Oj ale zaniedbany moj wąteczek, ale jakos ostatnio nie mialam weny na pisanie tu, ani czasu za bardzo

Maly zakatarzony od wczoraj wieczora

, nie wiem czemu, w sumie wyszlismy wczoraj z rana na spacerek do lidla, zimno bylo i chyba to dalo o sobie znac wieczorkiem, juz tak dawno mi nie chorowal, bo az od stycznia

No nic mam nadzieje tylko ze zrobi sie cieplo wkoncu, bo wczoraj to bylo mega zimno.
Maz dzis wraca zdelegacji i w przyszlym tygodniu ma wolne caly tydzien, w sumie mial zmienic prace, ale nie chce go wypusic z tej roboty, juz nawet dali mu auto, i paliwo oni (niby) będą placic, ciekawe kiedy ich zapal sie skonczy, maz chcial odejsc z pracy bo dojazdy go dobijają, pociągiem musi jechac godz, wychodzi z domu przed 5

, pozatym dojazdy wychodza 1 tys za miesiąc, wiec to mu sie malo oplacalo, zwlaszcza ze znalazlam mu prace nie daleko (dojazd 15 min) w tej samej branzy , byl zadowolony pojechal na rozmowe, a oni go od reki przyjeli na jego warunkach, no ale coz musial zrezygnowac, bo firma w ktorej pracuje , blagali go przez tydzien czasu , dzien w dzien aby nie odchodzil.........
Mam nadzieje ze P. dobrze zrobil i nie bedzie tego zalowal.
Ja juz tez pomalu szukam czegos, bo od sierpnia/wrzesnia bym chciala juz isc do pracy. Teraz jest juz kilka ofert ktore mnie zainteresowaly ale musze poczekac do sierpnia

Ogolnie u nas wszystko ok, budowa idzie jak idzie, ale dzieki temu kase oszczedzilismy , bo jak mi znajomi mowi ile wydali kasy na firme itp (maja mniejszy dom niz nasz) to czasem sie za glowe lapie.
Noi w tym tygodniu wkoncu pojedziemy okna zakupic, porozglądac sie za calą resztą, ale to juz przyjemnosc, w sumie to ja tylko czekam az bede mogla zaszalec w srodku, problem jeszcze mamy z tym jaką podloge polozyc w salonie i kuchni, bo tam bedzie podloga ogrzewana wiec wchodze w gre plytki, a ja chcialam takie polączenie plytek i drzewo, noi w gre wchodzi teraz to jak to rozmiescic aby polozyc ogrzewanie

Macie moze jakies fajne pomysly. Juz myslalam nad takim kwadratem mieszy plytkami, bo to by fajnie wygladalo