Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44326 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :Rezyser: balujemy jeszcze dziś.... :balonik: :balonik: :tupot: :tupot: :blant:

:pijaki: :pijaki: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwko: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :dj: :dj: :dj: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :koncert: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
To i ja zatańczę :jupi:

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
hihi to ja też tupnę nogą :Tuptup:

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
hahaha a Aia kaca leczy ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
hehehheheh ;D
ja zostawiam :-*
« Ostatnia zmiana: 22 Kwietnia 2010, 13:30 wysłana przez Maja »

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
hehe jesteście niezastąpione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaca leczę jak diabli :P
Taka impreza to ból głowy murowany...

Przygotowania trwaja...

PM zdrowy  :skacza:

Rafcio maluje teraz altankę żeby na polter była ładnie odświeżona. Ja siedze z mama w kuchni i robimy krokiety....
Potem inne potrawy a jutro i we czwartek placki

Zamówilismy dzisiaj strojenie kościoła ale ten facet z kwiaciarni niepowazny... Postawiłam na swoim i już. Opowiem wieczorem jak nas znow odsyłał. Kościelną tez od razu zaczepilismy.
Bylismy dopiąc noclegi ale nie udało sie do konca i jutro jeszcze raz idziemy zeby wszystko pieknie dograc.

Najgorsze ze tablic jeszcze nie mamy :(

Wpadlismy na chwilke na sale zapytac o sprzet grający na poprawiny

Zaraz dryndne do cukierni czy mozemy w piuatek o 8h juz ciasta odbiewrac bo tak na pasuje - trzeba je jeszcze z Bydzi do Sępólna przewiezxc

Dzisiaj ostatecznie kuzyn na ktorego bardzooo liczylam odmowil przyjscia na slub.....

No i nie mam jeszcze paznokci umowionych

Lece do kuchni poźniej wiecej naskrobie,

Zawieszki dotarły - piękne -  :skacza: :brawo_2: :hopsa:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asiu ja generalnie nie miałam tablic bo moja Teściowa o nich zapomniała... ;D

to czekamy na wieczornego posta ;D

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
No i nie mam jeszcze paznokci umowionych
 Lece do kuchni poźniej wiecej naskrobie,
Zawieszki dotarły - piękne -  :skacza: :brawo_2: :hopsa:
Podziwiam twój spokój, mnie to by w brzuchu ze strachu skręcało, że jeszcze nie mam paznokci załatwionych  :glupek: ;D
To czekamy na zdjęcie wieczornego posta i zdjęcia zawieszek  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Rzeczywiście spokój od Ciebie boje!! :o
Chyba ja się bardziej stresuję czytając Twojego posta niż Ty??!! :D :D :D ;)
Powodzonka kochana! trzymam kciuki abyś wszystko pozałatwiała i dopieła na ostatni guzik! ;)
Buziaczki :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Asiu , to juz juz ?Juz za pare dni?!Jeju , widze ze jestes wyluzowana jak diabli , a ja sie wszytskim stresuje!

Kochana ja juz sie nie moge doczekac Twojej relacyjki i fotek!Bedziesz cudnie wygladac!Az mi ciarki przechodza jak pomysle o slubie Twoim !!

Offline werka23

• Chuck Norris
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:3 dni :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline ada1988

• Chuck Norris
i się nie doczekalismy posta wczoraj :P

już za chwilkę ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Jaaa!!!  :o :o :o :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :skacza:

Offline osika_

• bywalec
Nie było posta bo ryby smazyłam ;P

Laski widze że wszyscy strasuja się za mnie to po co ja mam?!

Kochane zbliża się najpiękniejszy dzień w życiu kobiety i mężyzny (??). Spełni się nasze marzenie do którego dążyliśmy przez 7 długich lat więc czemu mamy panikowac?

Na pewno stres będzie, to nieuniknione. W dniu slubu pewnie będę się jąkać z nerwów ale póki mogę to rozkoszuję się urlopem i wpólnymi dniami bo ostatnio mijaliśmy się nieustannie.

Paznokcie umówiłam sobie dzisiaj.

Pisałam już ze nie załatwiamy żadnego trabkarza do koscioła? Skoror śpiewaczka odmówiłato dajemy sobie spokój. Po co na wariata dodawać sobie zmartwień. Co do zawieszek i foto hmmmmm

Zobaczę co da się zrobić. Nie wiem czy znajdę u rodziców kabelek od ich aparatu.

Mam dylemat jeszcze co do sesji. Czy robić ją w niedziele czy w pn. Jak myślicie? No i musze przygotować płytkę z fotkami z okresu narzeczeństwa i dzieciństwa plus podkład muzyczny aby fotograf mógł zrobić prezentację.

Lece dalewj gotowac bay

Offline ada1988

• Chuck Norris
dokładnie! Ja tak samo sobie mówiłam nie ma się czym stresowac, i u mnie stresu nie było nic a nic... ;D
miłego gotowania :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to super, że masz takie zdrowe podejście!
Myślę, że sesję lepiej zrobić w poniedziałek, a niedzielę zostawić sobie na odpoczynek i opadniecie emocji ;)
Miłego dzionka kochana! :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
my sesje robimy w dniu slubu :) nie wiem może w niedziele...  lepiej? a może w zalezności od pogody? a robicie poprawiny?

Offline m_lena

• uzależniony
myślę, ze lepiej w poniedziałek, w niedzielę możecie być zmęczeni i wypompowani ;)
podziwiam spokój!!!

co z tym bucem od kwiatów???
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja to chyba będę robić sesję, jeżeli w ogóle, to w poniedziałek, bo w niedzielę jeszcze poprawiny mam..

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja robie we wtorek  :P , bo tak , w niedziele poprawiny , a w poniedzialek sobie sami spedzimy jeden dzien,moze jakoszaszalejemy,albo bedziemy odpoczywac  :P.

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Asiu, tak sobie siedzę i rozmyślam, że temat wątku Ci się nie udał ;D Powinno być "zrelaksowanych- Asiuli i Rafcia". Zadziwia mnie Twój spokój. Oby tak dalej :ok:
I obym ja przed swym ślubem miała choć trochę opanowania ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
2 dzionki
:hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline osika_

• bywalec
oj tam aż 2 dni...

beaberry juz wyjaśniam skąd ten temat wątku... otóż my nagle podjęliśmy decyzję o dacie ślubu. Wcześniej były jakieś typy ale nic konkretnego. Dopiero we wrześniu powiedzieliśmy dość i poszliśmy do księdza itd. Stwierdziliśmy że nie możemy odkładac w nieskończonośc aż będzie lepiej (w sensie finansów, pracy, miejsca zamieszkania bo my takie rozsądne ludziska że nie chcemy nic na łapu capu tylko z głową) musimy w końcu postawić wszystko na jedną kartę. I tak decyzja zapadła a na przygotowania było tylko 7 miesięcy. Wtedy ogarnęła mnie panika bo nie wiedziałam za co się zabrać. No ale dzięki Wam cudownym forumkom wszystko na spokojnie dopięłam w sumie w parę tygodni a reszta to "kosmetyczne" dodatki... Sama panika to chyba trwała z tydzień a potem już pomalutku do celu. No ale musiałam to uwiecznić w poście :P

Dzisiaj miałam samotną noc. Jakoś tak dziwnie. Tak się przyzwyczaiłam ze jak się odwróce to moge się przytulić do PM że dzisiaj szok przezyłam. Do tego nawet kołdrę zrzuciałam w nocy. No ale jedna noc oddzielnie nie zaszkodzi :P PM pojechał do domku żeby dzisiaj do fryzjera z rana skoczyć no a potem autko wyszyskowac na ślub. Popołudniu przyjedzie. Natomiast ja dalej ogarniam dom rodzinny i piekę, gotuję.

Trochę wkurza mnie ta pogoda!!! Mogłoby być w końcu ciepło a nie ciagle zimnica i do tego deszcz!!!!!!

Dziewczyny a co do spokoju... To przede wszyskim nie można się nakręcać. Ten stres to z reguły same wywołujemy. Nie można widzieć wszystkiego w czarnych barwach. Ja jak myślę o ślubie to zawsze mam przed oczami scenkę jak sobie ślubujemy więc się uśmiecham a nie denerwuję. Zamkam oczy na wszelkie sugestie że coś może być źle albo że sie pomylę, potknę itd... Widze tylko słońce :P

Nastraszyłam moje bratowe, że do ślubu pójdą przed nami i będa sypały kwiatki do tego w strojach z hula hula (3 liście na krzyż ) Oczywiście się zgodziły :P:P hehe a ja mam teraz dylemat jak im te stroje zrobić zeby do końca pożartować sobie z tego. Oczywiste jest że to żart i żadna nie pójdzie ale skoro takie chętne były to czemu nie mam tego do końca poprowadzić i nosa utrzeć :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Osika ale z Ciebie aparatka :)

Trzymam kciuki :) za te AŻ dwa dni :P

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Osika, można spytać, w jakim kościele ślubujesz? Nie martw się, nie zamierzam przeszkadzać, tak z ciekawości pytam :)

Sesji zdjęciowej chyba nie da się tak z góry zaplanować, bo przecież nie wiadomo, jaka będzie pogoda a chyba nikt nie chce pozować do zdjęć w deszczu...

Nie wiem, czy będę miała okazję zajrzeć przed weekendem na forum, więc już teraz życzę Ci, żeby wszystko się udało, żeby pogoda dopisała i w ogóle żeby było CUDOWNIE :D

Buziaki :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Dziewczyny a co do spokoju... To przede wszyskim nie można się nakręcać. Ten stres to z reguły same wywołujemy. Nie można widzieć wszystkiego w czarnych barwach. Ja jak myślę o ślubie to zawsze mam przed oczami scenkę jak sobie ślubujemy więc się uśmiecham a nie denerwuję. Zamkam oczy na wszelkie sugestie że coś może być źle albo że sie pomylę, potknę itd... Widze tylko słońce :P

popieram to w 100%!!!!! Ja od początku mówiłam sobie że nie ma się czym denerwowac i stresu nie było w ogóle!!!!

a co do spania osobnego... znam ten ból :( ja już nie raz spałam sama... i sie nie wysypiałam, bo nawet jak się pokłócimy to wiem że On jest koło mnie...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Widzę, że poczucie humoru Cię nie opuszcza?! :D to dobry znak! ;D
I to prawda, same się nakręcami a potem stresujemy! ::)

Co do pogody, to sprawdzałam na moim ulubionym serwisie ;) i powinno być 10 stopni i piękne słoneczko, z małą tylko chmurką! ;D
a więc nie jest tak źle! ;) ważne, że będzie ładniutka pogoda, a o gorący klimat już Wy zadbacie!  ;D ;D ;D

Miłego pieczenia, gotowania i sprzątania! ;)
Ściskam kciukersy za Was!!
Buziaczki :-* :-* :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
...jak pogoda dopiszę to myslę, ze poniedziałek na sesję jest ok. My też mieliśmy w poniedziałek!!
...i rzeczywiście jestes aparatka..tak wkręcac bratowe!! ;D ;D ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Osika , ale z Ciebie agentka!! :D :D :D

Oj tak , tak , dziwnie tak spac bez swojego ukochanego  ;).

To juz w ta sobote!Oj kochana ,ale fajniusio!Tez juz chce zeby byl mój dzien  :D.

Zycze milego dnia  ;).

Offline osika_

• bywalec
Lepiej mi podpowiedzcie jak te kiecki im zrobić. Skończyłam placki piec i pije wodę z cytrynką.

Tak myślę zeby jakies tasiemki z materiałem połączyć... hmmmm Mam czas do północy bo wtedy przyjeżdza pierwsza bratowa z bratem i 2 synami.

Druga przyjezdza jutro z drugim bratem i synem no i z naszymi ciastami z bydgoskiej cukierni :)

Nemesis ślub mamy w Sępólnie w mojej rodzinnej miejscowości.

A co do prognozy pogody... Jeszcze w pn. zapowiadali na sobote 18 stopni i z kazdym dniem tych stopni ubywa także nie ma co sie tym sugierowac. Jutro poltrowanie takze fajnie jakby popoludnie bylo sloneczne i bez deszczu co na dworku troche posiedzimy z młodziezy a starszyzna pewnie w domku.