Witam Was kochane i od razu musze przeprosic ze dawno nic nie pisalam ale malo czasu mam ostatnio na forum, owszem czytam posty ale nie mam kiedy cokolwiek napisac

szkola mi sie znowu zaczela i ostatni rok licencjata wiec teraz organizacja pracy jeszcze nie mam tematu wybranego w 100% natomiast zastanawiam sie miedzy "Leasingiem forma finansowania firmy" albo cos z ubezpieczeniami bo tym sie zawodowo zajmuje w tym momencie wiec jak potrzebujecie jakies poliski to zapraszam do siebie

mamy biuro w Szczecinie wiec niektore z Was tam moga pojsc
Oprocz tego rozmawialismy ostatnio z rodzicami Macka i ustalilismy budzet weselny ostateczny, co bierzemy czego nie i tak np rezygnujemy z fotografa profesjonalosty na slub i wesele bedzie tylko kamerzysta a fotki beda strzelac poproszeni goscie

po weselu i tak mamy sesje plener+studio w Este Studio wiec uwazamy ze to i tak bedzie swietna pamiatka + film jeszcze i styka

oprocz tego zdecydowalismy ze bierzemy Eventbar na obsluge barowa z pokazem barmanskim, beda tez lampiony puszczane w niebo wieczorem przed fajerwerkami ktore Atria nam zapewnia w cenie mysle ze troche atrakcji dla gosci bedzie i nie beda sie nudzic

Maciek mnie ostatnio zmartwil bo mowi ze w nasze wesele sa mistrzostwa w pilke nozna - mam nadzieje ze faceci nie pojda sobie gdzies ogladac mecz bo to byloby niegrzeczne (dobrze ze Maciek nie lubi pilki

)
postanowilam jeszcze zrobic liste co mamy czego jeszcze nie:
Co mamy zalatwione i uzgodnione:
sala
menu
orkiestra
dj na poprawiny
fotograf
kamerzysta
barmanow
lista gosci (78 osob)
auto
tort (to zapewnia Atria w cenie my tylko wyglad wybieramy tort piecze Asprod a maja pyszne torty)
dekoracja kosciola - tym zajmuje sie siostra zakonna
nauki juz prawie za nami zostalo nam ostatnie spotkanie w poniedzialek

nocleg gosci - Atria
mam juz wybrane prezenty dla rodzicow
to chyba wszystko nic wiecej nie przychodzi mi do glowy
czego nie mamy jeszcze:
ubior mlodej czyli mnie

ubior mlodego - mowi ze schudnie do slubu wiec poczekamy z garniturem ahah

bukiety
obraczki chcemy na pewno platynowe
alkohole nie kupione
zawieszki na butelki
wizytowki
upominki dla gosci
zaproszenia
dokumenty
ksiega pamiatkowa
lampiony zamowie z allegro na tydzien przed weselem jak bede znac pogode bo jak bedzie padac to lipa ;/
ufff troche tego jeszcze jest :O ale damy rade

Znalazlam na allegro salon sukni ze Szczecina podobaja mi sie projekty sukni i ceny ale pytanie jak z obsluga i w ogole ze wspolpraca z nimi moze Wy cos wiecie o firmie LaRose oto link:
http://moda.allegro.pl/nowa-suknia-slubna-princessa-cyrkonie-krysztaly-i1882314305.htmlno to chyba na tyle