Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65052 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja chcę żel na moje i to nie za długie, nie lubię długich, lubię krótkie dość, tzn. nie takie calkiem krotkie,ale ... raczej krotkie niż długie  :D :D :D nie wiem czy mnie rozumiecie  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
emmo ja Cię chyba rozmumiem :)

anio0lku dzięki, już teraz wszystko wiem  ;D

powodzenia na jutrzejszych zakupach, ale super, nie mogę się doczekać relacji  ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo rozumiem Cie :) tez nie lubie dlugich bo przeszkadzaja w codziennym zyciu :P

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Ja Wam powiem, że od stycznia mam za żelowane paznokcie, mniej więcej co miesiąc je odnawiam. Nic mi się z nimi nie dzieje są sztywne, nie łamliwe, i cudowne  ;)
Gabriela
Zofia

Offline Pandi
  • maniak
odnosnie tych zeli to pare dni przed - zebys ogla sie przyzwyczaić do dlugosci - ewentualnie spilowac delikatnie. sama kiedys nie nosilam, az nagle mi kolezancka trzasnela takie szpony, ze prawie sie nimi zabiłam.. potem z czasem nauczylam sie okreslac ich dlugosc i systematycznie skracac samam :).. teraz nie noszę, ale przed slubem zaloze delikatny zel z jedna ozdobą w środę badz czwartek

Offline _patka_

• Chuck Norris
Natysko Twoje widzialam na spotkaniu - turkusowe masz konce prawda? ;D ;D sliczne! :D ja sama robie zele i tipsy wiec dlugosc reguluje zaraz po naklejeniu tipsa do paznokcia, nie jest powiedziane, ze powinno sie miec dlugie szpony przeciez ;)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ja miałam kiedyś chyba szklane tipsy, dość długie na studniówce, pierwszego dnia mi jeden wystrzelił do talerza koleżanki :/

a po tygodniu już ich w ogóle nie miałam, bo OBGRYZŁAM, tak mnie doprowadzały do szału!

Stwierdziłam, że nigdy więcej, ale żelowe, to chyba aż tak nie przeszkadzają?

Moje własne są takie delikatne, rozdwajające się i w ogóle bardzo słabe :(

Offline _patka_

• Chuck Norris
szklanych nigdy nie mialam, chyba ze chodzi o bezbarwny plastik i zel przezroczysty to robilam kolezance z klasy tez na studniowke, trzymaly sie swietnie i po studniowce jeszcze je miala, az paznokcie zaczely odrastac... :)

Offline Pandi
  • maniak
teraz jest jakas nowa metoda hybrydowa :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
szklane??????????? masakra  :D wlasnie u mnie jest kluczowe, aby nie byly długie, tylko takie krótko-średnie  :D :D :D no i nie chcę na ślub frenczu, tylko srebrny, ogolnie frencz nie za bardzo lubię....zwlaszcza u panien mlodych...zaraz mi się kojarzy frencz z cyrkoniowymi ozdobami + mega solar = kicz

ale to tylko moje zdanie  :D

a natyska ma cudne paznokcie ZAWSZE  :D na każdym spotkaniu ma rewelacyjne, za każdym razem inne  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
french mi sie podoba ale nie kazdy :P nie kazdy wyglad paznokcia tez mi sie podoba, nie lubie kwadratowych ;/ te sztucznie wygladaja. ja lubie takie jak emma czyli migdalowe zakonczenie :D hybrydowa metoda jest bardzo podobna do zeli z tym ze uzywa sie innych produktow, jest szybsza i walisz od razu konkretny kolor jako zel baze itd :) musze sprobowac...
a widzialam tez lakiery ktore zawieraja opilki metalu, do zestawu dolaczony jest magnesik i po nalozeniu na paznokcia sama ukladasz kierunek ulozenia tych opilkow :) fajnie to wyglada! http://allegro.pl/lakier-magnetyczny-golden-rose-gwiazdki-nowosc-i2221376238.html
wlasnie mysle na jaki kolor sobie pomalowac - jedziemy na zakupki wiec musze wygladac :D :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
fajoskie te lakiery  :D

pomaluj na czerwono  :D kolor superasty, ładniutki i kobiecy  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
bardzo bardzo mi się podoba  :D uwielbiam takie żywe kolorki  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ide sie szykowac, o 11 wyjezdzamy :D 3majcie kciuki dziewczyny!

Offline emm-a

• Chuck Norris
powodzenia  :-* :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja tez kiedys juz mialam nie raz...ale jak sa za dlugie to wlasnie szybko mozna gdzies trzasnac i po paznokciu...
mysle, ze mje dluzsze to takie jak emmy krotk -srednie...troszke wystajace za opuszke ;)
Natyska Ty chyba nie masz az takich dlugich nie? wlasnie sobie wczoraj probowalam przypomniec czy widzialam na spotkanku jakie masz i cos nie moglam....i dopiero dzisiaj mi Pati pamiec oswiezyla, bo faktycznie zwrocilam uwage, ze masz ladne pazurki :)

Co do frencza to nie kojarzy mi sie az tak jak emmie, ale generalnie bym na slub nie chciala...mysle o jakims kryjacym pastelowym...zalezy jakie dodatku w koncu beda...nawet takie mogly by byc...ksztalt, dlugosc jest ok...ten delikatny roz tez jest oko ;D

ale chyba bez kokardki(ogolnie to wcale nie jest taka zla, ale na slub niekoniecznie ;) )

co do lakierow jeszcze to ja jakos lubie pazurki w jednym kolorku...bez wzorkow...te pekajace lakiery tez mi sie nie podobaja...kolorki jakies bardzo nasycone, albo calkiem ciemne-grafit, czern, granat...najlepiej bez zadnych drobinek :) no chyba, ze zloty/srebrny ;D
ten malinowy bardzo ladny :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba te ktore wkleilas sa bardzo ladne, ale jednak za duzo tych ozbod na nich ale kolorek jest sliczny :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no wiem wiem...wlasnie o kolorek, dlugosc i ksztalt mi chodzilo bardziej niz te dodatki ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
czekamy na relacje z zakupow..i foty oczywiscie :3

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
piękny kolorek i ten malinowy i różowy na paznokciach - oprócz cyrkoni czy co to tam jest, też nie lubię takich dodatków ani kwadratowych paznokci.

no to czekam na fotki  ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ech dziewczyny bylismy w 6 sklepach: w galaxy jest obok pierre cardin, pierre cardin, prochnik, vistula, lancerto i recman. Najbardziej spodobal sie Nam w PIerre Cardin, ale cena: 1600 za sam gajer, a gdzie jeszcze buty, koszule, krawaty i spodnie na poprawiny??? masakra... ale jak nic innego nie bedzie to wezmiemy, fajne jest to, ze daja dozywotnia gwarancje na poprawki krawieckie :) czyli gajer na lata bedzie :)

za to ja weszlam do CCC i zakupilam na wyprzedazy! za jedyne 40 zł niebieskie buciki na nieduzej szpilce :D cudo! :) zrobie fotki to Wam pokaze :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja zawsze mam kwadratowe pazury ;D tylko ja mam krotkie palce serdelki i takie mi sie wydaja paqzury ladnuejsze ;p
zrobie tipsy na pewno na slub mega krociutkie i z frenczem ktory bardzo lubie ;]

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny okazało się że te butki niebieskie za małe kupiłam :( może ktoraś jest chętna? za 35 zł mogę opchnąć żebym mogła drugie większe kupić ;) https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTf1Tg86lkt_kkVgwwq5Z74Q0Ft_QIjiSrP9XE6FDQ0Q7-0JkAY1Q

Offline _patka_

• Chuck Norris
to jest rozmiar 36, ja muszę mieć 37... :( smutno mi bo takie słodkie... mogę je wymienić ale musiałabym jechać do Szcz. tam do centrum gdzie jest obok |Castorama, nie wiem gdzie to dokładnie jest :P może któraś z Was mieszka niedaleko?

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Buciki bardzo ładne sama bym się na nie skusiła ale ... mój rozmiar to 40 :(

Offline Pandi
  • maniak
nie przymierzalas ich, ze okazaly sie za male?

Offline _patka_

• Chuck Norris
przymierzalam i byly dobre... troche pochodzilam i okazaly sie za male...

Offline Pandi
  • maniak
ja mam prawidła, staaaare, ale idealnie by Ci sie przydały .. jak sie nie uda to wymiana

Offline _patka_

• Chuck Norris
goscie zaczeli dzwonic! 4 osoby nie przyjda... najlepsze ze najpierw dzwonila kuzynka mojej mamy, ze nie przyjda z mezem, a zaraz po niej jej mama zadzwonila, ze nie przyjda! telepatia czy sie zmowily??? :P dzisiaj wyslalam zaproszenie poczta do tej mojej byles przyjaciolki ktora mnie unika, skoro taka jest to ja tez :P mimo ze z poczty mialam 200m do jej domu to na zlosc jej nie pojechalam... :P wyslalam jeszcze kuzynce i jej mezowi... teraz mysle, kogo by tu doprosic skoro te 4 osoby odmowily :)