ja tez kiedys juz mialam nie raz...ale jak sa za dlugie to wlasnie szybko mozna gdzies trzasnac i po paznokciu...
mysle, ze mje dluzsze to takie jak emmy krotk -srednie...troszke wystajace za opuszke
Natyska Ty chyba nie masz az takich dlugich nie? wlasnie sobie wczoraj probowalam przypomniec czy widzialam na spotkanku jakie masz i cos nie moglam....i dopiero dzisiaj mi Pati pamiec oswiezyla, bo faktycznie zwrocilam uwage, ze masz ladne pazurki

Co do frencza to nie kojarzy mi sie az tak jak emmie, ale generalnie bym na slub nie chciala...mysle o jakims kryjacym pastelowym...zalezy jakie dodatku w koncu beda...nawet takie mogly by byc...ksztalt, dlugosc jest ok...ten delikatny roz tez jest oko

ale chyba bez kokardki(ogolnie to wcale nie jest taka zla, ale na slub niekoniecznie

)
co do lakierow jeszcze to ja jakos lubie pazurki w jednym kolorku...bez wzorkow...te pekajace lakiery tez mi sie nie podobaja...kolorki jakies bardzo nasycone, albo calkiem ciemne-grafit, czern, granat...najlepiej bez zadnych drobinek

no chyba, ze zloty/srebrny

ten malinowy bardzo ladny