Autor Wątek: Natalka i Dominiś - Ricardowe dzieciaczki  (Przeczytany 668726 razy)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Odp: Natalka i Dominiś - Ricardowe dzieciaczki
« Odpowiedź #4620 dnia: 28 Lutego 2011, 21:18 »
No powiem Ci ze slicznie wygladają, az jestem pod wrazeniem, bo czerwonych paznokci np u siebie nie lubie  ;), inaczej u kogos.
Sama mam ochote sobie takie zrobic.

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #4621 dnia: 28 Lutego 2011, 21:23 »
Czerwone szponky rulez  ;D ;D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #4622 dnia: 1 Marca 2011, 09:12 »
Żel naciągnięty na skórkę - ja tak miałam wszystkie - masakra a nie robota! Wyobraź sobie, że jakimś cudem to się utrzyma i jaki masz piękny schodek gdy paznokieć podrośnie :D nic nie było spolerowane tak by mógł rosnąć i nie było krawędzi  ::)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #4623 dnia: 1 Marca 2011, 11:14 »
Ja czerwony też lubię ale wolę mieć możliwość wyboru - na stałe nie chciałabym mieć. Ale pomalować sobie lakierem to na czerwono to na fioletowo czy każdy inny kolor :)

Adiana no to czadowo miałaś :) Ja miałam tylko jeden tak zrobiony :) Także w Evicie jak sparzyłam sie na fryzjerze - czesaniu wieczorowym i teraz na nakładaniu żelu na paznokcie. Także więcej - no może oprócz korzystania z solarium już tam nie pójdę.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #4624 dnia: 1 Marca 2011, 11:19 »
E tam, fryzjerka jest fajna - może nie do czesania ale do farbowania i scinania - spoko.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4625 dnia: 1 Marca 2011, 11:27 »
Pewnie i tak, ale już się zraziłam jak mnie czesała i czarna krecha na tym salonie jest postawiona ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4626 dnia: 1 Marca 2011, 15:09 »
Wróciłam.

Mam włosy ciemniejsze.

Mam włosy krótsze.

Mam włosy pocieniowane.

...

i czuję się dziwnie...

Tak inaczej... Muszę się przyzwyczaić, bo miałam włosy dłuższe, proste, niepocieniowane i to mi odpowiadało, ale przecież jak szaleć to szaleć... Trzeba co jakiś czas coś zmienić.

Uprzedzam pytania o zdjęcie - będzie, ale jak narazie nie udało mi się zrobić żadnego na którym bym wyglądała względnie więc jakoś przy okazji.

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4627 dnia: 1 Marca 2011, 15:22 »
eee no nie przesadzaj toż to tylko cieniowanie :)

mój mąż za moimi pomysłami włosowymi nie nadąża.. po tym jak ostatnio ścięłam teraz błaga żebym zapuściła ... chcociaż i tak wie że długo nie wytrzymam... a jak idę do fryca o zawsze się boi że wrócę ścięta na męsko  ::)

czekam niecierpliwie na fotki :)  ;D

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #4628 dnia: 1 Marca 2011, 15:27 »
może jutro Ci strzelimy?
takie ładne okoliczności przyrody będą ;D

ja mam ten kupon na cięcie do imperium wizażu i nie mam pojęcia do kogo się zapisać ???

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4629 dnia: 1 Marca 2011, 15:47 »
Niby tylko cieniowanie ale ja lubie mieć dużo włosów i jak zbieram w kitkę czy robię warkocza to wszystko ładnie się trzyma a teraz co?  8) Nic  :D

może jutro Ci strzelimy?

Strzelimy w pysk? To ja dziękuję  ;D

A ja w sumie nie kupiłam tego kuponu.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4630 dnia: 2 Marca 2011, 11:11 »
Oglądam sobie zaproszenie na tą naszą imprezę i gęba mi się cieszy niesamowicie :)

Hotel to Windsor Palace w Jachrance, wygląda bosko :)

A podczas wieczoru wystąpi Piotr Lisiecki - nie lubię go zbytnio bo same smęty śpiewa oraz Boney M.

Już sie nie mogę doczekać :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #4631 dnia: 2 Marca 2011, 11:16 »
a kiedy masz ta impreze? i pamietaj duuuuzo fotek dla nas, zapowiada sie szykownie.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4632 dnia: 2 Marca 2011, 11:47 »
Jak to będzie taka szykowna impreza to nie będę latała z aparatem i robiła szopkę :) Aparat będę miała, mam nadzieję że jakieś zdjęcia porobię.

Ciekawa jestem kto będzie prowadzącym imprezę. W zeszłym roku był  Marek Sierocki, na jakiejś innej imprezie był Rober Janowski a w tym roku niewiadomo :)

Właśnie mam na nogach buty, które kupiłam. Muszę je trochę rozchodzić - wiem, wiem. Szybko sobie o tym przypomniałam:)

Jutro jeszcze zakupię jakieś plastry na ewentualne odciski, poszukam jakiś kolczyków z czerwonym akcentem no i dla R. muszę znaleźć czerwony krawat, co byśmy jakoś wyglądali. Względnie może mieć czarny krawat ale czerwony będzie chyba lepszy.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4633 dnia: 2 Marca 2011, 16:43 »
Niedawno wróciłyśmy z Natką ze spacerku z Martą, NIkolą, Karoliną i Antosią.

Mała podczas spaceru wyrzuciła 2 smoki - dobrze, że jakoś w porę zauważyłam i nie musiałam aż tak daleko chodzić i ich szukać. Potem jak wyciągnęłam ją z wózka aby sobie pochodziła to tylko chciała chodzić po trawie i oczywiście siadać... Chodnik - be. Wsadzona do wózka zaczęła odprawiać swoje hocki - klocki no to zebrałyśmy się do domu.

Jako, że 2 smoczki były brudne to smoka nie było. Cała droga z Jasnych Błoni do domu to był ryk, płacz, łzy się lały strumieniami. A zaparkowałam pod blokiem to ona zamknęła wtedy oczy  ::)

Teraz śpi.

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #4634 dnia: 2 Marca 2011, 16:52 »
my jeszcze pochodziłyśmy, a do domu trafiłyśmy o 16.30 :)

biedna Natalcia.
szkoda, że jest za malutka i nie wyciągnie wniosków, że smokiem nie wolno rzucać  ;)
za to słodka jest na maxa!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4635 dnia: 2 Marca 2011, 17:04 »
I jak na złość po kolei zaliczałyśmy wszystkie czerwone światła, samochody wlekły się niemiłosiernie jakby na złość.

Chyba muszę brać ze sobą cały worek smoków następnym razem ;)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #4636 dnia: 2 Marca 2011, 18:50 »
Albo przypinać smoka do kurtki :) U nas ostatnio Paula nosi smoka na smyczy, bo zawieruszył się gdzieś łańcuszek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4637 dnia: 2 Marca 2011, 19:44 »
Do tej pory łańcuszel nie był nam potrzebny :) Muszę je znaleźć. Gdzieś leżą, ale gdzie? Oto jest pytanie ;)

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4638 dnia: 3 Marca 2011, 08:27 »
a u nas był bolący brzuszek i głód i ryk był niesamowity nawet w domu na rękach... cycka młoda zlapała dopiero za 3 podaniem bo nie mogła się uspokoić

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4639 dnia: 3 Marca 2011, 15:09 »
No u nas niestety później też Natalka była nie w sosie.

A ja wróciłam od manikiurzystki. Tym razem paznokcie czerwone już pomalowane na jutro. Jeszcze tylko paznokcie u stóp i tu już będzie komplet.

Kolczyki czerwone kupione ale wyobraźcie sobie że nie znalazłam czerwonego krawata! Tzn był jakiś taki bordowy ale nie podobal mi się. A że nie chciało już mi się jeździć po sklepach to trudno. Będzie miał czarny.

Jak u Was mija dzisiejszy TŁUSTY CZWARTEK? Ja zaraz skonsumuję drugiego :) I to już będzie tyle z pączkowego dnia.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #4640 dnia: 3 Marca 2011, 18:28 »
Hotel to Windsor Palace w Jachrance, wygląda bosko :)
Mój G. jeździł do Jachranki na szkolenia, ale na pewno nie nocował tam gdzie będzie Wasza impra :P

Jak u Was mija dzisiejszy TŁUSTY CZWARTEK? Ja zaraz skonsumuję drugiego :) I to już będzie tyle z pączkowego dnia.
Ja zjadłam aż... pół ;D To tak na wszelki wypadek, żeby nie musieć jutro nosić spodni na gumce ;)
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #4641 dnia: 3 Marca 2011, 18:52 »
A ja dziś pączków nie tknęła, ale za to na spacerze z Julianką wciągnęła gofra z bitą śmietaną i owocami.  ::) Czułam się prawie jak nad morzem.  ;)

I jak ci się Ela podobała? Zadowolona z pazurków?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4642 dnia: 4 Marca 2011, 10:07 »
No i? Poluję na foto nowej fryz i co?

Czerwone paznokcie kocham miłością absolutną u siebie i u innych!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #4643 dnia: 4 Marca 2011, 22:26 »
czyli ze to dzis ta impreza?

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #4644 dnia: 5 Marca 2011, 00:59 »
Ja nie zjadlam ani jednego paczka :P

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4645 dnia: 5 Marca 2011, 07:24 »
wstawać!!!!!!!!!!!! nie ma leniuchowania, na kacy też trzeba wklejać zdjęcia z imprezki....przecież nie będziemy czekać w niesko nczoność imprezka się skończyła a tu zdjęć niet  :boks: :boks:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4646 dnia: 6 Marca 2011, 11:40 »
Jestem jestem  ;D ;D ;D ;D

Impreza była BOSKA!!!!

Oprócz tego, że czułam się po prostu jak królowa to hotel wspaniały, ludzie z którymi siedzieliśmy przy stoliku to była świetna ekipa - tak mnie policzki bolały od śmiania się że myślałam że będę miała zakwasy ;)

Jedzonko przepyszne :) Tak się najadłam i napisałam, że czułam się jak bąk ;) aczkolwiek trzymałam się cały czas w pionie i było super!!!

Zdziwiłam się, że buty mnie nie obtarły - dopiero ok 1 w nocy je zrzuciłam i już tańczyłam bez butów.

Normalnie rewelacja!!!

Całą imprezę prowadzili Paulina Smaszcz Kurzajewska (żona Kurzajewskiego który też miał być ale pojechał relacjonować gdzieś coś sportowego) i prezenter Michał Olszański.

Był koncert Piotra Lisieckiego - tego z Mam talent ale mnie to akurat nie zachwyciło i koncert Boney M - tutaj było fajnie :) wszyscy tańczyli, wychodzili na Bisy, zapraszali ludzi na scenę :)  A do kotletu grał taki chłopak na saksofonie i to mi się baaaaardzo podobało :) Potem jak już skończyły sie koncerty i był DJ to ten gościu na saksofonie też grał takie piosenki jakie puszczał DJ.

Normalnie rewelacja!!!

Zdjęć oczywiście nie mamy ;) A to dlatego że nasz aparat sfiksował, więc mam tylko zdjęcie jeszcze zanim wyszliśmy na imprezę ale był fotograf także jak niedługo dostaniemy zdjęciato Wam pokażę :)

To ja :)

Ania jak narazie z paznokci jestem zadowolona tylko z tego że nic nie odprysnęło... Jutro będę zmywać lakier także zobaczę jak to wygląda ale to, co dopiero zauważyłam w domu to np. zdaje mi się że za daleko ogólnie jest ten żel od skórki - wygląda tak jakbym nałożyła to z tydzień temu, no i malowanie lakierem... czyli  prawie od deski do deskie a nie powinno tak się malować - boki powinny zostać gołe bez lakieru co by wyglądały paznokcie szczuplej, no i co jeszcze zauważyłam to jak przyszłam do niej to złamał sie róg jednego mojego paznokcia i ona zamiast pilniczkiem wyrównać aby to wyglądało równo i ładnie to zostawiła mi z jednej strony całą długość a drugą stronę taką jakby lekko zjechaną.

Może wydziwiam i nie są to rzeczy takie istotne i na pozór niewidoczne ale wiecie jak to jest, jak się za coś płaci to chciałoby się mieć już zrobione idealnie, także zastanowię się jeszcze nad pójściem do niej drugi raz.

No i wyszła mega długa wiadomość :)

Acha, R. dostal nagrodę Srebrnego Partnera Roku firmy Nice. Na złotego w tym roku się niestety nie załapali ale jest o co walczyć na przyszły rok :)

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #4647 dnia: 6 Marca 2011, 12:22 »
Wyglądasz WOW WOW WOW!!!  :o :o :o

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #4648 dnia: 6 Marca 2011, 12:29 »
uuuu Pati no rewelacja  :brawo_2:
a imprezy zazdroszczę  ;D

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4649 dnia: 6 Marca 2011, 16:43 »
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: