Dopiero wrocilismy , maly lezy w lozku i spiewa sobie sam kolysanke

, ciekawe czy usnie

Pada ale fajnie bylo sie tak przejsc , chociaz wzielam wozek jak po sklepach lazilismy bo bym dzis z nim nie dala rady, a co on w tym wozku wyrabial to pisac nie będę

Wiecie co moj synek boi sie shreka

, mamy takiego shreka ktorego sie naciska za raczke i tanczy i gada, ale maly od jakiegos czasu zacząl sie go bac i jak jest nie dobry to ja to wykorzystuje, wiem ze zle robie, ale to jedyny sposob na niego i zamiast krzycze to poprostu mowie "bo zaraz wyciągne Shreczka

" i jest spokoj

Wlasnie naoglądalam sie telefonów, i chyba wybralam , przystepna cena tylko kurcze nie bylo samsunga galaxy ace, tylko galaxy mini a po miedzy nimi sie zastanawiam.
Mnie sie bardzo podoba galaxy tab czy s ale one są duze, z jedej strony fajnie, no ale z drugie jak czasem trzeba tylko wsadzic do kieszeni telefon to sie nie zmiesci

Narazie nie kupie drogiego telefonu, jak pojde do pracy to wtedy bede myslec nad czyms fajnieszym teraz najzwyczajniej mnie na to nie stac .
Może uda nam się spotkać w przyszłym tygodniu??
Lenorek też dziś daje do wiwatu, chętnie poszłabym z nią na spacer, ale ta pogoda mnie dobija...
Podobno pogoda ma sie poprawic, to jak najbardziej sie pisze na spacerek, ja to nawet w deszcz moge spacerowac,
byleby nie piz.....lo, i nie bylo burzy