Autor Wątek: 150 dni spanikowanej Asiuli i zrelaksowanego Rafcia którzy wspólnie kroczyć chcą  (Przeczytany 44421 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe z obrączkami to u nas były przeboje i droga konsensusu, wiec zazdrosze hehe zgodności  :D :D :D

do do wódki to właśnie tez powoli zaczynami sie zastanawiać nad jej kupnem.... ja tam tego nie pije ale hm... moj PM mówi właśnie o Sobieskim  ;) 

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r

U nas to jakaś taka zgodność w sprawie obrączek, ale to się jeszcze okaże po póki co jeszcze żadnych nie zakupiliśmy. Jutro pójdziemy zerknąć do innych jubilerów.
Za to weekend miałam "pracowity". Rodzice byli u organisty, zaklepali jego oraz śpiewaczkę chociaż nie do końca wiadomo czy ta Pani będzie, bo organista nie wiedzial czy jej to z czymś nie koliduje - ma dać znać - na 90% będzie u nas śpiewała.
Byłam też w Więcborku w salonie ślubnym. Powiem Wam, że jestem miło zaskoczona. Pani, która tam obsługuje ma extra podejście, to z taką miłą obsługą nie spotkałam się w niektórych salonach w Bydzi. Doradzała pomimo, że sukni nie miałam, bo ja byłam tylko o dodatki pytać. I tu znów mały problemik, bo pani zasugerowała abym do tej sukienki założyła welon "maryjka" na grzebyku i pod to bolerko ale krótkie - jedno i drugie z delikatnym wykończeniem z koronki, ten welonik to taka mgiełka z tym wykończeniem. Co o tym myślicie? Będzie to pasowało do sukienki?
Jak u Was przygotowania i dni w związku małżeńskim?

Offline werka23

• Chuck Norris
osika ja musiałabym to zobaczyć, jakoś nie mogę sobie wyobrazić o co chodzi i jak to wygląda  ::) ::) ::)

a my hm... weryfikowaliśmy listę gości i zaprojektowałam naklejki na wódkę  ;D ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
"do tej sukienki"? a jakiej? przegapiłam coś? pozdrawiam ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
ale jestem gapa nad gapy :glowa_w_mur: :glupek: :glowa_w_mur: :glupek: przepraszam zapomniałam że wkleiłaś na pierwszej stronie. Ale na usprawiedliwienie dodam, ze pisze po kryjomu z pracy, więc wiadomo o co chodzi ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
a gdzie gospodyni?

Offline osika_

• bywalec
Gospodyni??? No właśnie gdzie ona jest? :P
Właśnie rozmawiałam z moim R. o slubie a raczej o sprawach organizacyjnych i finansowych. R. jak zwykle pełen spokój a ja w stresie żeby o czymś nbie zapomniec i żeby na wszystko starczyło.  Próbowałam poszukać gdzieś ten welonik ale nie mogę znależć dobrego ujęcia aby pokazać. Za to mam jedno zaproszenie. Jak zrobię fotkę to prześlę. Kupiłam w sobotę jak z mamą chodziłam rozeznać się co i jak. Takie proste, prostokątne, bez udziwnień, chyba bardziej zwykłego już być nie może. R. jak zwykle powiedział, że ładne jak dla niego może być i tyle :P werka23 pokażesz swój projekt zaproszeń??

Offline werka23

• Chuck Norris
to gratuluję wybranych zaproszeń  :D :D nio pewnie ze kleję je, juz dawno foremka obiecałam, ale jak w końcu skończę  :P :P hehe ciżko mi to idzie, bo moj PM jest zaangażowany a z facetami to wiesz jak jest  ;D ;D ;D

czekam na fotkę, jestem bardzo ciekawa  :D :D

Offline kaamila

• entuzjasta
to fajnie, że już zaproszenia wybrane :D
koniecznie się pochwal jakie ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* :-* zostawiam

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Będę podczytywać  :hello: Zaręczyłyśmy się w ten sam dzień... :skacza:

Offline osika_

• bywalec
coś ostatnio nie mam weny.. W ogóle nic mi się nie chce... Jakoś te Święta nie porywają mnie wręcz przeciwnie - przytłaczają. Ciągle jakaś zmęczona jestem.. i becze  :Placz_1::P  Nie mam na nic sił... Teraz jeszcze przed Świętami auto zaczęło nam strajkować ciągle tylko w niego kasę popujemy już mam tego dość :tak_smutne:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Może to taka depresja przedświąteczna... wbrew pozorom wiele osób tak się czuje.
Głowa do góry, będzie lepiej  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
 :przytul: Będzie dobrze,poprawi się i nastój i samochód ;) ;)

Offline osika_

• bywalec
Dzięki babeczki
Dośc już użalania się nad sobą ale wiecie co? Dobra sprawdzona rada: jak macie możliwośc mieszkania osobno bez teściów to nie wahajcie się!!! Nawet jakbyście mieli wziąć kredyt na 30 lat to warto!!!!
Obiecałam Wam parę rzeczy więc czas to nadrobić. Czas leci nieubłagalnie. W Wigilie pozostaną 4 miesiące do naszego ślubu  :zdziwko:

Najpierw zaproszenie. Nie jest to ostateczny wzór, po prostu z mamą chodziłyśmy po sklepach i jakoś tak kupiłam takie. Myślę że właśnie przy takim prostym pozostaniemy ale może jeszcze ciut inny wzór, nawet widziałam ale mięli za mało. Skłonna jestem nawet wziąc parę różnych wzorów bo goście przecież nie pokazują sobie wzajemnie zaproszeń a ja nie mogę się zdecydować. W ten sposób zadowole wszystkie moje zachcianki :P

środek zaproszenia:

dodatkowy załącznik:

Offline osika_

• bywalec
Teraz coś dla relaksu :P
To piesek mojego R. Wypatruje przez okno za odjeżdzącym R i teściową :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajna psinka! :) Koniecznie pokaż pieska z przodu :D

Offline osika_

• bywalec
Proszę bardzo fotka z przodu :)
Najświeższe zdjęcie bo robione jakieś 2 tygodnie temu jak zakładana była brama. Piesek patrzy się na nią i obserwuje czy nikt nie próbuje rzucić się na jego kumpli (czyli na R. i teścia) :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Z tyłu wygląda na młodszego ;) Tak czy siak śliczność, uwielbiam wilkowate psiory :D

Offline osika_

• bywalec
A tutaj psiaczek podzielił się swoją kanapką (kanapa od lat nalezy do Aresa i tylko on na niej leży i śpi) z młodszym kumplem :P
A dokładnie ten mały wykorzystał moment jak Ares spał i wskoczył mu  :skacza: za długo jednak tam nie poleżał :P  :hopsa:

Offline osika_

• bywalec
Wkleiły mi się dwa te same, trudno. Piesek już jest stary, nawet bardzo stary. Ma ponad 10lat koło 12 chyba. Szczerze mówiąc dokładnie nie pametam. Zresztą to nieważne jest taki kochany, że wiek nie ma znaczenia. Chociaż już na nóżki tylnie nie może, podobno owczarki tak mają ale aż żal serce ściska jak się widzi jego męki :( Jak się z R. poznaliśmy to był taki młody, dziarny, latał, skakał a teraz już dziadziuś się zrobił. Bawić dalej się lubi :P A spacery to uwielbia... Mądra bestia :) Sam pokaże co chce :)

Offline mka

• Chuck Norris
Mój kuzyn ma wilczura-też ma swoją kanapę :D :D Fajne psiaki ;) Miłej nocki  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hahahahahaha ale fajna fota psiaków na kanapie  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: na big psy to ja lubie tylko popatrzeć bo sie ich bardzo boje  :boje_sie: :boje_sie: na zdjeciach to sama słodycz  ;D ;D

gratuluje zaproszeń  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: ładniutkie  :D :D

:-* :-* sle

Offline kaamila

• entuzjasta
Zaproszenia fajniutkie,a pieski śmiesznie leżą na tej kanapie, ale tak jak werka boję się dużych psiaków. U teściów jest dog angielski, ale w życiu na mnie nie zaszczekał, nawet jak pierwszy raz mnie widział. A listonosz wkłada listy w drzwi od garażu, tak się go boi( tzn. jej bo to suka), ale fajna jest, taka rodzinna, wszędzie łazi za teściową i jej pilnuje ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
psiaki macie rewelacyjne
[/url]
[/url]

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Fajne zaproszenia, a psiaki są prześliczne :)

Offline werka23

• Chuck Norris
a gdzie gospodyni?

:-* :-* sle

Offline osika_

• bywalec
Gospodyni zalatana
Wczoraj kupiliśmy wódkę na wesele. Od tygodnia chodzimy za obrączkami. Chcemy przed Świętami zamówić na gwiazdkowy prezent
Byłam dzisiaj za bielizną pod sukienkę popatrzeć i powiem Wam, że jestem rozczarowana. Byłam chyba w 10 sklepach jak nie wiecej i wszędzie pokazali mi ten sam model!!!!! innego nie mieli. tylko oczywiście cena się różniła. Jedna Pani miała inny ale troszkę za bardzo wybajurzony więc nie zdecydowałam się na niego

Dostałam tez w salonie gdzie sukienkę kupuje koronkę od niej. Potrzebuję ją żeby dodatki dobrać.
W wolnej chwili wstawię fotę.

Co do piesków to tylko jeden jest nasz - ten starszy (w sumie on jest mojego R. ale jak go już adoptowałam, a raczej on mnie przygarnął do swojego domowego ogniska :P) Młodszy piesek jest siostry R.

werka23 ja też bałam się owczarka. Kiedyś jak wracałam od koleżanki to jeden duży pies po prostu się na mnie rzucił i mnie pogryzł. Od tego czasu boję się psów każdego rodzaju. Dopiero do Areska się przekonałam dzięki mojemu R., który nas oswajał ze sobą. Teraz to nawet przytule Arusia :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Szybko bieliznę kupujesz :)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
ee tam szybko  ;D
wezmy pod uwage, ze osika nic nie znalazla..

chyba nie ma porzadnych sklepow z bielizna w dostepnej mi czesci kraju ;) . Jak sobie tak pomysle, to autentycznie nie znam. Jasne, jest Triumph tu, czy tam, jakas inna marka gdzie indziej, ale tak porzadnie? Pelen wybor?? Jak ktos ma namiary w zachodniopomorskim (lub zaglebiu rury ;) ) to ja chetnie poslucham.
Nie tylko slubna, choc o ta najtrudniej, bo na taka inna, to kazdy pewnie jakas "swoja" firme ma... Tak zeby bylo duzo ronych modeli i marek...
to jest powaznie, spora luka na rynku...
Ja sie tez ciesze, ze juz gorsecik mam :D, oby kieca pasowala ;)

Fajnie, ze wodka jest o obraczki lada chwila beda.. A jakie dodatki szukasz z ta koronka :)?

Czekamy na fotki, je je je...  :skacza:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.