Dziewczyny czy wy tez macie problem z wejsciem na stronke lidla

, kurcze nie chce mi sie tam nic ukazac i to juz o dluzszego czasu , nie wiem czy tylko u mnie tak jest czy maja problem ze stronką.
Maly juz opanowal "delikatne" wchodzenie na zjezdzalnie i wie ze gdy mnie nie ma w pokoju ma nie wchodzi tylko siada i czeka

, bo to co wczoraj wyrabial az z wrazenia spac nie mogl pozniej i usnal bardzo pozno, ja jak wychodzilam biegac ok 20 to jeszcze nie spal, a u niego norma to 19.
Dzis musze mlodemu kupic kask i ochraniacze

, ciekawe jaki to bedzie koszt, bo na all to min 100zl za komlet taki najtanszy.
Jejku jak ten maj mi szybko leci juz zaraz czerwiec i za chwilke malego urodziny, a lipiec zawsze mamy imprezowy bo 2 lipca ma moja siostra urodziny, 7 Alex, pozniej moja mama.......
Zapomnialam wam jeszcze napisac, jak juz dawno nie mialam jakis dziwnych snow, tak dzis w nocy , spac nie moglam mialam jakies dwa dziwne sny, jeden to to ze moja mama miala rano do pracy, wyszla czekając na mojego meza do auta , bylo ciemno i zobaczyla jakąs grubke chlopakow zbiegla za auto na schody a ci ją chcieli porwac, a ja to wszystko widzialam

Pozniej drugi sen nad ranem , jakis dwoch facetow chcialo mi porwac Aluska, ja nie wiem co z tymi porwaniami mi sie tak snilo ani zadnego filmu wczoraj nie ogladalam ani na noc sie nie najadlam