Autor Wątek: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała  (Przeczytany 40471 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Odp: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała
« Odpowiedź #900 dnia: 23 Czerwca 2010, 13:21 »
widać że imprezka udana w 200 %
bawiłyście się świetne
[/url]
[/url]

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #901 dnia: 23 Czerwca 2010, 15:12 »
super że jesteś zadowolona z panieńskiego
trzymam kciuki za resztę przygotowań

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #902 dnia: 25 Czerwca 2010, 21:29 »
świetny miałaś panieński masakra będzie co wspominać
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #903 dnia: 27 Czerwca 2010, 09:39 »
Kochane
Włąsnie oglądałam pogodę !!! powiedzieli, że za tydzień w sobotę nie będzie 28 stopni... :(
 :szczeka: :szczeka:   BĘDZIE POPROSTU 35 STOPNI   :szczeka: :szczeka:

JEDNAK CHYBA ZREZYGNUJE ZE WSZYSTKIEGO... Z RĘKAWICZEK , BOLERKA... :D bo się ugotuję :-)
Nie znalazłam do tej pory nikogo do śpiewania :( powiedziałam R żeby skoczył do organisty , czy on kogoś ma.... powiedział, że się odezwie po niedzieli.... Jak tylko powiedziałam to rodzicą, to od razu zaczeli mnie namawiać, żeby nie brac nikogo.... żebym nie goniła R do szukania z organistą ...  ;D więc ja zaczełam tłumaczyć, że ładnie będzie jak taki śliczny dziewczęcy głosik nam coś pośpiewa :-) Rodzice w końcu zrezygnowani powiedzieli tylko tyle.... "poprostu nie bierz nikogo... no kurcze ... nie da ci sie zrobić niespodzianki ;D nie szukaj, nie myśl o tym i nie goń już R do szukania ;D  :skacza:"   ale by byly jaja, gdybym nic nie mówiąc rodzicą,poprostu  wzieła kogoś :-) chyba by się przez przypadek chórek zrobił  ;D ;D ;D

Wiem że 04.07 mają być wybory ... na pierwszych nie byłam, bo do poniedziałku trzeźwiałam po panieńskim :D więc teraz pasowaloby iść :D w sumie sama nie wiem na kogo glosować... obojętne mi to, ale wymyśliliśmy sobie, że skoro punkty są otwarte od 6 rano, to pojedziemy na wybory jeszcze w strojach weselnych prosto po weselu :skacza: :skacza: hihihih :-) na pewno nie będę chciała sie rozbierac z mojej sukni, więc będzie pretekst, żeby w niej być :-) :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Ok ....uciekam na trening... dzisiaj mam jedyne wolne popoludnie na tym obozie :-) postaram się normalnie opalić....
boję się najbardziej , zeby nie opalić się na treningach :( jeszcze kilka ich zostało.... teraz mają być upałay, a niektóre z nich będą na plaży.... Musze w tedy być w topie, więc modlę się, żeby nie opalić się od ramiączek :( smaruję się filtrem 50 dla dzieci... mam nadzieję, że mnie uratuje , bo przecież mam suknie bez ramiączek i takie szerokie opalone na skórze będa wyglądały dziwnie :/

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #904 dnia: 27 Czerwca 2010, 11:11 »
35 stopni? :o :o :o

Skąd Ty wzięłaś taką temperaturę? ??? Zaraz sama sprawdzę ;) Na długoterminowej podają 26 st. (28 na południu Polski). Na onecie 27 st., na interii 24... I tak wiarygodne prognozy pojawią się na 3 dni przed :)

A z tym głosowanie w strojach ślubnych ciekawy pomysł... Może skorzystam :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #905 dnia: 27 Czerwca 2010, 11:23 »
Pogoda się pewnie jeszcze 100 razy zmieni jak to zawsze bywa ;)
Jakoś nie wierzę w te ich długoterminowe prognozy  ;)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #906 dnia: 27 Czerwca 2010, 13:10 »
Ja też sprawdzałam na necie i jakiś tydzień temu zapowiadali 28 stopni :-) a wczoraj w telewizji mówili, że ma być baaardzo gorąco i w następną sobotę 35 stopni :O
Ciekawa jestem czy się to sprawdzi... do tego wcześniej coś mówili o burzach :) heheh :-)

Nemezis a my w tej samej godzinie będziemy slubować... tylko w innych miejscach :-) zobaczymy jak nam się rozłoży pogoda :-) to już za 6 dni :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #907 dnia: 27 Czerwca 2010, 14:20 »
Krysiu,po wyborach będę oglądała uważnie TV.Może was tam pokażą  po tym jak wkroczycie w strojach ślubnych  :skacza:

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #908 dnia: 27 Czerwca 2010, 18:00 »
na wybory w sukni ślubnej  ;D ;D fajny pomysł
Dziękujemy

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #909 dnia: 27 Czerwca 2010, 22:31 »
Na pewno Was zapamiętają  :D ;)

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
« Odpowiedź #910 dnia: 28 Czerwca 2010, 00:29 »
Dziewczyny.... jedyne czego jestem pewna to pogoda :D Krysia z Rafałem dłuuuugo przygotowują się już do TEGO dnia, a z tego co pamiętam to wcale nie sala.... nie kościół.... i nawet nie orkiestra była rezerwowana jako pierwsza, ale właśnie  PIĘĘĘKNA POGODA  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D hihi ja w ogóle nawet nie planuje brac coś na ręce. :D
Buziaki dla bliźniaka :*

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #911 dnia: 28 Czerwca 2010, 09:08 »
ja zawsze chciałam iść tak na wybory....w stroju ślubnym, ale żadnych w tym terminie zrobić nie chcieli  :(
ale Wy macie szansę :) skorzystajcie

w długoterminowej prognozie wczoraj też widziałam że najbliższe 2 tygodnie mają być upały - obyście nie miały za gorąco

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #912 dnia: 28 Czerwca 2010, 09:14 »
Racja... pogoda była zarezerwowana na początku :)
Kochane ,. Dzisiaj w nocy dopadł mnie chyba stresik... normalnie do 2 w nocy nie mogłam spać , bo  myślałam o ślubie i przypominała mi się coraz to nowa sprawa , która jest jeszcze do załatwienia :)
Najgorsze jest to, że nie moge ich od razu załatwić, tylko dopiero jak wrócę do domu. :(
Kobiety mam kryzę :(  tak strasznie nie chcę tu już siedzieć :/
Za każdym razem jak zadzwonię do domu to ryczeć mi się chcę...  :'( :'( :'( jak wiem, że siedzą sobie wszyscy razem (a ja uwielbiam takie spotkania rodzinne)  to aż mnie ściska w gardle i ciężko mi sie mówi przez telefon.  :-X ehh

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #913 dnia: 28 Czerwca 2010, 09:24 »
Krysia jeszcze tylko kilka dni.
Dasz radę!

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #914 dnia: 28 Czerwca 2010, 09:24 »
Kochana, spokojnie - weź 3 głębokie wdechy, zamknij oczy i przypomnij sobie, po co bierzecie ślub i wyprawiacie wesele :) Ja też nie załatwiłam jeszcze wszystkiego i powiem Ci, że już mi nawet nie zależy, żeby było idealnie pod każdym względem, bo i tak na pewne rzeczy nie mamy wpływu, choćbyśmy nie wiadomo jak się starali... I zawsze, ZAWSZE!, zostanie coś, co można było jeszcze zrobić, kupić, załatwić, omówić... Ale chyba nie o to w tym wszystkim chodzi, prawda? :) Życzę dużo spokoju i pogody... ducha ;) :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #915 dnia: 28 Czerwca 2010, 10:07 »
Krysiu jeszcze kilka dni i będziesz w domu.Głowa do góry  :-* :-* :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #916 dnia: 28 Czerwca 2010, 15:29 »
w sobotę i tak będziesz najpiękniejsza i uwierz tym co już to przeżyły, że wiele szczegółów nie ma wtedy dla panny młodej znaczenia

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #917 dnia: 28 Czerwca 2010, 16:16 »
Ja sama już nie zwracam uwagi, na wieeele szczegółów, które chciałam jeszcze na początku organizacji zrealizować...
Najbardziej mi żal, że nie ma mnie na przygotowaniach... że nie czuję klimatu własnego ślubu... że tęsknię za rodziną i mężem :( ehhh... oby jeszcze tą chwilę przetrzymać, a później, to oby czas stanął w miejscu :)

Ze ślubnych spraw mam jedną dobrą :-) własnie dzwoniła do mnie pani od fotograła.... powiedziała mi , że pan MArcin przyjedzie z pewną dziewczyną :) to jest niby jego uczennica, ale pracuje z nim juz kilka lat :-) będą razem robić zdjęcia od samego rana... czyli od fryzjera o 10.00 rano :-) super :-0 ja się bardzo cieszę, bo będa w stanie więcej chwil uchwycić :-)

w domu czeka na mnie podwiązka :-) żeby przesądom stało się za dość, będę miała POŻYCZONĄ, STARĄ , NIEBIESKĄ podwiązkę  ;D ;D ;D hihihi :-) wszystko za jednym razem :) tak to sobie wymyśliłam :-) Przesądna w sumie nie jestem, ale po co mam kupować skoro moja siostra ma z tamtego roku :-) hihihi :-)

Dzwoniłam własnie do R i okazało się , że zatrudnił ekipę, do sprzątania naszego domu... przyszła babcia, mama , przyjaciel rodziny  :o   .... ten to się umie ustawić :)

ale jest piękna pogoda :-) nie wiem jak w domu, ale nad morzem drugi dzien nie ma ani pół chmurki :-) wczoraj miałam wolne popołudnie i się poopalałam, ale dzisiaj już po pierwsze nie mam czasu , a po drugie, boję się żeby za bardzo mnie nie spiekło :) grzeje na prawdę meeega mocno :)

lecę "dla odmiany" na trening .... baj baj kobiety :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #918 dnia: 28 Czerwca 2010, 20:55 »
Kinia kochana wszystko bedzie ok.. :) juz coraz blizej- zobaczysz jak bedzie cudownie!!
jak dam rade to pojawie sie w kosciolku, ale nie wiem jak uloza sie moje egzaminy.. :(

ahh przypominam sobie moje motylki w brzuchu :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #919 dnia: 29 Czerwca 2010, 10:31 »
4 dni  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #920 dnia: 29 Czerwca 2010, 10:50 »
Ale to zleciało...  ;D

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #921 dnia: 29 Czerwca 2010, 13:13 »
Jeszcze chwilka i będzie Wasz wielki dzień.
A co do tęskonty to zdjaę sobie sprawę że jest to okropne..... ;/

:-*  :-*

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #922 dnia: 29 Czerwca 2010, 16:17 »
JUTRO WRACAM ! :-) JUPI :-)  OKOŁO 24.00   ...  JUTRO ... BĘDĘ JUŻ W DOMU (oczywiście jak nie będzie korków na drodze)
Dla mnie to super wiadomość, bo miałam wyjeżdżać dopiero na noc i bym była w czwartek rano w domku... a udało mi sie zrobić tak, ze po obiedzie już pojadę :-) :skacza: :skacza:  Straaaaasznie sie cieszę :-)

Co do ślubnych spraw, to miałam dzisiaj dwa telefony z odmową ;( czyli cztery osoby mi odpadają ;-) może jeszcze tydzien temu nie byłoby tak źle, ale teraz jest to dla mnie 800 zł w plecy  :o :o  i kasy już sie nie odzyska :/   no, może nie do końca.... , bo tak jak mówiłam dochodzi jedna osoba do fotografa, więc nie muszę dopłacać... a z resztą zrobię tak, że podzielę , to na małe, dziecięce menu i przynajmniej dzieci, które nie miały przewidziane porcji (tylko rosół i lody) będą miały wszystko :-) Tylko mam nadzieję, że już nikt nie odmówi, bo już się zrobi problem z miejscami... znów przesadzanie :/  ::) mam nadzieję, że unikniemy tego... W sumie nie jestem zła na te osoby, bo to są takie trudne , niezapowiedziane rodzinne sprawy :(  oni baaardzo chcieli być.... już dawno się szykowali, ale cóż ... stało się :(

łasnie byłam u fryzjera :-) jest tu u nas w hote :-)  więc już farbowanie mam za sobą... nie muszę czekac do powrotu :)

z jednej rzeczy jestem zła... miałyśmy teraz taki trening, że zrobiłam sobie odciski na stopach i to spod spodu :nerwus: teraz jeszcze idę na trening na plażę, i na bank je rozwalę :( ehhh... a to akurat  pod spodem, w tym miejscu, gdzie głównie noga opiera się na obcasach :( buuuuu :( macie jakiś sposób na to??? słyszałam o jakiś plastrach.. czy one coś dają ?.... używałyście ich kiedyś ??

u mnie w domu przygotowania pełną parą :-) dom już prawie wysprzątany , mamunia już zaliczyła wizytę u fryzjera, dzisiaj kosmetyczka :) ... siostry już sobie porobiły piekne pazury :) oczywiście u bliźniaka :-)  A bliźniak mówi, ze już wie jakie mi zrobi :-) na pewno wyjdą suuuper :-) ;D

Ok.. jak zwykle, każda wiadomość kończę tak samo :hopsa: : :hopsa:-) muszę iść na  trening :hopsa:
buziaki kochane :-)

Za 4 DNI O TEJ PORZE BEDZIEMY JUZ POWOLI SIĘ SZYKOWAĆ DO PRZYSIĘGI :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #923 dnia: 29 Czerwca 2010, 16:20 »
Przygotowania pełną parą  ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #924 dnia: 29 Czerwca 2010, 16:50 »
Są plastry compeed na odciski - bardzo fajne  ;)
są rózne rodzaje ale jak pójdziesz do apteki to pomogą Ci wybrać  ;)

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #925 dnia: 29 Czerwca 2010, 17:30 »
no to super że będziesz miała te 3 dni wolne
odciska nie zazdroszczę
Dziękujemy

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #926 dnia: 29 Czerwca 2010, 18:50 »
czyli przygotowanie pełną parą idą...
odcisków nie zazdroszczę, ale te plastry podobno skuteczne są
ja też miałam w plecy z kasą, bo goście mieli być i po prostu nie przyszli i nawet o tym fakcie nie uprzedzili....

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #927 dnia: 29 Czerwca 2010, 22:10 »
Wróciłam z treningu :) odciki bolą i chodzę jak pokraka :/ ehhh... akurat w tym miejscu i na 4 dni przed ślubem :/
Byłam w aptece i kupiłam plasty... już założylami modlę sie , żeby pomogły  :blagam: :blagam: :-) Tak czy inaczej jak wrócę, to musze sobie kupic buty bez obcasa, na zmianę :)

Powiem wam kochane, że nawet te odciski nie psują mi szczególnie humoru :-) wiem, że jutro jadę do domku wreszcie... rano wstanę... tylko trening , obiad i... DO MĘŻULKA !!! :uscisk: :uscisk:

jAK TYLKO WRACAM Z TRENINGU I NIE SIEDZĘ NA FORUM, TO CAAAŁY CZAS WISZE NA TELEFONIE I DOGRYWAM TYSIĄCE SPRAW :)  JUŻ ZWIĄZANYCH Z PRZYJAZDEM GOŚCI, WIĘC ZACZYNAM POWOLI CZUĆ, CO TO ZA CHWILA SIE ZBLIŻA :-) :brawo: :brawo: ojj , będzie impreza :-) tylko jutro, muszę ostrożnie prowadzić  :auto:  żeby bez problemu dojechać do domku... w sumie ponad 600 km sama  znów ... w tamtą sronę jechałam całą drogę , ale miałam pasażerów, a teraz tylko ja jadę ... muszę sie pilnować, zeby nie usnąć i nie spieszyć się za bardzo  :D no i co jakies dwie godziny musze robić postoje, bo mam straszna masakrę z kolanami... po takiej jeździe tyle km, później,  mniej więcej godzinę nie mogę normalnie chodzić...  poprostu nie jestem stworzona do siedzenia w bezruchu ;D ;D ;D takie życie ;-)

na naszej klasie zamieściłam zdjęcie :-) zmontowałam je w ciągu paru sekund :-) więc wygląda meeeega niewiarygodnie i kanciasto :-) ale ku mojemu zdziwieniu kilka osób się nabrało  i myśli , ze to jest moja prawwdziwa suknia ślubna :-)

zdjęcie podpisałam "Suknia już gotowa, jeszcze tylko 4 dni "  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #928 dnia: 30 Czerwca 2010, 06:57 »
dzisiaj wracam !!!

hahahaha :-) zamiast sie wyspać przed tym dniem , to ja usnełam o 2.00 w nocy a obudziłam się przed 6.00 rano  :D :D :D
taka jestem podekscytowana moim powrotem, że spać nie mogę  :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #929 dnia: 30 Czerwca 2010, 07:38 »
Kinia ale z Ciebie aparatka z tym zdjęciem :)
Trzymam kciuki za ostatnie 3 dni :)