Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 91191 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Bajeranckie te oscary!!

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Co do mieszkania - gratuluję :) Nie martw się, miałam to samo, wcześniejsza lokatorka też miała różne rzeczy zostawić, miała zostać wanna i wc i jeszcze pokój był przedzielony ściankami i zrobiony był drugi mniejszy, a zrobiła taki burdel, że szkoda gadać. Pokoik rozwaliła i wszystko zabrała....
Buciki superowe :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ale ekstra, już na swoim działacie!  :jupi: fakt, męczące to jest, ale jaka radocha będzie  ;D Ja też nie lubię się odsłaniać, do sypialni jak najbardziej doradzam coś zorganizować  :)

Babki nie skomentuję nawet.

Buciki super, nareszcie! skoro chodzisz na wysokim obcasie, to nie powinno być problemu, aczkolwiek coś awaryjnego na pewno warto mieć.

A z oskarami fajny pomysł, taka otoczka "czerwonego dywanu" jeszcze bardziej podkręci ten moment  :ok: Ty to masz pomysły  :D

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
a jeszcze zapytam gdzie znalazlas te figurki dla rodzicow?

;D ;D

bo bym z checia zgapila pomysl ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja bym chciała takie dla świadków ;D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Wow, pokój z widokiem na jeziorko :Serduszka: no i normalni sąsiedzi to podstawa ;D
Oskary super pomysł...
Czigra - dla świadków, też fajnie:):)

Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Arwena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 maja 2010
my właśnie mieliśmy takie oskary  dla rodziców :) tzn. figurki trochę inne (może wkleję w naszej relacji kiedyś)

czadowo to wyszło
wypożyczyliśmy czerwony dywan, długi prawie przez całą salę, zamówiliśmy duże bukiety kwiatów i sami poprowadziliśmy oskarową galę  ;)
a na koniec poprosiliśmy wszystkich na zewnątrz i  był pokaz fajerwerków - oczywiście rodzice o tym wcześniej nie wiedzieli

wszyscy byli totalnie zaskoczeni
my generalnie mamy wstręt do tradycyjnych podziękowań a to była fajna alternatywa
naprawdę polecam

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Pusto bez Ciebie... :( no wiem wiem, jesteś zajęta...

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Jestem jestem...umorusana w gładzi i farbie hehe , masakra, mamy taką obsuwę że wątpię że do niedzieli to pomalujemy  :(
Ogólnie powiem tylko NC (no comments...:P)
Przyszli teściowie  :Kill:
Nie wiem po co w ogóle ofiarowywali swoją pomoc...idzie to jak...krew z nosa żeby brzydko nie napisać
No i w ogóle ja inaczej wychowana jestem, córka wojskowego, u mnie w domu wszystko zawsze chodziło jak w zegarku, zawsze mam plan działania i w ogóle a tu...kompletna katastrofa :(

Dobrze że się mogę wam wyżalić :) Ale męża to ja będę miała pracowitego aczkolwiek powolnego...a u mnie w życiu szybko szybko wszystko, no ale przeciwieństwa się przyciągają nie ;) ?

Wczoraj dowiedziałam się że nie zdałam ostatniego egzaminu, ja to zawsze trafiam ze swoimi przeczuciami ;) I klops...bo sesja poprawkowa zaczyna się 13 września - w poniedziałek po weselu a kończy się 23 września - w dzień powrotu podróży poślubnej...
heh...ale się już nie stresuję, nie samymi zaliczeniami człowiek żyje! Nie chcę żeby mi to przysłoniło radość magicznych chwil....

Dzisiaj rano byłam u dentysty  :roll: ogólnie ja od dziecka chodziłam u siebie w mieście do jednego dentysty a tu czas było zmienić, w końcu w Poznaniu mieszkam już 2 lata a poza domem jeszcze dłużej a trzeba ząbki szanować i sprawdzać.
Sis mi poleciła swoją Panią doktor, właściwie wysłała mnie na siłę i nie żałuję, pierwszy raz miałam dobry humor przed i po wizycie. Babeczka cudowna, delikatna, zauważyłam przy okazji też że śliczna, o wszystkim informuje i wszystko jak na razie na NFZ, wyczyściła kamień, wypolerowała i mam teraz takie bardziej bielutkie ząbki, zrobiła jednego i jeszcze tylko 3 więc nie jest źle jak na 5 lat przerwy :P

Arwenka z chęcią zobaczę to w waszej relacyjce :)
Agulcu no jestem jestem, od następnego tygodnia będę :P Dziękuje za cieple słowa!
Asiste noooo to jeziorko super, chłodniej jest od niego
Netko zaraz wyślę Ci namiary
Czigra dla świadków super :) a z tym remontem to masakra...
Paula to tylko świadczy o ludziach nie?
Agulla ja wiem że dla babć, chodziło mi że u Ciebie zobaczyłam fajne rameczki :)
Pati masz racje, najważniejsze że nasze :)

Cieszę się że wam się figurki podobają, już z Sis obmyślamy co tu zrobić za show :)
To teraz plan taki- jutro dalej remont, przeprowadzka części rzeczy, w niedzielę bus i sajgon
w poniedziałek mam nadzieje się rozpakowywać i powoli do was wrócić i wszystko dzielnie nadrobić :)

Miłego weekendu!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A więc trzymam kciuki, aby wszystko z malowaniem etc, się powiodło jak najprędzej!!

Miłego weekendu!  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Witam po dłuższej nieobecności :)
Szkoda, że nie przyjęli Cię do Poznania :(  Ale dasz radę! :)
Super historia zaręczyn ;) Uśmiałam się z tego portfela :skacza:
Na fotki ciuchów się nie załapałam! Buuu :P ;)
Gratuluję mieszkanka, szkoda tylko że babka zostawiła je Wam w takim stanie ::)
Butki super! :)
Pomysł na podziękowania dla rodziców bardzo mi się podoba, ale chyba jednak wybrałabym opcję drugą(tą z allegro), chociaż sama nie wiem! :P

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Przechodzisz przez to samo :P hahaha U mnie jeszcze nie doszło nawet do malowania ścian  :mdleje:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
powodzenia przy remoncie:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Milego remontu!!!  :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ok matko, ja wiem coś apropo teścia i remontu... :mdleje: także rozumiem Cię  :przytul: ale trza przetrwać najgorsze...

Fajnie, ze masz swoją dentystkę, to wbrew pozorom ważne, przynajmniej potem będziesz regularnie chodzić  :) Te Sis to są niezastąpione  :D
Szkoda z tym egzaminem, no ale dobrze, że masz takie podejście  :brawo_2: :-* są ważniejsze rzeczy   ;D

To czekamy  :tupot: i trzymam kciuki za remoncik, co byście mogli jak najszybciej się wprowadzać...

Offline m_lena

• uzależniony
dobrze wiedzieć, że nie tylko ja cierpię z remontem i przeprowadzką ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
bardzo podoba mi się oscary  ;D
u mnie też będzie zamieszanie we wrześniu(oczywiście Twoje ważniejsze ;) ) a już jedną mam poprawkę i jeszcze czekam na jeden wynik ale obstawiam, że też może być :-\ ciężko będzie, ale damy radę ;)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
I jak tam mieszkanko ? skonczone juz?

Kochana mam prozbe o namiary na te oscary , stwierdzilam ze dodam do prezentu na 25 lecie slubu rodzicow  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
I jak tam remontowy weekend minął?

Offline ciriness

• Chuck Norris
Hej słonka moje :)
Nadaję z remontowa :P Dzisiaj spędziliśmy pierwszą noc w naszym nowym mieszkanku :brewki:
Jeszcze się z tydzień pomęczymy, potem musimy czekać  na kolegę jak nam dokończy szafę i siostra ze szwagrem chcą nam kupić piękne duże łóżko do sypialni :brewki: i potem na potem pocykam zdjęcia :)
Ogólnie dopóki nie dorobimy się mebli to i tak połowa rzeczy będzie w kartonach :)
Ale dziś bonusowo pokażę wam widok z jednego balkonu :)

Z okazji @ siedzę odpoczywam, piję kawkę i wcinam ciastka, a co tam dieta...zmęczona jestem :P Do piątku nie będę jeszcze mieć internetu teraz piszę z iplusa i małego miśka (zwanego netbookiem), ale od weekendu już na pewno do was wrócę na stałe i zaczniemy cisnąć przygotowania przedślubne :)

A tu was pozdrawiam, przy okazji biegania remontowego skoczyliśmy na gokarty, byyyyło suuuuper!!!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Nie sądziłam, że tak szybko będziecie spać u SIEBIE  :brawo: Ale fajny widok  :D i duże balkony! Możesz się do woli na nim opalać  ;D

Ale masz dobrą siostrę i szwagra  :D

Ja jeszcze nigdy na gokartach nie byłam...muszę spróbować... ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Macie mieszkanko na ostatnim piętrze??? tak jak my? tylko ze my na 11 ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ale zeszczuplałaś!! Wow!!  :o :o :o już starczy tej diety!! :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Zazdraszczam gokart  ;D ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Agulec gokarty czad :brewki: no a z opalaniem kiepsko bo słoneczko jest nawet nie przez pół dnia po naszej stronie hihi, balkony są super wielkie, mam dwa, jeden z kuchni i z sypialni a drugi z salonu ale w literkę L :)

czigra mamy na 5, nad nami jest jeszcze 6 choć obok nas już nie, dziwnie to budowane :)

Anjuszko hihi dziękuje, ale jeszcze mi troszkę do wymarzonej wagi zostało :P a ja łatwo nie odpuszczam :)

Pati my na tych gokartach w tym największym słońcu, nie powiem tyłek i plecy miałam całe mokre, ale co tam :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
To dobrze, że nie na samej górze, bo w upalne dni, mogłoby być kiepsko...2 takie duże balkony?  :mdleje: nie za dobrze Wam?  :brewki: To masz blisko na dach, żeby skoczyć na opalanko  :)

Kobieto, to Ty dalej na diecie? Ech..ale wiesz co robisz... :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Świetnie wyglądasz! A może wkleiłabyś porównawcze zdjęcie - sprzed diety i teraz, tak obok siebie? :)
Ja od wczoraj na Dukanie, mam nadzieję że schudnę ::)
A widok fajny... No i dwa duże balkony - rewelacja! :)

Offline matrix0007
  • maniak
piękny widok z okien :) a my we wrześniu też na tbsy się wprowadzamy ;D tylko nie będziemy mieli takiego ładnego widoku :P 2 balkony za dobrze Ci  :P figurkę jak dla mnie masz świetną

Offline ciriness

• Chuck Norris
matrix a co za zawirowania masz we wrześniu? A ta poprawka to z KPK?

madziu Twoje kilka kilo szybko pójdzie zobaczysz :przytul: Jak się ogarne ze wszystkim wyślę Ci porównawcze fotki :)

No balkony są super, kupię sobie duży fotel i do później jesieni będę się na nich uczyć i książki czytać hihi

dzisiaj się obijam.... ::)

Offline matrix0007
  • maniak
na szczeście tylko jedna poprawka we wrześniu mnie czeka, tak z KPK (jeszcze do dzisiaj myślałam,że 2), ale przeprowadzka też i zamiast uczyć się to będę oglądała stronkę ikei i kombinowała z kuchnią  :P