Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44427 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asiu nie usiądą przecież goście przy stole i nie będą gadac o polityce!
No coś Ty to nie jest dobry temat na takiej imprezie mimo zwolenników Kaczynskiego i Tuska :P
Przecież goście nie skoczą dobie do oczów bo ktoś źle powie o Kaczyńskim a drugi wyrazi się w samych superlatywach o Tusku :P

Popieram Dziewczyny to Wy bedziecie w centrum uwagi wszyscy będa się na Was patrzec i was podziwiac :P
nie martw się na zapas, bo popsujesz sobie całą radośc z tego dnia!

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Pewnie macie rację... W naszą 2-rocznice bycia razem umarł papież... a przed ślubem kolejna tragedia...

W przypadku tortu... Bedzie w bieli i czerwieni jak cała kolorystyka ślubu i... będzie miał kółka :P

Chyba zbliża się czas kiedy trzeba podsumować przygotowania...

Pamiętam ze w końcu nie wstawiłam fotki biżuterii i torebki na poprawiny... Ciągle zapominałam. Tak samo makijaż. Może to i dobrze, będziecie miały niespodziankę jesli zdam relację ze ślubu :P

Offline visienka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10 07 2010
jakie jeśli jakie jeśli !!! obowiązkowo relacyjka ma być  ;D
a ten tort... hmmm to jakis mobilno-odjazdowy ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
no właśnie jakie jesli :P relacja pewnie bedzie forumki nie dadzą życ :P

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: ja juz nie daje  :D :P :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No co Ty kochana!! przecież mmy tu tak czekamy, aby Cię zobaczyć w sukni!! :-*
No to wrzucaj te zaległe fotki!! :P
Buziaczki :-*

Offline osika_

• bywalec
Jaka panika.... Pożyjemy zobaczymy ...

Z tym tortem to szwagier poszalał. Jedna cukiernia bydgoska chce od niego kupić potem ten stojak-znajoma szwagra jest właścicielką i pomoże mu dekoracje robić. Nie wiem po co tyle zachodu. A miało być skromnie 2 pięterka i tyle. przecież gości mało będzie.

W pracy mi dokuczaja :P Sam Prezes dzisiaj powiedział ze mi został ostatni tydzień panieństwa także mam korzystać i dodał coś w stylu " a co tam będziesz miała lepiej od nas" Uświadomili mi że przede mną ostatni weekend w stanie panieńskim... łooo matko...

Co do fotek to są zrobione ale ze mnie taki leń - nie chce mi się karty pod czytnik podłączyć :P przyznaję się bez bicia.

Wczoraj dopiero tablice do auta zamówiłam. wiem wiem ...

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asiu a bedziesz miała panieński ???

Offline osika_

• bywalec
Nie będę miała- niestety a może stety.

Dziewczyny a ta księge gości to puszcza się w obieg na sali czy lezy w jednym miejscu? Nie wiem jak ten temat ugryżć bo do tej pory na żadnym weselu co byłma księgi nie mieli. Chciałabym mieć taką pamiątkę. Zastanawiam się tez jaką muzyczkę wybrac pod prezentację fotek. Musze dopiąć parę sraw jak chociazby zamówić kwiaty do Kościoła. Wystrój nie ustalony - dopiero w pn z koleżanką zamawiamy. 

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kochana, poproś świadków aby zajęli się księgą i np. podchodzili do gości i prosili o wpisy. Potem sama pójdzie w ruch i na pewno każdy się wpisze! ;)
Buźka :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Agata dobrze pisze, niech księgą się zajmą świadkowie

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ooooo Asi zostal TYLKO tydzien wolnosci!Kochana poszalej jeszce  :P.Oj zartuje sobie!Zazdroszcze Tobie , ze to juz , tez juz bym chciala!!

Kochana , a relacyjka MUSI BYC !Nie ma to tamto  ::).

Buziaki Kochana !!!

Offline ada1988

• Chuck Norris
JUŻ tylko 7 dni zostało ;D

Offline m_lena

• uzależniony
zespół/dj też może co jakiś czas napomknąć o księdze :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline osika_

• bywalec
ta ślub za pasem a pan młody lezy w łózku chory... I to nie grypa... Jest wręcz nie do życia... :(
Do tego wczoraj dowiedzieliśmy się ze na Mszy nie zaspiewa pani. I co teraz? lipa totalna. Rafcio mial dryndnac do znajomego czy trąbkę da sie jeszcze załatwić no ale dzisiaj się rozchorował
Zresztą nieważne. To mało istotna rzecz. PM musi wyzdrowiec a reszta jakoś pójdzie. Już nie moge patrzeć jak się biedak zwija i cierpi :( bay

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oj , oj ... zle ... Miejmy nadzieje ze za chilke wyzdrowieje i bedzie wszytsko dobrze!!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooojojoooj!! Mam nadzieję, że wyzdrowieje do ślubu!!
Jeszcze tydzień, więc może w piątek już śladu po chorobie nie będzie... ;)
Trzymam kciuki za załatwienie śpiewaczki, bądź trębacza! A dla Twojego PMa dużo zdrówka!!
Zostawiam buziaka :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Trzymam mocno kciuki za powrót PMa do zdrowia!

U nas księga gości będzie leżała w jednym miejscu i koniec, bo jak zacznie krążyć, to później ludzie zaczną ją sobie oglądać, ktoś wyleje na nią wino albo w ogóle gdzieś zaginie :P Za to zespół i świadkowie będą mieli za zadanie co jakiś czas zachęcać gości do wpisania się :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
zdrówka dla twojego PM życzę :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline ada1988

• Chuck Norris
o kurcze! Na pewno wyzdrowieje!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Biedny PM!!!

Polecam apo-naproxen, postawi na nogi w 2  dni!

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Lepiej, zeby ksiega leżała w jednym miejscu..bo jak dobrze pisze Nemezis  - goście przy stole mogą ją niechcący ubrudzic!! U nas leżała na ładnie udekorowanym stoliczku przy wejsciu na sali...Moja ciotka przygotowała kilka kartek z wierszykami które połozyła obok księgi - i co niektórzy goście , którzy nie mili weny to wiem, ze sie posiłkowali tymi kartkami!!

..mam nadzieje, że PM ci wyzdrowieje przez ten tydzień!mocno trzymam kciuki!!

..a co do śpiewaczki..dobrze ze sie dowiedzieliście tak wcześnie..a nie jak my o organiście którego się nie pojawił na naszej mszy(bo sie kąpał... ::)) dopiero po ślubie (dobrze, ze mieliśmy całą oprawę muzyczną robioną przez naszego kolegę i jego zespół!!)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Nie będę miała- niestety a może stety.

Będziesz miała forumkowy panieńskie poniedziałek...

:Mikrofon: Zarządzam Panieński Osiki_ :skacza:

:dj:
:pijaki: :pijaki: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :piwo_2: :piwo_2:
 :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to imprezka!!!  :skacza:
 :disco:  :koncert: :cancan: :cancan: :cancan: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :popija: :disco:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
To ja też się przyłączam ;D

:pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:
 :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje:
 :gitara: :koncert:
 :cancan: :cancan: :cancan:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
 :skacza:
:pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:
:drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje:
 :Rezyser: :Rezyser: :Rezyser: :Rezyser:
:dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj:
:piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :piwko:
:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
:cancan: :cancan: :cancan: :cancan:
:disco: :disco: :disco: :disco: :disco:
:bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline ada1988

• Chuck Norris
to i ja się przyłączam na panieński

:pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:

:drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje:

:piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :piwko:

:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:

:cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:

:disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja też ja też  ;D
 :skacza: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :piwo_2: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
A gdzie nasza Asiula ??

Offline visienka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10 07 2010
  :brewki: :brewki: :brewki: ;D ;D Oooo!!!!!!!!!!!!! NIE WOLNO PRZEGAPIĆ TAKIEJ OKAZJI  :brewki: :brewki: ;D ;D ;D
:brawo_2: :brawo_2: :pijaki: :brawo_2: :brawo_2: :pijaki: :brawo_2: :brawo_2: :pijaki: :brawo_2:
:hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:
:cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:
:pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:
:drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: