Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44483 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
Tak zeby bylo duzo ronych różnych modeli i marek...
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nio  cos bieda w tych klepach jest, nie wiem chcą za wszelka cenę pokazać światu ze jest kryzys ::) ostatnio przechodze to samo co wejede do sklepu za czyms to w kazdym prawie to samo to jeszcze rozmiarów brak :P :P

gratuluje zakupu wódki :Najlepszy: :Najlepszy: ja nie wiem kiedy my w końcu kupimy  :P :P 

i na fotki czekamy  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
  :-* :-* wiem, wiem obiecałam fotki i będą ale nie mam czasu ich wrzucić i oczywiście kabel od komórki gdzies mi R. zapodział   :-\
Czy ja wiem czy szybko bieliznę kupuję? W marcu mam przymiarkę i odbiór sukienki więc chyba wcale nie szybko. Zwłaszcza że od stycznia zostaną 3 miesiące, gdzie będzie jeszcze tyle spraw do załatwienia. W Triumphie tez byłam ale nic mi nie wpadło w oko. Byłam też w Galerii w takim jednym qrcze wyleciała mi z głowy nazwa, mieli piękny staniczek ale co z tego jak nie było w bieli.

Pochodziłam po forum i widzę, że wszyscy już Świętami żyją.
My na razie debatujemy nad choinką bo mój Skarbek chce wstawić żywą. Niby ok tylko że on jak wstawia żywą to od razu na pół pokoju!!!!! Póki mieszkał sam to spoko ale teraz mieszkamy razem i jakoś nie wyobrażam sobie dwóch miesięcy gdzie będę musiała się przeciskać żeby dojśc do szafki z ciuchami (choinka tak by stała, że akurat całą szafę zasłaniałaby). Tylko że nie mogę go od tego pomysłu odwrócić. Uparł się jak osioł. Nie rozumie ze kobieta to do szaf zagląda kilka razy dziennie a do szafki z kosmetykami jeszcze częściej.  :???: Próbuje mu to wybić z głowy :glupek: ale jak to się uprze to nie do pokonania :P  :glowa_w_mur: :p   

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Eeee, ja bym dała mu postawić taką choinkę jaką chce...może dlatego, że sam kocham żywe drzewka na święta i dla mnie mogą zasłaniac szawkę (uwaga!! poświęciłabym się  :D :D )ze słodyczami ;D ;D ;D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
I jaka decyzje podjeliscie co do choinki :D? Moj Luby nigdy nie stawila zadnej, jak byl sam, ja tez nie. Wiec ta byla pierwsza nasza pod kazdym wzgledem :), hihi, smiesznie fajne uczucie..
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
czy można sie jeszcze przyłączyc...?
..a że jakoś nikt nie odpowiedział na twoje pierwsze pytanie, to może ja:
...normalnie i nienormlanie się budzic pierwszy raz u boku męża a nie narzeczonego...ale najdziwniejsze i na początku zabawne jest przedstawianie się i podpisywanie JEGO nazwiskiem... ;D

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Niech nadchodzące święta Bożego Narodzenia przyniosą Ci szczęście i pomyślność,
niech moc wiary i siły doda otuchy w zmaganiu się z codziennością.
Niech Nowy Rok będzie czasem pokoju i realizacji osobistych zamierzeń :)

Offline werka23

• Chuck Norris
W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!

Werka23 wraz z Michałem:)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Przyszedł grudzień,przyszły święta
Ja o tobie wciąż pamiętam
więc przesyłam ci życzenia
niech się spełnią twe marzenia
powodzenia,pomyślności
i najlepiej trzezwych gości
niech kolędy wyśpiewują
przy tym bardzo nie fałszują
zdrowia w te świąteczne dni
i miłości życzę ci
[/url]
[/url]

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach szumi w lesie.
Jak stuka w okna, wchodzi w kominy
I obserwuje dziecięce miny?
Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,
Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.

Poczuj makowca zapach wspaniały.
Zobacz za oknem, świat cały biały.
Juz karp się smaży, kompot gotuje.
Mróz znów na szybach kwiaty maluje.
A Ty radośnie z iskierką w oku.
Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.

Teraz, choć wiosen trochę przybyło.
To wiatr ten sam, szumi nam miło.
Ja razem z wiatrem ślę Ci życzenia.
Niech się spełniają wszystkie marzenia

Życzy Marta z Robertem  :-* :-* :-*

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej atmosferze,
szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku.
 :-* :-*

Offline osika_

• bywalec
Boże dziewczyny brak mi słów dziekuję za te wszystkie życzenia. Kiedy Wy znajdujecie na to czas? Ja w tym ferworze świątecznym nie miałam na nic czasu. Nawet teraz kradne te pare minut jak mój Skarbek zajęty jest ogladaniem bo pewnie zaraz wpadnie i mnie zawoła. Nie daje mi w ogóle odejśc od siebie :P Jestesmy teraz u moich rodziców a za godzinkę jedziemy do jego rodziców. Dzielimy Święta na 2. Wigilia też i tu i tu. Skończyło się tym, że wczoraj o 21h dostałam 40 stopni gorączki!!! Już myślałam, że mnie grypa wzięła, bo tak od razu byłam nie do życia, drgawki, zimnica brrrr tabletki nie pomagały, gorączka nie chciała opaść. A rano się budzę jak nowo narodzona :):skacza:

Bardzoooo dziekuję za życzenia i Życzę Wam wszystkim Zdrowych, spokojnych Świąt w gronie osób najbliższych. Niech uśmiech nie schodzi z Waszych usta a serce będą przepełnione miłością.  :-* :-* :-*

Offline osika_

• bywalec
Agulek79 pewnie, że możesz się przyłączyć :) ZAPRASZAM  :kawa: na powitanie

Offline mka

• Chuck Norris
osika_ dobrze że sie lepiej czujesz, ale mimo wszystko zdrówka życzę :przytul:

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..a dziękuje!!
...i cieszę się, ze to nie grypa..i że sie lepiej czujesz!! ;D
..a co dostałaś od Mikołaja? ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Fajnie, że wódka już kupiona. Masz rację z tą bielizną, jakiś niedobór w kraju panuje ;D to samo tyczy się ślubnych butów. ...no chyba że za wybredna jestem. Jak po świętach?

Offline werka23

• Chuck Norris
u nas wodla bedzie po nowym roku.... bu.... znowu przepłacimy  ::)

hm... dziwne z ta goraczką.... dobrze ze dobrze sie skończyło  ;) ;)

:-* :-* sle

Offline osika_

• bywalec
Witam babeczki po Świętach? Objedzone? JA już na jedzenie patrzeć nie mogę. Do pracy wzięłam dzisiaj tylko suchary :P w końcu kieca kupiona i muszę jakoś w nia wcisnąć się za 4 miechy :P Ale czekoladkę to bym zjadła :P

To teraz po kolei. Skarbek wygrał i choinka była taka jaką chciał. A o to efekty negocjacji:

Offline osika_

• bywalec
Po Świętach powrót do pracy. Mój R. miał akurat wolne ale o dziwo!! (w szoku jestem do teraz) wstał ze mną rano, powyjmował talerze ze zmywarki i zawiózł mnie na pociąg. najczęsciej z wyra nie mogłam go wywalić jak wstawałam do pracy a tu sam taki ochoczy :P Ciekawe co knuje :P:P

Kaamila nie jesteś wybredna tylko na prawdę nic nie ma. Za butami tez się sporo nalatałam i jak na razie nie mam żadnych. Coś tam ma na oku ale decyzja nie zapadła. W ogóle z dodatkami typu: bielizna, buty, welon, bolerko mam największy problem. Nie moge się zdecydować....

A tak w sumie najważniejsze sprawy mamy załatwione. 9 stycznia odbieramy obrączki :)

Offline osika_

• bywalec
jejku ciągle połykam literki !!! wrrr jak mi to na studiach powiedziała pewna Pani Profesor mój język nie nadąża za myślami - chyba z pisaniem jest tak samo. Mam tyle na myśli i przez szybkie pisanie połykam słowa.

Wracam myślami do Świąt. Były naprawdę krótkie :P:P Jakoś tak szybko zleciały.
Moje pierwsze Święta, które nie przygotowywałam z mamą. Dziwne uczucie. Jakoś tak obco mi było u tescioów. Wszystko robiła teściowa. Zupełnie inne potrawy niż nasze.
Bardzo dziwne to były Święta. Chyba się nie przyzwyczaje. Już mówiłam mojemu Skarbkowi że za rok jak dokończymy nasze mieszkanko (to długa historia) to robimy Wigilię sami dla rodziców i rodzeństwa. taka już na swoim wg mojego gustu :P

Co prawda robiłam rybki w occie tradycyjnie jak zawsze u nas było ale co to tam jedna potrawa. Mamie też już wcześniej pierogi zrobiłam ale jakoś tak dziwnie było. Muszę ciągle rozdwajać się na pół. Marzę już tylko aż będziemy na swoim ( ale nad teściami więc też nie wiem czy to do końca dobre rozwiązanie).

Moja bratowa dzwoniła wczoraj do mnie i palnęła coś w stylu że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.... Aż jej zazdrościłam bo ja już nie wiem gdzie mam swój dom. Taka rozbita jestem ciągle pomiędzy dwa domy :( Już kończe przynudzać i lecę oglądać film z teściową. Pa busiaki :*

Offline werka23

• Chuck Norris
asiu ja miałam podobne odczucia.... tez te swieta były pierwsze gdzie mama była u siebie a my robilismy swoje  ;) ;) ale ja wigilii u siebie chyba nie chciałabym hehe  ;)

Offline mka

• Chuck Norris

W Nowym Roku życzę Ci:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości ;D ;D ;D

Offline osika_

• bywalec
werka23 ja Święta chce zrobić ale wszystko zależy od tego czy skończymy swoje mieszkanko robić. Do ślubu zaprzestaliśmy remontu. Dopiero po bierzemy się z powrotem do pracy o ile finanse na to pozwolą - ślub zdziera z nas jak diabli :( jak mi się marzy iśc na zakupy i kupić sobie coś co pragnę bez ograniczeń i liczenia i odkładania - i przede wszystkim coś co nie jest do ślubu lub na ślub!!!!

Mój Skarbek znów po 14-16h w pracy i sama siedze w domu, no sorry nie sama tylko z teściami  :-\ w sumie nie mam co narzekać ale same wiecie, jak to jest... zwłaszcza jak ma się teściową lubiejącą dominować i rządzić  :||

Dzisiaj jak zwykle pociąg z pracy miał opóźnienie, stałam jak taki słup na peronie. Potem jak podstawili pociąg a raczej 1 wagon to upchę\nęli nas wszystkich w to małe gówno - wszyscy ściśnięci jak takie sardynki w puszce, zero ruchu, zero świeżego powietrza do oddychania brrrr  : :protestuje: :nerwus: :drapanie:

Dziewuszki znacie jakąś fajną metodę na zgubienie parę kilo i spłaszczenie brzuszka - przed ślubem szybka kuracja :P waga: ale bez przegięcia, nic ekstremalnego...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja bym poleciła Vacu  :)

Ale wiem, że nie wszyscy są zadowoleni z tego...

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..oj..wiec co nieco o podróżowaniu PKP ..ja tez codziennie jeżdze i nie jest kolorowo - a teraz to w ogóle jest ciezko!!
..ja też polecam Vacu. ;D

Offline aneta.dg
  • forumowicz
  • data ślubu: cywliny 19.12.2009, Kościelny 23.10.2010
moge i ja dołączyć ??

Offline werka23

• Chuck Norris
hm... metody ja żadnej nie znam... sama mam brzuszek hm... bynajmniej tak mi sie wydaje  ::) i nie wiem jak go zgubić, najlepiej jeśc mniejsze porcje ale po swietach to na prawde ciężko  ;D ;D ;D

Offline osika_

• bywalec
Vacu? Co to takiego?? Jem mniej, powiedziałbym, że niewiele. Rano kanapkę przed pracą (około 6h) potem 10h kanapka w pracy i ostatni posiłek koło 17 (jak wracam z pracy) a potem już nic. w piątek dzwonię spytać czy już możemy obrączki odbierać :) jak nie w piątek to w sobotę :)  :brawo_2: ciekawe jak wyszły :) Wybraliśmy z białego i żółtego złota.
aneta.dg pewnie, że można  :) widzę, że już jesteś po jednym ślubie :) jak się zyje w małżeńskim stanie?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Wpisz sobie w google Vacu well albo Vacu step i poczytaj :)

Offline mka

• Chuck Norris
Rano kanapkę przed pracą (około 6h) potem 10h kanapka w pracy i ostatni posiłek koło 17

Za mało...5 małych posiłków bym radziła ;) Jak nie posiłków to jakiś owoc albo marchewka jeszcze w między czasie ;) No i ta do 18, a później już nic ;)