Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44728 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ojjj biedulko :przytul: główka do góry!! zrobią Ci kiecuszkę i będzie ślicznie!! :brawo:

Ale rzeczywiście w salonie przesadzili!! Ja również byłabym załamana! więc nie przesadzasz kochana! ;) :-*

Czekam na fotki! ;) Buziaczki!! :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
\

przesadzam? Pewnie tak myślicie....

Jakoś odechciało mi się przygotowań, wszystko pod górkę idzie...

ja wcale tak nie myślę  :przytul: :przytul: :przytul: choc mam podobne odczucia, wszystko idzie pod górę eh..... nio ale musimy dać rade ;) ;) jeszcze trochę i nasz wieki dzień  :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oj kochana!Przykro mi !!A w jakim salonie mialas kiecke??
Oj ja bym na nie nawrzeszczala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak tak mozna robic?!Maja placone za to i nie robia tego za darmo!!Oj kochana,napewno wszytsko bedzie dobrze,zobaczysz!
Za jakis czas bedziesz sie z tego smiac!Zobaczysz.Trzymaj sie  ;) ;) ;).

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Beszczelne i chamskie baby! Ale główka do góry, nie ma co się nimi denerwować!  :-* :-* :-*

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Każdy by się zdenerwował takim czymś. Ale spokojnie, jeszcze jest trochę czasu na ostatnie poprawki. Na pewno w dniu Ślubu będziesz wyglądać wspaniale i cały stres zniknie :-* 

Offline ada1988

• Chuck Norris
no pewnie że każdy by się czymś takim zdenerwował!!!!!
Ja też!!!! Ważne aby udało się jeszcze wszystko załatwić :)
a PM może warczy, bo zaczyna się stresować ???

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Takie babska to  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Co to był za salon?

Współczuję przeżyć i nerwów, ja bym tam rozszarpała te babsztyle.. więc wcale nie przesadzasz!  :-\

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Właśnie, co to za salon? :o Jak mnie wkurza takie podejście do klienta! :nerwus: Ja miałam więcej szczęścia - wszystkie poprawki zrobili mi w kilka dni, więc widać można... jak się wykaże odrobinę dobrej woli :P

Offline werka23

• Chuck Norris
powiem wam, ze u mnie w zaufanym salonie babka tez była nie miła ..... gdy sie umawiałam na czesanie powiedziała tak " ale tu sie za płaci" takim tonem ze myślałam ze w zęby jej trzasnę :-\ :-\ łaski bez nie jeden fryzjer w mieście  ;D ;D

Offline agnieszkac4

• bywalec
Faktycznie jakaś nienormalna kobieta w tym salonie. Coś mi się kojarzy, że my chyba kupowałyśmy w tym samym... Masakra!!
Głowa do góry! Wszystko będzie ok :przytul: :przytul:

Offline m_lena

• uzależniony
Przykro mi, ze tak Cię potraktowali  >:(
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
o cholera!! ale głupie babsztyle w tym salonie!! >:( normalnie szok!! ale nie denerwuj sie kochana..masz jeszcze troszkę czasu wiec drobne poprawki można jeszcze zrobic!! ;D

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Witam w ten piękny słoneczny dzień aczkolwiek dosyć chłodny.
Siedzę w moim rodzinnym domku - ech jak ja uwielbiam tu przyjeżdzać. PM w pracy. Wczoraj spędziliśmy miły dzionek :) wieczorem byliśmy na spotkaniu z księdzem "teologia i etyka malżeńska". Ksiądz mówił 1,5h o modelu rodziny, o eutanazji, o aborcji, o stworzeniu kobiety i mężczyzny, po co zaweira się związek małżeński itd.
Piszę na forum i patrzę na sukienkę :) ech to już coraz bliżej. I ślub wydaje się coraz bardziej realny...
A właśnie sukienkę mam juz  w domu także ten salon poprawek nie będzie mi robił. Jakoś nie miałam ochoty czekać aż oni się obudzą. 3 miesiace mieli i nic nie zrobili.... Może i głupio zrobiłam że zabrałam, może powinnam była powiedzieć ze daje im 2 dni i prosze mi to zrobić? Jakoś nie miałam chęci do walki z nimi.
Z listy 66 zaproszonych gości potwierdzeń mamy 45, 7 osób wisi w zawieszeniu pozostali odmówili. I mam jedno puste zaproszenia, ale nie wiem czy jeszcze jest sens do kogoś je wysyłać?  Zwłaszcza że te osoby co chcialiśmy żeby były zostały zaproszone, to już byłoby tochę na siłę... do tego dochodzi 5 dzieci chociaż jeden chłopak ma 16 lat więc chyba liczy sie go jako dorosłego?
Wczoraj miał dzwonić pan z kawiaciarni. MIał sprawdzić czy dostanie takie storczyki zielone z czerownym akcentem i zero odpowiedzi. Miał od razu wycenić bukiet. Musze w poniedziałek sama zadzwonić. Nie wiem czemu jak się czegoś samemu nie doplinuje to tym wszystkim firmom nie zalezy. A to przecież oni zarabiają a nie ja. Dziwne mają podejście.
I cukiernia mi wisi. Nie mogę się zmobilizować aby obskoczyć cukiernie i coś zamówić. To chyba przez tą niepewną liczbę gości. Bo co innego zamówić ciasto dla 45 osób a co innego dla 50-55?
Lecę na obiadek. Miłej niedzieli  :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
A ja jestem uparciuchem i bym tak mi zrobila mala awanturke , bym dala pare dni zeby ten pas zrobic w sukni!!W Koncu ile trzeba czasu na dorobienie takiego pasa?Chyba nie miesiac :D.
Tak to juz jest , jak sama nie dopilnujesz to ... mozna sie liczyc z tym ze czegos nie bedzie ...

Zycze samczne go obiadku!!

Offline ada1988

• Chuck Norris
ojjj ja też bym taką awanturę zrobiła że szok, że by mi w 1 dzień wszystko zrobili :P
Asiu, jak na moje zamów ciasto na 50 osób, uwierz mi mimo tego i tak Ci ciasto zostanie, nie ma innej opcji, nie zjedzą Ci wszystkiego ja przez dwa dni miałam jeszcze te słodkości w domku :P Myślę, też że powinnaś już naprawdę zamówić ciasto masz coraz mniej czasu.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kochana, a gdzie teraz zrobisz te poprawki? dasz do jakiejś krawcowej?
I też uważam, że tort na 50 osób będzie ok! ;)
Buziam :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
tak tak... moim zdaniem ciasto i tort powinny być już na liście "z głowy"  ;) ;)

z tym załatwiam m spraw mam podobnie.... wszystko pod wielka górę  :przytul: :przytul: hm... chyba my tylko jakieś tu na forum pechowe  :twisted:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Asiu co u Ciebie??

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asiula ostatnio cos zapomina o forum :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Oj, ja bym tej sukni nie odpuściła tak łatwo!  ::)

:-*

Offline osika_

• bywalec
Nie zapominam. Przepraszam. Wczoraj po pracy nie miałam czasu. Kuzyn wpadł z narzeczoną, która paznokcie mi zrobiła. Fajne :) Pierwszy raz pazury robię i nie mogę sobie poradzić choćby z odpięciem zegarka :P
Zrobi mi tez na ślub.

A z przygotowań.... Kolejne dwie osoby odmówiły z tym że te osoby wcześniej potwierdziły swoja obecność będą ale zęby sobie wyrwali i nie będą hehe niezła wymówka prawda?

Ech zdołowało nas to już zupełnie... ale olać to... wiemy już komu zależy a komu nie... Wczoraj jedna kuzynka wkopała się bo mówiła ze nie wpadną - żałoba - a jak się okazuje jej mąż jedzie do Niemiec z tym kuzynem co wczoraj był. Swoją drogą on tez miga się z przyjściem. Porażka....

Nie ma sensu tracić nerwów. Jak to Rafcio mówi "odwdzięczymy się" nawet nie będą wiedzieli kiedy  :P takzę wercia nie panikuj że Ci po odmawiali bo dalej masz setkę gości a my z 60 zjeżdżamy coraz bliżej zera :P
Bay wracam do pracy  

Offline osika_

• bywalec
aaaa
zauważyłam że jeszcze tylko  :Zakochany:25 dni  :Zakochany: do wielkiego dnia

aaaaa dzwoniłam do cukierni do 20 kwietnia musimy zamówić ciasta. Popytałam co i jak także ta sprawa prawie załatwiona. Dzisiaj w sprawie bukietu dryndnę bo facet miał dzwonić i cisza.

Offline osika_

• bywalec
jedyśśś tylko 25 dni????? kiedy to zleciało
!!!?????

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
 :o :o :o aaale leci!!! masz już stresa? ;D
Buziaczki! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Jak będę mieć 25 dni to pewnie będę panikować jak nie wiem  ;D

To dosłownie za chwilkę! :D

Offline Nemezis

• maniak
Słyszałam kiedyś, że krótko przed ślubem przychodzi taki stres i człowieka ogarnia taka panika, że chce już go mieć za sobą... Zupełnie jak przed jakimś egzaminem ;) Ale łudzę się, że w moim przypadku tak nie będzie ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Słyszałam kiedyś, że krótko przed ślubem przychodzi taki stres i człowieka ogarnia taka panika, że chce już go mieć za sobą... Zupełnie jak przed jakimś egzaminem ;) Ale łudzę się, że w moim przypadku tak nie będzie ;)

U mnie będzie na pewno!! :o ::) :P

Offline osika_

• bywalec
samym ślubem na razie się nie stresuje... Za to denerwują mnie te odmowy... i w ogóle jakiegoś pecha mamy. Wczoraj odmówili Ci co wcześniej mieli być i do tego ząb mi się ułamał  :szczeka: :nerwus: :nie: normalnie usiadłam i total załamka, klęłam jak szewc.... No ale PM do mnie podszedł i powiedział coś w stylu: "Asiu nie panikuj, pójdziesz do dentysty i Ci zrobi " a ja na to że robiłam tego zęba 2 miechy temu dałam ponad 200 zł i co???? "A to że odmówiły dwie osoby to wydasz tą kasę na naprawę zęba, widzisz jak los nad nami czuwa. Wszystko się wyrówna :P :P" wariat  :blagam: :blagam:

Dziewczynki spoko to uwieńczenie Waszych snów i marzeń. Bez paniki... Mamy się radować a nie panikować!!! Paznokcie będę obgryzać w dniu ślubu :P:P

Najwięcej przykrości sprawili goście Ci co odmówili a na których liczyliśmy, że będą...

Offline Nemezis

• maniak
Skoro ząb ułamał się tak szybko, to znaczy że był źle zaplombowany :P Dentysta powinien naprawić go bezpłatnie a jeśli się nie zgodzi, to postrasz, że zmienisz go na kogoś, kto daje gwarancję ;) To normalne, że jak np. pod plombę dostanie się trochę śliny, to taka plomba długo nie wytrzyma, dlatego wielu dentystów daje nawet roczną gwarancję na zęby :)