Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 101953 razy)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
W sumie to zazdroszczę dziewczynom, które są takie zdecydowane.

U mnie niestety tego zdecydowania brak  :mdleje:
Nie wiem z czego to wynika... Ale w sumie zawsze tak miałam. Zanim coś kupię, to 10 razy się zastanawiam czy będę w tym wyglądać dobrze :los:
W końcu i tak kupuję a często nie chodzę  ::) ::) ::) I muszę powiedzieć, że trochę takich niechodzonych ciuszków mam...  Jakoś w sklepie lepiej wyglądają, mają ładniejszy kolor itd... Wiem, czubek ze mnie i tyle  :bredzisz:

Wracając do tematów ślubnych: skoro z sukienką na razie się wstrzymuję, to biorąc z Was przykład - zaczynam oglądać zaproszenia i zawieszki   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Coś trzeba robić!  :D ;)

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
Justyś, ja nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja jestem np. mega niezdecydowana. Rano ubranie się zajmuje mi lata świetlne, w sklepach spędzam też długie godziny zanim zdecyduje się na fason albo kolor  :glupek:
Także kupnem sukienki bylam troche przerażona, ale w efekcie było inaczej. Jak już założyłam tą jedyną to chyba pierwszy raz w życiu wiedziałam czego chce!!!  :jupi: ;D ;D ;D Także głowa do góry będzie dobrz ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hahaha dziewczyny! jestem tak samo niezdecydowana jak Wy!! więc stwierdzam, że to całkiem normalny objaw! :D :D :D  :P

Agatko - no właśnie myślę, że jesteście niegrzeczni  :los: Bardzooooo niegrzeczni !!! :twisted: :twisted: :twisted:  :uscisk:  :D ;) :-*

Hahaha jesteś niemożliwa!! ;D
...ale co prawda, to prawda... :brewki:  ;)

Buźka! :-*

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
Dopisuje się do tego klubu niezdecydowanych .
Tylko torebkę w ostatnim czasie kupowałam miesiąc a jak już kupiłam to na drugi dzień poszłam wymienić jednak na inną  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
a jak już kupiłam to na drugi dzień poszłam wymienić jednak na inną  ;D

Skąd ja to znam... ::)  :D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
ooo nie jakbym czytala na swoj wlasny temat-dla mnie podjecie dezycji to najgorsze co moze byc i tez zawsze nakupuje ciuchow,spedze w sklepie kilka godzin a i tak w nich pozniej nie chodze  ??? ??? ???
:*:*:*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
OMG !!! Co za jesienna pogoda !!!  :urwanie_glowy:
Nawet siedząc i pijąc gorącą kawę jest mi zimno...

Za dwa tygodnie idziemy z PM na wesele i myślałam, że pójdę w sukience na ramiączkach, ale coś czuję, że muszę się rozejrzeć za bolerkiem bądź jakąś marynarką, bo inaczej zamarznę... Wprawdzie zapowiadają cieplejszą pogodę, ale nie zdziwiłabym się jakby żadnej poprawy nie było, więc muszę się zabezpieczyć...  ::)

PM dziś w Warszawie na oględzinach budowy (pracuje w nadzorze budowlanym) i z tego co widzę, przez najbliższe miesiące będę wiodła żywot samotnicy  :tak_smutne: Matkooo, jak ja nie cierpię jak on wyjeżdża na tak długo... Jeszcze początkowe dwa tygodnie daję radę, ale później, jak przyjeżdża zaledwie na 1 - 2dni, ja nie zdążę się nim nacieszyć a on znów wyjeżdża, to ma chłopak ze mną "przeboje"  :mrgreen:...
Czuję się bez niego jak bez ręki, jakby czegoś mi brakowało... To chyba uzależnienie, albo przyzwyczajenie  :drapanie: - zwał jak zwał...  :D Muszę się leczyć! ;)

Miłego dnia kochane!  :-* :-* :-*
Może przynajmniej Wy macie słonko!

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Justyś dasz rade, masz przecież nas  ;D A co do pogody to nawet się nie będę wypowiadała ....  :| Mogli by już zacząć grzać bo naprawdę zimno jest w mieszkaniu  ::)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
A u mnie JESZCZE świeci słonko! ;D :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ech... u nas też pogoda kiepska... ja się do tego rozchorowałam... ::)

Co do przyzwyczajenia do PMa, to rozumiem Cię w 100% kochana!
My jesteśmy prawie 24 h na dobę razem, więc jak raz mój Ł. wyjechał na 3 dni na formułę 1, to myślałam, że umrę z tęsknoty!!
No nie wiedziałam co ze sobą zrobić!!? Masakra jakaś! :D :P

Jestem więc z Tobą Słonko ;) :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Jak obiecałam nadrobiłam, w końcu :-\
Justyś, jaka Ty rozsądna babeczka jesteś :D
Podobała mi się historia poznania.
Nie chciałaś się pchać po miedzy czyiś związek mimo,że przezywałaś cierpienia... Ja bym tak nie mogła, ja bym walczyła, skoro podobno tamten związek wisiał na włosku :P
Swoja droga ciekawe jak było naprawdę, wiesz coś o tym?

No i agentka z Ciebie, po dyplom i do księdza wybierałaś się tyle razy,aż się w końcu udało i gratuluję.

Sukienki?? Falban raczej nigdy bym nie założyła na siebie,ale ciekawa jest to propozycja.
Zrób sobie prezent pod choinkę i wtedy zakup suknie ;D

Kurcze jak ja chciałabym być teraz słomiana wdową, byleby tylko mój PM wyjechał zarobić trochę kasy, a nie juz 2 miesiąc zastoju w tej sprawie :-\
Ale Twój PM nie jedzie aż tak daleko. Możesz go odwiedzić przecież :) No i zdążycie potęsknić , a wiesz co jest po takiej tęsknocie najlepsze?  ::) ;D....
No!!! Więc deser dopiero przed Tobą ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Madziu, że też chciało Ci się wracać tyle stron wstecz  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: Podziwiam Cię, ale jest mi bardzo miło!  :-* :-* :-*

Faktycznie nie chciałam pchać się w związek w który jakaś kobieta "zainwestowała" i początkowo tak do tego podchodziłam... ale później w miarę poznawania PM, marzyłam żeby im się ten związek rozleciał...  :P Więc tu już uczucia wzięły górę nad rozsądkiem, choć nie naciskałam i chciałam, żeby to PM zdecydował... Także aż taka rozsądna baeczka to nie jestem  :nie:

Swoja droga ciekawe jak było naprawdę, wiesz coś o tym?

W gruncie rzeczy okazało się, że ex PM w trakcie trwania związku z PM smoliła cholewy do innego faceta (z kolei jej byłego), więc wyrzuty sumienia mi przeszły  :D ;)

No i agentka z Ciebie, po dyplom i do księdza wybierałaś się tyle razy,aż się w końcu udało i gratuluję
Faktycznie nachodziłam się trochę  ::) ::) ::) Ale najważniejsze, że dyplom odebrany i godzina w kościele zaklepana  :jupi:

Sukienki?? Falban raczej nigdy bym nie założyła na siebie,ale ciekawa jest to propozycja.
Zrób sobie prezent pod choinkę i wtedy zakup suknie ;D

Mnie się falbany podobają, także będę próbować szukać sukni w takich klimatach...
Ale poszukiwania dopiero grudzień-styczeń, więc takiej formy prezentu pod choinką nie będzie  ;)

Kurcze jak ja chciałabym być teraz słomiana wdową, byleby tylko mój PM wyjechał zarobić trochę kasy, a nie juz 2 miesiąc zastoju w tej sprawie :-\

Tak sobie właśnie tą rozłąkę tłumaczę... W końcu robi to dla NAS!
Za Was Madziu również trzymam kciuki, bo czytałam i wiem, że jest z pracą nieciekawie... Powodzenia życzę!  :-* :-* :-* Jest jak jest, ale najważniejsze, to wierzyć, że będzie lepiej i tego się trzymać... Nie można się załamywać, bo wtedy wszystko się wali!

No i zdążycie potęsknić , a wiesz co jest po takiej tęsknocie najlepsze?  ::) ;D....
No!!! Więc deser dopiero przed Tobą ;D ;D ;D
O tak !!! Powrót to jest to co lubię najbardziej! Haha  :D :D :D

Nooo.... walnęłam odpis jak trzeba!  :D :D :D ;) :-*
Ale czułam się w obowiązku za czytanie tych moich wypocin! :-*

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Justynko czas bez PM szybko zleci zobaczysz  :)
a pogoda fakt dobija  >:(

Offline bluebird

• zapaleniec
Oj, ja też wiem co czujesz :glaszcze:
Ostatnio u mnie tak często rozstaniowo, delegacje co pare tygodni, wprawdzie tylko po kilka dni, ale w domu jest tak smutno. I do tego ja częściej i na dłużej wyjeżdżam do Polski. Ale też mam doświadczenie w dłuuuugich rozłąkach, chyba nie ma nic gorszego. No i czasem nie da się tego niestety ominąć, to trzeba przeżyć... Ale z drugiej strony powroty są takie piękne, prawda?  ;D

To na jak długo Twoj PM wyjeżdza zwykle?

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Joluś - a co u Ciebie? Widziałam na NK.... zmiany  :brewki: :brewki: :brewki: Może niedługo znów do nas dołączysz, już nie jako "doradzaczka"   :hopsa: Trzymam kciuki, bardzo bardzo mocno!  :-*

bluebird - powroty są piękne, to fakt  !!! :uscisk: :D ;) Jeśli chodzi o wyjazdy, to różnie bywa, zależy gdzie PM  prowadzi budowę. Ostatnio obyło się bez wyjazdów, bo miał pracę blisko. Teraz - Warszawa (w sumie zazwyczaj jest to Warszawa)... Niby nie specjalnie daleko, ale jednak to rozłąka i widzenie się co 2 - 3 tygodnie na 1 bądź 2 dni... Jeszcze nie wiadomo ile potrwa budowa, ale PM podejrzewa, że do lutego  ::) No ale cóż, jesteśmy dorośli, trzeba wytrzymać i się przyzwyczajać... Taka jego praca, więc tak już będzie zawsze, po ślubie również... niestety...

Offline bluebird

• zapaleniec
No niestety, mężczyźni i ich praca  :-\  Normalnie czasem jak żony marynarzy no nie? ;)
Mój też ma w sumie taką pracę że zawsze musi wyjeżdżać, teraz na szczęście nie daleko, bo do francji, a podróż w tych czasach to jakies 3-4 godziny. Ale może być tak że za pare miesięcy zmieni prace i będzie chciał wyjeżdżać gdzieś na druga półkule. I wiesz co, już mu nie pozwole! on nie ;D
Przeżyłam 3 lata na widywaniu się co 1-2 miesiące, czasem dłużej i chyba nie chciałbym tego powtarzać.
To wykańcza ale też i wzmacnia człowieka i uczucie, też tak zauważylaś? :)

A w sumie  może mogłabyś też wsiąść w pociągu jak będzie ci bardzo smutno i pojechać do niego? czy nie da rady?

Offline kacha8609

• Chuck Norris
bluebird - No ale cóż, jesteśmy dorośli, trzeba wytrzymać i się przyzwyczajać... Taka jego praca, więc tak już będzie zawsze, po ślubie również... niestety...

Justynko jesteś bardzo mądrą kobietą  :przytul: pięknie sobie to wytłumaczyłaś  ;D

Joluś - a co u Ciebie? Widziałam na NK.... zmiany  :brewki: :brewki: :brewki: Może niedługo znów do nas dołączysz, już nie jako "doradzaczka"   :hopsa: Trzymam kciuki, bardzo bardzo mocno!  :-*

O tak ja też widziałam  ;D ;D ;D i też kciuki zaciskam  :ok:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
bluebird - w sumie może i mogłabym co jakiś czas do niego jechać, ale to też wiąże się z kosztami. Taka przyjemność kosztuje mnie około 300 zł... A mnie w obecnej sytuacji zbyt często nie stać na takie wycieczki  ;) Ale dam radę! Najwyżej trochę Wam pomarudzę  :D ;)
p.s podziwiam za 3 lata rozłąki... Dzielna z Ciebie kobitka!

Kasiu - eee tam zaraz mądrą ;) Po prostu muszę to sobie jakoś tłumaczyć, żeby mnie tęsknota nie wykończyła, bo ja jestem z tych tęskniących bab   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:... Ale rozmawiałam z PM i mówi, że muszą skończyć tę budowę do końca roku, bo taki mają zapis w kontrakcie, więc wróci 2 miesiące wcześniej. Dobre i to...  ::)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
 :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Piękny suwaczek  ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Jak wiesz - zgapiłam od Ciebie !!!  :-* :-* :-*
Tylko wkurza mnie, że serduszka nie są na 11 a dalej niż powinny...
Ale widzę, że u Ciebie też ikonka nie jest tam gdzie być powinna... Czyli bliżej 9...  ::)
Więc chyba wszyscy tak mają  :D ;)
Boże, ja to mam problemy !!!  :glupek: :glupek: :glupek:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Tak a poza tym mnie chyba źle odlicza powinno chyba dziś być 9 miesięcy i 9 dni a nie 8  ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Właśnie to mnie zdziwiło, że on jako jeden z nielicznych dobrze odlicza   ::)
Suwaczki z innych stron odliczają wszystkie dni miesiąca od 31... a wrzesień ma przecież 30 dni... więc tutaj już ten jeden dzień został odjęty...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I tak pewnie za jakiś czas znów zmienimy  :D ;)
Ja to chyba prędzej niż później.
Zawsze po suwaczku rozpoznaje swoje posty (Wasze też) a po zmianie zaczynam się gubić  :P

Offline kacha8609

• Chuck Norris
To tak jak ja!!! hehehe  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
 ;D ;D ach Wy z tymi suwakami... ;D ;D
Oj ,to współczuję, faktycznie praca PM niezbyt lekka...hmmm, oby się udało wywiązać z kontraktu, bo z tym różnie bywa...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Aguś - czym się musiałam zająć, to zajęłam się suwakami  :D :D :D ;) Praca PM może nie jest ciężka, ale wiąże się z wyjazdami... A co za tym idzie - z rozłąką...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Justys, no miałam na myśli rozłąki pisząc "nie lekka"  ;) :) sama kiedyś pracowałam na budowie (żeby nie było nie machałam łopatą  :D w biurze), tyle że ja byłam na miejscu, ale moi współpracownicy właśnie byli w delegacji, to widziałam jak im ciężko...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Aaaa... Ja naprawdę dziś jakaś niekumata jestem !!!  :glupek: 

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Gratuluję ustalenia godziny:) my jak nic nie stanie na przeszkodzie chcemy iść na nauki w październiku:) i mam takie same obawy - czy mój PM nie będzie puszczał głupich komentarzy.... bo jego te "pierdoły" baaardzo ruszają:P
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hahahha a Ty się martwiłaś, że nie masz o czym pisać!! :D :D :D   ;)
Buziaki krejzolu! ;D :-*