cherrypie kolory hm.. sciany sali sa pomaranczowe a chcielibysmy przystroic sale na pomaranczowo bialo

moze zielone dodatki chcoiaz ja bym zrezygnowala ;p
ale bedziemy mieli motyw przewodni teraz juz to wiem- motocykl

i wlasnei chcemy zapytac czy na takich winietkach zamaist tych standartowych obraczek, golebi itp moznabylobty umiescic mini motocykl

natomiast zaproszenia bylyby z naszym foto w tle na 1 planie my na drugim w tyle nasz motocykl

bedziemy mieli tez parade moto, fotografia i film beda tez krecone z motyw motocykla ;p do tego mamy figurke na tort para mloda na motocyklu

to byloby na tyle

co wy na to? nie przesadzamy? bo wizja anszego slubu i wesela nie ejst jakas na amxa ekstrawagancka

chcielibysmy meic takie "wiejskie" w towrzystwie rodziny i przjaciol male wesele ;p ale moj K. jest wielkim pasjonatem motocykli ja tez zalapalam bakcyla i tak mnie to korci

co do gajera moj K. jest taki krasnoludek ehhe ;p wiec musi byc cos co go optycznie wydluzy ;p i mysle nad normalnym czarnym lub czranym z ciekimi paseczkami ;p
obraczki mamy w prezencie ale do przetopienia ;p tesciowa keidys przywiozla od ruskich io sobie elzaly i czekaly na okazje

sa jeszcze z metka ;p wzor obraczek hm nie wiem mamy inne gusta ;p