Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42403 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no moja chyba taka sama jest/byla tylko rozowa, no ale to w koncu tylko sprzet, wiecznie zyc nie bedzie.

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
oj Pamelko, zonkowy to koniecznie musi byc! jak nie to sie wszystkie obrazimy  ;)

Co do znajomych to w 100% Cie rozumiem. Ja tu juz ponad 6lat jestem i bardzo ostroznie dobieram znajomych (a szczegolnie Polakow). Smutno ze tak o wlasnych rodakach piszemy jednak jak sie juz ktos raz dal spalic to uwaza w przyszlosci. Co niektorzy czasami mysla ze ja nosa zadzieram bo tu juz tyle czasu jestem i 'sie juz dorobilam'. Niestety prawda jest taka ze bardzo uwazam z tego typu znajomosciami i wole z moimi sprawdzonymi przyjaciolmi byc.

Prostownice kocham bardzo, ostatnio sama dorwalam jedna na przecenie. Jednak zawsze marzyla mi sie ghd. Czyzbym sie mylila z opinia ze to najlepszy rodzaj prostownicy?

:-* :-* :-* zostawiam

Offline pamela

• Chuck Norris
Bozenko wiesz ja sie przekonuje coraz bardziej do brytyczyjkow ogolnie, a szczegolnie Szkotow ze to jednak sa bardzo przyjazni ludzie, i sama mam przyjaciolke Szkotke na ktorej zawsze moge polegac a na polakach niestety zawiodlam sie nie raz, chca byc przyjaciolmi tylko jak czegos potrzebuja albo sie nudza.
a ghd owszem jest najlepsza firma nie mowie ze nie, ja tez bylam zachwycona na poczatku, moze poprostu trafilam na wadliwy produkt, jednak zrazilam sie juz i wole wydac mniej na prostownice ktora pochodzi mi tyle samo a moze mniej a wiecej ma bajerow, i zauwazylam ze wloski moje sa w lepszym stanie po tej nowej, ghd mi bardzo wysuszala.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Moim zdaniem są bardzo dobrymi prostownicami- mam porównanie z polskimi oczywiście tymi do użytku domowego i jak na razie to mój faworyt ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajna ta nowa prostownica i super etui do niej... bardzo przydatna rzecz :)
ja mam remingtona i właśnie można nią też loki robić (super wychodzą)... jestem bardzo z niej zadowolona :)

Offline BOZENA28

• Chuck Norris
Ja ostatnio remingtona mialam mhmm, taka zielona  ;D z oliwka co rozjasnia wloski. Niestety 6miesiecy tylko dzialala i cos sie spsulo  :-[
teraz babyliss tez mam i jak na razie jest ok...

Offline pamela

• Chuck Norris
no ja sie wlasnie zastanawialam nad ta remingtona z oliwka ale w koncu wybor padl na babyliss.

Offline BOZENA28

• Chuck Norris
nie powiem, fajna ta z oliwka byla. Jednak zyla najkrocej ze wszystkich prostownic jakie mialam (a troche ich bylo  ;) )

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
z oliwką?  wlewało się do środka czy jak  ??? nie widziałam jeszcze takiej  ::)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
ja mam wigo i już ma chyba 5 lat, ale jestem zadowolona z niej  :)

Offline pamela

• Chuck Norris
wisniowa tzn
Rewolucyjna prostownica posiadająca płytki ceramiczne nowej generacji, emitujące pod wpływem ciepła kosmetyk, który w delikatny sposób w molekularnej ilości wnika we włosy

a wyglada tak o

By pamela239 at 2009-12-29

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
a skąd bierze ten kosmetyk? wlewa się do niej czy jak?  ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
nie wiem tak naprawde, ale on chyba w tych blaszkach jest juz.
no to obiecane fotki, ostatnie 3 z sesji slubnej, dalej tylko beda juz z narzeczenskiej.
romantyczny zachod slonca

dziewczyny czy to mozliwe, ze uczulenie na czekolade powoduje zwiekszone wychodzenie pryszczy itp?

Offline BOZENA28

• Chuck Norris
ten kosmetyk to jest jakos wtloczony w zalazka, a uaktywnia sie pod wplywem ciepla.
ja rowniez mam suszarke tego samego rodzaju. Suszarka ma takie wklady nasaczone tym olejkiem. Wymieniam je ok 6 miesiecy i jest ok. wlosy na poczatku wydawaly sie bardziej lsniace. teraz to juz nie wiem czy sie przyzwyczailam czy juz sie nie swieca  ???

Offline BOZENA28

• Chuck Norris
slicznie, pieknie, bardzo romantycznie..... :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
czego to ludzie nie wymyślą  ;D

foty super... bardzo romantyczne :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Śliczne zdjęcia-zachód słońca i Wy :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline ada1988

• Chuck Norris
a na polakach niestety zawiodlam sie nie raz, chca byc przyjaciolmi tylko jak czegos potrzebuja albo sie nudza.

Zgadzam się Pamelko z Tobą w 100%

a zdjęcia o zachodzie słońca są przepiękne!!!!

buziaki  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Pamelko, kupiłaś prostownicę, która prostuje włosy parą wodna? ... Mniej niszczy włoski? Jak to jest, podziel się trochę... ja mam Remingtona, ale w sumie nie używam za często bo mi szkoda włosów okropnie...  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
fotka boska!!!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
sliczniutko!

Offline ada1988

• Chuck Norris
Pamelko, kupiłaś prostownicę, która prostuje włosy parą wodna? ... Mniej niszczy włoski? Jak to jest, podziel się trochę... ja mam Remingtona, ale w sumie nie używam za często bo mi szkoda włosów okropnie...  ::)

ja też mam prostownicę która leży i leży i nie jest przeze mnie używana bo mi szkoda włosów, ja nawet suszarki nie używam a jeżeli już to bardzo bardzo rzadko

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
pamelko śliczne sa te zdjęcia co jedno to ładniejsze
[/url]
[/url]

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
moj brat jest uczulony na czekoade i wlasnie jak ja zje to wychodza mu pryszcze i to duze ilosci
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline pamela

• Chuck Norris
oooo aniu to moze i ja tak mam, bo mam straszny problem z tym, a probowalam juz wszystkiego, dermatolog nic nie poradzi, poza tabletkami antykoncepcyjnymi, ktorych ja brac nie zamierzam, kosmetyczka zrobila juz wszystko co mozna, a jest to tylko srodek dorazny. uzywam najlepszych kosmetykow dobranych do mojej skory, i nic nie dziala, naprawde mam podejrzenia ze jest uczulona na cos, a czekolada to produkt ktory w mojej diecie wystepuje w ilosciach ogromnych.  ;) musze odstawic calkowicie i wtedy sie okaze.

tak mysia prostuje na parze, jest taki zbiorniczek na wode destylowana, i prostuje z para, wloski po niej wygladaja na calkowicie zdrowe, lsniace i mieciutkie, naprawde fajny sprzet, ja tez jak mialam dlugie nie uzywalam za czesto bo balam sie ze bedzie niszczyla, a moja fryzjerka wytlumaczyla mi, ze ani suszarka ani prostownica nie niszcze wlosow, jezeli suszysz czy prostujesz na niskiej temp. a prostujesz jednym wolnym ruchem a nie jedno pasmo wloso pare razy, wtedy niszcza sie najbardziej.

aaaaaaa zapomnialam, dzisiaj w nocy snila mi sie wisniowa ze bylysmy w jakims luksusowym hotelu i szykowalysmy sie na slub julenki ;D ;D ;D rany to juz chyba uzaleznienie :-* :-* :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
Aniu ja też myślałam , ze mam uczulenie.
Problemy ze skórą miałam od kilku lat- kilka miesięcy przed ślubem zaczęłam chadzać do kosmetyczki-jedna wizyta co 3 tygodnie (cena za 1,5 godziny 60 euro)
Kosmetyki tylko Clarins 200 euro miesięcznie.
Jak poleciałam do Polski na nasz ślub to poszłam na oczyszczanie(do naszej forumowej kosmetyczki) i ona mi powiedziała, że lepiej to sprawdzić.
Co prawda po zabiegu cera się poprawiła, ale .....
Zadzwoniłam do alergologa i on mnie spytał czy byłam z tym u dermatologa, a ja na to, że nie więc on powiedział, że nie ma sensu wydawać pieniędzy na testy i lepiej najpierw się przejść.
A ze dermatologiem jest jego żona więc się do niej umówiłam.
I wiesz co- okazało się, że mam zakażenie skóry ogólne czy coś takiego.
Posmarowała mi jakimś kwasem chyba bo piekło jak cholera.
Przepisała mi 6 tabletek antybiotyków i maść duac i wiesz co?-jak byłam u niej w piątek osiem dni przed ślubem to w ten wielki dzień moja cera była śliczna.
W sumie jest nadal.

Przepraszam, że się tak rozpisałam- może nie dolega Ci to samo co mi, ale....

:-* :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
a ja mam babylis,ale używam rzadko,ogólnie jestem zadowolona;-fotka ostatnia boska;-) i życzenia noworoczne zostawiam;-)))) :-* :-* :-* :-* :-* SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Offline ada1988

• Chuck Norris
mi właśnie cere bardzo poprawiły tabletki antykoncepcyjne ale nie polecam tego bo sama pisałaś że takowych nie chcesz brać i dobrze robisz :)

Offline pamela

• Chuck Norris
ja od rana latam na zakupy a w sklepach sama dzicz!!! jakby sklepy mieli zamknac na tydzien conajmniej, ludzie wykupuja wszystko, no ale mam nadzieje, ze juz nic nie zapomnialam bo nie chce tam wracac. teraz juz tylko ogarnac chatke troche i zrobic salatke i czekac na gosci, sylwestra spedzamy ze znajomymi w 2 pary u nas w domku, mezus wraca ok 20 dopiero, wiec imjpreza rozkreci sie na dobre dopiero wtedy, mam nadzieje, ze bedzie fajnie, a jutro blogie lenistwo.

nie bede miala czasu zajrzec do kazdej z was z zyczeniami, wiec zrobie to u siebie zeby nikogo nie pominac.

ZYCZE WAM WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAKLEPSZEGO W NOWYM ROKU, ABY  MARZENIA POSPELNIALY SIE JAK NAJSZYBCIEJ, WYMARZONYCH SLUBOW, MEZOW, DZIECI A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA BO BEZ TEGO NIE MA SZCZESCIA.

HAPPY HOGMANAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morgan
  • Gość
HAPPY NEW YEAR KOCHANA!!!