Autor Wątek: Panikę przedślubną czas zacząć :) 04 czerwca 2011  (Przeczytany 31647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Odp: Panikę przedślubną czas zacząć :) 04 czerwca 2011
« Odpowiedź #390 dnia: 19 Maja 2011, 00:22 »
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :)

Byłam dziś u dentysty i jestem z siebie mega dumna, bo ja sie bardzo boję dentysty, ale nie było tak najgorzej. Poza zaplombowaniem ząbka, poprosiłam też o ściągnięcie kamienia i wypolerowanie. Teraz się zastanawiam co kupić na wybielanie. Rozmawiałam  z dentystką i odradziła mi wybielanie gabinetowe, lepiej paski wybielające na razie, bo potrzebuję tylko troszkę rozjaśnić.
Póki co znalazłam dwa rodzaje paski Blend a med i żel biała perła, ale mogę się zdecydować.  
Stosowałyście coś ?

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #391 dnia: 19 Maja 2011, 08:31 »
Ja stosowałam białą perłe-zresztą nadal ją mam  ;)
Przyznam,że efekt był zadowalający,ale raz-że dopiero po dłuższym czasie stosowania a dwa-że strasznie nie przyjemne to w stosowaniu...
tzn.żel "wydostawał"się z szyn i "wpadał"do mojego przełyku   :D nieprzyjemnie uczucie  ::)

Teraz używam pasków,ale nie blend tylko innych i efekt jest widoczny o wiele szybciej i ten żel się nie przemieszcza  ;)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #392 dnia: 19 Maja 2011, 09:28 »
ja sie swoja dentystka umowilam, na zel wlsanie zaklady na szyne na noc...podobno najlepszy dla mnie, bo mam straszna nadwrazliwosc...wiem tyle, ze paski sa skuteczne ale strasznie niszcza szkliwo :-\...

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #393 dnia: 19 Maja 2011, 10:39 »
No właśnie też czytałam o tej Perle, że ten smak ma nieciekawy i że wydostaje się z szyn.

Mi dentystka poleciła własnie paski, powiedziała, że bardzo dobry efekt daja te blend a med, ale że moge sobie jakiś innych poszukać.

dziś bylam w sklepie i kupiłam Paski Blend a med 3d white i do tego pastę i płyn Elmex na wrażliwe ząbki. Mam nadzieję, że powinno być ok.

Poza tym jestem z siebie bardzo dumna, bo pojechałam samiutka na przegląd naszego autka :) i nawet nie wyszłam przy tym na jakąs skończoną idiotkę :D

dokonałam dziś także zakupu ochraniaczy dla mojego P. bo na razie rozbija się po domu, ale obawiam się, że jak wyjdziemy na rolkach na ulice, to może nie mieć się czego złapać :P  Może dziś mi się uda go wyciągnąć?

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #394 dnia: 19 Maja 2011, 10:44 »
my tez dziś idziemy na roleczki  ;D
u nas jest fajny park z duzym placem, ostatnio nawet jakis koleś uczył nas zawracać w miejscu :P

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
« Odpowiedź #395 dnia: 19 Maja 2011, 11:05 »
narobiłyscie  mi s''smaka'' na rolki chyba sie pokusze i kupie:) da sie schudnac na tym ?

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #396 dnia: 19 Maja 2011, 11:09 »
ja na razie mam plan iść, ale czy to wyjdzie z moim chłopem ? hehe Zainwestowalismy w nowe rolki dla dwojga plus pełny zestaw ochraniaczy dla niego, bo ja miałam swoje jeszcze. zoabczymy co nam z tego wyjdzie.

nataliapolice... każda aktywność fizyczna trwająca dłużej niż godzine prowadzi do spalania tłuszczu, więc pewnie w połaćzniu z jakąs delikatna dietką to da się schudnąc. Przede wszystkim rolki fajnie wzmacniają mięscnie nóg (ud) i pośladków a co za tym idzie, kształtuja je i pomagaja w walce z cellulitem (poprzez spalanie tłsuzczu z tych partii) a przy okazji super zabawa z takimi rolkami :)

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
« Odpowiedź #397 dnia: 19 Maja 2011, 12:17 »
Kiedys z rolkami stycznosc mialam :) bylam w sklepie ale cena powalajaca 165zl dzis jedziemy do miasta podpisac umowe z fotografem to przy okazji  moze jakies znajde do 100zl;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #398 dnia: 19 Maja 2011, 12:21 »
natalka, ja nie chcę sie wymadrzać, ale lepiej pooszczędzać i odłożyć te 160zł czy 180zł i kupić coś lepszego niż plastiki za 99zł. Niestety odbija się to na komforcie, jakości jazdy ale też na bezpieczeństwie... zastanów się jeszcze. Zrobisz jak uważasz oczywisice :)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
« Odpowiedź #399 dnia: 19 Maja 2011, 15:05 »
Tez mamy rolki, tylko na razie moj P. mi powiedzial, ze przed slubem on swoich nie tyka, bo jeszcze sie polamie na slub ;D
Bardzo mi sie podoba karafka dla taty, bo podziekowania dla mam mi sie nie podobaja :)

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
« Odpowiedź #400 dnia: 19 Maja 2011, 15:49 »
co racja to racja..... licytuje na all. rolki zobaczymy ;D moze sie uda kupic tanio;D

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #401 dnia: 19 Maja 2011, 20:38 »
rolki fajna sprawa, troszke wymodelują pupe, nogi..., ale dla mnie ważne przede wszystkim jest to że mój PM poćwiczy troche koordynację ruchów - co przyda się na parkiecie  :P

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #402 dnia: 19 Maja 2011, 21:47 »
udało nam się wybrac na roleczki :)

dziś były pierwsze kroki mojego P. na kółkach, jedna sromotna gleba pupna zaliczona, cała reszta bez szwanku.
Jakoś jemu koordynacja ruchów w tańcu idzie a na rolkach .. cóż dopeiro się uczy hehe :)

Krysiak te wazony wyglądają na żywo o wiele ładniej, ale rozumiem, że może coś się nie podobać - kwestia gustu :)

Dziś zrobiliśmy do końca proadnię ;) udało się zaliczyć dwa spotkania za jdenym razem, bo Pani pozwoliła nam zostać na dwóch :) także kolejna rzecz z głowy :)
Przyszły też medale dla świadków.
Generlanie dzień na plus.

Ale teraz zamiast iśc na Juwenalia siedzę w domu, pop ierwsze dlatgeo, że mi się kimnęło i teraz jestem pół przytomna a po drugie musiałabym iśc sama, bo moja połówka łwąsnie wycjehała do pracy ... ehhh

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #403 dnia: 19 Maja 2011, 22:42 »
jak Ci sie udalo wyrwac chlopa na rolki powiedz prosze? moze masz jakis cudowny sposob? ja sie staram juz od dluzszego czasu i nic z tego :-\...moj mowi, ze to babskie :P...
a co do juwenaliow to powiem szczerze, ze nie masz czego zalowac...bylam na chwilke, nawet nie chcialam zostac dluzej...pelno dzieciakow - jakas sie chyba za stara juz jestem na takie imprezy :-\...

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #404 dnia: 19 Maja 2011, 23:00 »
zaba ja kiedyś peirwsza bym poleciała ... ale teraz jakoś takie wielkie imprezy mnie nie rajcują :)
Może w sobotę pójdziemy razem z P. ? ale to tak bardziej rekreacyjnie niż na bibke :P

Nie wiem jak go namówiłam :) zarzuciłam szalonym pomysłem, że kupujemy rolki, niechętnie, ale się zgodził :) pochodziliśmy po sklepach, poprzymierzał, oswoił się, pooglądał. Zamowiłam odpowiedni rozmiar przez internet. Wczoraj przyszły jego roleczki, a dziś na zachęte jak spał, pojechalam do sklepu i kupiłam zestaw pięknych ochraniaczy.
I się udało. Nawet nie musiałam używać jakiś cudownych sił perswazji :)
Zdaję sobie sprawę, że ciężej uczyć się jazdy na rolkach jak się jest dorosłym. Dzieciom to jakoś szybciej przychodzi. Ja się nauczyłam jak miałam 12 lat i jeżdziłam rpawie do 18. Potem mi sie moje rozwaliły i już nie mogłam rodizców namówić n anowe, bo twierdzili, że to dla maluchów  ??? ??? Nie wime skąd rodzice mają czasme takie poglądy ... no ale ... Dopiero teraz się dorobiłam nowiutkiej pary... wiesz może jak mój narzeczony zobaczył ile mi to frajdy sprawia to też go to jakoś zachęciło ? Mam tylko nadzieję, że się nie zniechęci. Jedno wiem na pewno ... myślęcinek, to nie jest najlepsze miejsce na naukę. Dużo pieszych i innych skółkowanych, cięzko się spokojnie pouczyć.
Mysimy wymysleć jakieś nowe miejsce ... najepiej okolice kapuścisk, wyżyn - jakieś pomysły ??

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #405 dnia: 19 Maja 2011, 23:15 »
Moj P. tez sie ciagle wykreca, mimo, ze rolki nowki w szafie leza i czekaja :-\

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #406 dnia: 19 Maja 2011, 23:24 »
kurczę, zazdroszczę... ja nie umiem jeździć na rolkach... i się boję  ::) może dlatego, że mam wizję, że wybijam sobie zęby  ;D z łyżwami mam tak samo...

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #407 dnia: 20 Maja 2011, 21:57 »
Sukienka już w domu !!! Odebrałam też rękawiczki !!!@ Generlanie moge już mutro wychodzić za mąż :P

Poza tym nic się nie zmieniło  ;)

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #408 dnia: 20 Maja 2011, 22:51 »
pokazuj szybciutko wszystko!

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #409 dnia: 20 Maja 2011, 23:14 »
no ale przecież się w nią nie ubiorę sama... mam zdjęcie zrobić czy jak ?
Bo ja nawet myślałam o tym, że na zdjeciu, na wieszaku, no wiecie jak te suknie na wieszaku wyglądają, wszystkei tak samo :)
Może wytrzymacie dwa tygodnie co ?? ;>

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #410 dnia: 20 Maja 2011, 23:39 »
Nie wytrzymamy ;D

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #411 dnia: 21 Maja 2011, 00:11 »
ja też się melduję w odliczaniu! i też nie wytrzymam:D zakładaj kiece i wrzucaj :P heheh :)
a tak btw, na rolki tez sie chetnie wybiore :D moze wspolne forumowe spotkanie w myslecinku zrobimy na rolkach :D hehe

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #412 dnia: 21 Maja 2011, 00:17 »
No ale moje kochane, nie ubiorę się sama to w ogóle nie ma opcji, więc niestety na mnei w sukni będize musiały poczekac.
Ale obiecuję w ramach zadośćuczynienia :) zrobić jutro kiecce zjątka i pokazać.
Z rękawiczkami sama walczę jeszcze, bo krój jest ale się chyab krawcowa nie przyłożyla ... panie miłe, takie starsz,e do serca przyłóż, więc nie marudzę. Ważne ze kształt jest, cena był niska za szycie, a resztę sobie sama zorbię i już :P

Wybielanie ząbków dzień pierwszy, już czuję tę nadwrażliwosć, ale zaopatrzyłam się w Elmex pastę i płyn i nie jest najgorzej.
Poza tym skóra mi schodzi na plecach ... po solce (ale nie byłam długo), więc dziś w ruch poszedł peeling i potem balsam brązujący. Mam nadzieję wyrównać to i owo :)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #413 dnia: 23 Maja 2011, 07:14 »
osz kurczę, chyba Was zanudziłam swoimi wywodami ...

no nic.
Wczoraj miałam okropny, męczący dzień ... długo by gadać. Tym razem ja sie mogę pozalić, że ktoś od storny narzecoznego mnei wkurzył.... no ale to jest taka historia bez końca, więc i szkoda mi czasu na opowiadanie początku... wybaczcie. Ale niestety z czystym sumieniem moge powiedziec że idiotów na swiecie nie brakuje.

Również wczoraj odpuściłam sobei moje wybielanie, bo tak mnie zeby bolały, że nawet nic zjeść nie mogłam. A bolały mnie dlatego, bo zasnęłam w tych paskach i dopeiro rano je zdjęłam jak się zorientowałam.

dziś mamy spotkanie z wodzirejem i idziemy na salę. Wcześniem muszę "tylko" odbębnić jedno zaliczenie i z głowy :P

Jeszcze tylko 12 dni ... a mi się wydaje, że jeszcze cała wieczność :)

Offline madziaw

• bywalec
  • data ślubu: 02-07-2011
« Odpowiedź #414 dnia: 23 Maja 2011, 10:12 »
nic nie zanudziłaś, pogoda piękna, dziewczęta pewnie biwakują, opalają się.  :okularnik:
Niestety wrócił poniedziałek i trzeba wracać do pracy.  :chat:
Jak czytam "12 dni" to mi ciarki przechodzą. Mnie zostało 40dni i słabo mi na samą myśl.  :mdleje:
Na paski uważaj, za długo nie trzymaj bo naruszysz szkliwo i będziesz miała potem kłopot z zębami.   :Zab:
Daj znać co tam na sali załatwialiście i jak poszło z dj  :dj:
Rodzinką się nie przejmuj, ja olewam takie sytuacje, nie podoba się coś trudno. Ale fakt że czasem potrafi ktoś wkurzyć i mam nerwy  :boks_4:
A jak tam sukienka? Udało się zrobić fotkę?  :Fotograf:

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #415 dnia: 23 Maja 2011, 10:18 »
madzia, cały weekend mnie praktycznie nie było i jeszcze mi tak ciśnienie coniektórzy podnieśli, że zapomniałam. Postaram się dziś ją pstryknąć, ale nei obiecuję. Ubierać się nie będę, bo to niewykonalne samemu.

Dj mamy na szczęście fajnego, zobaczymy jak na sali wydjzie to i owo ...

A te paski, t otak szczerze powiedziawszy, nie były na trzeżwo założone :P Wróciliśmy z koncertu juvenaliowego i stwierdziłam nader przytomnie, że jak zaczęliśmy wybielać to trzeba kontynuowac ... tyle, że wytrzymanie pół godziny w stanie ogólnego znużenia i hmm upojenia :P bylo trudne i nam sie zasnęło :P
Wczoraj odpokutowałam całodziennym bólem dolnyhch zębów, ale dziś już jest ok i rano znów mogłam nalożyć paski. tak to jest, jak sobie człowiek chlapnie :P Dobrze, że się w nocy żadne z nas tymi paskami nie udusiło ...

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #416 dnia: 23 Maja 2011, 10:23 »
hehe no to się nie dziwię, że ci się przysnęło ;D

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
« Odpowiedź #417 dnia: 23 Maja 2011, 10:23 »
Hej:)
więc i ja czekam na zdjęcie sukni:)

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #418 dnia: 23 Maja 2011, 10:24 »
no to wybielanie bylo bardzo intensywne  ;D też chcę kupić te paseczki ale dopiero na początku sierpnia bo  teraz za wcześnie. Jestem ciekawa jakie u Ciebie będą efekty. Moja dentyska powiedziała mi, że u mnie nie da się za bardzo wybielić moich zębów bo już mam taki odcień szkliwa  :-\ no ale spróbować zawsze warto ;)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #419 dnia: 23 Maja 2011, 11:11 »
Też się zastanawiałam nad paskami, ale jak poczytałam jakiej nadwrażliwości można się nabawić i to na stałe, to się boję :-\