Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 270616 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasja89

• forumowicz
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1770 dnia: 24 Stycznia 2012, 10:59 »
To pomyśl, jak ja już nie mogę się doczekać, kiedy moja przyjdzie :) Też bym chciała ją trochę poprzymierzać przed "tym" dniem  :P
Moja suknie juz gdzies wczesniej wklejałam ale pokaze jeszcze raz. Wybrałam ten model: http://www.lisaferrera.szczecin.pl/public/gown/3259/Cosmobella_7490.html
Jak wróce do domku to spróbuje Wam wkleić moje zdjęcie w sukni (tyle że ja mierzyłam w wersji ecru - biel napewno bedzie robić większe wrażenie  :D ), bo jednak na modelce to zawsze inacej niż na sobie :P
Co do salonów to jedyny salon, który wobec mnie wykazał się niekompetencją to był salon Nikol. W Arvenie też o dziwo było trochę drętwo, ekspedientka mało doradzała (a znajome i inne forumki pisały że tam taka superobsługa  :P) i ogólnie jakos tak dziwnie się tam czułam. Dlatego zawsze i wszędzie bede polecać salon Lisa Ferrera bo tam spotkałam wszystko co trzeba: i moją piękną suknię, i miłe panie, które dobrze doradzają oraz z którymi się przyjemnie rozmawia.
Co do rocznika to zgadza się, jestem z 89 :D Ale do urodzin jeszcze kawałek bo dopiero w sierpniu  :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1771 dnia: 24 Stycznia 2012, 12:38 »
witajcie kochane !! jak milo,ze tyle odpowiedzi :)

Kasja89 jesli chodzi o te z cms to juz mi sie nie widzi hehehe,jakos tak bym chciala ją przerobic,a ja wole wybrac suknie,ktora podoba mi sie od razu, jesli chodzi o te z arveny to ta pierwsza rowniez mi sie podobala,ale chcialam tam kwiatka wywalic takiego wiekszego na gorze,ale pani mowila,ze to nie za bardzo mozliwe,wlasciwie to nie wiedziala,wiec do konca nie jestem przekonana. a te trzecia to nawet mi ostatnio mama mowila,ze ladna, co do lisy to fakt jest spora,dlatego troche sie obawialam... mi bardzo podobala sie z la mariette z dolem tiulowym, z tego fotoalbumu to numer 6, aaa i w arvenie mam podobno uczucia,co do salonu niestety...

paulinka009 chyba 3 tys. mi podala,ale jeszcze sprawdze to dam znac...a wisiorek to od nich

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1772 dnia: 24 Stycznia 2012, 13:44 »
przyszlazona juz sama nie pamietam, ktore wczesniej pisałam, ze mi sie podobaja...z tych albumowych to 1 i 3(ew.6)...bardzo ladnie pokreslaja talie.....do tego wydaje mi sie, ze lepiej wygladasz jak dekolt jest w serduszko...tak delikatnie.....w tych z prostym dekoltem taka cieższ gora Ci sie robi....takie mam wrazenie przynajmniej...........co dziwne u mnie bylo dokladnie odwrotnie-serduszko odpadalo....

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1773 dnia: 24 Stycznia 2012, 13:48 »
nie...jednak 6 niee...najlepiej 1!

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1774 dnia: 24 Stycznia 2012, 13:54 »
malinowa_mamba dziekuje:) jesli chodzi o dekolt to ja chce serduszko niezaleznie jaki jest w sukni,ktora wybiore:) i wlasnie duzo osob mowilo wczesniej o numerze 1 i 7,a teraz takze o numerze 3.... musze myslec,myslec,myslec,mojej swiadkowej podoba sie numer 2 hehehe

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1775 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:08 »
Macie racje w zupełnosci dekold w serduszko tylko i wyłącznie :) Żonko czasem przymierzenie drugi raz sukni nad którymi się zastanawiasz rozwiązuje sprawe, wtedy rozjaśnia się całkiem w głowie  :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1776 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:15 »
moj PM nie lubi chyba falbanek,bo jak mu pokazywalam zdjecia takie salonowe w necie (nie na sobie) to te od razu skreslal... czy wy sie pytalyscie swoich PM? bo generalnie wiadomo jak to facet..ale on stwierdzil,ze wygladaja jak kurczaki ;-P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1777 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:15 »
kurcze....zazdroszcze tym, ktore maja juz sukienke u siebie....albo chociaz maja w niej zdjecie.....a ja czekam i czekam....zamowilam co prawda w grudniu, ale srednio 4 miechy sie czeka  :o :-\  a w Novi foty dopiero mozna zrobic jak sie kupi...  >:( juz nie pamietam jak wygladalam......oprocz tego ze cudownie oczywiscie ;D ;D ;D ;D ;D haha

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1778 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:21 »
jest w tym racja, ze jak sie przymierzy drugi raz suknie to wtedy mozna latwiej podjac decyzje :D ja sama tak mialam...
za pierwszym razem patrzy sie na ogol kreacji, jak lezy, jak ktos sie w niej czuje. Za drugim razem mozna sie bardziej przyjrzec, pochodzic chwile, zobaczyc czy nic nie obciera, nie kluje itd no i pomyslec o dodatkach itd.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1779 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:24 »
akurat mojemu sie falbanki w miare widzialy....ale bywalo i tak, ze ta sama suknie mu pokazywalam dwa razy i raz co innego mowil a drugi raz co innego.....ja mysle, ze oni i tak do konca tego nie czaja co tam sie dzieje  ;D ;D ;D wytarczy, ze babka na zdjeciu miala inna poze...i juz myslal, ze to inna sukienka :D ;) nie nadaza za tym chlopy  :D

ale skoro Twoj nie bardzo na falbanki...to jak nic....1 musisz brac  :brewki: :brewki: :brewki: :brewki: hihi

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1780 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:36 »
wlasnie tak mysle o tym numerze 1 ale bym chciala kwiatka usunac z gory i nie wiem pani nie bardzo mowila,ze to mozliwe-wrzucilam to zdjecie jako ostatnie w tym albumie -->http://www.album.astral.pl/album/index.php?action=show_big&gall_id=&alb_id=8096&foto_id=13&off=0&search_exp=&order=title&user_albums=1&album_pass=

no i mysle o numerze 6,ktory na zywo jest inny...mieni sie dol tiulowy

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1781 dnia: 24 Stycznia 2012, 14:47 »
no 6 tez jest ok(tak jak napisalam na poczatku ;)), ale 1 duzo lepiej ksztalty podkresla.....chociaz faktycznie z tym kwiatkiem mozna pomyslec czy cos sie da ruszyc...

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1782 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:11 »
1 jest sto razy lepsza od 6 :) Poza tym - co do tego kwiatka to w Arvenie za żadne skarby nie zgodzą się na przeróbki. Zanim kupiłam moją suknię, zastanawiałam się nad jedną suknią właśnie z Arveny no i ekspedientka powiedziała mi, że nie zrobią mi sznurowania z tyłu (suknia miała zamek). A szkoda, suknia byla ladna ale ja chcialam tylko wiązaną. Co ważne- praktycznie w kazdym salonie zgadzali się na takie przeróbki - w Arvenie niestety nie. A szkoda, suknie maja naprawde piekne :)  A więc wracając do 1-nki, ja tam bym nawet tego kwiatka nie ruszała, suknia cała jest piękna  ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1783 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:15 »
teraz mysle o numerze 3 z arveny dlatego wlasnie,bo tam bym nic nie zmieniala....

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1784 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:16 »
tak tak...1 piekna jest nawet z kwiatkiem......ale dziwne, ze Panie nie chca zadnych...nawet tak totalnie malych przerobek robic....mysle, ze mogly juz pare klientek przez to stracic......no ale coz....

jak koniecznie nie chcesz kwiatka to mysle, ze nie bedzie problemem znalezc kogos kto zrobi....toz to pikus ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1785 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:17 »
ojej  :D a ja przecież swojej w ogóle nie mierzyłam  :D krawcowa szyje według mojego projektu, a raczej zmodyfikowanego projektu projektanta  :D  i właściwie nie wiadomo jak będę w niej wyglądała  :D bo tej sukni nawet na żywo nie widziałam  :D  po prostu zauroczyłam się zdjęciem ktore w necie znalazłam, a w Szczecinie i okolicy nie ma tej sukni,żebym mogla przymierzyc :-) a co dopiero zobaczyc jak będą się prezentowaly moje modyfikacje  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1786 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:20 »
Oj 3 też ładna :) Jak zreszta pisalam wczesniej. Ładnie talie podkreśla. Ale co w końcu z tymi falbanami ? Mi się wydaje, że jak PM Cię zobaczy w sukni to tak oszaleje,ze bedzie mu obojetne czy w falbanach czy bez  ;D :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1787 dnia: 24 Stycznia 2012, 15:25 »
a albumu tego co wklejasz linka to 1 i 2 sa ok najbardziej zapamietalam ciebeiw  nich wiec sa chyba anjladniejsze ;p bo ta 1 to ciagle ta sama 1 co nie? ;p
co do falbanek moj karol tez raczej nie widzi ich jakos.. ;p w sensie ze wiekszosc falbankowych na dzien dobry odpada ;/ ;p ksiezniczki niektore mu sie widza ale nie te bardzo obszerne ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #1788 dnia: 24 Stycznia 2012, 19:25 »
O ta suknia z kwiatkiem też mi się podoba w całości, ja bym chyba nie usuwała nawet tego kwiatka :P
a mojemu Arkowi się falbany podobały, mi znowu nie bardzo ;) przymierzyłam takie z falbanami i od razu odpadły takie suknie ;D
No i dziewczyny mają racje, chłopom to obojętne w czym będziemy  ;) wszystkie będziemy wyglądać pięknie w naszych sukniach ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1789 dnia: 24 Stycznia 2012, 21:11 »
sylwusia moj PM tak samo mowi z tymi sukniami,stad moje obawy co do falbanek.....a numer 1 to ta sama oczywiscie

malinowa mambo, emmo, kasja i aniolku - wiecie co troche niechetnie bym poszla do arveny bo jak kiedys pisalam panie byly takie jakies niezbyt i jak przyszly kolejne osoby mierzyc (a przyszly za wczesnie) to olaly mnie i zajmowalay sie nimi...
a co do facetow licze na to,ze jak mnie zobaczy to bedzie mu sie podobalo,ale jak on tak warczy na te falbanki to sie serio obawiam...

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1790 dnia: 24 Stycznia 2012, 23:06 »
żonko teraz sobie może warczeć ,a jak Ciebie zobaczy to padnie z zachwytu ;D
w ogóle dziewczyny ja jestem w szoku,że w salonach jakieś niemiłe panie są ;) ja we wszystkich co byłam, panie były miłe i pomagały, doradzały, wszystkie salony wspominam miło ;D

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1791 dnia: 25 Stycznia 2012, 07:56 »
Moim skromnym zdaniem suknie trzeba wybierac tak jak nam serce i rozum dyktuje :) Czyli jesli w jakiejs sukni dobrze sie czujesz, uwazasz ze suknia jest piekna i Ty jestes w niej piekna to nie ma co sie zastanawiac! Ja tak sie zastanawialam nad swoja, a jak po niecalym miesiacu wrocilam po nia do salonu okazalo sie ze ma juz o 300 zł wieksza cene!! Na szczescie mnie obowiązywała jeszcze "stara"cena, bo podczas pierwszego mierzenia taka cena została mi podana.
A wracając do Panów Młodych to mój sie broni rekami i nogami żeby nie widziec mojej sukni ani mnie w mojej sukni, a nawet nie chce ogladac innych, których nie kupiłam  :P Powiedział, że to popsuje cała niespodzianke i zburzy jego wyobrażenie o mnie w tym dniu :P Więc myślę, że będzie duuuuży szok bo ja nie mam pojecia jak on sobie mnie wyobraża  ;D Choć chyba nie mam się czego obawiać, bo dla niego we wszystkim mi dobrze (nie nadawałby się do wybierania ze mna sukni  :D)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1792 dnia: 25 Stycznia 2012, 08:40 »
tylko problem jest wtedy, kiedy my nie mozemy sie zdecydowac na taa jedyna, pytamy sie bliskich czy forumek, a tu niespodzianka, bo kazdy widzi nas w innej sukni :O i wtedy to sie robi dopiero zagwostka, ktora suknie wybrac? :D z tego co czytam tu na forum i wiem o kolezanek, niektore faktycznie juz w pierwszym salonie znalazly te jedyna, a niektore tak jak ja... wahaly sie dluuuuugo zanim podjely jakas deccyzje... wiec to jest trudny wybor, tym bardziej, ze kosztuje ten wybor tez sporo... :)
powodzenia dziewczyny, ktore nie maja sukni i wytrwalosci! :) :*

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1793 dnia: 25 Stycznia 2012, 10:13 »
Fakt, jeden z trudniejszych wyborów wśród wielu, które musimy podjąc podczas przygotowan do slubu :P :)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1794 dnia: 25 Stycznia 2012, 10:17 »
Kochane Forumki, mam ogromną prośbę.
Chodzi mi konkretnie o dziewczyny ze Stargardu... Szukam Salonu fryzjerskiego lub salonu kosmetyczno-fryzjerskiego (uczesanie+makijaż), który mogłybyście polecić z czystym sumieniem. Nastawiłam się na salon Olimpia bo tyle pozytywnych opinii przeczytałam, a więc poszłam tydzien temu i co sie okazalo?? P. Olimpia ma w tym czasie co mój ślub urlop, poleciła mi zadzwonić do p. Moniki. Dziś dzwonię do tej pani spytać o mój 14 lipca i okazuje się, że one wtedy całkiem zamykają salon :/:/ Więc nie ma szans... W końcu LIPIEC jest tak MAŁO oblegany, że innym opłaca sie wtedy zamknac interes.... eh.... Troche sie podłamałam, bo naprawde nastawiłam się na ich usługi, a tu taki zonk :(:(:( Proszę pomóżcie i polećcie jakiś dobry salon...

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1795 dnia: 25 Stycznia 2012, 10:53 »
Kasja89 mój Arek też nie zobaczy sukni, bo ja nie chce i on też nie chce, woli mieć niespodziankę ;)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1796 dnia: 25 Stycznia 2012, 11:06 »
Kasja89 mój Arek też nie zobaczy sukni, bo ja nie chce i on też nie chce, woli mieć niespodziankę ;)

Tak jest chyba najlepiej, większe emocje  :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1797 dnia: 25 Stycznia 2012, 11:24 »
ja tez swojemu nie powiem,bedzie co ma byc hehe,tak mu tylko pokazywalam;-p, ide do la mariette przymierzyc jeszcze raz blance i chce tez princesse,a potem do arveny na falbanki,zabieram mame i swiadkowa i mam nadzieje,ze decyzja zostanie podjeta:)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1798 dnia: 25 Stycznia 2012, 12:04 »
Trzymamy kciukaski  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1799 dnia: 25 Stycznia 2012, 12:18 »
żonka, jak już wrócisz to pochwal się zdobyczą  ;D