Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44582 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..ja czekam na fotki!! ;D

buźka :-*

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
łase jesteście na te foty :P To na zagrychę foty zaręczynowego zrobione na szybko w pracy :P

Offline osika_

• bywalec
I drugie... I lece pracować bo mnie powieszą :P Zgonie na Was :D :P

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..troszku zamazane te fotki...ale mniej-więcej widac jaki masz ładny pierścionek. Delikatnusi!! ;D

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Śliczny pierścionek taki delikatny ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
bardzo ładny pierścionek :)
ja bardzo lubię takie delikatne :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
uwielbiam takie delikatne  ;)
[/url]
[/url]

Offline osika_

• bywalec
Dziękuję dziewczyny :) Ja tez uwielbiam takie delikatne, mój Skarbek wiedział co mi przypasuje :) Zresztą ja mam same takie własnie delikatne pierścionki, nie lubię takich wielkich bo ja praktycznie nie ściągam pierścionków - śpię w nich, wykonuje domowe prace i nawet w ogródku :P Co ciakwe jak się okazało pod mój pierścionek wypuścili tez kolczyki :D wpadły mi oczywiście w oko i jakimś cudem dostałam je od Skarbka na urodzinki :D no a teraz widziałam że tez zawieszka jest w tym samym stylu..... Ech moje marzenie....

W ogóle to wczoraj nie dojechałam do domu ;( zasypało i musiałam zostać w Bydzi bo nie mogłam się dostać do domku ;( Pojechałam a droga zasypana wrrr i musiałam wrócić. Istne zadupie :P

Miałam w planach jechać do mojego rodzinnego miasta żeby dopiąc salę, orkiestrę i księdza a przez ta zimę muszę sobie odpuścić bo cięzko będzie dojechać.

A teraz dobra wiadomość :D Dostałam dzisiaj dodatkową premię w pracy :D fajnie tak być docenianym... Ta praca to niebo w porównaniu z moją poprzednią, tam to dopiero przeżyłam piekło. Ale co tam teraz mam super, taką o jakiej zawsze marzyłam. Może to dziwnie zabrzmi ale lubie iśc tam do pracy, chodze naprawdę z przyjemnością. A dodam że zapierdziel mamy nieziemski :)

Aaaaaaa PM mówił ze musi najpierw ocenzurowac fotkę na której będzie on :d 

To lece na herbatkę i po chleb musimy jechać. Póxniej zajrzę na Wasze wątki i może coś tu naskrobię...

Jutro jadę suknie na poprawiny kupić, - jak coś znajdę - trzeba wydac premię :P:P:P  buziaki  :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
ojjj tak miło być takim docenionym :)

Asiulek a gdzie macie wesele ???

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Czekamy na ocenzurowane fotki :)

A co do  pracy no to tylko pozazdrościć! :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
O będą fotki jak coś dzisiaj upolujesz-prawda? :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To czekamy na ocenzurowaną fotkę oraz fotkę sukienki :)))

Offline osika_

• bywalec
Zakupy udane :)))) Ale.... no własnie....  znów to ale, bo pani  w sklepie gadała że panny młode biorą na poprawiny tylko kremowe sukienki albo w różu, coś jasnego a ja się uparłam na ciemny fiolet hehe ale co ja za to moge ze właśnie ta sukienka wpadła mi w oko a nie ecri. Przymierzałam i taką jasną niebieską i różową, nawet czerwoną ale ta po prostu od początku mnie zauroczyła i już nic inne mi się nie podobało. Zresztą ja zawsze byłam zdania że nie jestem jak wszyscy, każdy jest indywidualnością jakby tak każdy robił to samo i tak samo sie ubierał to nudno byłoby na świecie i szaro :P:P dziwne ze mnie stworzenie
Zastanawiam się jakie foto Wam wysłać bo akurat wyglądam jak potwór na fotach bo włosy całkowicei po tym śniegu mi się rozjechały a to zaraz jak wróciłam robiłam :P no i to foty z komorki bo jak zwykle aparat gdzie schowany a mojego Skarba nie ma   :???: :Kwasny:  Auknia do kolanka bo ja w takich się lubuje, długich nie znoszę
To suknia na wieszaczku:

A to na mnie:

Offline osika_

• bywalec
obiecane obrączki:

Mam nadzieję że nie za duże fotki.
Co jeszcze wisi? Zaproszenia ale to następnym razem

Dziewczynki mam jeszcze jeden problem... Myślałam o bukiecie bordo-białym takim zwisającym z róż i np storczyków ale pojawił się problem. mianowice świadkowa kupiła dzisiaj fioletową suknie i ten bukiet za diabła nie będzie jej pasował :( Nie mam pretensji do świadkowej bo sama byłam z nią wybierać co to, to nie tylko że teraz nie wiem co z bukietem. Tak sobie myślę zeby zamiast bordo dac delikatny fiolet, taka lilia? hmmmm co o tym myślicie? Macie jakies takie bukiety? zwisające? Moga być same róże. Dla świadkowej małą kulkę. No i tak sobie myśle czy PM musi mieć biały musznik i białą kamizelkę? A jakby miał musznik w delikatnym fiolecie? Albo może kamizelkę inną niż biel? Jak Wy miałeyście labo jak planujecie mieć?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Ja kocham się w fiolecie więc będę go polecać ;D ;D ;D

Obrączki z łączonego złota..tyle się dopatrzyłam ;)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..Bardzo ładna sukienka!
..ale kochana alepuję o zdjęcia z aparatu. Te z kom są jednak lekko zamazane...obraczki tak jak mka widzę, ze są złote..i tylko tyle!!
..co do bukietów to proponuję poprosic Mysikróliczka o podrzucenie kilku zdjec - ona ma tego całe masy i same piekne!! ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
tak z telefonu są rozmazane, a co do bukietu jak ja zamawiałam na ślub to bukieciarka zapytała się o krawat męża bo chyba najbardziej miał pasować do męża, a moja świadkowa bukieciku nie miała, tylko świadek i mąż butonierkę...

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Ja planuję bukiecik biały, a mojej świadkowej z tych samych kwiatów ale w kolorze jej sukni. Może uCiebie to też jakieś wyjście?
Ale ty wysoka jesteś? Bardzo ładna sukienusia, taka dziewczęca i pasuje do ciebie :D
Pozdrawiam cieplutko ;D

Offline osika_

• bywalec
Wiem dziewczynki że te fotki są zamazane, obiecuję załączyćz aparatu. Już nawet porobiłam.
Tydzień był jak narazie bardzo owocny. Kupiłam buty na ślub :) JUż dawno miałam je upatrzone aż w końcu podjęłam decyzję. Pani była bardzo miła i od razu powiedziała że do 20 mają dostać w\również bolerka i welony - masę wzorów i w przystepnych cenach takze poczekam bo bardzo lubię kupować w tamtym sklepie. Właścicielka jest naprawdę przesympatyczna i dobrze doradza. Babeczka jest w ciąży ale pełna werwy i ochoty do pomocy. Kupiła od razu podwiązki na silikonie - samonośne i staniczek. Mam tez zamówione do kompletu majtasy ale dopiero muszą przyjśc do sklepu, bo się skończyły. Pani mi da znać jak będą.

Dzisiaj umówiłam nas z księdzem na sobotę. Ale mam pietra.... Dziewczyny co nas czeka? Jakie pytania padają w tym protokole? I jak to jest z tą poradnią rodzinną. Ksiądz ma dopiąc z nami wszystki formalności i powiedzieć co mamy jeszcze mu dostarczyć. A jak powie że nam nie udzieli jednak ślubu bo np mieszkamy razem?? ;( Nasz ksiądz jest bardzo dziwny pod tym względem. Potrafił dzieciom nie dac Komuni bo ich rodzice byli rozwiedzeni albo wychowywała je matka - panna  :-\

Poczekamy zobaczymy. W ogóle mam szał teraz na zakupy. W sklepach takie obniżki. Ostatnio buty które mi się podobały ( na obcasie) sa o 50% tańsze.. ech szaleć czy nie? :P Skarbek wziął dzisiaj parę zaproszeń i chce w trakcie pracy spotkać się zkumplami aby im rozdać :D pierwsze zaproszenia rozdane będą. Duży plus :)

Offline mka

• Chuck Norris
Kochana foteczki obowiązkowo też butów które kupiłaś :D :D Późno rozdajecie te zaproszenia ::) ::)

A ksiądz musi wiedzieć, że razem mieszkacie?Tzn. jeśli macie ten sam adres w dowodzie to nie ma wyjścia..a tak? ::) ::) ::) :P

Offline osika_

• bywalec
Późno? hmmm nam mówią że za szybko. Według rodzinki miesiąc wczesniej powinniśmy i że niby się spieszymy z tym. Adres w dowodzie mamy inny bo przemelduję sie dopiero po ślubie, bez sensu teraz jak potem musiałabym znów wszystki dokumenty wymieniać.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To oszukajcie księdza, że razem nie mieszkacie, po prostu ;p

A co do zaproszeń, to czemu PM da im je bez Ciebie? no i wg mnie to rzeczywiście trochę późno, ja sobie umyśliłam, że najpóźniej 3 miesiące przed...

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Bardzo fajna sukienka na poprawiny! No i na zdjęcie butów czekam ;)
Ja też się stresuję tym, że mieszkamy razem i co ksiądz powie... Ale o oszukaniu go że mieszkamy osobno w ogóle nie ma mowy. W takiej sytuacji musielibyście mieć dwie spowiedzi przedślubne i w trakcie tej pierwszej musielibyście skłamać, żeby otrzymać rozgrzeszenie, które i tak byłoby nieważne bo skłamaliście...więc lepiej powiedzieć prawdę :D

Offline osika_

• bywalec
PM da sam ponieważ oni mieszkają spory kawałek od nas a że mój PM jako kierowca ma kurs własnie w tamte strony to planuje zalecieć do kumpli. My chcemy w sobotę spisać protokół i jka już bedzie formalnie przypieczetowane to roześlemy i rozwieziemy. To będzie akurat 2 miesiące i 3 tygodnie :) Prawie jak 2miesiące. Najważniejsze osoby już są powiadomione. Niestety dzisiaj kumpel na którego obecności mi zależało przedzwonił i odmówił przyjścia :( a raczej przyjazdu bo z Wawy jest. Przykro jakoś tak mi się zrobiło ;( Tak chciała żeby był.. Podobno nie dostanie wolnego na week.  

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Asiu witam! mogę jeszcze?! ;) :-*
Piękna suknia i sukienka na poprawiny! wglądasz w niej świetnie!
Ja  też rozglądam się już za butkami, więc czekam na fotki!
POzdrawiam buziaki! :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Asiu w protokole są trochę głupie pytania, mi utkwiło jedno w pamięci "czy nasi rodzice się znają" po jakiego czorta im to wiedzieć  ::) ale generalnie nie jest źle, skoro w dowodzie nie masz adresu Twojego Narzeczonego to podajesz adres jaki masz w dowodzie po to księdzu wiedzieć a jak się zapyta czy razem mieszkacie to powiedz, że nie i tyle!!! a w ogóle to w jakim Kościele macie ślub że taki ksiądz jest ???

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Na naszym forum, chyba w dziale formalności jest taki wątek i są wymienione wszystkie pytanie po kolei :) Także możecie się przygotować :)

Ja podobnie jak Kaka uważam, że nie ma co kłamać... ale skoro macie takiego dziwnego księdza to sama nie wiem.. bo zaraz się okaże, że Wam ślubu nie da  ::)

Co do kwiatków to już napisałam u siebie w wątku co i jak ;)
No i koniecznie o fotkę obrączek jeszcze jedną poproszę i czekam na buciki! :)

Offline mka

• Chuck Norris
Oj my nie zachęcamy do kłamstwa..a do niepowiedzenia całej prawy... ;) ;) Z resztą wydaje mi się, że nie zapyta ;) ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Mka nie byłabym tego taka pewna nasz się o to pytał czy przypadkiem nie mieszkamy razem ;D ale ja tam bez obaw mogłam powiedzieć że tak bo miałam wspaniałego księdza :)

Offline mka

• Chuck Norris
Oj nie stresuj nam tu dziewczyny :D :D :D