Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...  (Przeczytany 270581 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Odp: Wątek zniecierpliwionych z 2012 czyli nasze 356 dni do...
« Odpowiedź #1950 dnia: 9 Lutego 2012, 11:12 »
ooo czyli jak za osiagniecia i ogolnie za nazwisko toni8e az tak duzo kasuja...
ja ide ejdnak do kolezanki sklonilo mnie do tego pewne wydarzenie ale za duzo pisania ... jesli probny mi sie spodoba to zostaje jesli nie to ide do pani nogal  ktorejs ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1951 dnia: 11 Lutego 2012, 01:40 »
sylwusia potwierdzam ceny, ktore podala malinowa_mamba, a tak w ogole czy Ty malinowa mambo zdecydowalas sie rowniez na pania Nogal? ja powiem tak, nie bede esksperymentowac w tym dniu i polegam na opinii nie tylko z forum, ale przede wszystkim znajomej i dlatego juz nie szukam :) a jesli sylwusia masz kolezanke, ktora sie na tym zna to tylko pozazdroscic - super !

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #1952 dnia: 11 Lutego 2012, 08:25 »
ja *pii*, ceny z kosmosu.. :O dobrze ze ja inne wojewodztwo :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1953 dnia: 11 Lutego 2012, 08:46 »
dla mnie makijaże p. Nogal są zbyt mocne, jakos mnie nie przekonują.... poza tym pani Nogal nie przyjeżdża do klientki, trzeba jechać do niej, a u mnie makijaz dla mnie, Mamy, świadkowej i przyszlej bratowej,zatem wygodniej jak do mnie by sie pofatygowala  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1954 dnia: 11 Lutego 2012, 09:56 »
no ceny sa niezle, ale naszczescie ja za dobry makijaz place tylko 80 zl, probny kosztuje 50 zl a tez mam dziewczyne z polecenia kolezanek takze wiem na czym stoje :D

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1955 dnia: 11 Lutego 2012, 11:21 »
emm-a  Makeup fotograficzny/ ślubny powinien być mocniejszy niż ten na codzień, ponieważ aparaty "zmiękczają" jego wygląd. Nie wiem jak to inaczej nazwać, ale chodzi o to, że na zdjęciach ten makeup nie będzie już wyglądał tak mocno jak w rzeczywistości.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #1956 dnia: 11 Lutego 2012, 13:01 »
ja też szukałam wizażystki, która bez problemu przyjedzie do mnie:) i taką znalazłam:D. Będzie wykonywać makijaż mój, mojej mamy i świadkowej:).
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1957 dnia: 11 Lutego 2012, 16:55 »
no tak cherrypie, rozumiem to, ale przeciezżnie mogę dostosowywać makijażu ślubnego do zdjęć, tzn. dla mnie zdjęcia są dodatkiem, pamiątką - bardzo istotną, ale jednak pamiątką ze ślubu i wesela, czymś mniej ważnym niż same te wydarzenia, podczas których muszę czuć się komfortowo, co dla mnie oznacza z niezbyt mocnym makijażem; zdaje sobie sprawę, że będzie mocniejszy niż taki na co dzień, ale mimo wszystko zachowałabym umiar  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1958 dnia: 11 Lutego 2012, 18:13 »
u mnie póki co padnie raczej na Nogalowe...mają dobrą opinię, malowały kilka moich koleżanek też do sesji glamour i mi się podobało...
a dla mnie akurat to, że robią mocny make-up jest atutem :) po prostu zależy jak kto się czuje i jak się na co dzień maluje...

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1959 dnia: 11 Lutego 2012, 19:33 »
ja na pewno bede chciala mocno podkreslac oczy, nie wyobrazam sobie inaczej, wiec mysle,ze bede zadowolona :) po to tyle wizazystek jest, aby kazda z nas byla zadowolona :))))

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1960 dnia: 11 Lutego 2012, 20:23 »
pewnie że tak - każda znajdzie cos dla siebie, a raczej którąś  :D

natomiast zastanawiam sie nad fryzjerem...mam pewien typ, ale jakoś nie jestem na 100% przekonana...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1961 dnia: 12 Lutego 2012, 19:33 »
dziewczyny robimy jutro to spotkanie w Kochu? natyska nie może, nie wiem jak sylwusia, nusiak nie moze, pozostałe milczą, to tylko femme i ja? czy może inny jakiś termin ustalimy ?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1962 dnia: 12 Lutego 2012, 19:58 »
Mi pasuje dopiero sobota albo następny tydzień:( np wtorek 21.02 17.00. Nie patrzcie na mnie, bo jak pisałam mam bardzo ruchomy grafik...a teraz koleżanke muszę zastąpic w tym tyg. w pracy..inaczej miałabym środę free..:(
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1963 dnia: 12 Lutego 2012, 22:09 »
Kochane postanowilam wam pomoc w umawianiu sie na spotkania i stworzylam oddzielny watek,co by wam bylo latwiej sie umawiac, mam nadzieje,ze wam sie pomysl podoba :)

adres watku:

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=28077.new

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1964 dnia: 12 Lutego 2012, 22:46 »
ja wole przyszly pon..... ten za tydz..

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1965 dnia: 13 Lutego 2012, 10:25 »
xanth i jak tam nastrój przed fiałem eski? Wszystko już gotowe? Wiecie co będziecie jutro robić? Stresujesz się? Powodzenia życzę! Daj znać jak Wam poszło! :) 

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1966 dnia: 13 Lutego 2012, 13:53 »
bedziemy wszystkie tu trzymac mocno kciukasy zebyscie wygrali!!!!  :Najlepszy: :Najlepszy: :ok: :ok:

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1967 dnia: 13 Lutego 2012, 19:48 »
mam najgorszy nastrój na świecie! 

strasznie się denerwuje! niemalże tak jak przed egzaminem ustnym, które prawie zawsze oblewałam, bo mnie stres tak zatyka, że nie wiem co robić. najchętniej bym się schowała w kiblu :(

Najgorsze jest to, że nie mam pojęcia o NICZYM co się jutro będzie działo. Mieli do nas dzwonić, ale nie zadzwonili na którą mamy przyjść :/

a ja już zapomniałam kiedy mówili wcześniej :( ....

;(((((

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1968 dnia: 13 Lutego 2012, 20:13 »
xanth jesteśmy z Toba, nie denerwuj się tak  :D  :przytul: niebawem nas poinformujesz o Waszym sukcesie...:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #1969 dnia: 13 Lutego 2012, 20:26 »
Bedzie sii..

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1970 dnia: 13 Lutego 2012, 21:18 »
nie przejmuj się, podejdźcie do tego na luzie ;D w końcu chyba o dobrą zabawę chodzi co nie? ;) a że wygracie przy okazji... :D Powodzenia!! :)

Offline martynek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #1971 dnia: 15 Lutego 2012, 23:03 »
czesc dziewczyny !
musze wam napisac co mi sie dzisiaj przydazylo bo poprostu pekne ze zlosci chyba.... :/  
Jestem tak zla, rozgoryczona i wszystko na raz... ze az dzisiaj przeszlo mi przez glowe po co nam ten slub w kosciele trzeba bylo isc do urzedu i tyle.... :/  Bo czlowiek chce, ale co chwile jakies klody pod nogi .... ehhhh do sedna...

Tydzien temu w srode spisalismy protokol przed malzenski w kosciele i dzisiaj mielismy miec pierwsze nauki ale nie z ksiedzem tylko z tym ''gosciem od rodziny'' i spotkanie mialo sie odbyc o 17,30 my mieszkamy w cetrum a kosciol jest na prawobrzezu.. wiec pojechalismy poszlismy do mojej mamy zostawic nasza córeczke i poszlismy do kosciola bylismy przed czasem jakies 8min poniewaz ksiadz tydzien temu uczulil nas ze ten pan nie lubi jak sie spoznia... i cooo i stalismy jak te pierdoly i czekalismy az o 18 :/:/:/ i bylam lekko juz zla ale ok wchodzimy no i czekamy moze na jakies przepraszam za spoznienie ale ..... cos tam cos tam.....  wiadomo roznie bywa....  ale ku naszemu zaskoczeniu ten pan nic nawet nie raczyl wytumaczyc dlaczego tyle czasu musielismy czekac.  Wiec ja grzecznie powiedzialam do niego ze nie chce byc nie grzeczna ale po cos te godziny ustalamy i ze my sznujemy jegos czas i oczekujemy tego samego od niego..... a wiedzie co on na to '' ze mna sie nie dyskutuje prosze poszukac sobie nauk w innym kosciele, dowidzenia panstwu''  sluchajcie zamorowalo mnie bylam w takim szoku ze masakra.... ale mowie do nie gos na spokojnie ze przeciesz nic zlego nie powiedzialam, ale nie dal mi dokoczyc tylko nas wyprosil... wiec wyszlismy....  
co prawda ksiadz tydzien temu mowil nam zeby z nim niedyskutowac tylko go wysluchac co ma do powiedzenia na tych naukach bo on zdaza sie ze wyrzuca pary z zajec (spotkania sa indywidualne)
I juz jak bylismy w domu to mowie do narzeczongo jejku a moze trzebabylo se nie odzywac... ale narzeczony mowi do mnie a dlaczego co my jacys gorsi jestesmy od niego ze jego i jego czas mamy szanowac a on nas i naszego czasu nie.... no i racja tylko teraz musimy szukac tych nauk gdzie indziej o tej rodzinie - masakra -  w piatek musimy jechac do proboszcza z nim porozmawiac i mu powiedziec ze na nauki z nim bedziemy przyjezdzac a te o tej rodzinie musimy gdzie indziej zalatwic....  ale powiem wam ze mam dosyc na dzien dzisiejszy..... ;( ;( ;(  poczulam sie normalnie jak jakis smiec ktory nie ma nic do powiedzienia - wyobrazacie sobie -  ehhhh ;(

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1972 dnia: 15 Lutego 2012, 23:10 »
szczerze Ci wspolczuje i uwazam,ze dobrze zrobilas!! ostatnio jakos nie mam dobrego zdania o ksiezach...nie wiem dlaczego oni sami zrazaja nas do kosciola zamiast zachecac... jak wiedza,ze musisz do nich przyjsc to robia z Toba co chca...czy to jest chrzescijanstwo?? dobrze,ze ja trafilam na fajne nauki,ale co z tego jak proboszcz z parafii slubu twierdzi,ze u niego sa inne i powinnismy przyjsc i co mamy zrobic,nie ma wyjscia... nie chca ci w niczym pojsc na reke,ja naprawde nie ogarniam tego :( nie łam się,bedzie dobrze-znajdziesz kogos normalnego i szanujacego innych ludzi! nie moge uwierzyc w to !

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #1973 dnia: 16 Lutego 2012, 08:01 »
Przyszlazona ale martynek nie mowila o ksiezach tylko o jakims walnietym gosciu. Swoja droga zrobila bym tak samo. Co tak bezczelny facet moze miec do powiedzenia madrego chyba nic. Nie przejmuj sie szkoda nerwow na takich ludzi. Proboszcz pewnie wam pomoze skro sam was uprzedzal przed nim.

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1974 dnia: 16 Lutego 2012, 08:17 »
Jestem martynek z Toba, zachowalabym sie tak samo jak Ty, nie przejmuj sie, typ chyba mysli, że jest kims wazniejszym, niech sobie w d*** wsadzi takie nauki, poszukacie kogos normalnego i kompetentnego.

Offline niecierpliwa

• bywalec
« Odpowiedź #1975 dnia: 16 Lutego 2012, 08:27 »
Martynek nie przejmuj sie znajdziecie gdzieś normalne nauki bo co to by była za atmosfera wogóle jak ludzie nie mają nic do powiedzenia a  po to są te spotkania żeby pogadać a jak on traktuje kogoś tak na pierwszy spotkaniu gdzie wina stoi po jego stronie to jak on prowadzi te zajęcia ?? A ja też miałam akie momenty że załowałam że tylko cywilnego  nie bierzemy bo ile można mieć przygotowania my chodzimy już od września ciagle na coś parodia jakas...

Offline martynek

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1976 dnia: 16 Lutego 2012, 11:44 »
Dziekuj dziewczyny za wsparcie :* !!!!!! :) odrazu mi lepiej !!! :*
Myśle sobie trudno '' nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo '' wiec dzisiaj jestem pelna nadzieji ze uda nam sie znalesc kogos lepszego od tych nauk... Dzisiaj ide wlasnie w tej sprawie, wiec dziewczyny trzymajcie kciuki !!!!!
i jeszcze raz dziekuje za wsparcie!!! :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1977 dnia: 16 Lutego 2012, 11:58 »
Jeżeli w parafii, gdzie bierzecie ślub nie ma przeciwwskazań aby zaliczyć poradnię gdziekolwiek, to git! bo możecie iść obojętnie gdzie:P
My np. nauki i poradnię zrobiliśmy w całkiem innym kościele:D, bo u Dominikanów nie pasowały nam godziny nauk i poradni:/, kościół który wybraliśmy nie jest również parafią żadnego z nas:P.
Ja muszę przyznać, że mimo mojego początkowego nastawienia do załatwiania spraw, to jestem mile zaskoczona:). Wszędzie dokumenty bez problemu, nauki i poradnia bez zgrzytu, nikt nie chciał do tej pory opłat:). Daliśmy niewielką ofiarę za udzielenie nam zgody na ślub w innym kościele. Ofiara 20zł:P, bo w tym samym dniu zostaliśmy wpisani na listę parafian w tym kościele:D. Wam też się uda:)

Tym gościem się nie przejmuj, co za typ...on ma uczyć jak żyć w rodzinie? Skoro nie ma szacunku dla ludzi to jak on egzystuje? Niech spada na drzewo;D. Może i szczęście, że tak wyszło hehe bo jeszcze by zaczął Was moralizować, idt itp...taki typ chyba lubi pokazać jaki to jest ważny, a dowartościować się poprzez poniżanie innych.... Nie lubię takiego czegoś! ;D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1978 dnia: 16 Lutego 2012, 13:23 »
bo Dominikanie nusiaku chyba sa tacy po prostu ugodowi i skupiają się na tym co trzeba, a nie na...za przeproszeniem - pierdołach  :-\

martynek, jeśli chcesz wyślę Ci namiary do pani u ktorej my mieliśmy zajecia z poradni - zero problemu, to raczej towarzyska rozmowa, a nie nauka jakaś  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1979 dnia: 16 Lutego 2012, 13:26 »
dokładnie, co to za różnica w którym miejscu się te nauki zrobi? Hmmm, są jakieś preferowane sposoby do przekazania wiedzy na temat życia w rodzinie i poczęcia potomstwa?;D.
U nas też była towarzyska rozmowa;), bez narzucania czegokolwiek:)
[/url]  [/url]