Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126902 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #180 dnia: 9 Września 2011, 12:47 »
Natyska ja tez bardzo sie ciesze uwierz mi ;)
urodzinki mam 23 pazdziernika ;)
Dziewczyny wkleje tu ale i na zniecierpliwionych 2012 fajna stronka dzialaja w szczecinie, zaproszenia w rozsadnej! cenie moim zdaniem eleganckie, jedno widzialam na zywo bardzo ladne, starannie wykonane ja musze sie z nimi skontaktowac bo mam kilka pytan moze ktorejs z was sie spodoba cos od nich, prowadzona sprzedaz internetowa ale mozliwy odbior osobisty ;)
www.zjakzaproszenia.pl

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #181 dnia: 9 Września 2011, 13:26 »
Ładne te zaproszenia! :) A czy macie jkaieś kolory przewodnie Waszych ślubów? Tzn czy są np konkretne kolory jakie będziecie chcieć mieć na zaproszeniach, i przy dekoracji stołów i krzeseł, itp? Mi się podoba combo różowo- czarno- białe, ale wiele osób to krytykuje twierdząc, że czarny to tak nie bardzo do ślubu. Tzn ja bym tylko lekkie akcenty czarnego chciała, reszta to róż i biel. Kiedyś mój M. chciał iść do ślubu całkiem na czarno + krawat np różowy, ale ostatnio zaskoczył mnie gdy kupił sobie taki elegancji frak i muchę hehehehe :) No to daty jeszcze nie mamy, ale mamy obrączki i ubiór dla młodego :) hehehe

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #182 dnia: 9 Września 2011, 13:37 »
My będziemy mieć kolory biel-złoto, ale biel będzie przeważała:). Co do ubioru PM, ja swojego namówić chcę na garnitur w odcieniu popielatym i krawat w odcieniu perłowego, brudnego różu:D, bo wiem że będzie super wyglądał w takiej kombinacji:). Mam jeszcze trochę czasu, więc po woli go nakręcę;). Co do obrączek też przy najbliższej okazji zaciągnę PM do jubilera, pomierzyć trzeba co i jak leży;). Jak na razie jestem za Apartem, bo mam od nich trochę biżuterii, pierścionek zaręczynowy też i jestem bardzo zadowolona:). Jeżeli nie Apart, to mam już upatrzonego złotnika, który powiedział że zrobi każdy wzór:D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #183 dnia: 9 Września 2011, 13:42 »
cherrypie kolory hm.. sciany sali sa pomaranczowe a chcielibysmy przystroic sale na pomaranczowo bialo ;D moze zielone dodatki chcoiaz ja bym zrezygnowala ;p
ale bedziemy mieli motyw przewodni teraz juz to wiem- motocykl ;D i wlasnei chcemy zapytac czy na takich winietkach zamaist tych standartowych obraczek, golebi itp moznabylobty umiescic mini motocykl ;D natomiast zaproszenia bylyby z naszym foto w tle na 1 planie my na drugim w tyle nasz motocykl ;D bedziemy mieli tez parade moto, fotografia i film beda tez krecone z motyw motocykla ;p do tego mamy figurke na tort para mloda na motocyklu ;D to byloby na tyle ;) co wy na to? nie przesadzamy? bo wizja anszego slubu i wesela nie ejst jakas na amxa ekstrawagancka ;D chcielibysmy meic takie "wiejskie" w towrzystwie rodziny i przjaciol male wesele ;p  ale moj K. jest wielkim pasjonatem motocykli ja tez zalapalam bakcyla i tak mnie to korci ;D

co do gajera moj K. jest taki krasnoludek ehhe ;p wiec musi byc cos co go optycznie wydluzy ;p i mysle nad normalnym czarnym lub czranym z ciekimi paseczkami ;p
obraczki mamy w prezencie ale do przetopienia ;p tesciowa keidys przywiozla od ruskich io sobie elzaly i czekaly na okazje ;D sa jeszcze z metka ;p wzor obraczek hm nie wiem mamy inne gusta ;p

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #184 dnia: 9 Września 2011, 13:49 »
Sylwusia jesli was to kręci to czemu by nie? macie motyw przewodni Waszego Wilkiego Dnia :D bo to jest Wasze wesele - czy ktoś pomyśli że przeginacie czy też nie to ich sprawa :D Wam się ma podobać i tu po raz kolejny ujawnia się kwestia...że wszytskim nie dogodzisz :P to dogódź Wam w niu Waszego ślubu  ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #185 dnia: 9 Września 2011, 13:54 »
Też chce tu być !

I już mam dla Was Sylwusia pomysł.
Dlaczego by nie jechać do Kościoła na motocyklu ? Wiem, że to szalony pomysł, ale jaki oryginalny.
Widziałam kiedyś Pare Młodą jadącą do Kościoła na rowerach, co prawda Pani młoda miała krótką sukienke, ale wyglądali pięknie - ona miała biały rower, on czarny i nie było osoby, która by się za nimi nie obejrzała  :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #186 dnia: 9 Września 2011, 14:00 »
Witaj s_erduszko ;) jesli tylko masz ochote wysluchiwac moich zali, i czytac moje bazgrolki to zapraszam ;D
co do twojego pomyslu.... ;) byl jako pierwszy ;D chcielismy jechac motocyklem- trajką ;D czyli 3 osoby ;D ale moj Karol jednak doszedl do wniosku! nie ja a on! ;D ze zepsuje mi sie fryzura, bedziemy "pachniec" paliwkiem ale to by przeszlo, chodzi mu o to ze moze padac deszcz i zmokniemy ;D a jego marzeniem jest pojechac do slubu starym takim hitlerowskim autem ;D dla mnie to ochyda ale eich juz mu bedzie ;D ciekawe czy w szczecinie cos takiego wyporzyczaja ;p
a o takim slubie na rowerze czytalam w zeszlym roku w szczecinie an rozance chyab z tego co pamietam ;p to byl slub w plenerze i jechali na rowerach bomba co? ;p

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #187 dnia: 9 Września 2011, 14:13 »
Tak tutaj wypisujecie o tych ciastach,że aż ja się zabrałam za pieczenie hehehhe.Tylko ja to jakieś takie prostsze na razie-szarlotki,babki itp.  ;D ale w przyszłym tyg.mój mąż ma urodziny to upiekę jakieś tofi przekąłdane-a co  :P

My zaproszenia mieliśmy z JD style-świetne tam mają i przede wszystkim super jakość!
Na fotografie nie ma co oszczędzać a jeszcze bardziej nie ma co oszczędzać na kamerze!jeżeli dobrze wybierzecie to będą świetnie zainwestowane pieniądze!I nie prawdą jest,że goście coś tam uchwycą-goście są gośćmi i mają się bawić  ;)
A przypomnij-macie już fotografa czy szukacie?Na kamere się zdecydowaliście???Ja to mam sklerozę,więc wybacz że 10razy będę pytała  :)

Co do auta hmmmm-dla mnie ta sprawa akurat nie miała znaczenia.Mogliśmy jechać naszym starym zielonym paskudztwem,ale że kolega zaproponował coś lepszego to skorzystaliśmy  ;D

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #188 dnia: 9 Września 2011, 14:21 »
Sylwusia, te motocykle to bomba! Bardzo oryginalne! Na pewno foto i video wyjdą świetnie z motorkiem! :)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #189 dnia: 9 Września 2011, 14:34 »
Sylwia - dam radę słuchać Twoich żali,a może nawet uda mi się pomoc? doradzić coś ? kto wie  ;)
Z resztą uwielbiam jak się cos dzieje i Państwo Młodzi mają szalone pomysły i zapowiada się fajny ślub i wesele  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #190 dnia: 9 Września 2011, 15:18 »
ok na to licze dziewczyny, ze czasami mnie doprowadzicie do pionu, ze wysluchacie doradzicice ze poprostu bedziecie ze mna ;)
kamere mamy- rec video , fotografa- studio na pietrze ;) szczecinscy uslugodawcy ;D patrzac na ich dziela jestesmy z K. pod wrazeniem takze zapowiada sie na prawde ciekawie ;D
wydaje mi sie ze moze byc cieakwie z tymi motocyklami ale tez nie chce przedobrzyc zeby nie wyszedl kicz ;D a tak jak pisalam to ma byc zwykle swojskie wesele, wszyscy maja czuc sie na luzie, my mamy slubowac sobie milosc do konca zycia i o to chyba chodzi nie? ;)

Offline sophisticated

• bywalec
  • data ślubu: 23.06.2012
« Odpowiedź #191 dnia: 9 Września 2011, 15:46 »
Dzień doberek!
Ty jesteś u mnie, także i ja jestem u Ciebie :)
Postaram się przeczytać parę postów wstecz, żeby być w temacie :D
Motocykle - fajny motyw przewodni i przede wszystkim oryginalny! To Wasz dzień, więc "róbta co chceta" :)
Sylwuś my też jesteśmy zmotocyklowani, coś nas łączy :)

Jeśli chodzi o kolorystykę wesela, to u nas biel z fioletem i odrobiną jabłuszkowej zieleni :) Mam nadzieję, że palny wypalą.

Sylwusia a co to za opory przed mierzenią sukni? Przecież to sama przyjemność! Nie daj się i nie wymyślaj tylko marsz do salonu! Najlepiej będzie jak się jeszcze w tych sukniach obfotografowujesz i nam pokażesz :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #192 dnia: 9 Września 2011, 15:48 »
sylwusia pomysl z motywem przewodnim -motorem - jest dla mnie rewelacyjny!!!! tak jak i sugestia s_erduszka żebyscie jechali do Kosciola motocyklem! :-) ale super by bylo :-) i figurka na torcie i winietki z motorami - bardzo fajnie, żadnej przesady w tym nie widzę :-) i jeszcze warto pomyslec co by dodac do wesela z motorem :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #193 dnia: 9 Września 2011, 15:50 »
witam witam ;D co do przygotwan slubnych niebawem wspomne co mamy co przed nami do zalatwienia takze spoko ;) zaktualizuje to ;D
no bo ja jestem kuleczka ;D i moj rozmiar jest duuzy ;D stad te opory ;p
hm emm-a no wlasnie na wesele z motocyklem jzu mi nic nie przychodzi do glowy zeby nie bylo w tym przesady ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #194 dnia: 9 Września 2011, 15:56 »
my, forumki, pomyslimy i Ci doradzimy :-) w kazdym razie ja na pewno się zastanowię :-)

juz się nie mogę doczekac az nam pokazesz fotki z Twoich przymiarek...:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #195 dnia: 9 Września 2011, 15:57 »
Nie wiem jak kamera,ale foty na pewno będziecie mieli piękne!!!  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #196 dnia: 9 Września 2011, 16:04 »
Patrycja z tego co widzialam tez tak mysle ;D
emm-a licze an ciebie mala ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #197 dnia: 9 Września 2011, 21:44 »
sylwusia taka mała propozycja - jeszcze jedna- wyczytałam dziś w gazecie jakiejś tam slubnej o opcji wachlarzyków dla gości - a zarazem pamiatki dla nich. Polecali szczegolnie dla par które mają wesele w nieklimatyzownej sali  -wachlarze takie drewniane z napisem imion Młodych i data slubu - mogą w razie upalu się wachlować i pamiatka dla nich jest zarazem. Jak czytałam tą wzmiankę w gazetce to od razu pomyslałam o tobie bo pisałaś że sala jest bez klimy i chcesz kombinować jakies wentylatory - ale nie wiadomo czy one dadzą rade gości ochłodzić a tak każdy sobie powachluje  ;) :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #198 dnia: 9 Września 2011, 23:35 »
hihi dzieki Buus za propozycje, rozwaze na pewno ;) tylko to mega koszty pewnie ;/

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 10 Września 2011, 11:11 »
a ja mam taki pomysl - jak para mloda zawsze tanczy pierwszy taniec, to Wy byscie mogli po obiedzie razem z goscmi wyjsc na zewnątrz - trochę się przewietrzyc,co by jedzonko się ulozylo w brzuchach;-) - i....zrobić runde na motorze :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #200 dnia: 10 Września 2011, 11:58 »
hahaha ;D nie emm-a to byloby zbyt hardcorowe ;D jednak zostaniemy przy pierwszym tancu- przytulancu ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 10 Września 2011, 16:22 »
hhhmm....to cos innego muszę wymyslec :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline martha87

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #202 dnia: 11 Września 2011, 10:46 »
można się przyłączyć ?? :) dopiero teraz zauważyłam, że założyłaś swoje odliczanie  ??? ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #204 dnia: 11 Września 2011, 12:30 »
pewnie, bedzie mi bardzo miLo Martha ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #205 dnia: 11 Września 2011, 12:32 »
hehehe emm-a niezle to ;D wiesz co ale jakos nie wyobrazam sobie w sukni na takim meeeega  harleyku chociaz zazdroszcze im spontana ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #206 dnia: 12 Września 2011, 08:30 »
Sylwusia jak wpiszesz w google wachlarze slubne z nadrukiem i poszperzasz to znajdziesz spokojnie  - widzę że ceny są różne - jak we wszystkim :P zalerzy jakie sobie wybierzesz ja widziałam że są już od 3zl. A jak pokombinujesz by to było w formie podziękowania dla gości to masz 2 pieczenie na jednym ogniu i za jadnym kosztem :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #207 dnia: 12 Września 2011, 11:45 »
Buus musze to przemyslec ;p bo ja nie planowalam zadnych podziekowan dla gosci ;) jedyne o czym myslalam to zeby przed kosciolem zrobic sobie grupowe foto i wyslac szwagra do fotografa jedynie zeby wywolal ekspresem po 1 foto dla pary ;) ale to i tak nie zastanawialam sie nad tym na pewno ;) tak wiec to wydatek dodatkopwy i dosc duzy przy 110 osobach ;p dlatego pomysle ale dzieki za pomysl

Offline sophisticated

• bywalec
  • data ślubu: 23.06.2012
« Odpowiedź #208 dnia: 12 Września 2011, 15:22 »
Sylwusia pisałaś u mnie, że nie możecie dojść do porozumienia w sprawie obrączek. A co Wam/Tobie/Jemu się podoba?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #209 dnia: 12 Września 2011, 15:53 »
najpierw wpadlismy an pomysl zeby miec obraczki z naszym ekg, pozniej jednak stwierdzilismy ze to nei dla nas tym bardziej ze zlotnik nas od tego pomyslu odsunal. pozniej Karol stwierdzil ze ejmu najbardziej podobaja sie tytanopwe obraczki, mi nie bardzo.... ale on chcial takie ze wzgledu na prace fizyczna.. pozniej zastanawialismy sie nad biale zloto+ zwykle zloto. i na sam koneic on stiwerdzil ze jemu sie najbradziej podobaja klasyczne w sumie takie ktore dostalsimy od tesciow do przetopienia lub do nsozenia, mi sie one w ogole nei podobaja! ;/ sa zwykle zlote ale polokragle a ja mam grube palce i krtotkie i zle w takim modelu wyglada moj palec