Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 46460 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Asiu co u Ciebie?Nic nie piszesz ???

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Aśka no co Ty?! obraziłaś się, że tak długo nie pisałam, czy co??!!! :D :D :D :P ;)
Buziam! :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asia gdzie się podziewasz ??? :P

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta
Faktycznie coś tu cichutko  :-* :-* :-* zostawiam

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oooo prrroszęęę!!! Lata się po obcych wątkach, a do siebie to nie łaska??!! >:(
Przyłapałam Cię mała!! :P ;D pisz tu szybko, co tam u Was nowego?!
Jak weekend?!
Buziam mocno! :-*

Offline agnieszkac4

• bywalec
Asiu co u Ciebie??:) Znalazłaś jakąś fajną fryzurkę już?? Jak będę miała troszkę więcej czasu coś powklejam Ci jeszcze z koczków:)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Bry wieczór kobietki. Najpeirw przeprosiny.. za długie nie odpisywanie... wybaczycie?  :blagam: :blagam: zacznę od tego, że jakoś nie mam natchnienia ostatnio... do tego poszliśmy dzisiaj w odwiedziny do cioci i dosłownie...  :mdleje: :mdleje: bo ciotka mówi, że codzinnie chodzi koło tego salonu kosmetycznego gdzie mam makijażystkę zamówioną i od paru dni widzi, że tam nic nie ma i jest wywieszka do wynajęcia  :Placz_1: :Placz_1: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: a pier.... o co chodzi... przecież ja mam tam za 3 tygodnie próbne malowanie... babka miała dzwonić jakby coś się działo.. telefonu nie było!!!!!  :Blee: :Kwasny: :Kwasny: :Kwasny: a zakład zamknięty??? ręcę mi opadają i nic mi się już nie chce.
Fotograf dalej wisi w zaiweszeniu, teraz odpadła kosmetyczka... Porażka....
Do tego 2 tygodniu po slubie mój chrześniak ma Komunię mieliśmy już upatrzony prezent a tu bach... zgadałam się z chrzestnym małego i podobno to co chcieliśmy kupić mały naprawdę chce ale mój brat powiedział o tym babci i reszcie i oni się wszyscy (ze strony mojej bratowej) składają na ten prezent.  :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: fajnie nas brat urządził !!! Co byśmy teraz nie kupili to możemy ten prezent wywalić bo mały i tak na niego nie spojrzy jak dostanie swój wymarzony. Tak się nie robi!!! A już w ogóle nie wspomnę, że gdybyśmy nie wpadli na pomysł złożenia się z chrzestnym i kupilibyśmy sami to mały dostałby dwa takie prezenty. Brat jest niepoważny! I chrzestni (ani ja ani chrzestny - tak na marginesie mój były  :-\  stare dzieje) nie dadzą dziecku fajnego prezentu. Za moich czasów to było inaczej. Chrzestni robili najlepsze prezenty a reszta się dostosowywała. Pamiętam do dzisiaj ten cudny czerwony rower od chrzestnego i zegarek od chrzestnej. Bomba :)

A teraz poodpisuję trochę:

można jeszcze dołączyć? ;D
  pewnie że można, zapraszam.

Aśka no co Ty?! obraziłaś się, że tak długo nie pisałam, czy co??!!! :D :D :D :P ;)
Buziam! :-*
a pewnie że tak, a co tam  :obrazony: :obrazony: :obrazony: na kimś musze sobie odbić niepowodzenia ;D

Asiu co u Ciebie??:) Znalazłaś jakąś fajną fryzurkę już?? Jak będę miała troszkę więcej czasu coś powklejam Ci jeszcze z koczków:)

porpszę o fotki. Nie mam jeszcze typu ale wiem że nie chce nic wypuszczanego. Ładny koczek taki coś jak na pierwszej fotce co wkleiłas.
Znalałzam też pare na neciku. w weekend byłam u rodziców i mierzyłam welon aby wustalić jak chce go upić. Na pewno nie na czubku bo fatalnie to wyglądało u mnie, albo od dołu albo na środku.

Dobra znikam. Bay  :uscisk:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Zadzwoń do tej makijażystki!! Po co się stresować, a tak się dowiesz...może się po prostu gdzies przeniosła ::)

A prezent..mhm..pgadaj z chrześniakiem co by jeszce sprawiło mu przyjemność :przytul:

Buźka i bez nerwów  :-* :-* :-*

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
A nie masz nr tel do tej babki z zakładu kosmetycznego??
Brat postąpił bardzo nie w porządku, ale nic straconego... Napewno chrześniakowi podoba się coś innego jeszcze ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Aż się nie chce wierzyć, że kosmetyczka Cię nie uprzedziła o zamknięciu salonu... Ale różni ludzie się zdarzają. Słyszałam niedawno historię, że w jednej kwiaciarni jej właścicielka miała przygotować bukiet ślubny z jakichś rzadkich kwiatów, jednak nie udało jej się tych kwiatów na czas sprowadzić, więc... tego dnia po prostu nie przyszła do pracy i nie otworzyła sklepu! :mdleje: Niektórzy tacy są - zero odpowiedzialności :-\ Lepiej jak najszybciej wyjaśnij tę sprawę.

Offline agnieszkac4

• bywalec
Z koczków mam jeszcze coś takiego:

Szczerze mówiąc mi już te koki się mieszają i jak oglądam te zdjęcia wszystkie wydają mi się do siebie podobne:) Ja zadecydowałam, że wybiorę trzy jakieś fryzurki, pójdę do fryzjerki i ona mi doradzi co pasuje do mnie, do moich włosów. Będziemy kombinować:) Jak coś mi się jeszcze rzuci w oczy podeślę Ci zdjęcie na forum:)

Buziaki :-*

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
spróbuj zadzwonić do tej makijażystki, dziewczyny dobrze piszą:)
a dla chrześniaka na pewno coś superowego wymyślicie:)
a można zapyta co mieliście w planach?

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
o kurde! To Ci kosmetyczka od siedmiu boleści, niepoważne!

Znajdziecie jakiś prezent, poszukajcie, tyle tego jest, na pewno uda wam się wybrać coś z czego maluch się będzie cieszył!

Offline ada1988

• Chuck Norris
a może podpytajcie Twojego chrześniaka co by chciał dostać ??? MOŻE BĘDZIE Wam łatwiej :)
a co do kosmetyczki Dziewczyny dobrze piszą ja bym zadzwoniła i się dowiedziała może  faktycznie gdzieś się przeniosła ???

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Po pierwsze: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia babeczek!! ;D :-* :Daje_kwiatka:
Po drugie: No wiesz Ty co!!? :obrazony: na mnie, biedulce się wyżywasz... :buu:
No dooobraaa! niech Ci już tam będzie!! ale nie zaniedbuj nas już więcej!! :P ;) :-*

Ps. koczek nr 1 wklejony przez agnieszkec4 jest śliczniutki!!  :)

Offline Paula___

• uzależniony
Koczki: 1,2 i 3 najładniejsze :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! :-* :-* :-* :Daje_kwiatka:

Offline agnieszkac4

• bywalec
Wszystkiego najlepszego :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
jeszcze mamy dzień kobiet, wiec wpadam z buziaczkami  :-* :-* :-* i najlepszymi życzeniami   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Paula___

• uzależniony

Offline osika_

• bywalec
dzieki i wzajemnie  :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: jakoś z opóźnieniem zatrybiłam.
Ale wiecie co??????? Pewnie że nie wiecie :P ale Wam powiem :) Z makijażystką wszystko OK  :skacza: :hopsa: :skacza: :hahahaha: wszystko gra, tylko chciałaby abym godzinę próbnego zmieniła bo później teraz otwiera. No i na czwartek jesteśmy umówieni z fotografem. Zobaczymy co nam pokaże i co ustalimy. Przyjeżdża do nas do domku. Muszę spisać co nam jeszcze brakuje. W sumie to chyba już tylko naklejek/zawieszek. I spotkanie z księdzem - jego nauki. Ale to wieczorem się zbiorę i podsumuje. No i te obiecane fotki  ;D

A co do dnia kobiet to... bezsensu takie święto bo mój Pm już mi wręczając kwiatka zadał pytanie czy jest chłopakiem czy mężczyzną....  ??? o co kaman? no a o to że skoro jest mężczyzną to on ma święto za dwa dni... A idź mi z takimi świętami :P :P

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe ja też mojemu kazałam spadać na drzewo, zazdrośnicy jedni  :P :P :P oni aż dwa święta sobie rozbili w roku to ja poproszę dzień dziewczyny  :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

dobrze ze wszystko ułożyło się z makijażystka  ;) ;) ;) a tak sie martwiłaś  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to super, że wszystko ok z makijażystką! :)
Hehehe ale przebiegły ten Twój PM!!! :D :D :D
Miłego dzionka życzę! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ueeeh tam, ja nie będę obchodzić Dnia Mężczyzny, co to za wymysł?  ::) :P

Fajnie, że z makijażystką się wyjaśniło :)

A co do małego i prezentu... na pewno coś wymyślisz :)

Offline osika_

• bywalec
hehe a przebiegły jak jasna ch.....  :-\ mi dał kwiatka a ja mam go zabrać na kolację... :drapanie: normalnie Ci faceci.. albo tylko mój taki aparat jest... mam przerwę na kawę... Panie z pracy zrobiły mi jakaś odchudzająca... łooo matko ale paskudnie smakuje.... Piłyście to? działa w ogóle? One słyszały opinie że panie podobno chudną dlatego kupiły...

Offline werka23

• Chuck Norris
ja tam w to nie wierzę  :D każda kawa jest odchudzająca jak cukru nie wsypiesz  :P :P :P  moim zdaniem to taki chwyt reklamowy, bo na light jest teraz moda  ;) :kawa: ja tez pije kawusię tylko z 2 łyżeczkami cukru i mleczkiem skondensowanym :P :P :P :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Werka tylko z dwoma??!! :D ja jak piłam kawę, to gorzką! :P
A teraz to tylko herbatka ;)
Co do tej kawy light, to widziałam w jakimś programie, testowali ją i wyszło, że te kobiety co ją piły to nawet przytyły!!! :o
więc odradzam :D :P
Pozdrawiam! :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja się przyznam że ja żadnym wynalazkom typu light i odchudzającym nie wierze, według mnie tylko dieta i ćwiczenia i silna wola pomoże w walce z kg :)

Offline osika_

• bywalec
Choroba mnie rozłożyła.... Lezę w wyrku i konam  :mdleje: :mdleje: :mdleje: nos czerwony, nie moge już go dotknac taki obolały.... Miłej nocki babeczki i uwarzajcie bo ja dzisiaj prątkuje żebyście się nie pozarażały  :Pielegniarka: :Pielegniarka: :Pielegniarka:

:-* :-* :-* w policzek

Offline ada1988

• Chuck Norris
no Asia lepiej żebyś nie zarażała :P
a tak nawiasem mówiąc kuruj się Kochana, żebyś szybko wróciła do zdrowia :)  :-* :-* :-* :-*