izulek ja ostatnio kupiłam butelke z lovi i tam pisze, że smoczek jest tak zbudowany żeby przypominał pierś. Butelka ta jest przeznaczona dla mam, które chcą łączyć karmienie piersią i butelką. Nie powiem Ci jednak czy naprawdę tak jest bo mój mały trochę zawsze pomarudził ale w końcu załapywał i pił z aventu, a nowej butli jeszcze nie wybrubowaliśmy.
My dzisiaj byliśmy na wizycie i dalej mały nie został zaszczepiony. Lekarka stwierdziła, że jednak najpierw wizyta u neurologa i on ma zdecydować i wybrać jaką szczepionkę ma mieć podaną tzn. stwierdziła, że w tej sytuacji to będzie ta skojarzona i pewnie dostanie od razu zezwolenie na szczepienie ale jednak lepiej się upewnić. Tylko oczywiście termin do neurologa na jesień masakra jakaś, prywatnie już byliśmy się umówić i pani w rejestracji mi mówi, że najlepiej to już od razu usg główki zrobić bo będzie potrzebne. Jakoś nie wiem czy te usg takie wymagane jest za wizyte zaplace 120zł a usg 90zł i juz mi je każą robić jeszcze przed wizytą bo na pewno pani doktor będzie je chciała, a pediatra nic nie mówiła o usg raczej zrozumiałam ją, że ta wizyta to tylko taka formalność. Ah szkoda gadać