Dzięki dziewczyny:)
Ja się troszkę niejasno wyraziłam o co mi chodziło. Wczoraj poznałam całą masę rodziny Narzeczonego, taką część, której jeszcze nie znałam, a którzy będa zaproszeni na wesele. I to było pozytywne.
Usłyszałam kilka średnio fajnych komentarzy od sióstr Narzeczonego, ale jakby to nie jest standardem, że coś im sie nie podoba, nie wiem może wyolbrzymiam. Moja przyszła nabyta rodzina jest dość hmm wyjątkowa, zżyta, i raczej jestem lubiana i akceptowana. jedyny minus to taki, że jak coś komuś nie pasuje, to nikt głośno nie powie, tylko czasem rzuci jakiś komentarz od którego się odechciewa. Ja biorę wszytko bardzo do siebie i potem przeżywam i mi przykro. Jakoś na szczęście nie ogladam ich w komplecie zbyt często.
Czasem nie rozumiem, czemu ktoś się nie może po prostu zamknąć w kwestii tego co mu sie podoba a co nie odnośnie Naszego ślubu ? Ja wiem, że każdy ma swój gust, ale np jak sie mnie ktoś pyta "a jaki masz kolor dodatkowy", na co ja odpowiadam "fioletowy ciemny", i dalej słysze "łeee w tym sezonie fiolet jest niemodny, ja bym takiego nie dała". Mnie wtedy *cenzura* strzela, bo po co mi ta informacja do jasnej cholery??!! Skoro mam już wybrane i jeszcze w dodatku już coś zamówione w tym kolorze, to po jakiego grzyba mi ta wiedza czy sie podoba czy nie?? Ja bym się zamkneła po prostu na miejscu tej osoby i nie skomentowała, bo co mi robi jakie Panna Młoda będzie miała dodatki, przecież to dzień tej Panny Młodej, i ja osobiście nawet jakby miała dodatki w kolorze rzygów z kupą powiedziałabym, że ok, nie komentowałabym, bo to JEJ dzień .... ale nie, niektórzy nie potrafią tego pojąć.
Się zbulwersowałam, bo wczoraj kilkakrotnie słyszałam takie komentarza, wypowiedzi kogoś kto miał swój ślub 10lat temu na temat mojej sukienki i tego jak łatwo wybrać i kupić sukienkę i że mam *cenzura*. Na temat butów do slubu i wszytskiego innego .... nie moge sie dogadać, jakos kuźwa nie moja bajka. Może później to jakoś przejdzie nie wiem, mam nadzieję, bo wkurzyło mnie to po raz peirwszy a już mam tego dosyć. ehh