Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44428 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m_lena

• uzależniony
ja bym "zareklamowała" ten ząbek, skoro robiłaś go 2 m-ce wcześniej  ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Kochana glowa do góry!!
Ja bym pozniej tych gosci olala !!
Chociaz u mnie pewnie bedzie podobneie,jak dawalismy zaproszenia u PM , to z jego rodzinki juz pare osób powiedzialo ze nie przyjada bo ... ZA DALEKO !!
Wim,to dodatkowy koszt z Lublina do Bydgoszczy , ale nie wiedza o tym pare dni przed slubem , tylko specjalnie dalismy im zaproszenia juz w GRUDNIU, a slub w sierpniu.To moga sobie odkladac pare groszy na paliwko,prawda?Tyle ze moj PM jest gluptas , kazdy jest dla niego fajny,on nie ma wrogów i wszytsko on rozumie.Jak powiedzialam ze bedzie mi smutno i ze bede miala zal do przykladowej osoby jak nie przyjedzie to mój PM powiedzial tak : bo ty jestes wredna i dlatego  :-\.No kurcze,i nie moge jemu wytlumaczyc tego!Ze jak ktos bedzie chcial to przyjedzie!Jego kuzynka przyjedzie z niemiec do nas na slub i jakos sama powiedziala ze troche bedzie miala daleko ,ale musi byc na naszym slubie!Bardzo sie ucieszylam , ze bedzie.A teraz sobie mysle , ze jak ktos nie przyjedzie to bedzie wiadomo komu zlezy , a komu nie.Chociaz mój PM tego nie rozumie,on mowi ze nie wszyscy maja kase.Ale dla mnie jest wazniejsze zeby byli na slubie i nie musza dawac prezentu!To nie jest wazne,tylko to zeby byli z nami w ten dzien ... ale jak nie bedea to bede miala ich gdzies i tyle.Tez nie pojedziemy do nich na jakies przyjecie czy na cos i juz.Ja tego dopilnuje  :P.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Chociaz mój PM tego nie rozumie,on mowi ze nie wszyscy maja kase.Ale dla mnie jest wazniejsze zeby byli na slubie i nie musza dawac prezentu!

Święte słowa! Przecież nie po to zapraszamy gości na nasze wesele, żeby się wzbogacić ich kosztem! :P Osoby, którym zależy tylko na pieniądzach, raczej nie wyprawiają wesel ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Słyszałam kiedyś, że krótko przed ślubem przychodzi taki stres i człowieka ogarnia taka panika, że chce już go mieć za sobą... Zupełnie jak przed jakimś egzaminem ;) Ale łudzę się, że w moim przypadku tak nie będzie ;)

a to nie reguła :P ja nie wiedziałam co to w ogóle jest stres nawet w dzień ślubu nie było po nim śladu :P

ja bym "zareklamowała" ten ząbek, skoro robiłaś go 2 m-ce wcześniej  ;)

ja też bym reklamowała, nie ma c ukrywać źle zrobiony i tyle!

Chociaz mój PM tego nie rozumie,on mowi ze nie wszyscy maja kase.Ale dla mnie jest wazniejsze zeby byli na slubie i nie musza dawac prezentu!

dokładnie, to ten kto liczy na jak najwięcej prezentów i na jak więcej kasy jest czystym materialistą!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
25 dni ula la la :D Ale śmignie zaraz i będzie wątek poślubny :)

Goście ehh wiesz ja Ci powiem, że kiedyś tego nie rozumiałam i na wesela nie jeździłam, bo my bez samochodu, głupio tak z pustą ręką też jechać jak ledwo koniec z końcem związujesz i czasami na chleb Ci nie starcza a tu jeszcze ślub.
A teraz po weselu siostry i przyjaciółki  i przy okazji zbliżającego się mojego już rozumiem że słowa" prezent nieważny, ważne że gość będzie" są prawdziwe. I staram się być wszędzie gdzie mnie zaproszą, bawić się do białego rana bo wiem że młodym jest zwyczajnie smutno.
Ale to trzeba raz być człowiekiem, dwa poznać problem od drugiej strony.

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Dokładnie criness, nie można się obrażać że ktoś odmówił z powodu braku pieniędzy, bo jemu może byc strasznie głupio iść z pustymi rękami na ślub. Ale wiem, że Parze Młodej jest wtedy strasznie smutno. U mojego kuzyna na wesele z naszej strony przyjechało w sumie 7 osób, a od Panny Młodej 50 i była to dla nas wszystkich przykra sytuacja, bo niby taka duża rodzina, dużo młodych, mobilnych ludzi , a jak przyszło co do czego to wszyscy poodmawiali :-\

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oj tylko 7 osób ?Oj to pewnie bylo smutno ...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Asia gratuluję 25 dni!! I trzymam kciuki, by jak najlżej udało się wszystko do końca zorganizować :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja jeszcze w gimnazjum jak byłam robiłam zęba u szkolnej dentystki... Rok później przychodzę do niej na kontrolę, a ona" Boże, kto ci tak chu** tego zęba zrobił?!?"  ;D ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Tak, tak! jak porządny dentysta, to reklamację uwzględni!
Buziaczki :-*

Offline agnieszkac4

• bywalec
Asiu powodzenia Ci życzę żeby teraz już wszystko z górki poszło a nie pod górkę ciągle:)  :uscisk:

Offline visienka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10 07 2010
Asiulek, to jak tak na sam finisz twojego odlicznia, nadrobiłam historyję i trzymam za Ciebie kochana mocno kciuki, spokojnie dasz radę. Jeśli jeszcze pamietasz t nie takie rzeczy przechodziłysmy na studiach  ;)
Pozdrawiam wieczorową porą  :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
my chyba obie mamy jakiegoś pecha  :P :P ja mówię, ze to na szczęście w małżeństwie  ;) ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no mi na szczęście tylko dwie osoby odmówiły :)
i to z bardzo konkretnego powodu!

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Visienka - Aniu tylko qrcze czemu po studiach też musimy taką mękę przechodzić :P Ja nie wiem czy Ty w ogóle wiedziałaś że nasza 5 to do ostatniego dnia musiała walczyć o swoje bo ciągle im "nie opłacało się" nas prowadzić...."? Nie dośc że na zaocznych lipnie uczyli to nas już w ogole nie chciali uczyć, pare spotkań i zaliczenie, na które same sie uczyłysmy. To były czasy... Przydałoby się jakies spotkanko studentek po latach, prawda?

Aj dziewczynki trudno najwyżej szczerbata pójdę :P Bo całej ściany zęba nie ma (na szczęście to ząb z tyłu)

Ada1988 tylko 2 osoby ale extra. Naprawdę Was goście cenili.
Ciriness święta prawda.
Agulla1919 mówisz jak mój PM. Dokładnie tak samo powiedział że już na żadne uroczystości do tych co odmówili nie pójdzie. A z niego uparciuch także dotrzyma tej groźby. Jego to najbardziej ruszyło bo odmówili mu najlepsi kumple.. (wydawało mu się że najlepsi teraz ma wątpliwości) i chrzestna!!!!

Ale dosyć smęcenia. Wiosna idzie... To jaki kolor ciuchów dominuje u Was w szafach... Dziasiaj w pracy o kolorach dyskutowaliśmy...

aaaa jedna sprawa... welon się prasuje? Pani z salonu gdzie go kupowała mówiła że mam go przeprasować a w salonie sukien mówili aby podczas kąpieli zawiesić welon w łazience aby parą naciągnął... Troszkę jest zniekształcony od leżenia w worku - jedna strona taka podgięta, chyba źle go zapakowali.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Przez Ciebie snilo mi sie ze stracilam zeby !!!Ze w jakiejsc klasnie mialam najmniej zebów ze wszytskich uczniów :P.Jakis glupi sen ... Niby zle jest jak zeby sie snia ...

A z welonem to nie pomoge ... bo sama nie wiem ... ale bym sie chciala dowiedziec :P.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Zamoczyc i powiesic!! to samo z kołem do sukni!!

Offline m_lena

• uzależniony
Welonu nie prasować! Zamoczyć i powiesić lub powiesić nad wanną z parującą gorącą wodą :) Powinno pomóc
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
U mnie w szafie jest najwięcej czarnych rzeczy :P ale na wiosnę kupiłam sobie parę beżowych i kremowych rzeczy, a także czerwonych i granatowych ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
3 stronki nadrabiania-poszalałaś :D :D :D

Oj ząbek da się zrobić, a znajomi..rodzina..która odmawia...niech żałują..a ty masz jasną sytuacje i wiesz na kim możesz polegać  :przytul: :przytul: :przytul:

Uuu welonu też bym nie prasowała..tak jak dziewczyny radzą bym zrobiła... ;) ;)

24 dni :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nio asiu.... tobie to juz całkiem nie duzo zostało :)

a czemu do dentysty sie nie wybierzesz? wszystko da sie zrobić ;) ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja bym spryskała wodą i powiesiła w łazience na kilka gorących kąpieli  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Asiu co u Ciebie?Nic dzisiaj nie piszesz  :'(.

Offline visienka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10 07 2010
Stanowczo NIE PRASUJEMY !!! moja kuzynka ostatnio tak zrobila a w zasadzie osoba która chciała pomóc ... i baaardzo źle sie to skończyło, na szczęście materiału było dużo i nikt nie zauważył ;)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Czyli nie prasujemy tylko wieszamy w łazience. Ok.

Dzisiaj mamy 7-lecie :):) :skacza: 7 lat temu spotkałam tego mojego "wariata", który tak mi zawrócił w głowie i do tego zakorzenił się w sercu, że po dziś dzień nie mogę go wypielić :P :hahahaha: :uscisk: :hahahaha:

To były czasy - byliśmy piękni i młodzi a teraz? stare konie :P

Wczoraj teściowie mieli rocznicę ślubu... Niezła data prawda? 1 kwiecień - strach czy ten ślub był czy ktoś żart zrobił  ;D

Jak przygotowania do Świąt? Co pieczecie? W ogóle pieczecie czy kupujecie?

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
[/url]
[/url]

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009

Życzy Agulek z mężem!! :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Z najlepszymi życzeniami- Marta ;D ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011

życzy Ania :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Wesołego jajka, smacznego zająca oraz cudownych Świąt życzy Ania 'Nemezis'  :-* :-* :-*