0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Miałam zawroty głowy.Pewnie na początku to woda z organizmu schodzi. Na razie jest 4,5 kg na minusie
podeslij mi dietke na PW jak możesz
Mariolka, podeslij mi dietke na PW jak możesz
Co tam słychać w obozie Marcela?
Mały już sam się puszcza i robi po kilka kroków.Bez żadnej pomocy. Sam... Chwila i zacznie biegać.
demka napisał/a:Mariolka, podeslij mi dietke na PW jak możeszTy jesteś taka chudziutka,że nie powinnaś jej stosować. Nie denerwuj mnie
A tak ok.Mały już sam się puszcza i robi po kilka kroków.Bez żadnej pomocy. Sam... Chwila i zacznie biegać
Mariolka napisał/a:Mały już sam się puszcza i robi po kilka kroków.Bez żadnej pomocy. Sam... Chwila i zacznie biegać.
Cytat: "Mariolka"A tak ok.Mały już sam się puszcza i robi po kilka kroków.Bez żadnej pomocy. Sam... Chwila i zacznie biegaćno to mama masz wygodne butki ?
jak tam chodzący Marcelek???
może jakieś foteczki
moze Mariola go złapać nie moze ?
Tak szybko biega ?
Niech sie wreszcie wiosna zacznie
Chyba w marcu wybiorę się do Szczecina.to może z niektórymi forumkami się spotkam...w realu?
mnie też już wkurza ta pogoda. Nie wiem czy iść z małym na spacer czy nie, a jeżeli tak to jak ubrać ręce opadają.
jestem, jestem...
Juz myślałm , ze tak schudłaś , że nie masz siłypisac
Jak tam waga ?
Mariolka, mnie też już wkurza ta pogoda. Nie wiem czy iść z małym na spacer czy nie, a jeżeli tak to jak ubrać ręce opadają.
ja tam chodzę raczej w każdą pogodę,nawet na chwilkę,ale czasem bardzo mi się nie chce...zwłaszcza w taką dziwną pogodę...ech...
wię czy ziąb czy chłód codziennie jestem na dworzu
Mariolka napisał/a: wię czy ziąb czy chłód codziennie jestem na dworzuja z moja mała Bubą nie wychodze jak pada deszcz albo wieje....
dzisiaj było pięknie i byli 2 godzinki na spacerku.