Sanprobi jest ok, ale jeśli chodzi o osobę dorosłą to trzeba łykać kilka kapsułek na dobę. To już lepszy chyba multilac.
Emm-a szybko, wiem, wszyscy są zdziwieni. Ale w razie czego zawsze mogę jeszcze wrócić na pozostałe tygodnie macierzyńskiego, bo ja w sumie wykorzystałam 34 tyg., a od połowy września jestem na urlopie za 2016r. Tłumaczę sobie, że za chwilę święta, więc znowu sporo czasu w domu. Poza tym mam cały urlop z tego roku i muszę te 36 dni wykorzystać do przyszłego września, a przecież za niedługo będzie też urlop za 2018. Mam nadzieję, że Agata za rok już pójdzie do przedszkola...
Moja mama będzie się zajmować Agatą i Tomkiem. Najtrudniejszy pierwszy tydzień, potem pójdzie i za kilka lat będę pewnie żałować, że ten macierzyński skróciłam

Wszystkie moje dzieci po skończonym pierwszym miesiącu miały długi okres snu po kąpieli i budziły się tak 2-4 rano, a potem 6-8. Tomek budzi się tak 4-6 na mleko, ale usypia mi około 20.00, więc myślę, że tragedii nie ma. Tylko, że on mm pije.