Kochana glowa do góry!!
Ja bym pozniej tych gosci olala !!
Chociaz u mnie pewnie bedzie podobneie,jak dawalismy zaproszenia u PM , to z jego rodzinki juz pare osób powiedzialo ze nie przyjada bo ... ZA DALEKO !!
Wim,to dodatkowy koszt z Lublina do Bydgoszczy , ale nie wiedza o tym pare dni przed slubem , tylko specjalnie dalismy im zaproszenia juz w GRUDNIU, a slub w sierpniu.To moga sobie odkladac pare groszy na paliwko,prawda?Tyle ze moj PM jest gluptas , kazdy jest dla niego fajny,on nie ma wrogów i wszytsko on rozumie.Jak powiedzialam ze bedzie mi smutno i ze bede miala zal do przykladowej osoby jak nie przyjedzie to mój PM powiedzial tak : bo ty jestes wredna i dlatego

.No kurcze,i nie moge jemu wytlumaczyc tego!Ze jak ktos bedzie chcial to przyjedzie!Jego kuzynka przyjedzie z niemiec do nas na slub i jakos sama powiedziala ze troche bedzie miala daleko ,ale musi byc na naszym slubie!Bardzo sie ucieszylam , ze bedzie.A teraz sobie mysle , ze jak ktos nie przyjedzie to bedzie wiadomo komu zlezy , a komu nie.Chociaz mój PM tego nie rozumie,on mowi ze nie wszyscy maja kase.Ale dla mnie jest wazniejsze zeby byli na slubie i nie musza dawac prezentu!To nie jest wazne,tylko to zeby byli z nami w ten dzien ... ale jak nie bedea to bede miala ich gdzies i tyle.Tez nie pojedziemy do nich na jakies przyjecie czy na cos i juz.Ja tego dopilnuje

.