Autor Wątek: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D  (Przeczytany 34624 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D
« Odpowiedź #360 dnia: 28 Stycznia 2010, 15:16 »
Powoli nadrobisz i będziesz na bieżąco :) :) :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #361 dnia: 28 Stycznia 2010, 15:20 »
Widzę, że wizja karnego jeżyka poskutkowała ;D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #362 dnia: 29 Stycznia 2010, 05:21 »
julenka hihihi

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #363 dnia: 30 Stycznia 2010, 14:51 »
fajnie że macie obrączki dobrze że da się poprawić, u nas gość się pomylił i na mojej obrączce wygrawerował 2009 a nie 2010 ale poprawił i nie widać
powodzenia na egzaminach
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #364 dnia: 31 Sierpnia 2001, 08:55 »
Ojej moniq, ale bym się wkurzyła. Dobrze, że po poprawce nic nie widac :)

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #365 dnia: 31 Sierpnia 2001, 09:43 »
a ja jakoś się nie przejęłam zaczęłam się śmiać z tego gościa zakręcony był na maxa
Dziękujemy

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #366 dnia: 31 Sierpnia 2001, 14:45 »
witaj witaj... ja mam ten problem co ty... tez już od dawna nie jestem na bieżąco z wątkami... jak juz jestem, raz na jakiś czas na kompie, to na chwileczkę i czasem uda mi się nadrobić zaległości u siebie... chyba taki zwariowany czas teraz jest :-) nasz termin jednak bardzo szybko się zbliża i pewnie z tygodnia na tydzień częściej będziemy odwiedzać forum ;D ;D ;D
Gratuluję wyboru sukienki i obrączek :-)
A gdzie to był zlot forumek? Gdzieś w okolicach Dąbrowy?
Aha pogratulowałam wyboru sukni, a nie wiem jak wygląda ...  ;) Jak będziesz miała chwilkę to może wkleisz?
Całuję gorąco...
ps. nie nadrobiłam całego wątku, więc dokładnie nie wiem czy w ogóle o tym pisałaś, ale mam pytanko... kiedy załatwiacie nauki przedmałżeńskie? ogóle czy coś nasza parafia organizuje...? tak z ciekawości pytam :-) może akurat coś będziesz wiedzała :-)

pozdrawiam ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #367 dnia: 1 Września 2001, 04:22 »
spotkanie było w DG w Pogorii siedziałysmy w kafejce pijąc kawkę i koktajl :)
Dziękujemy

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #368 dnia: 31 Stycznia 2010, 15:33 »
ohhh jak miłow iedzieć, że nie tylko ja nie nadążam za paplającymi dziewczynami ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #369 dnia: 31 Stycznia 2010, 22:35 »
Puk, puk...noo była i znowu uciekła ;) :D :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #370 dnia: 1 Lutego 2010, 14:45 »
Ktoś nam znowu uciekł  8) Nieładnie, nieładnie ;)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #371 dnia: 3 Lutego 2010, 15:47 »
Nie wiem Dziewuszki czy ja coś z netem mam nie tak czy jest przesilenie na forum czy może po prostu cos nam forum szwankuje ale od kilku dni się dobijam, żeby tu dotrzeć i ciągle mi wyskakuje, że połączenie zostało zresetowane. No zaraz się wkurzę i zacznę tupać  jak mi się już udało wejść na mój wątek to ni mogę otworzyć okna wiadomości, żeby coś do Was napisać.
Kinia spotkanie było w Dąbrowie, właśnie tak liczyłam, że się tam spotkamy ale chyba znowu byłaś  trasie. Tak sobi teraz myślę, że mogłaś je przeoczyć jak ostatnio bywasz tu rzadko tak jak ja (w zasadzie ja się dowiedziałam od koleżanki która forum podczytuje ) następnym razem damy Ci znać na nk   W sumie mnie się tak podobało, że za jakiś czach chętnie wybrałabym się na kolejne
Co o nauk niestety nie mam pojęcia ponieważ my jesteśmy już po, rok temu byliśmy na rekolekcjach dla narzeczonych weekendowych i proboszcz z Anielskiej bez problemu nam to zaliczył, on jest w ogóle świetny. Mojemu Kamilowi powiedział, że to zupełnie wystarczy i żebyśmy sobie niepotrzebnie głowy nie nabijali większą ilością teorii. Poradnię też mamy już zgłowy. Ale tak sobie myślę, że możecie iść o niego i zaptać bo wiem, że dziewczyny coś kiedyś pisały, że  Anielskiej są organizowane nauki i jest nawet ok. A jak nie macie tak za bardzo czasu to proponuję poszukać czegoś w weekend. Bardzo fajna alternatywa, najczęściej prowadzone są te spotkania przez młodych lub stosunkowo młodych  ludzi, więcej par, fajniejszy klimat i mniej stresu  Co do sukienki - jeszcze się nie chwaliłam, muszę jej zrobić zdjęcie. Kupuję w tym saloie obok only you. Jeśli tam zaglądałaś to jest właściwie jedna tiulowa ecru to własnie ta tylko, że będzie w bieli.
Kochana żeby nie było, że zapomniałam  dalej dobijam się o nagranie tej dziewczyny. Jak się w końcu wkurzę to się kiedyś umówimy ja Ty, Pati i wezmę moją Anię to Wam na żywo zaśpiewa i zobaczycie czy o to chodzi czy nie
Misia :* czy ja już pisałam, że Cię uwielbiam  dzięki podniosłaś mnie na duchu
Ula oj karny jeżyk pomógł ale bardziej chyba samo spotkanie z Wami dziewczynki.
Moniq bez problemu dało się to poprawić? I nic nie widać? Nie mówił Wam jak to zrobił? Ja się tak właśnie zastanwaiam czy jak damy do poprawki to nie będzie widać, że poprawione.
M_lena oooo no to widzę, że jednak nie jestem sama  podnosi mnie to na duchu, bo już myślałam
Justys851 pracuję nad fotą ;)
A teraz mała relcja co u mnie
A ja z nowu chora  tym razem mam/miałam (bo to już na szczęście końcówka) grypę żołądkową, i kurcze wiecie co oczywiście, żeby było śmiesznie kulminacyjny moment chooby nastąpił w nocy przed ezgaminem (już ostatnim) i w dzień egzaminy tak, że napisałam sobie odp na jedno z trzech pytań i… musiałam wyjść do toalety bo poczułam, że robi mi się niedobrze grrrrrrrrrrrrrrrrrrr i co… i mam egzamin przesunięty na piątek a już małabym właściwie spokój. No a żeby mi nie było za łatwo dostałam w tym samym czasie okresu. I ani tu wziąć tabetki - bo dieta i pusty żołądek a ból ehhh kurcze aż w końcu mi się prawie zemdlało w nocy jak wstawałam do toalety.
Jak się ta długaśna sesja już skończy to muszę się wziąć za robienie zaproszeń, a w najbliższym czasie czeka nas kulig :D najpier jedziemy z rodzicami a potem wymyśliliśmy, że zrobimy lener niespodziankę naszym znajomym u których Kamil filmuje - właśnie taki kulig. Mam nadzieję, że Pani Młoda nie boi się koni, muszę dyskretnie podpytać  co Wy o tym myślicie??
Przegapiłam wyprzedaż kurtyn świetlnych na allegro i teraz muszę poszukać po sklepach internetowych a tam już są ceny - ojojoj ;/ to wszystko dlatego, że jak mam sesję to się na niczym innym skupić nie mogę a w tym roku ona wydaje się nie mieć końca
Mam pytanko Kochane jak wcześnie będziecie rozdawać zaproszenia?
I jeszcze drugie pytanko:  czy nie ma ktoś znajomej, młodej przedszkolanki albo nie koniecznie młodej ale naprawdę z powołania? Na razie robię sobie bazę osób  do moich dzieciaczków na wesele.
Kiedy spotykacie się z kamerzystą, fotografem, z obsługą sali, zespołem żeby omówić szczegóły.
A wie ktoś ile się płaci za ślub w bazylice NMP Anielskiej, bo mój Kamil wypytał o wszystko tylko o tym drobnym szczególe zapomniał

P.S dzisiejszą notatkę wklejam od rana, teraz to już trzecie podejście , wklejam tak jak jest bo niestety nie działają mi emotikony. Zaraz pójdzie mi para z uszu ......

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #372 dnia: 3 Lutego 2010, 15:58 »
Oj to chyba u Ciebie Karola coś z serwerem, bo forum działa sprawnie  :)

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #373 dnia: 3 Lutego 2010, 18:54 »
nic nie widać na obrączce, a zrobił to normalnie, kazał mi przyjść po 17 przyszłam a on sobie zapomniał o tym grawerze i stałam tam z 15 minut aż on zrobi, mówiłam że nie zależy mi na tym żeby to było na już ale on się uparł i z tego pośpiechu się pomylił ale jest ok
Dziękujemy

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #374 dnia: 3 Lutego 2010, 21:49 »
zaproszenia rozdawalismy tak 3 miesiace przed.
 :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #375 dnia: 4 Lutego 2010, 09:35 »
Karola mi też forum dobrze chodzi ostatnio więc to chyba po Twojej stronie problem niestety  :-\

Czekam na zdjęcie sukienki! Koniecznie!!! :)

A co do zaproszeń - zaproszenia mam zamiar wysyłać ok 5 miesięcy przed ślubem :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #376 dnia: 4 Lutego 2010, 10:38 »
Łomatko ile pytań... ;) ;)

Co do spotkań z kamerzystą, foto i obsugą sali weselenej..spokojnie masz jeszcze czas! U Nas jest tak,że ostatnie szczegóły związane z zaslą dopinamy na tydzień przed...a do kamerzysty,foto mamy dac znać jak już godzinowo będziemy wiedzieli jak to wsyzsko am wyglądać..a orkiestre dop. dogadujemy wiec nie wiem jak to z nimi będzie ;) ;)

Zaproszenia ja mam ślub w maju, a zaczne rozdawać na początku roku ::) ::)

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #377 dnia: 4 Lutego 2010, 14:36 »
Karola ja tez ma tak z forum, nie nadazam za watkami dziewczyn , jak juz troche nadrobie to znow mi cos wyapdnie i mam kolejne zaleglosci ... Takze sama nie jestes ;) Glowa do gory :)
Bardzo mi sie podoba grawer na obraczkach :D tzn jak bedzie poprawiony  ;)
Pozdrawiam :)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #378 dnia: 4 Lutego 2010, 16:36 »
hihi, smieszny ten blad skoro da sie go poprawic.. dobrze, ze pytanie "gdzie" juz sie odpowiedzialo...;)
czekamy na fotki :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #379 dnia: 4 Lutego 2010, 17:46 »
My też tak 2-3 tygodnie przed ślubem wszystkie szczegóły dopinaliśmy :) A zaproszenia rozdawaliśmy 9 miesięcy przed, ale to z przyczyn osobistych tak wcześnie ;)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #380 dnia: 10 Lutego 2010, 10:08 »
u mnie forum tez smiga jak ta lala :D

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #381 dnia: 12 Lutego 2010, 00:07 »
witaj karolla :-)
jak miło widzieć cię na forum :-) dziuję Ci za tak obszerną odpowiedź na moje pytania :-) ;D
Co do tej dziewczyny, to znajomi są dalej przeciwni, żeby pokazać kawałek ich ślubu na płytce??  jak tak to szkoda :-)
O spotkaniu żeczywiście nie wiedziałam, ale pewnie i tk byłoby mi cięzko wpaść... nie wiem czy w ogole byłam wtedy w DG... :-)
fajnie załawiliście sobie z tymi naukami... mi może uda sie odwiedzić parafię w tą niedzielę i popytac jak to wygląda...

co do sukni... widzę że wybrałyśmy ten sam salon  :-) ja powiem ci szczerze że bardzo podobały mi sie tam sukienki, w sumie jak wszędzie... ale po rozmowie i mierzeniu z tymi paniami, które tam pracują stwierdziłam,że na pewno tam własnie kupię swoją... jeszcze nie wiedziałam jaką dokładnie, ale byłam pewna że właśnie tam... dla mnie mega znaczenie ma obsługa, a tam jest IDEALNA... czułam się bardziej jak na spotkaniu towarzyskim, niz na przymiarce sukni ślubnej :-) super   ;D :D ;D :D ;)

tiulowa ecri....  ??? ??? ???   hmmm trochę ich było... wydaję mi się , że wiem o której mówisz, ale nie jestem pewna... :-) dawaj szybciutko zdjęcie... już się nie mogę doczekać :-)  a dawno yłaś j wybiarać.??? bo chyba z dwa dni temu mijałam się z tobą w samochodzie, jak wyjeżdżałaś z Sienkiewicza na Sobieskieg w stronę centrum.....  ;D  to był powrót z przymiarki??   ;D ;D ;D
popatrz jaka ta Dąbrowa jest mała :-) nic sie nie uchowa :D

co do reszty twoich pytań...
zaproszenia zaczynam rozdawać od jutra :-) powoli powoli... jakoś muszę zdążyć, bo z czasem jest różnie...:-)
resztę spraw to na 1 - 2 tygodnie przed...
buziaki gorące ;-)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #382 dnia: 12 Lutego 2010, 19:56 »
I ja oficjalnie zawitam  ;D

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #383 dnia: 14 Lutego 2010, 18:35 »
Puk,puk :tupot: :tupot: :tupot:

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #384 dnia: 14 Lutego 2010, 19:02 »
 :drapanie: :drapanie: :drapanie: :hello: gdzie jestes ? :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #385 dnia: 15 Lutego 2010, 08:25 »
halo znikalska?:D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #386 dnia: 15 Lutego 2010, 08:34 »
i ja się tu melduję :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #387 dnia: 17 Września 2001, 06:02 »
Witajcie Kochane dzisiaj tylko tak szybciutko :) zaliczenie nadal przede mną bo Pan Doktor nie przyjechał sobie :) od tak :) no bywa ehhhhhh już myślałam że będę miec choć tydzień ferii a tu z cztery dni temu odebrałam wiadomość od mojej promotorki, że na 28.02 drugi rozdział mam mieć napisany  :cegly: :) w sumie jestem jej wdzięczna że mnie tak goni bo później to coraz mniej czasu będzie no ale ... nici z leniuchowania :):) do tego wydarzyła się jedna bardzo nieprzyjemna rzeczy iprzez cały zeszły tyzień głowę zaprzątały mi sprawy rodzinne. Nie będę tu podawać szczegółów bo oprócz stałych Forumek czytają posty także inne osoby. W każdym razie zaczynam sie zastanawiać czy ten rok akademicki to nie wygląda dokładnie jak ten emotikon  :cegly: :cegly: :cegly: :) ehhh byle do ślubu. Już wiem, że będę miała młyn do samego sierpnia albo i nawet dłużej :) Tak o za tym to siłą rzeczy nie jedziemy we wrześniu nigdzie bo Kamil ma już zaplanowane wesela na każdy weekend :/ więc będziemy przeżywać pierwszy miesiąc małżeństwa przed monitorem komputera :) ale nart to już sobie nie odpuszczę!!!!
Już w tym roku umieram z żalu że nie mogliśmy pośmigać.

I jeszcze jedna rzecz, którą muszę się pochwalić :):):) odchudzam się :):) i mojego Kamila też odchudzam :):):) biedactwo jak on się namęczy przy tej diecie :) Za to ja z 70 już jestem o 4,5 kilo chudsza i planuję jeszcze co najmniej 8 :):) oj Dziewuszki jeszcze nigdy nie miałam takiego samozaparcia ale jak tak przechodzę koło mojej ukochanej sukienki to mi poziom motywacji jeszcze bardziej wzrasta tak że nawet czekolada mnie nie rusza :):):)

Kiniuś niestety ciągle nie możemy się doprosić o płytkę z wesela znajomych. Dąbrowa jest naprawdę mała :) ja ostatnio widziałam Twojego męża jak mu pani Fornal gratulowała zawarcia związku małżeńskiego :):) hi hi jakie to śmieszne wrażenie jak przechodzisz koło osób które znasz bardziej z opowieści:) Daj znać jak poszło z naukami czy coś załatwiliście. Sukienkę wkleję, proszę o cierpliwość :):)

Pamela chyba 3 miesiące przed to idealny termin
Mka  ja chyba nie wytrzymam z tym do tygodnia przed :) i już wcześniej będę chciała z nimi pogadać :) oj albo będę musiała się powstrzymać bo pomyślą że wariatka
kasieex, Morgan :) już jestem :) :D
ciriness witaj u mnie :)
myszkasc :) Hej Alu fajnie, że jesteś tu u mnie :) liczę na cenne rady młodej mężatki ;) :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 17 Września 2001, 06:08 »
Powodzenia w pisaniu pracy, też muszę oddać II rozdział, a jestem w lesie i to na dodatek ciemnym  ;D  ;)
Gratuluję na minusie 4,5 kg  :brawo_2:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #389 dnia: 16 Lutego 2010, 15:14 »
Co się stało z datami ? :o

czy tylko mi wyskakuje 2001 rok???

Chciałam powiedzieć że trzymam kciuki za odchudzanie, mi z moich 15 zostało 10 :D A stosujesz jakąś dietę czy coś?
Ja też się zdziwiłam, ale jest motywacja co nie? Szok! Nigdy tak nie miałam :D

A co Twój Kamil robi że ma wesela? Pracuje w tym biznesie:D?