Witaj
nikmat !
No ja tak szybko wszystko, bo mam teraz ferie i muszę maksymalnie do maja najważniejsze rzeczy załatwić bo potem na uczelnii to mam sajgon, czeka mnie najgorsza sesja w historii a muszę ją zdać bo poprawki zaczynają się w poniedziałek po weselu a my już mamy tą podróż itd.
justys0101 i Agulek79 miło to słyszeć, ja też w nich wierzę, pomysły mieli zawsze super
patrycja_4r tak, zespół to ten, już trudno, tylko 3 osoby ale chociaż mają fajne głosy

i dobrze wyglądają!
Isus to przecież możecie jechać w góry ale np..austriackie

A co u mnie?
Wyniki z egzaminu będą w poniedziałek (masakra 3 tygodnie na 10 pytań testowych!) a poprawkę przełożyli na 1 marca, więc do poniedziałku pozostaję w niepewności, a kiepsko mi poszło
Bo test nie dość że wielokrotnego wyboru to jeszcze z punktami ujemnymi....
Mój miś ma dzisiaj rozmowę o pracę, trzymajcie kciuki!
Musi pracę zmienić bo jego firma ma problemy i od jakiś 4 mscy dostaje wypłatę przez cały miesiąc w ratach, dzisiaj jest 18 i ma jej połowę na razie a ja ciągle musze kombinować co gdzie pożyczyć żeby rachunki popłacić...ehh!
Więc musi dostać pracę nawet za mniejsze pieniążki ale żeby na czas były!
No i jestem 3 dzień na diecie dukana, schudłam 1,5kg ale dzisiaj zaczął się @ więc pewnie wszystko stanie

No i mam paskudną migrenę od rana...a tu muszę wam powiedzieć że czego to ja nie brałam na migreny, nawet miałam we wrześniu rezonans bo już myśleli że może coś sie dzieje, ale zdrowa jestem, tylko nerwowa...więc ciągle leki i leki...
Jak to będzie kiedyś z ciążą???