Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 64677 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
a mi wlasnie ten kwaitek nie pasi ;p a same buty ok ;]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
a mi te buty bardzo sie podobaja-wow :) a do tego komisu w Goleniowie chetnie bym sie wybrala przy okazji odwiedzania duetu,a gdzie to dokladnie ?? :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
zonko - komis jest na ul. zielona droga w centrum ML na pierwszym pietrze ;)
dziewczyny udalo sie i pojechalismy dac miare obraczek :) zamowilismy nie te z okiem :P te drugie a zamiast 5 brylantow bede miala 3 cyrkonie dzieki czemu mozemy zaplacic na obraczki az 100 zł :D:D:D:D:) zloto dalismy swoje, zobaczymy ile pojdzie na obraczki i jak zostanie to wezma w zamian za kase za robocizne :) za trzy tygodnie beda do odbioru, moze szybciej i wtedy wybierzemy grawer ktory mamy za free :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
w katalogu wygladaja inaczej niz w rzeczywistosci, bardziej blyszcza na zywo :) ale zle nie wygladaja :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
http://www.swepol.pl/swepol-diamonds cos mi fotka nie wskoczyla :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dalej nie widac fotki ;D
ale super ze wybraliscie ;p fajna sobie radosc na walentynki sprawiliscie ;]

Offline _patka_

• Chuck Norris
wlasnie ogladalam ksiegi gosci na allegro i stwierdzam ze nie ma nic dla mnie... chcialabym miec ja w takiej samej kolorystyce co zaproszenia i reszta... moze znacie kogos ze szcz np kto robi personalizowane ksiegi? albo moze na allegro :) mysle jeszcze nad podziekowaniami dla gosci... moze ciasteczka upieke z naszymi imionami i data slubu??? co Wy na to chcialybyscie dostac taki prezencik? :) tak w ogole to wklejam katalogowe zdjecie obraczek ze strony swepol
By ani0lek at 2012-02-15

Offline _patka_

• Chuck Norris
tak w ogole to zapomnialam Wam dodac, ze na wycieczke raczej wybierzemy sie na Cypr :D byla moze ktoras z Was tam? widzialam zdjecia na necie i uwazam, ze jest co zwiedzac i gdzie wypoczywac!!! :D juz sie nie moge doczekac, a najlepsze jest to, ze jedziemy tam 18 czerwca czyli na swiezo po slubie co bardzo mi sie podoba :D jeszcze nie zdazymy ochlonac od slubu a tu juz wyjazd w tak piekne miejsce!! szkoda ze nie mam lustrzanki bo piekne zdjecia bym przywiozla, a nie wiem co wyjdzie z cyfrowki... marzy mi sie w ogole lustrzanka, moze uda mi sie namowic Macka zebysmy ze slubnych pieniazkow kupili :) wczoraj tez zastanawialismy sie czy auta nie zmienic, zakochalismy sie w starym Mercedesie 123 coupe ;D ;D ;D piekny klasyk do tego wieczny!!!
te liste ktora zrobilam odnosnie zakupow ktore trzeba poczynic, powiesilam na lodowce i bede skreslac sukcesywnie po kazdym zakupie :D

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
heeeej Aniołku :)
ja miałam to samo z księgą gości i wkońcu zrobiłam sama - z albumu do zdjęć takiego klasycznego z papierowymi kartkami białymi. dodałam wstążki te same co na winietkach i w bukiecie i bardzo fajnie wyglądała :)
także polecam takie rozwiązanie.
u nas zostało jeszcze dużo kartek i powklejalismy zdjęcia. no i mamy taki albumo-księgę :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
anullali - to jest swietny pomysl! balam sie robic ksiege od a do z, ale ten Twoj sposob wydaje mi sie najlepszy! :D wstazki jeszcze mam! poszukam albumu odpowiedniego :D dzieki Ci :*

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
my własnie ostatnio kupilismy fajny duzy album w tk maxie...i chcemy też zrobic mixa ksiegi gosci i albumu ze zdjęciami...na odwrocie stron, na ktore nakleimy sobie pozniej fotki poprzyklejamy jakieś ładniejsze karteczki...(w tk maxie jest też taka piękna papeteria... :Uu: :Uu: :Uu: ) ...
jak się uda dopasować, to poźniej zdjecia wkleimy tak, zeby przy otwarciu po lewej stronie byla karteczka z wpisem a po prawej zdjecie wlasnie tej rodzinki :)

ale jeszcze nie jestem pewna ;D tak tylko wymyslam ;D

ewentualnie jakis srebrny/zloty (pastelowy?) dlugopis, ktory da radę na czarnych stronach, bo takie sa w tym naszym albumie...
(kiedyś-za szkolnych czasow, byly takie gel pen'y, co tak slicznie mazaly po czarnym :Serduszka:)

o tak

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Ja kiedyś pisałam o zdjęciach w albumie:D.
Tylko ja robię tak, że okładkę oklejam ozdobnym papierem + dekoracje jak na winietkach, a w środek zamontuje kartki sztywne, białe na których będzie nadrukowane pole na zdjęcie ( ok. 10x15) i napis w polu:
" miejsce na zdjęcie z tego wesela, by dobrze zapamiętać naszego Przyjaciela", albo coś w tym stylu;). Na każdej stronie zrobię sobie miejsce na jedno zdjęcie:), a na około będzie miejsce na wpisy gości:)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOlku tylko pozazdrościć wyjazdu na Cypr  :D i to zaraz po ślubie - bajka  :D też bym tak chciała, ale P. coś marudzi...a mnie sie wydaje, że jeśli nie pojedziemy od razu po ślubie to już nie pojedziemy, bo to nie będzie kasy, to coś tam...na dodatek w ciazy przecież mam być!!!  :D

obrączki cudowne, nie wiem, czy tez bym takich nie chciala  :D z tym że bez kamyczków... już brylantowy pierścionek mialam... :'( :'( :'(

co do prezentów dla gości to Twoje ciasteczka sa świetnym pomysłem według mnie, w każdym razie ja bym taki prezent chciala dostać  :D my coś troche podobnego - myśle o czekoladkach  :D

a ksiega dla gości...cóż...my nie będziemy raczej mieli; mimo wszystkich argumentów, które tu na forum przeczytalam, jakos przekonana nie jestem... Ale póki co nie chcę się zarzekać  ;) :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
z tym Cyprem M mnie zadziwil, bo sam oznajmil ze w czerwcu bedziemy leciec :) co do kasy to nie ma co marudzic, bo to prezent od tesciow :D
mi sie bardzo pomysl z ksiega podoba, chcialabym do kazdego goscia podejsc i poprosic o wpis osobiscie :) milo im bedzie, a jak puszcze sama ksiege w obieg to nie wiem czy wyjdzie z tego cala!!!  :P :P
ja w obraczce chce cyrkonie :P mniejszy klopot i mniej kasy kosztuja! ;D ;D
nusiak a okladke robisz taka plaska, czy owiniesz ja jakas miekka tkanina zeby byla taka wypukla? :) bardzo fajny pomysl ze zdjeciami :) a fotki od gosci bedziecie prosic???  ;)
mambo ksiega super wyglada z czarnymi kartkami! u mnie kolorystycznie nie pasuje ale super naprawde!!!
wlasnie pisze prace i jakas taka senna sie zrobilam :P :P:P:P wolalabym wycieczki ogladac ale trzeba pisac nie ma wyjscia!! :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
u nas też nie pasuje kolorystycznie  ;D album się podobał mojemu M., ma taką śmiechową okładkę bardziej ;D  niech coś ma i chłop z tego :D

Cypru zazdroszczę....szczególnie w czerwcu...boje się pomysleć w ogóle co mnie wtedy czeka :-\ same examy :o :o :-\
Mój M. był na Cyprze(jeszcze za nie moich czasów ;) ) i sobie chwalił :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba zapytaj go jesli mozesz co warto tam zobaczyc oki? :) jedziemy na pewno do miejscowosci Paphos bo jest mala i duzo tam starozytnych zabytkow, a starozytna grecja strasznie mnie "kreci" :P a tam wlasnie grecy mieszkaja, po jednej stronie a po drugiej turcy, co tez mnie fascynuje ze na tak malej wyspie takie roznorodne kultury sie spotkaly :D kiedys bylo kiepsko, byla wojna domowa, ale teraz mozna swobodnie przechodzic z jednej strony na druga :)
ja tez w czerwcu mam examy ale mam nadzieje ze jakos to pojdzie!! :O :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
dzieki za info Anio0lku !! obraczki bardzo ladne-super,ze juz wybraliscie i czekacie :)  a co do ksiegi to jak sama zrobilas zaproszenia to z ksiega pojdzie Ci tylko lepiej, z allegro znam jedna babke,ktora robi ksiegi i podobno nie ma takiej jakiej by zrobic nie mogla to moze sie jej zapytaj chyba,ze zdecydowalas sie jednak wlasnorecznie robic - zazdroszcze checi i talentu :)

ale jakby co to tu jest link --> http://allegro.pl/jedyna-taka-ksiega-gosci-110-str-gratisy-i2111750445.html

Offline emm-a

• Chuck Norris
słuchajcie, ale jak to jest z tą księgą gosci - kladziecie ja gdzieś na stoliku i prosicie gosci,żeby sie wpisywali? tzn, życzenia dla Was? tylko w takim razie to podwojna robota, bo przecież życzenia pisza już na kartkach ktore sa w kopercie z kasą zazwyczaj... Nie rozumiem idei takiej księgi  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
Jak byłam na 2 ślubach w Jachtowej, tam gdzie nasze wesele;D, to Młodzi księgę gości położyli w holu na stoliku, tam jest taki fajny kącik zrobiony z fotelami i sofą:).... Każdy znalazł ją bez trudu:D, jak się ktoś miał ochotę wpisać to się wpisał, ale musu nie było;)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
i wpisywal to samo co na tej kartce wlozonej do kopery? czy to samo tylko innymi slowami?

czy jeszcze cos innego?

ksiega nie jest taka droga, moglibysmy sie zdecydowac, tylko wlasnie nie pojmuję po co...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
Ja pamiętam pisałam jakiś wierszyk, który wymyśliłam na poczekaniu:D, ale ludzie pisali od serca....nie takie życzenia jak na kartkach:)
Dla mnie jest to opcja fajna, bo....nie lubię i nie chcę nagrywania życzeń na kamerę, jak kamerzysta podchodzi do pary i zazwyczaj ludzie życzą piątki dzieci, szczęścia itp, będąc już nieźle %....;D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo ja zupelnie zapomnialam o kartkach ktore dostaniemy od gosci! :P ale w ksiedze bardziej chodzi o takie osobiste zyczenia :):):) ja bym chciala z M podchodzic to kazdego goscia z osobna i prosic o wpisik ;) ale musimy sie zastanowic czy w ogole bedzie kiedy to zrobic! a jesli nie, to tak jak nusiak pisze, polozymy ja w jakies spokojniejsze miejsce i wpisze sie ten, kto bedzie chcial :)
dowiedzialam, sie ze musze tlumik wymienic w hondzie... :( 400 zł w plecy... ech musze sie zastanowic, moze jakas late da sie zrobic :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
nusiak masz racje, ludzie pod wplywem % i przed kamera gadaja takie bzdury! a w ogole kamera strasznie stresuje ludzi... lepsza ksiega, chociaz slyszalam, u kolegi na weselu jego kumple dorwali ksiege i wpisali mu cos typu: "zalegalizowac marihuane" itp bzdury! :P:P:P zabilabym normalnie!!!  >:( >:(

Offline _patka_

• Chuck Norris
nusiak masz racje, ludzie pod wplywem % i przed kamera gadaja takie bzdury! a w ogole kamera strasznie stresuje ludzi... lepsza ksiega, chociaz slyszalam, u kolegi na weselu jego kumple dorwali ksiege i wpisali mu cos typu: "zalegalizowac marihuane" itp bzdury! :P:P:P zabilabym normalnie!!!  >:( >:(

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhmm...może jeszcze pomyśle o tej ksiedze, choć nie jestem przekonana...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
u nas na sali jest takie zaglebienie i normalnie stoja tam jakies fotele i ze trze stoliki...chcemy tak zostawic...bedzie takie miejsce do wychillowania ;)  i tam też chemy ksiege rozlozyc :)

u mojego kuzyna na weselu na sali byl fortepian(nikt nie gral na nim...tak tylko sobie byl ;)) i ksiega akurat na nim lezala...

z kartkami to jest tak, że ludzie często kupują gotowce i tylko dopiszą "życzą ciotka frania i wujek edek :D"
a w księdze to tak wlasnie od serca :) i wszystko w jednym miejscu :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
W naszej księdze powstały takie rymy częstochowskie, że do dzisiaj wszyscy to wspominamy :) goście popili, to nie pisali już standardowego "100 lat młodej parze" tylko naprawdę się wysilili :)  powklejałam tam zdjęcia tych gości, którzy się nam wpisali.  super pamiątka!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja tez chce ksiege zeby.. pozniej sie posmiac heheh ;p
 tam sa takie zyczenia od serca ;p wierszyki ale i przemyslenia..
nie wiem czuy to ktos an forum pisal czy ktos mi opowiadal ze znajomych lub rodziny ale..
lezala skeiga gosci.. i ludzie pislai np tak.. jest godzina 22;30 duzo gosci tanczy...
np pozniej ejst 24 wlasnei zjedlismy prosiaka, byl pyszny dzieki
godz 1;00 pijemy dalej super zabawa

ze cos w tym stylu iw yszlo an prawde fajnie ;p 

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhmm.... :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
W naszej księdze powstały takie rymy częstochowskie, że do dzisiaj wszyscy to wspominamy :) goście popili, to nie pisali już standardowego "100 lat młodej parze" tylko naprawdę się wysilili :)  powklejałam tam zdjęcia tych gości, którzy się nam wpisali.  super pamiątka!

Ręcyma i nogyma się podpisuje, to super pamiątka :D

Ja do tej pory jak czytam swoją księgę gości to płaczę ze śmiechu :) No ludzie takie rzeczy wypisywali, takie od serca dla nas ;)