Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 130996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #150 dnia: 7 Września 2011, 13:55 »
oojjjjj ja tam boksu strasznie nie lubię  :-X :P i patrzec nie mogę jak ktoś sobie po gębach daje dla frajdy  :boks_4: :boks1: wiele sportów lubię ale boksu nie zniesem  ;) :D

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #151 dnia: 7 Września 2011, 17:21 »
dla mnie boks to nie sport
od zawsze kłóciłam się o to z moim PM
nie rozumiem jak można lać się po pyskach dla sportu ???

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #152 dnia: 7 Września 2011, 17:50 »
ja nie lubie przemocy, np jak na baletach cwanaikauja itp ale boks lubie ;] nie cierpie za to pilki noznej ;p
ciagle chodze i mysle co z ta dekoracja, co sie bardziej oplaci.... i zaczynam byc za tymz zeby mi to udekorowali eh.. masakra

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 7 Września 2011, 18:40 »
a podliczylas dokladnie co Cię ile wyniesie?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #154 dnia: 7 Września 2011, 19:07 »
jak licze top zaoszczedze kilka stowek z 400zl.... bo ogolnie dekoracja jest bardzo droga... i kupie te pierdoly a co pozniej z nimi zrobie? ;/ hm musze to obgadac na spokojnie z Karolem.
ogolnie to od 2 dni go nie ma bo jest w delegacji i starsznie trzese sie co z tym jego piciem... wczoraj czytal ksiazke dzisiaj troche dluzej popracuja wiec... chyba nie ma co sie zamartwiac a trzeba uwierzyc ;)

dziewczyny ja jestem tlusciochem bez ambicji shcudniecia... dzis ugotowalam pyzy z miesem, tzn takie ala pyzy bo bez surowych ziemniakow, do tego zrobilam farsz na sajgonki, i spagetti.... spagetti zjadlam na obiad ok 14 a teraz zjadlam 2 kulki tzn pyzy ;D
jutro w planach sajgonki+ grochowka+ metrowiec ;D kurcze ze akurat ja lubie tak gotowac wrrrr////

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 7 Września 2011, 23:28 »
http://www.fotoklitka.pl/ dziewczyny ogarnijcie to hehe ;) cekawe czy ludzie beda sie w to bawic ;p

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #156 dnia: 8 Września 2011, 11:57 »
aaaniulkaaa - zgadzam się z tobą w 100 % - tak się dać lać... nigdy nie zrozumiem i wogóle to się zawsze boję jak ktoś się bije  :buu: :buu: :buu:
sylwuś ja bym stawiała na firmę od wystroju... może i ciutek więcej kaski ci wyjdzie ale czy te ok 400zl jest warte dodatkowego latania, kupowania, załatwiania, dopasowywania, kombinowania ostatecznie strojenia wszytskiego i montowania kilka dni przed slubem kiedy i tak na głowie będziesz miała milion innych rzeczy... no i do tego czy siągniesz taki sam efekt? decyzja nalezy do was :)

a ja może cię zmotywuję - wczoraj byłam pierwszy raz na zajęciach pilatesu - żeby ruszyć się z kanapy i zadbać o ciało i mój biedy kręgosłup - możę i ciebie to zainteresuje bo to nic wymagającego (na pozór :P ) powolne ćwiczenia na macie przy relaksującej muzyce które pomagają się zrelaksować i wysmuklić sylwetkę  :D po pierwszych zajęciach jestem zachwycona :D i polecam  ;D

a foto klitka może być dobrym pomysłem tylko musisz dopilnować by w jej okolice nie przeniosła się cała zabawa weselna - bo to nowość raczej i większość skusi ciekawość  :D no i przemyśl jakie zdjęcia mogą pstrykać goście jak trochę  :pijaki:

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #157 dnia: 8 Września 2011, 13:11 »
Korzystalismy z tej budki na targach retro w muzeum techniki i komunikacji, było super! Kumpela w Anglii na ślubie też to miała, tzn nie tą konkretną, ale tak samo działało i było świetnie. A po wszystkim została jej taka księga gości, chyba najlepsze zdjęcia z całego wesela. Nawet jej ciocie i wujkowie korzystali, a są już wiekowi :) Generalnie nie zauważyłam, aby to zabrało jakąś tam uwagę od całej zabawy weselnej, raczej każdy sobie tam chodził od czasu do czasu i pstrykał fotki. Też to rozważamy jako atrakcję dla naszych gości i już nie musielibyśmy zawracać sobie głowy prezencikami podziękowalnymi dla Wszystkich, dostaliby zdjęcia  8)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 8 Września 2011, 13:17 »
a jaki koszt takiej budki?

kurcze, ja ostatnio przez tą beznadziejną pogodę nie biegam i tak sie źle czuje,bo moje nogi chcą pobiec i cale cialo w ogole chce pobiec, a nie ma jak, bo takie masakryczne bloto od tego deszczu :-( żeby juz nie padalo :-(((((
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #159 dnia: 8 Września 2011, 13:27 »
cos okolo 1000 ale maja jakies promocje.
emm-a ja tez musze ruszyc tylek z domu, ale przez ta pogode, to tak sie jakos nie chce..... blahhh jaka zimnica na zwenątrz

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 8 Września 2011, 13:30 »
no masakra z tą pogodą :-(  a ponic jesien ma byc straszna, a zima mego mroźna...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 8 Września 2011, 13:37 »
ja spotkalam sie juz z taka fotoklitka ale nie wiem czy chce cos takiego... musze porozmawiac z M. co on o tym mysli no i policzyc czy nas stac na taka atrakcje dla gosci bo chyba podziekowania bylyby tansze.
ja czekam na znak od M. siostry ktora prowadzi aerobik i jak tytlko bede znala nowy grafik to zaczynam na zime chodzic :DDD kazda forma dobra a ja uwielbiam wprost skakanie na stepach!!!  :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 8 Września 2011, 13:49 »
ja też kieduś chodzilam na takie skakanie na stepach :-) i bardzo milo wspominam :-) jednak....bieganie rządzi ;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #163 dnia: 8 Września 2011, 13:53 »
A jeszcze miesiąc temu zapowiadali piękną złotą jesień. Miejmy tylko nadzieję, że wiosna-lato-jesień 2012 będą ładniejsze niż w tym roku.

Co do ćwiczeń to swojego czasu próbowałam tego PowerPlate, niby cud maszyna.... no noż po pierwszym tygodniu widziałam efekty, a potem już nie... albo więcej jadłam, albo to poprostu nie jest to taki cud jak obiecują, bo przybyło mi 4kg hehehehehe  Chyba też na jakiś aerobik się zapisze :)

Własnie zajrzałam na stronke tej budki i tam jest promocja, że niby 800 zł, przy 90 gościach to prawie 9 zeta na osobę. Faktycznie migdaly w lukrze taniej wychodza :) hehehe ale migdaly zjedza a fotki im zostana.

A co po za migdałami mozna podarowac gościom?

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #164 dnia: 8 Września 2011, 14:07 »
mozna podarowac im aniolki zrobione z gipsu pieknie przystrojone :D tez sa niedrogie i wlasnie zastanawiam sie czy jakas slodkosc dac czy cos bardziej trwalego :) wymyslilam tez cos takiego zeby kazdy dostal fotke (ale nie z fotoklitki) z nami mlodymi i wyslac im pozniej aby ladnie podziekowac za przybycie :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 8 Września 2011, 14:12 »
ja mam AnioOlku ten sam pomysl :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #166 dnia: 8 Września 2011, 14:17 »
Faktycznie fajny pomysł te aniołki. Ja się zastanawiam jeszcze nad podarowaniem im ciasteczek, a na ciasteczkach nasze imiona i data ślubu. Cały czas też się zastanawiamy nad tą budką, nawet kosztem limuzyny. Ostatnio zaczepiłam takiego Pana pod kościołem, który czekał na PM, miał taki fajny starodawny samochód i spytałam się ile to kosztuje, a on mi na to, że 1200 za 1,5h...... Z czego w zasadzie my byśmy sie może przejechali 20minut :/ Chyba pojedziemy własnym autem.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #167 dnia: 8 Września 2011, 14:22 »
Jeżeli chodzi o transport, to my jednak poszukamy kogoś ze znajomych, co by nas zwiózł bo jakoś mnie zrażają te ceny za przewóz:/
może mam indywidualne podejście, ale wolimy te 1500zł, co by nas wyszło wynajęcie wspomnianego przeze mnie wcześniej Hummera (tego zwykłego, krótkiego nie limuzyny), to spożytkujemy te pieniążki inaczej. Tym bardziej, że jak na razie koszta nie są zbyt niskie.
[/url]  [/url]

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #168 dnia: 8 Września 2011, 14:25 »
A czy któraś z Was orientowała się czy można wypozyczyć np auto na 24h  z wypozyczalni aut samemu i poprosić kogoś ze znajomych aby poprowadził? Jakie są wtedy koszta? Oczywiśnie nie wspominając wypożyczalni, że to na ślub, bo mam wrażenie, że wszystko co ma ślubne w nazwie jest automatycznie 2-3 razy droższe :/

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 8 Września 2011, 14:36 »
nam akurat sie poszczescilo z autkiem bo w Goleniowie jest Pan ktory kupil sobie zabytkowego Rolls Royca i normalnie nie wypozycza tego cuda ale dzwonilam do niego i powiedzial ze jesli bedzie mial jeszcze te auto a przyszlym roku to zawiezie nas za jedyne 400 zl :D i to jest koszt na dwie godziny!! :D a jak nie wypali bo np sprzeda to wtedy pojedziemy jakims normalnym autem, M. ciocia ma ALfe 159 czarna ktora bardzo mi sie podoba ;) najwyzej wezmiemy jej auto :)
emmo ja cos czuje ze ty jestes bratnia duszyczka moja :) te same suknie upodobania i pomysly ach! i tez chcialam zostac polonistka ale niestety uniwerek kierunku zaocznego nie utworzyl ;/

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #170 dnia: 8 Września 2011, 16:50 »
bardzo mi milo AnioOlku :-)

fajnie,że z autkiem tak się Wam poszczęścilo :-) My obstajemy przy bryczce, tylko trzeba się spotkac z wlascicielem i zaplacic 200zl zaliczki,jakos ciagle nam się nie chce jechac do niego...;-) ale jest juz uprzedzony o dacie i w ogole :-)
Oby tylko ulewy nie bylo....mimo że bryczka ma skladane zadaszenie;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #171 dnia: 8 Września 2011, 17:12 »
my raczej pojedziemy autkiem pożyczony od wujka tzn tak myślę ;)
tak w ogóle to mogłabym pojechać nawet moim golfiakiem
nie ważne że nie wygląda ale mam niesamowity sentyment do niego

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #172 dnia: 8 Września 2011, 17:50 »
hej ;)
 ale dzis mam zalatany dzien ;p
powiem tak: zrobilam jzu krok na przod co do sukni.. ;p bylam dzis w la mariette i zapytalam pania czy na takie kluseczki jak ja ktore chcialyby kupic juz teraz cos sie znajdzie ;D pokazala mi ejdne model brzydki ale... powiedziala ze faktycznie u nich w salonie ejst wiecej sukien 38;40 ale ze one sa sznurowane i moge poprzymierzac i wtedy mzona dopasowac cos i wtedy uszyc na miare ;D wiec ja jej powiedzialam ze msuze jeszcze powalczyc z moja depresja i wtedy sie umowie ;D pani mega sympatyczna mowi zeby sie nie depresjonowala ;p tylko umawiac sie pbrac przyjaciolki pod pache i ona czeka ;)
co do fotobudki- fajny pomysl na pewno ale.. ja nie poto daje 3 tys za fotografa aby dokladac kolejny tys na budke ;D chyba ze zrezygmowalabym z fotografa na weselu to wteyd moglabym rozwazyc ;p ale poki co nie mysle bo trzeba ciac koszta ;p
co do auta ja myslalam aby pojechac kuzyna jeepem ale K. nie chce... pozniej aj chcialam trajka ale K. nie chce... K. chce tylko starym hitlerowskim autem ;D wiec niech mu bedzie ;D
co do kosztow weselnych sa meeeeeeega, mam wrazenie ze uslugodawcy an haslo slub- maja dolary w oczach ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 8 Września 2011, 17:55 »
Z fotografa z wesela nie ma co rezygnować, fotobudka nie zrobi zdjęcia jak się bawicie, czy chociażby pierwszego tańca :)

Koleżanka mi opowiadała, że była na weselu gdzie aparat stał na statywie w jakimś kącie, młodzi przygotowali pełno różnych rzeczy, kapelusze okulary, i goście sobie pstrykali :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #174 dnia: 8 Września 2011, 18:36 »
i mieli za darmoche ;D tez rozwiazanie ;)
moj tata mi podpowiedzial ze u niego w restauracji jest taki zwyczaj ze mlodzi ustawiaja sie przed wejsciem do knajpy lub w ogrodzie do zdjecia ze wszytskimi goscmi, takie foto grupowe, i ktorys z kelnerow w miedzyczasie biegnie do fotografa czy rossmana do tej amszyny wywolac ilosc zdjec dla akzdego z gosci ;) mila pamietka i jest od razu zamiast aniolkow, migdalow itp i tansza opcja ;p

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #175 dnia: 8 Września 2011, 18:48 »
super, że się w końcu przełamałaś z przymiarką sukni! nie ma czego się bać!

a co do tej fotobudki, to wydaje mi się to lekką przesadą. mam wrażenie, że to kolejne amerykańskie coś, co na siłę chcą ludzie wprowadzić w Polsce  ::)no, ale to moje zdanie  :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 8 Września 2011, 23:33 »
smoczyca jeszcze sie nei przelamalam do konca ale byl,am zapytac wiec to jzu duzy + ;] co do tej budki... to moze i jest fajne ale... kolejny 1000zl.... masakra patrzac na te wszystkie koszta.... 
jutro mam absolutorium.......... nie mam sie w co ubrac blee
dzis karol wrocil. mega niespodzianka ze dzien szybciejs konczyli ;p a ja wlasnie koncze metrowca robic ;p bedzie na jutro do kawusi ;p  tzn dla mamusi do kawusi dla sylwusi do herbatusi o ja nie lubie kawy ;p

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #177 dnia: 9 Września 2011, 08:55 »
Sylwusia gratuluję  :D :D :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: nareszcie cos cię ruszyło  ;D
no kochana dobry krok a teraz z kolei bedziemy cię z forumkami meczyć kiedy idziesz? kiedy idziesz? kiedy idziesz? :D
tak jak pisałam sznurowane suknie są latwiejsze w mierzeniu bo maja zakres manewru w kwestii rozmiaru :D
Bierz mame pod pachę  (bo pamietam jak chciała bardzo z tobą iść ) i idz :D wrażenia niezapomniane :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 9 Września 2011, 11:54 »
hehe  no tak Buus ;D ty wiesz co mowisz masz juz ta ukochana prawda? ;)
ja chyba pojde zrobic sobie prezent na ur ;p w pazdzierniku

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #179 dnia: 9 Września 2011, 12:39 »
Sylwia cieszę się bardzo że dogadaliście się z Karolem :-* :-*

kiedy dokładnie masz urodziny?  :) :)
Gabriela
Zofia