Dziękuje wam kochane za opinie

taki właśnie mam plan, żeby inne pomierzyć...
może cos w tym stylu... jakoś na ncie nie znalazłam nic ciekawszego... ta jest interesująca, tylko chyba wolalabym z tą koronką na dekoldzie (taka zapinana na szyję)... Do tej konkretnie taka góra nie pasuje, ale chcialam mniej więcej pokazać o co mi chodzi...

mi niestety coś się zrobiło z netem i nie chodzi mi przeglądarka google

wszystkiego szukam przez onet... dlatego mam prośbę.... jak będziecie przeglądały strony z sukniami i natkniecie się na jakąś hiszpankę, to mogłybyście wkleić ją do tego tematu? Może akurat mnie natchniecie

z góry dziękuję

Powiem wam że narazie mam same stresy

Bardzo się denerwuję, bo umowę z biurem nieruchomości mam podpisać do 20.11. , a jeszcze nie dostaliśmy kredytu... dzwonimy caly czas do banku,pospieszamy, mówimy jaka jest sytuacja, a tu nasza akurat sprawa ciągnie się wyjątkowo długo

straszne to jest... dzisiaj sie nagle obudzili, żeby kolejne dokumenty dosłać

jestem coraz bardziej załamana

ci ludzie od których kupujemy mieszkanie, też się niecierpliwią, bo oni zaś czekają na kase od nas, żeby zapłacić za mieszkanie, które teraz kupują... też są związani z umową i takim sposobem, jeśli nic się nie zmieni, możemy stracić 10 000 zł zaliczki

to jest paranoja jak bardzo się ciągnie nasza sprawa... nasz doradca stwierdził, że na pewno na początku, na jakimś etapie wszystko się zatrzymało... musieli się gdzieś zagapić, bo trwa to zdecydowanie za dlugo

poruszylismy już wszystko co się da... naczelnik banku we wrocławiu obiecał, że bezpośrednio zajmie sie naszą sprawą... oby coś zdziałał

tyle stresów ostatnio mam... do tego jeszcze szkoła, treningi i ta beznadziejna pogoda :/ jak się coś nie ruszy, to chyba w deprechę popadnę :/ ehhh...
Tak długo czekamy na to nasze mieszkanko

Pozdrawiam was gorąco drogie forumki