Autor Wątek: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D  (Przeczytany 31566 razy)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D
« Odpowiedź #390 dnia: 16 Lutego 2010, 15:43 »
Citiness forum czasem tak wariuje! ;)
Gratuluję zgubionych kg! :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #391 dnia: 16 Lutego 2010, 16:56 »
trzymam kciuki za dietke!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #392 dnia: 16 Lutego 2010, 21:47 »
Karola, gratuluję spadku wagi, super wyniki! :)

Ale jeszcze 8? Pewna jesteś? :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #393 dnia: 17 Lutego 2010, 17:51 »
oj tak slub to mega motywacja, sama schudlam 10kg ale niestety teraz wroci ;D
 :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #394 dnia: 18 Lutego 2010, 09:44 »
...3mam mocno kciuki za wytrwanie w diecie!! (ja sama startuje od marca)!

.. :-*

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #395 dnia: 18 Lutego 2010, 11:44 »
Karolka, co słychać? :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #396 dnia: 18 Lutego 2010, 12:49 »
No właśnie... Co słychać?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #397 dnia: 18 Lutego 2010, 17:12 »
Zostawiła nas tu i w Dukanie pisze  :P

;) :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #398 dnia: 19 Lutego 2010, 09:14 »
Zostawiła nas tu i w Dukanie pisze  :P

;) :-*

..to całkiem jak ja... ;) ;D ;D

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #399 dnia: 19 Lutego 2010, 11:38 »
Witajcie Moje Dziewuszki :D

he he Mysia ma racje :) pochłonął mnie dukanowy wątek - dla niezorientowanych lub nie muszących się odchudzać to wątek o diecie na której właśnie jestem,  z nowości :) to ważę już 64,5 :D

Ciriness można powiedzieć, że dopiero wchodzi w ten biznes, w sumie można powiedzieć, że wchodzimy bo oboje mamy bzika na punkcie filmu  Ostatnio żartował że na podróż poślubną pojedziemy na warsztaty filmowe
Już nie opisuję więcej na jakiej diecie jestem bo widziałam na wątku Dukana że trafiłaś tam i się udzielasz  trzymam kciuki i wspieram  a co do motywacji to Wam jeszcze cos zaraz opiszę
justys0101 to jesteśmy obie w tym ciemnym lesie  czeka mnie hardcorowy tydzień ;/
Morgan dziękuję
Mysiu jestem pewna co do tych 8 kg w sumie chciałabym jeszcze więcej, tak do 55 kg schudnąć ale tu jestem już trochę ostrożna, jak zejdę do 58 to będzie dobrze a potem zobaczę jak się będę czuła i jak sobie będę radziła z chudnięciem, żeby nie przegiąć.
Pamela oj nie strasz, mam nadzieję, że i u Ciebie i u mnie nie wróci  trzymam kciuki żeby nie wróciło no chyba że jesteś w ciąży (kurcze grunt to nie być na bieżąco z tym co u Was)
Agulek ja trzymam kciuki za Ciebie  damy radę
Julenko Justyś u mnie jak zwykle wszystko w biegu i jak zwykle mało mnie na watku
No a teraz co u mnie  8)
1.   Znalazłam na necie moją sukienkę  :) więc mogę ją Wam pokazać na razie na modelce a potem jak sobie zrobię zdjęcie w salonie. Od razu mówię, że chętnie wysłucham wszystkich komentarzy  ;D He He nawet tych najbardziej drastycznych. Najgorsze jest to, że ta sukienka w rzeczywistości (nawet na manekinie) o niebo lepiej wygląda niż na tej modelce, ona jest taka przygarbiona no i sukienka na niej wisi a w salonie się pięknie dół rozkłada. Nie wiem - może ma więcej warstw tiulu wszytych.
To ona :

ja osobiście jestem zachwycona tymi kokardkami z tyłu, słodkie :)

2.   Co do mojego odchudzania, noszę się z tym zamiarem już od ohoho czasu  ;D ;D bo mi się regularnie tyło no a teraz stwierdziłam, że jak mam dwa miechy do przymiarki no to trzeba zamiar wcielić w życie. Dwie a właściwie trzy sytuacje mi pomogły się jeszcze bardziej zmotywować:

Po pierwsze mama się ze mną założyła bo nie wierzyła, że schudnę o strojenie Sali. Tzn wesele robimy sami ale założyłam się, że jak schudnę do 55kg to za 1500zł mama wystroi mi sale albo weźmie dekoratorkę (w sumie mieć a nie mieć 1500 zł w kieszeni to jest jakaś motywacja ) a jak nie uda mi się schudnąć to ja jej oddaje 1000zł no więc, że zamiaru nie mam oddawać  a jeszcze chcę pokazać, że dam radę schudnąć to chudnę :D bo ze mnie taki uparty koziorożec jest :D

Po drugie ostatnio na rodzinnym spotkaniu moja ciocia, która ma ok. 35 lat i przytyła po ciąży i nie może zrzucić była taka zadowolona jak się ze mną porównywała, że ważymy tyle samo tylko ona po dziecku a ja tak w ogóle ważę 70 kg. Stanęła obok mnie i zaczyna pytać wszystkich kto jest grubszy. W sumie ciocia poczciwa jest i sympatyczna i chyba nawet nie zrozumiała nietaktu i do niej samej nic nie mam bo pewnie tezbym się cieszyła że po ciąży wyglądam tak jak dziewczyna młoda przed ślubem ale wiecie jakie to było upokarzające stać tak przed rodzinką i czekać jak oni sobie pooceniają. Adrenalina i upór skoczyły mi o 100%. Do tej pory jak sobie o tym zdarzeniu pomyślę, to tak się zacinam że w nosie mam owoce, słodycze, tłuszcze i węglowodany  jeszcze im pokażę że będę laska na tym ślubie.

Po trzecie mam kuzynkę, która od dziecka miała manię rywalizowania ze mną tzn tam w ogóle cały klub pokoleniowy rywalizacji z Karoliną się zrobił  ;D babcia, mama i kuzynka :D
No i jak zawsze byłam zgrabna, szczupła, z burzą włosów tak teraz kuzynka jest szczupła, zgrabna a mnie się przytyło. Jak się babcia i mama dowiedziały to im się humor na cały dzień poprawił (mniemam że może nawet na cały rok ).  Generalnie nie znoszę tej ich głupiej gry ale z drugiej strony za bardzo jestem dumna, żeby dać im satysfakcję.

I tak te trzy aspekty dodały tylko mocy głównemu argumentowi - chce być piękna na własnym ślubie  ::) więc się odchudzam i z moich 70 kg które miałam miesiąc temu zostało już 64,5 i jeszcze długa droga przede mną. Ale co tam choćby mi się miał biały ser śnic po nocach i tak schudnę  ;D ;D ;D

3.   Kamila kuzyn był w odwiedzinach u dalszej rodziny (Kamila) i toczyła się rozmowa kto kiedy do kogo powinien przyjechać. No i kuzyn mówi że mogliby przyjechać kiedyś w odwiedziny do tego kuzyna a z kolei tamci odpowiedzieli no jak przecież będziemy się już niedługo widzieć - na weselu Kamila.  problem polega na tym, że Kamil ich nie zaprasza bo to za daleka dla nas rodzina no i nawet miejsca już nie ma  kurcze głupia sytuacja taka.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #400 dnia: 19 Lutego 2010, 11:45 »
bardzo ładna sukienka chociaż te paski w talii to chyba mocno poszerzają  ::) ja żałuję, że nie słyszałam o Dukanie przed ślubem... polowy mnie już dawno by nie było  ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #401 dnia: 19 Lutego 2010, 11:46 »
nie można edytować a mi się przypomniało... uważaj na sukienkę na weselu... taki tiul może się łatwo porwać podobno a będą Cię deptać goście niestety  :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #402 dnia: 19 Lutego 2010, 11:56 »
Wisienko tez o tym myślałam dlatego zastanawiam się nad tym czy by jej ciut nie skrócić tak żeby obcas było widać, no bo jak będzie się ten tiul tak szlajał po ziemi jak tej modelce to na bank nic mi z tej sukienki nie zostanie po północy, nawet z czysto praktycznego względu na pierwszy taniec muszę ją troszkę mieć krótsza niż taką do ziemi.

co do pasów hmmm przymierzałam ja ale wtedy jeszcze miałam swoje 70 kg więc w ogóle nie wyglądała na mnie jakoś specjalnie pięknie, jak pójdę na ściąganie miary to sobie ja jeszcze raz przymierzę i najwyżej cos pokombinuje z gorsetem np jakieś marszczenia na bok czy coś w tym stylu.
Generalnie sukienka na tej modelce wygląda mało atrakcyjnie jakoś tak jak koszula nocna, może dlatego że babeczka się garbi.

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #403 dnia: 19 Lutego 2010, 11:58 »
Karolcia, gratuluje samozaparcia :) Olej kuzynke i oceny rodziny - jeśli masz ochotke schodnąć to zrób to dla siebie :) Trzymam kciuki mocno :)
Sukienka piękna, faktycznie tiul jest delikatny, dół mojej sukienki równiez był z tiulu i na weselu delikatnie popruł mi się ale jest to dziurka na 1 cm u samego dołu. A kokardki słodkie :)

Nie wiem co mam Ci napisac o tej sytuacji z kuzynem, uwazam że to im powinno być głupio, poniewaz to oni zachowali się nietaktownie mówiąc, że będa na Waszym weselu jeszcze przed otrzymaniem zaproszenia.. No nie wiem sama..

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #404 dnia: 19 Lutego 2010, 12:21 »
Fajnie, że się odzywasz! Kuzynka i jej griupa wsparcia, no niezły numer. Masz racje nie daj im się. Efekt i tak dla Ciebie będzie najwazniejszy, a skąd weźmiesz motywacje nieważne :) Sukienka ładna, ale chyba bym zrezygnowała z jednego pasa świcidełek, zależy jak to sie bedzie układać. Czekamy na fotki na Tobie i wtedy będzie można oceniać :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #405 dnia: 19 Lutego 2010, 13:08 »
Gratuluję samozaparcia :) Pewnie gdybym była przed ślubem, to też bym się za dukana na pewno wzięła. Ale teraz staram się schudnąć na własne sposoby :)
Suknia ładna, aczkolwiek jej góra mi się nie podoba - te pasy wydaje mi się że pogrubiają. Ale kokardki faktycznie super! ;)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #406 dnia: 19 Lutego 2010, 14:49 »
Julenko tak sobie teraz myślę, że chyba masz rację, że to tamtej rodzinie powinno być głupio, no bo to na prawde daleka rodzina. Kurcze czasem mam wrażenie, że ludzie nie myślą. W dzisiejszych czasach wesela nie kosztują tyle co kiedyś a jak ja bym chciała dalekie ciocie i wujków zapraszać t mielibyśmy wesele na 200 osób. Kokardki podbiły moje serce :)

Malavi ale mi sie podoba stwierdzenie "kuzynka i jej grupa wsparcia" :) super - nazwa przyjęta :) w sumie nie powiem, to wszystko co napisałam wzmocniło te moja podstawową motywację, no cuż chyba nie jestem grzeczna dziewczynką że myślę takimi kategoriami. ehhh :) Co do sukienki, no właśnie chyba jednak nie wytrzymam do końca marca i polecę wcześniej ja jeszcze raz przymierzyć bo mnie to zdjęcie modelki zaniepokoiło, ten pas wygląda tu nieciekawie, macie zupełna rację ;/ nic, jak na mnie będzie tak samo wyglądać to trzeba będzie coś wymyślić

madzia_n a dużo masz do zrzucenia, czy tylko tak okazjonalnie :) się odchudzasz.
co do pasów - no właśnie - dylemat. Co z nimi zrobić bo z przodu chętnie bym co najmniej ten pod biustem zlikwidowała ale z tyłu te kokardki, no są urocze i się w nich zakochałam a jak zlikwiduje pas to będą tylko dwie i już nie będzie tego uroku... ehhh wyjście jest jeszcze jedno tak sobie ładnie talię wyrobić żeby pasy nie pogrubiały :):)

kurcze dali na zdjęcie garbusa i maści mi wygląd całej sukienki grrrrr

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #407 dnia: 19 Lutego 2010, 14:55 »
Tez mam kokardkowego fioła :) mam jedne takie szpilki, które z tyłu, za pięta mają takie śliczne kokardki i drugie czerwone, ale one mają na przedzie :) Moja sukienka ma z tyłu kokardkę, a na poprawiny upatrzyłam sukienkę z wielką kokarda z przodu, ale jak nie ona to będzie inna a wtedy opaska z kokardką. Wierz mi , rozumiem Cię!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #408 dnia: 19 Lutego 2010, 15:40 »
Karolka, suknia jest przepiękna... naprawdę! Skoro tak chudniesz to już bym nic z gorsetem nie kombinowała, bo na szczupłym to paski nie poszerzą... gorzej na nieco tęższej osobie - to wtedy właśnie uwypukla.

Sukni bym nie skracała, bo moim zdaniem nie wygląda ładnie taka za krótka suknia. Jak się porwie to trudno - takie założenie ja bym zrobiła.

A w salonie może jest bardziej rozłożysta bo na halce jest, co?  ???

Strasznie zazdroszczę Wam tych efektów odchudzania... Zaczynam rozważać tego Dukana...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #409 dnia: 19 Lutego 2010, 15:46 »
Śliczna sukienka!  ;D

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #410 dnia: 19 Lutego 2010, 20:11 »
sukienka bardzo ładna, a kokardki boskie:) i gratulację postępów w diecie:) czemu ja nie mam takiego samozaparcia...?

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #411 dnia: 19 Lutego 2010, 20:47 »
wydaje mi się, że ta kokarda w środku mogłaby zostać nawet jakbyś usunęła pas  ::)

Karolka, suknia jest przepiękna... naprawdę! Skoro tak chudniesz to już bym nic z gorsetem nie kombinowała, bo na szczupłym to paski nie poszerzą... gorzej na nieco tęższej osobie - to wtedy właśnie uwypukla.

no i tu się nie zgodzę... modelka jest chuda jak nieszczęście i ją te paski poszerzają... wygląda jak z brzuszkiem a raczej ma deseczkę w tym miejscu  ;)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #412 dnia: 20 Lutego 2010, 00:04 »
Wisienko !! kurcze rzeczywiście można by zostawić tylko kokardkę, :D powiem szczerze że na to nie wpadłam kombinowałam tak żeby ten pas został co do grubości i brzuszka itd to wydaje mi się że u niej tak bardzo to widać bo ona się strasznie garbi, postawa taka że ma brzuch wypchany. Myślę, że będę musiała tam iść za jakiś czas np jak zlecę tak do 60 kg i wtedy wkleję moje zdjęcie i przeanalizujemy jak to wygląda i co z tym zrobić.

Mysia dziękuje za komplement odnośnie sukienki, Kochana a Ty masz jeszcze z czego się odchudzać, z tego co widać na zdjęciu to zgrabna z ciebie babka.

justyś, marta dziękuje za komplementy odnośnie sukienki, ciesze się, że Wam także się podoba.

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #413 dnia: 20 Lutego 2010, 11:49 »
Karolka :-) najlepiej będzie jak rzeczywiście pójdziesz do salonu... przymierzysz swoją kreację i zapodasz tu zdjęcie ;D panie z salonu na pewno ci pozwolą ;D ja też chętnie Cię zobaczę ;D buziaki

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #414 dnia: 20 Lutego 2010, 16:43 »
suknia super, chociaz jak dla mnie troche za monotonny dol, kokardkami bym sie nie przejmowala, bo przeciez wiecej bedzie  sie na ciebie patrzec z przodu niz z tylu. najlepiej wlasnie zrob zdjecia na sobie i ocenimy.  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #415 dnia: 20 Lutego 2010, 20:03 »
suknia jest śliczna  :D :D :D ale całego dołu z tiulu nie jestem zwolenniczką..... podczas wesela moim zaniem bedziesz go wciąz poprawiać  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #416 dnia: 20 Lutego 2010, 20:45 »
Ja chcę się odchudzić max 5 kg i wtedy będę się czuła super :) Pewnie stąd nie chcę tej dukana wprowadzać... ;)
Masz rację, tak będzie najlepiej - jak pójdziesz i przymierzysz! :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #417 dnia: 21 Lutego 2010, 18:48 »
Aha, czyli będziecie śmigać filmiki :)
Z dukanem to powalczymy troszkę :)

Suknia mi się podoba, dla mnie przód trochę za delikatny w sensie za mało ozdobny,ale tył wow! Wszystko wynagradza. Wiem co to znaczy motywacja schudnąć do suknii ja mierzyć nie chcę nawet zacząć jak nie schudnę, też niedawno warzyłam 70kg i doskonale Cię kochana rozumiem, a mimo wszystko to miłe uczucie jak Ci ludzie mówią "jak ty schudłaś" itd.
A ciocie i inne rodzinki olać, zawsze ktoś taki "mądry" się znajdzie, nie wie czym się dowartościować, niektórym lepiej się robi jak komuś coś źle powiedzą i już z tylko z tego faktu żal ich !

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #418 dnia: 21 Lutego 2010, 20:35 »
Suknia jest piękna i ja bym w niej nic nie zmieniałą, tym bardziej, że przecież ciągle sie odchudzasz no i na pewno będziesz pięknie wyglądać, aż ciocia,babcia,kuzynka i inni padną z wrażenia :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #419 dnia: 22 Lutego 2010, 07:58 »
 :-* :-* sle