieściłaś, kiedy przechodzilas obok mnie,czulam przeciąg, a kiedy szlysmy do domu, wszyscy musieli schodzic nam z drogi; dziwię się,że kupujesz sobie ubrania w sklepach, nie wiedzialam że szyją w ogole takie - przecież jesteś kolosem; kiedy będziesz szla do ołtarza, trzeba będzie chyba ławki na bok poprzesuwać, bo się nie zmieścisz....masakra...

hehehe normalnie popłakałam się ze śmiechu..... :D:D:D

Zgadzam się z opinią emm-a, ja jestem zdania, że to Nasz dzień i zrobię tak jak ja uważam, nie obchodzą mnie opinie ciotek, którym np nie podobaj się to, że będziemy mieli winietki, one miały swój dzień i mogły sobie go zorganizować tak jak chciały, tak samo kuzynki panny, które wygłaszają opinie, że one zrobiłyby inaczej, wtedy mówię, ok będziesz miała swój ślub to tak zrobisz ale teraz to ja wychodzę za mąż i robie jak uważam... i kończy się gadanie.
Dlatego jeśli, podoba Ci się taka sukienka i pasowałaby Ci to czemu miałabyś jej nie założyć?? Pamiętaj to Ty jesteś najważniejsza :) A jeśli nie przymierzysz i nie zobaczysz jak leży to nie będziesz wiedziała, ja też kupiłam taką sukienkę, której nawet nie brałam pod uwagę na początku, szukałam zupełnie czegoś innego, ale gdy ją zobaczyłam i przymierzyłam była moja :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1092 dnia: 23 Stycznia 2012, 18:16 »
no wiec zmierzylam sie i lpa niestety jestes za gruba ;D
pani mowila ze suknia szyta na maire 100/70/100
ja mam 102/84/110
;[ lipa ale coz..

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1093 dnia: 23 Stycznia 2012, 18:25 »
emmo - masz racje co do tego, ze sylwusia ma wypaczone spojrzenie na siebie!
a dobrze sie zmierzylas kkobito?  ;D masz diete wiec na pewno zgubisz jeszcze co nie co w wymiarach :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1094 dnia: 23 Stycznia 2012, 18:27 »
wydaje mi sie ze zmierzylam sie ok, no coz.. trudno
nie wyrzuce z pamieci tego ogloszenia zmiere sie jeszcze za miesiac ok, i zobaczymy co jest 5 ;p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1095 dnia: 23 Stycznia 2012, 18:55 »
sylwucha jak sobie tak sciagniesz gorset jak tamta laska to tez bedzie 70 :)....poza tym poki co dukanie ladnie Ci idzie, wiec jak nic dasz rade......
szkoda tylko, ze ta babka kiecke do pzn wywiozla, bo jakby na miejscu byla to by nie bylo w ogole problemu...

my Ci tu nie odpuscimy :bicz: :bicz:  ;) :D

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1096 dnia: 23 Stycznia 2012, 18:59 »
suknia bardzo ładna, moim zdaniem powinnaś iść do któregoś z salonów w sz-nie i przymierzyć jakaś księżniczkę, żebyś wiedziała jak się czujesz w tym fasonie i wtedy byś wiedziała czy w ogóle sobie zawracać głowę i szukać czegoś w tym stylu czy może dać sobie spokój... Często tak jest, ze podoba nam się jedno, a w rezultacie decydujemy się na zupełnie inny fason ;) Przynajmniej ja tak miałam ;) Chciałam mieć prostą, bo takie mi się podobały i myślałam, że będzie mi w nich dobrze, a ostatecznie mam falbanki ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #1097 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:18 »
Nie bardzo wiem o jaką suknię chodzi bo jakoś mi umknęło  >:( Gdybyś mogła mi napisać to będę wdzięczna  ;D
Dziewczyny dobrze pisza-przejdź sie po salonach i mierz!Będziesz wiedziała jaki model jest dla Ciebie odpowiedni!Bo tak to zawracasz sobie głowę a może się okazać po przymierzeniu,że to nie to...

Co do księdza-mam nadzieję,że uda wam się to załatwić  :) Będę trzymała kciuki!  :)
W razie gdyby wam się nie udało,to na waszym miejscu zmieniłabym kościół-jest ich trochę w Szczecinie,więc czasem warto wybrac taki,który jest przyjazny młodym  ;) Wiadomo,czasu macie niewiele bo trzeba to załatwić nim ruszycie z zaproszeniami...ale jest to jak najbardziej do zrobienia...

Póki co kciuki są  :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1098 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:27 »
http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna;marabu;emmi;mariage;r;40;-;42,ogloszenie,86957.html patrycja chodzi o ta..
femme wiem wiem ja dlatego w sumie nei ogladalam przed 1 wizyta w salonie sukien bo stwierdzilam ze na necie wsyztsko wyglada inaczej.. mam 2 swoje faworytki nadal... ale ta jest taka piekna w tancu ;p
i dzieki za kciuki...
dziewczyny dzis mam mega kryzys.. 2 razy gzreszylam w ciagu 2 tyg... dzis nie mam nci do zarcia dukanowego ze tak napisze brzydko i mnie ssie jak nic ;[ nie  daje rady... a ugotowana tylko fasolka po bretonsku.. beczec mi sie chce... bo na dodatek mama mnie dzis mega zdolowala ;[ ot caly moj nastroj

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1099 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:29 »
oj nie dołuj się... żadna zima nie trwa wiecznie ;) :D

może wybierz się na spacer - zrelaksujesz się i może jakoś głód przejdzie?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1100 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:32 »
jeszcze gadam z moja kochana swiadkowa.. i same siebie kusimy na piwo i dobre ejdoznko we dwie... bez chlopowo, dzieci, problemow, dolow a obie jestesmy na diecie...
nie emma to nei to ja generalnei ostatnio chodzilam ciagle sumiechnieta mialam chwilowki ewentualnie a dzis jest porazka..
poczulam sie jak akrta przetargowz moich rodzicow nie wazne ze juz dorosla kobieta ze mnie, ale po zcesci dalej mnie utrzymuja i zachowuja sie nie fer wobec mnie. jest mi choolernie przykro.,.
jestem glodna, smutna ze nie mam tylu cm ile potzeba do tej sukni ogolnie dol i do tego bola mnei zatoki od nocy

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1101 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:33 »
Suknia sama w sobie bardzo mnie się podoba  :) Co prawda ja nie bardzo przepadam za takimi księżniczkowymi,ale ta ma piękny gorset który na pewno świetnie wymodeluje sylwetkę  :) ale nadal twierdzę,że powinnaś wybrać się do salonów i pomierzyć.I to jak najszybciej!  :-*

Nie bardzo mogę pomóc jeżeli chodzi o dietę-sama nie jestem zbyt konsekwentna i często ulegam pokusom  >:(
Myślę,że jeżeli masz doła czy dieta jakoś specjalnie Ci nie służy to nie katuj się nią.Nie wiem może właśnie fitnes,basen ogólnie więcej ruchu...może tak będzie Ci łatwiej  :) Nie smutkaj się  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1102 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:34 »
Sylwia a co do tych Twoich centymetrów brakujących do sukni-pomyśl sobie,że widocznie to nie jest suknia dla Ciebie!Inna jest tą jedyną i jak tylko zaczniesz chodzić po salonach to ją znajdziesz !!!  :przytul:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1103 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:40 »
dzieki patrycja ;*
tak wlasnie mysle ze widocznie gdzies czeka pikniejsza... co do diety.. ja musze cos takiego miec wtedy mneij jem nie obbzeram sie wieczorami.. dlatgeo az tak bardzo nei placze jak niekiedy grzesze bo wiem ze na co dzien w miare sie trzymam co i tak jest trudne..
w tym yg karol mi przyniesie spreztuy do cwiczen moze bedzie lepiej jak cos poruszam sei chociaz troszke

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
« Odpowiedź #1104 dnia: 23 Stycznia 2012, 19:41 »
Sylwia, łączę się w bólu bo ja tez na diecie ::) Napij się chociaż ciepłej herbatki to lepiej Ci się zrobi ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #1105 dnia: 23 Stycznia 2012, 20:06 »
Suknia śliczna, ale Sylwia ja jak byłam pochodzić po salonach to mi się w necie co innego podobało, a ostatecznie mam całkiem inną suknię ;)
tak więc słuchaj nas tu wszystkich i mierz ;D i nie patrz się na to ile jeszcze musisz schudnąć bo się zakatujesz, idź pomierzyć, a sama zobaczysz w jakiej Ci będzie najlepiej :-*
I odgoń od siebie już ten smutny nastrój ;) :-*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1106 dnia: 23 Stycznia 2012, 20:08 »
delila na jakiej diecie? ;p
aniolek chyba musze sie polozyc spac.. chociaz mam pustke w brzuchu i bedzie ciezko.. zastanawiam sie czy nei wypic sobie kakao ale takie nesqik to by mnie chyba posatwilo na nogi ;p mimo ze nie powinnam bo cukru ma duzo ;p

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1107 dnia: 23 Stycznia 2012, 20:18 »
Sylwia,a może właśnie herbatkę-co by trochę brzuszek oszukać ?  :) albo jakieś warzywko ?

Chyba trzeba Cię też wirtualnie kopnąć w tyłek,co byś trochę zmądrzała hehehe.Widziałam Twoje zdjęcie-jestes ładną dziewczyną i niepotrzebnie zadręczasz się myślami o swojej wadze!Odpowiednia suknia Cię tak wymodeluje,że będzie pięknie!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1108 dnia: 23 Stycznia 2012, 20:21 »
chyba juz z 12 dzis wypilam tylko sika m caly czas hehe ;p
patrycja mam nadzieje ze na nasze lutowe spotkanko wpadniesz i wtedy bedziesz gadala o mnei inaczej to te suknie tak mnie wymodelowaly heh

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1109 dnia: 23 Stycznia 2012, 20:25 »
Sylwia,ale ja mówię o tym zdjęciu co chyba na samym początku wrzucałas-takie tam jakies ze spaceru  ;D
A w sukniach to nie pamiętam czy widziałam-ja jakoś tak nie kojarzę za bardzo  :P
W każdym  razie bardzo chętnie wpadnę na spotkanie,oczywiście jak tylko wszystko mi się zgra i czas na to pozwoli  ;D
Założe się,że nie będę mówiła inaczej!Pamiętaj,że to suknia jest dodatkiem do Ciebie a nie na odwrót  :-*
Baaa nawet na forum było kilka dziewczyn(tych które ja jakoś znałam,kojarzyłam)które miały rozmiar powiedzmy +38 a na ślubach wygladały PIĘKNIE!!!
Odpowiednio dobrały suknie,piekny makijaż + szczęście i często wyglądały lepiej niż nie jedna PMka rozmiaru 36  :-*