Nie wiem Dziewuszki czy ja coś z netem mam nie tak czy jest przesilenie na forum czy może po prostu cos nam forum szwankuje ale od kilku dni się dobijam, żeby tu dotrzeć i ciągle mi wyskakuje, że połączenie zostało zresetowane. No zaraz się wkurzę i zacznę tupać jak mi się już udało wejść na mój wątek to ni mogę otworzyć okna wiadomości, żeby coś do Was napisać.
Kinia spotkanie było w Dąbrowie, właśnie tak liczyłam, że się tam spotkamy ale chyba znowu byłaś trasie. Tak sobi teraz myślę, że mogłaś je przeoczyć jak ostatnio bywasz tu rzadko tak jak ja (w zasadzie ja się dowiedziałam od koleżanki która forum podczytuje ) następnym razem damy Ci znać na nk W sumie mnie się tak podobało, że za jakiś czach chętnie wybrałabym się na kolejne
Co o nauk niestety nie mam pojęcia ponieważ my jesteśmy już po, rok temu byliśmy na rekolekcjach dla narzeczonych weekendowych i proboszcz z Anielskiej bez problemu nam to zaliczył, on jest w ogóle świetny. Mojemu Kamilowi powiedział, że to zupełnie wystarczy i żebyśmy sobie niepotrzebnie głowy nie nabijali większą ilością teorii. Poradnię też mamy już zgłowy. Ale tak sobie myślę, że możecie iść o niego i zaptać bo wiem, że dziewczyny coś kiedyś pisały, że Anielskiej są organizowane nauki i jest nawet ok. A jak nie macie tak za bardzo czasu to proponuję poszukać czegoś w weekend. Bardzo fajna alternatywa, najczęściej prowadzone są te spotkania przez młodych lub stosunkowo młodych ludzi, więcej par, fajniejszy klimat i mniej stresu Co do sukienki - jeszcze się nie chwaliłam, muszę jej zrobić zdjęcie. Kupuję w tym saloie obok only you. Jeśli tam zaglądałaś to jest właściwie jedna tiulowa ecru to własnie ta tylko, że będzie w bieli.
Kochana żeby nie było, że zapomniałam dalej dobijam się o nagranie tej dziewczyny. Jak się w końcu wkurzę to się kiedyś umówimy ja Ty, Pati i wezmę moją Anię to Wam na żywo zaśpiewa i zobaczycie czy o to chodzi czy nie
Misia :* czy ja już pisałam, że Cię uwielbiam dzięki podniosłaś mnie na duchu
Ula oj karny jeżyk pomógł ale bardziej chyba samo spotkanie z Wami dziewczynki.
Moniq bez problemu dało się to poprawić? I nic nie widać? Nie mówił Wam jak to zrobił? Ja się tak właśnie zastanwaiam czy jak damy do poprawki to nie będzie widać, że poprawione.
M_lena oooo no to widzę, że jednak nie jestem sama podnosi mnie to na duchu, bo już myślałam
Justys851 pracuję nad fotą

A teraz mała relcja co u mnie
A ja z nowu chora tym razem mam/miałam (bo to już na szczęście końcówka) grypę żołądkową, i kurcze wiecie co oczywiście, żeby było śmiesznie kulminacyjny moment chooby nastąpił w nocy przed ezgaminem (już ostatnim) i w dzień egzaminy tak, że napisałam sobie odp na jedno z trzech pytań i… musiałam wyjść do toalety bo poczułam, że robi mi się niedobrze grrrrrrrrrrrrrrrrrrr i co… i mam egzamin przesunięty na piątek a już małabym właściwie spokój. No a żeby mi nie było za łatwo dostałam w tym samym czasie okresu. I ani tu wziąć tabetki - bo dieta i pusty żołądek a ból ehhh kurcze aż w końcu mi się prawie zemdlało w nocy jak wstawałam do toalety.
Jak się ta długaśna sesja już skończy to muszę się wziąć za robienie zaproszeń, a w najbliższym czasie czeka nas kulig

najpier jedziemy z rodzicami a potem wymyśliliśmy, że zrobimy lener niespodziankę naszym znajomym u których Kamil filmuje - właśnie taki kulig. Mam nadzieję, że Pani Młoda nie boi się koni, muszę dyskretnie podpytać co Wy o tym myślicie??
Przegapiłam wyprzedaż kurtyn świetlnych na allegro i teraz muszę poszukać po sklepach internetowych a tam już są ceny - ojojoj ;/ to wszystko dlatego, że jak mam sesję to się na niczym innym skupić nie mogę a w tym roku ona wydaje się nie mieć końca
Mam pytanko Kochane jak wcześnie będziecie rozdawać zaproszenia?
I jeszcze drugie pytanko: czy nie ma ktoś znajomej, młodej przedszkolanki albo nie koniecznie młodej ale naprawdę z powołania? Na razie robię sobie bazę osób do moich dzieciaczków na wesele.
Kiedy spotykacie się z kamerzystą, fotografem, z obsługą sali, zespołem żeby omówić szczegóły.
A wie ktoś ile się płaci za ślub w bazylice NMP Anielskiej, bo mój Kamil wypytał o wszystko tylko o tym drobnym szczególe zapomniał
P.S dzisiejszą notatkę wklejam od rana, teraz to już trzecie podejście , wklejam tak jak jest bo niestety nie działają mi emotikony. Zaraz pójdzie mi para z uszu ......