Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44656 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ladna fryzurka!
A tego znamienia za bardzo nie widac na moje  :drapanie:

Offline agnieszkac4

• bywalec
Bardzo ładna ta Twoja fryzurka. :):) Jak chcesz koczka wkleję Ci kilka propozycji:):)

Chyba że coś takiego Ci się podoba - wtedy nie byłoby widać znamienia (chociaż moim zdaniem nie jest ono tak bardzo widoczne - przynajmniej na zdjęciach) ;)

I jeszcze inne:)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ten pierwszy koczek jest rewelacyjny !!
Ten 2 bym sie bala miec na weselu ... czy sie nie rozpadnie ?

Offline ada1988

• Chuck Norris
mi też pierwszy sie  strasznie spodobał :)
jest prześliczny :)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Ja bym zostawiła pod kokiem trochę włosów lokowanych. Myślę, że fryzjerka da radę mocno wkręcić. Na studniówce miałam właśnie loki upięte do tyłu tak że część wisiała luzem i wytrzymało całą noc. Tak będzie lepiej ze względu na znamię. Nie żeby się mocno rzucało w oczy, ale po co ma je być widać. Żona mojego kuzyna miała znamię na ramieniu i na to założone bolerko do kościoła, ale na weselu zdjęła je. I teraz moja mama jak ogląda film z wesela to ciągle widzi to znamię i mówi "czemu ona musiała zdejmować to bolerko?" Wiem, nie ma co się przejmowac co ludzie powiedzą, ale ja jednak bym zakryła ::)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no tak ale mimo wszystko to i tak zależy od włosów...

Offline agnieszkac4

• bywalec
Welon ściągnięty jest dopiero po północy, więc ja bym się tam dużo nie przejmowała:P Poza tym może uda się jakoś znamię zakryć makijażem?? Chociaż troszkę??

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Podoba mi się pierwsza, druga i czwarta fryzura ;)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Poza tym może uda się jakoś znamię zakryć makijażem?? Chociaż troszkę??
Niestety nie da się.. Ono jest zbyt rozległe... Jak widać na foto jest od połowy szyi a do tego podobną krechę mam z przodu tez od połowy szyi i lekko na ramieniu. Taki cały płat. (dlatego tez nie mogę iść na solke przed ślubem aby lekko się zarumienić bo nie wolno tego na słońce wystawiać). Między innymi dlatego do sukienki prosiłam o doszycie paska na szyje aby trochę przykryć to znamię - inaczej z przodu rzucałoby się w oczy....
Ten 1 koczek super. Fajny taki luźny i z kwiatkiem. Coś takiego właśnie poszukuję. Dzięki. Może jeszcze jakieś propozycje? Lece pracować ;P

Offline ada1988

• Chuck Norris
a mi by to znamię nie przeszkadzało a dlatego że bym sobie stwierdziła że mam taki typ urody!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe asiu pochwal sie maleństwem  :P :P :P :P
ale plotkara z tej babki szok  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

moim zdaniem fryzurka super!!!!!!!!  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
EE tam nie przejmuj sie głupim ludzkim gadaniem!! w ogóle co przez takie rozsiewanie plotek chciała uzyskac ta osoba?? ...nie rozumiem! ??? ::)...

..co do koka to podoba mi sie pierwszy i trzeci...(jak bedziesz miała ochote to zajrzyj do mojej relacji ja tam wstawiłam zdjecia swojego koka..który trzymał mi sie do poniedziłaku wieczora!)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Popieram Adę, ja też bym się tak nie przejmowała tym znamieniem, moja koleżanka ma bardzo podobne na przedramieniu i nie chodzi cały czas w długiem rękawie :P Każdy coś tam ma na ciele, a to znamię, a to pieprzyk a to cellulit... ;) Jeśli komuś to przeszkadza, to on ma problem, nie Ty :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
otóż to! Dlatego ja bym to zlekceważyła będzie widać to będzie Ty się już Asiu przyzwyczaiłaś do tego a reszta... hmmm nikt nie jest idealny! a w dniu ślubu będziesz miała zaprzątniętą głowę zupełnie czym innym a nie Twoim znamieniem :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kochana przeciez wszyscy Twoi bliscy wiedzą, że masz takie znamię!
Wiem, że łatwo się mówi ale ja bym zdecydowanie się niem nie przejmowała..a skoro nie możesz iść na zwykłe solarium czy korzystać ze słońca..to może natryskowe opalanie?Sama się nad niem grubo zastanawiam ;) ;)
I wiem co to znaczy mieć coś na skórze..sama chorowałam ostatnio prawie pół roku na pokrzywkę! Czasem miałam takie bąble na całym ciele, że nie było mowy o odsłanianiu czego kolwiek a działo się to latem, więc moja męczarnia była nieziemska ::) ::) ::)

Offline osika_

• bywalec
taaa łatwo mówić.... Pamiętam jak byłam młodsza... wtedy bardzo mi to przeszkadzało, zwłaszcza że lekarze nie wiedzieli co to jest i ciągle inne specyfiki mi dawali na to... a to nic nie pomagało... A teraz? teraz to nosze bluzeczki na paseczkach albo bez... Obojętne mi to jest. Tak już mam i tyle. Tył to pikuś do przodu. Z przodu mam całą prawą stronę do piersi i na ramieniu no i trochę na twarz mi weszło (jak to się pojawiło to nie było tak rozległe, po jakimś czas i weszło też na twarz a teraz się unormowało i od kilku lat stoi w miejscu). Tak naprawdę jak ktoś nie wie, że to mam to nie zwraca uwagi, dopiero jak się przyjrzy. A mi chodziło żeby po prostu w tym jednym dniu (jak chyba każdej kobiecie) żeby wyglądać "pięknie" dlatego tak pomyślałam żeby tego nie odsłaniać. Dziękuję dziewczyny jesteście superowe :)  :przytul: :przytul: :uscisk: :uscisk:

Agulek79 zajrzałam do Ciebie - miałaś ładnie włosy zrobione, coś w mój gust.

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asiu ja uważam czy ze znamieniem czy bez to i tak będziesz pięknie wyglądać!!!!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Kochana ja mam lewa reke oparzona,troche to widac , zawsze sie ktos wypytuje , a co ci sie stalo.Juz mnie to lekko wkurza,bo ile razy mozna odpowiadac na to samo pytanie  ;D.Chcialam kiedys zrobic sobnie operacje laserowa , ale ... jakos  wyjechalam do IRL i nie mam na to czasu.aTroszke sie tego wstydze,ale stwierdzilam ze juz taka jestem i juz.Na weselu nie bede specjalnie reki zaslaniac , bo i po co?Jak komus sie nie podoba , to niech spada :D
Wiec kochana nie przejmuj sie Twoja blizna -wiem co myslisz   ;) , ale to Twoj dzien i jak komus cos sie nie podoba to ... sama wiesz  :P.

Buzaiki zostawiam  :-*.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nie przejmuj się naprawdę będziesz wyglądać pięknie i nikt nie będzie patrzył  na bliznę  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

:-* :-* :-* na poprawę humorku sle

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ale miałam nadrabiania :)

Kochana, po pierwsze, co do koleżanki... no łapy opadają co to za durna małpa jest no... uparła się i koniec mówisz? To powiedz, że się do dekoracji nie dołożysz i koniec. Albo kompromis albo płaci 100%. O której Ona ma ślub, a o której Ty? Pytałaś księdza czy inne pary biorą jeszcze ślub tego dnia?

Bo ja Ci powiem, że jakbym miała płacić za coś co mi się nie podoba to bym nie płaciła za to wcale! A jak bardzo Ci zależy to po protu zrób inna dekorację... tyle, że koszty...  ::)

Bukiet z różami i storczykami PRZEPIĘKNY!

A w ogóle to, że PM po poprawkach dostał nierówne rękawy to dla mnie jakaś pomyłka... nawet nie skomentuję, ale swoje o pracownikach myślę ;)

A co do fryzurki - jeśli masz włoski mało podatne na loki i w ogóle układanie to odradzam Ci "luźny" kok, lepiej taki bardziej "ścisły" wtedy będzie się wszystko lepiej trzymało... A tego znamienia NIE WIDAĆ :) Przynajmniej na tym zdjęciu, wcale nie zwróciłam na to uwagi! :)

Buziaczkuje  :-*

Offline osika_

• bywalec
Dzieki Wam  :-* :-* :-* Mówiłam już że jesteście cudowne???
A tak na marginesie to znamię widać hehe przecież na szyi jest równa kreska która dzieli szyje na dwie połowy... Ta prawa strona jest ciemniejsza i cała w "piegach" ale to nie piegi tylko właśnie znamię a druga strona gładka jak pupa niemowlaka i blada.

Zmykam wieczorkiem Wam podopisuje i postaram się zdjęcia wkleić. Teraz biorę się do pracy bo mialam dopiero przerwę na sniadanko

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
zostawiam  :-* i czekam na fotki! ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A Asiuli nie ma :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Asiu gdzie sie podzialas  ::)?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Wg mnie tego znamienia w ogóle nie widać, a poza tym taka Twoja uroda, więc nie ma co się tym przejmować :) Uważam, że pierwsza fryzura wklejona przez agnieszkac4 jest cudna!!!!!! :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kochana, ale mnie dawno u Ciebie nie było!! :o strasznie zalatana byłam ostatnio... ::) ale już nadrobiłam!! ;D :-*
Głupim gadaniem się nie przejmuj!! i tak wszyscy zobaczą na ślubie, że jesteś szczuplutka i każdy się puknie wgłowę, na myśl o takich plotach... :-\
Fryzurka z wesela ładniutka, jednak chyba lepiej jak nie miałabyś tych kosmyków wypuszczonych... :drapanie: tak mi się wydaje...
no chyba, że dobrze się z nimi czułaś? kwiat we włosach jak najbardziej będzie Ci pasował i do koloru Twoich włosków - będzie pięknie!! :-* :-* :-*

A co tam dzisiaj u Ciebie słychać?
Buziam :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asiula co słychać ??? ;D

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
można jeszcze dołączyć? ;D