Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 83679 razy)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
A na jakim etapie jest budowa siostry?

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Ładne zdjęcia:):)

a co do balsamu, nie jest to jakiś specjalny... Mocznik jest substancją niezbędną dla prawidłowego nawilżenia skóry:) a to jest w tym wypadku istotne:)

ja woskiem depiluję pachy i bikinii :) nogi raczej nie.. za często w spódniczkach chodzę i ciężko było by je tam zapuścić:):)

Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajne fotki, tez poznalam Cię od razu  :P
śliczną pogodę macie... u nas dopiero zaczyna się przejaśniać  :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No i jestem po paszkach.
Hmm nie bolało jakoś strasznie...Nastawiałam się na gorsze przeżycia, teraz trochę piecze, zobaczymy jak się zagoi , ale efekt wygląda super, gładziutko i w ogóle, a na ślub przydadzą się ładne paszki...
Ciekawe jak długo utrzymają się rezultaty?

I Pani mnie pocieszyła że kolejne razy są lepsze bo włoski słabe :) No i zbyt krótkie miałam ale już chyba bym dłużej nie dała rady zapuszczać.
Ale naprawdę myślałam że to jakoś bardziej boli.

Za to Pani mi powiedziała że bikini boli bardziej hmmm...ale chyba też się wybiorę :) Ja znowu nie wyobrażam sobie dotknąć do skóry depilatora...Nie wiem, mam schizy że mi pół nogi wyrwie :P

Alinko mam nadzieje ze na wasz weekend będzie piękne słoneczko :)
Asiste poszukam w swoich balsamach mocznika hihi :) ale pewnie antyperspiranta to nie używać póki się nie zagoi?
Agulcu tak wygląda, ale nie wiem jaki to etap (gdzieś chyba z 25%?)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
To nieźle, parter już jest  :) zazdraszczam Twojej siostrze...

Ciekawa jestem Twojego samopoczucia po bikini... :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Czyli nie jest tak źle?to może i ja się wybiorę bo na ślub faktycznie się przyda  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Super, że nie bolało tak bardzo :) :) :)

Offline Asiste

• uzależniony
depilacja jest super:) która nie była niech się przekona.. to moment i po bólu:) a z tym odczuwaniem co bardziej boli czy bikini czy pachy to chyba każdy ma indywidualnie:)
co do antyperspirantów lepiej ich nie dotykaj przez jakieś 24-48 h :-) bo sobie tylko gorzej zrobisz:)

efekty na początku mogą być gorsze niż się spodziewałaś... (zależy wszystko od Twojego włosa, jaki jest mocny i od fazy w jakiej były usunięte). Tzn. pisząc gorsze miałam na myśli to, że mogą się szybciej pojawić włoski:)

ale jak będziesz teraz chodziła systematycznie to efekty będą coraz lepsze:) ja mam połowe z tego co kiedyś:)

co do mocznika, przykładem może być Oxedermil z oceanica, cenowo jest ok, bez problemu kupisz go w aptece z dermokosmetykami:) ale to już sama zobaczyć czy będziesz miała jakieś problemy:) (ja miałam)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Podziwiam ja na depilacje boję sie udać. Jestem straszny cykor, mnie ogólnie wszystko boli. A wypinanie się dupcią przy depilacji bikini :nie: nie dla mnie :Naciaga:

Piękne zdjęcia, strasznie bym chciała mieszkać na takim :"zadupiu" moje marzenie ::) najbardziej podoba mi się niewymuszony uśmiech chrześniaczka :p urodzony model :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Hej słonka :)
Mieliśmy obfity weekend - w jedzenie, słodycze, wino i waga znów wraca bliżej 60tki ehhh...ile to ja się muszę namęczyć każde pół kilo. Aż się boję tego morza i urlopu bo na bank wrócę z wagą +3kg...a dziewczyny wracają i nie tyją, niektóre wciąż chudną, a mi to idzie jak krew z nosa...
I tak jestem z siebie dumna, tych 15kg się pozbyłam, ale trwa to już 7 miesięcy i zmęczona jestem ciągłym pilnowaniem siebie. Szkoda że czysty dukan mi nie służył bo na nim cudownie się chudnie!!
Ten wymarzony kilogram i tydzień czasu...no nie wiem czy dam radę!

Poza tym obejrzeliśmy filmik, byliśmy na zakupach, na rowerkach, taki typowy leniwy weekend :)

Wczoraj miałam termin to potwierdzenia gości. Oczywiście 1/3 nie dała znaku. Dzisiaj trochę wszystkich pogoniliśmy i mniej więcej obraz mam.
Zaprosiliśmy ok. 130 osób będzie ok 80...Mało strasznie ale tak to chyba jest w okresie wakacyjnym po prostu...
Niektórzy mnie strasznie zawiedli tak jak moja kuzynka która od początku była 100% pewna że będzie a teraz pocztą pantoflową dowiedziałam się że zaplanowała sobie urlop i ślub będzie w jego połowie więc nie opłaca jej się przyjechać...Nawet mi sama tego jeszcze nie powiedziała...
Dziwne to takie uczucie niektórych tłumaczeń etc. ale każda PMka widać musi to przeżyć ;)

Chcę kupić na noc poślubną koszulkę i waham się pomiędzy tymi :brewki:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
1wsza jest taka "inna" za to 2ga bardziej się "nadaje" na taką okazję  :brewki:  :-*

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Też myślę że 2 lepsza na tajka okazję  ;D  ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Twojemu PM bardziej spodoba się drugi. Ja bym wybrała pierwszy, jest piękny, sama bym chciała taki komplet. Po pierwsze pięknie uwydatnia piersi, w drugim jeżeli masz mniejsze, to rozejdą Ci się na boki jak modelce na zdjęciu. Po drugie ,w drugim jest odsłonięty brzuszek, ja zawsze miałam kompleksy na punkcie mojej oponki, a więc nie czułabym się sexi z odkrytym brzuszkiem, a to też jest bardzo istotne :D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
dla mnie 1 ;Dlepiej coś czasem niedopowiedzieć niż odkryć całość ;)
ale i tak wszystko zależy od gustu konsumpcjonisty ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Pierwsza jest sliczna,ale taka od tak  :).Za to 2 nadaje sie na taka okazje znakomicie!!
Mój R jakie oczka zerobil na ta fotke i powiedzial ze moze mi cos takiego kupic :P.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja jestem za pierwszą.... druga mimo bieli i falbanek wydaje mi się ciut wulgarna  :)

Offline Asiste

• uzależniony
1 jest śliczna!!

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
zdecydowanie druga na taka okazję ;D

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
I ta i ta jest sliczna nr 1 subtelna ale 2 bardziej sexy  :brewki: :brewki: :brewki:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Bardzo dobrze napisała Czigra, w drugiem, jeśli się na mniejsze piersi, rozejdą się one na boki jak modelce...1 jest śliczna...fakt, 2 na pierwszy rzut oka bardziej seksi, ale z drugiej strony, facetom najwięcej podpowiada wyobraźnia i kusi to, co zakryte...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Cześć Kochana! :-*
Troszkę zaniedbałam Twój wątek przez moje przygotowania, ale teraz postaram się być już na bieżąco :)

Co do koszulek, to ja mam identyczną jak nr 2, tylko, że czarną i powiem Ci, że jest spoko ;)
Miłego dzionka :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
Hej słonka :)

Agatko nic się nie stało  :przytul: przecież wiadomo że ślub i przygotowania to gorący okres :)

Co do koszulek, to chyba będzie jednak pierwsza...Bosh jaka ja jestem niezdecydowana!!!!
A wy mi wcale nie pomogłyście  :P :P :P

Dzisiaj byłam pomierzyć sukienki na poprawiny i kicha...nic  w 100% nie trafia w mój gust.

Byłam też u brafitterki :) Okazało się że mam rozmiar źle dobrany, wiadomo, ponoć tylko kilka procent Pań ma dobrze dobrane :P Miseczka u mnie ok tylko obwód o 10cm za duży :P Bo obwód biustonosza musi być o 5cm mniejszy niż obwód pod biustem :)
Ale nie mieli ładnej bardotki w moim rozmiarze....

A przymiarka już w sobotę  :o :o :o

Przyszły koszulki dla świadków, śmiesznie wyglądają, świadkowej - M, świadka- XXXL , ale ogólnie są super

Siedzę w tramwaju i czuję jak jakiś gościu się na mnie gapi, myślę sobie nic, co tam. Strach przeżyłam jak wychodził z tramwaju, czułam że będzie z nim jakaś akcja, więc się przygotowałam na jakiś ruch obronny a on się nachyla nade mną i szepcze mi zajeżdżając wódką "Jest Pani najpiękniejszą kobietą w tym tramwaju"  ??? :o
Normalnie padłam ze śmiechu  ;D ;D ;D
Ależ oczywiście jego obraz był pewnie alkoholem zamazany :hopsa:

A dzisiaj tańce hulańce  :cancan: już się nie mogę doczekać :)
Teraz gotuję zupkę porową mniam :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Wyślij mi proszę na prv linka do tych koszulek :blagam: powiedz czy dajesz tylko te koszulki, czy coś jeszcze??

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Koszulki są ekstra!!! ;D
Ja też bym poprosiła o link,jeśli to możliwe :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooojaaa!!! dobry gościu!! :D ale humor może poprawić co?! ;D ;D ;D
Koszulki extra!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Stawiam na koszulkę numer jeden! Druga mi się nie podoba w ogóle ::) Ale ta pierwsza jest boska! Daj mi na nią namiary proszę ;D
Przygoda z tym facetem - niezła! ;) :)
Fajne koszulki dla świadków :) :) :)

Offline Asiste

• uzależniony
koszulki super!
a co do faceta - nie wiedziałaś, że pijany prawdę Ci powie?:):):)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
hehehe gratuluję tytułu najpiękniejszej w tramwaju  ;) zgadzam się z przedmówczynią... pijany prawdę Ci powie :)

koszulki genialne, na pewno spodobają się świadkom  :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Hahahaha, gratuluję zaszczytnego tytułu, podobnie jak przedmówczynie, uważam że pijany prawdę powie...
Wiadomo, nikt do siebie tego typu komplementów nie bierze, ale to takie śmieszne i urocze zarazem, ja też ostatnio wracając z pracy mijam dwóch panów i słyszę "Franek, zrób miejsce pani, nie widzisz jaka piękna kobieta idzie...", a potem już za plecami "Jakie śliczne kobiety chodzą po tym świecie"  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Koszulki też mi się podobają  :D