Witajcie Kochane po kolejnej dłuższej przerwie!!
mka, justys, moniq, wrecia, Izabela, dziękuje bardzo, po antybiotyku szybciutko wrócił do zdrowia

za to powiem Wam, że strasznie męczący jest jak choruje

nie wiem czy każdy facet tak znosi chorobę ale mój robi się na potęgę marudny

a postępować trzeba jak z dzieckiem
"chociaz ja to chyba nie wiem co bym zrobila, nie wiem ile schudla to i tak bede niezadowolona ze swojego wygladu, no ale ja juz tak mam."
Pamela 
ja tez tak mam chociaż nie powiem czasem zdarza się, że się sobie podobam
momoko witaj!!

wielkie dzięki za przepis, na pewno wypróbuję

no i jestem pełna podziwu dla wygranej walki ze słodyczami

, oj dla mnie to będzie odwyk. Jestem taka łasa na czekoladę, że szok. Landrynki i galaretka mogą leżeć pół roku ale czekolada 5 min przy mnie nie wytrzyma. Słoik nutelli przy jesiennej depresji to dla mnie pikuś

na targową przejść się warto, bo wszyscy polecają a no i wzory sa niczego sobie (tylko tam znalazłam wzór podobny do tego, który pokazywałam Wam na początku wątku z aparta). Pisiaj u mnie ile chcesz, wszelkie rady i diety mile widziane
malvi powiem ci, że i tak był problem kogoś znaleźć na nasze miejsca, bo wszyscy już raczej mieli wieczór andrzejkowy zaplanowany ale na szczęście udało się
Widzę, że zdania co do sukienek podzielone

prawie pół na pół
galaretko witaj w moim wateczku

cieszę się, że Cie tu widzę. ja się tez właśnie nie ma luje jakoś szczególnie, baa... nigdy podkładu nie miałam na twarzy i własnego pudru

jak mi koleżanka wyłożyła zawartość swojej kosmetyczki to się lekko zawstydziłam, że taka do tyłu jestem. A zaczęłam tak wcześnie szukać, żeby właśnie nikt mnie w trąbę nie zrobił w dniu ślubu no bo jakby mi zrobił ktoś na twarzy takie coś jak to z douglasa dwa tygodnie przed ślubem (lub w dniu ślubu) to bym się chyba popłakała.
Marta_b21 witaj

zapraszam zapraszam, ciesze się, że jest tu ze mną kolejna Zagłębianka

jak już pisałam na początku nie byłam za ta wódka, ale jak widać wszyscy ja chwalą

więc jestem już spokojna. Kupowaliśmy za 15.80 - 0.5l
Misia jak tam rzucanie palenia ?? ja jednoczę sie w bólu bo rzucam słodycze i umieram