dziewczyny wczoraj pisalam na forum az mi prad wylaczyli ale zawsze jak duzo pisze, to zeby tego nie stracic kopiuje sobie i wklejam w notatnik i tak wczoraj zrobilam, zobaczcie co pisalam:
60 dni zostalo do slubu
nie moge sie doczekac kiedy ten dzien nastapi!!
juz tak niewiele czasu zostalo, troche pierdoleek do zalatwienia ale mysle, ze wszystko na razie jest pod konntrola, odmowilo mi pare osob ze str mamy, postanowilismy domowic 4 pary cioc i wujkow ze str taty
mysle ze wszyscy przyjada, dzisiaj wypisuje zaproszenia i szybcciutko wysylam. dzisiaj jeszcze mamy isc do ksiezy, USC mamy zalatwione wiec juz coraz mniej
wczoraj tesciom pokazywalam czekoladki ze zdjeciem, kktore emma kupila - pomysl im sie spodobal bardzo wiec kupimy takie czekoladki jako podziekowanie za przybycie gosci
w sobote jedziemy jeszcze raz zobaczyc garnitury do Szcz, pojedziemy do Bytomia i gdzies jeszcze i tu pytanko do Was - gdzie jeszcze na miescie sa jakies sklepy z gajerkami?
bylam na swieta u rodzicow, zawiozlam mamie tiul do welonow i szala, przy okazji musialam zobaczyc moja przepiekna suknie, bo sie za nia stesknilam troche
dalej mi sie strasznie podoba! juz nie mysle o zadnnej innej sukni, nie mam watpliwosci
czego sie balam strasznie ;P wczoraj bylismy w malym kosciele po akt chrztu i zgode na slub, trafilismy na milego ksiedza, ktory byl w zastepstwie za proboszcza, co mnie ucieszylo niezmiernie, bo proboszcza mamy troche tego

Wyszlismy zadowoleni z wszystkimi potrzebnymi dokumentami, jeszcze zapowiedzi mamy tam zaniesc

natomiast w drugiej parafii nic nie zalatwilismy, bo juz byla zamknieta. wkurzylam sie troche, bo byla czynna do 17:30, przyjechalismy kilka minut wczesniej i juz zamknieta. Dzisiaj mam naadzieje to zalatwic, ale zalezy to od tego o ktorej Maciej skonczy prace, a jest w Swinoujsciu ;/
zanieslismy zaproszenie tesciow znajomym, od razu potwierdzili i bardzo sie ucieszyli

postawa prawidlowa jak najbardziej!
znalazlam dla nas ksiege gosci, szukalam takiej w kolorystyce naszego weselicha i w koncu trafilam!
http://decorisus.pl/p/2/378/7012/Ksi%C4%99gi%20wpis%C3%B3w%20go%C5%9Bci_whisky/glamour_30/wh/kwg.html do tego domowie chyba menu i postawimy po kilka na stoly

co myslicie o menu w ogole? informowac gossci czy niech maja niespodzianke?
w nastepny czwartek umowiona jjestem do fryzjera

ale tylko na podciecie koncowek, bo zauwazylam ze mi sie rozdwoily :/