Autor Wątek: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D  (Przeczytany 34607 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline poqsaa

• Jeszcze Narzeczona
  • bywalec
  • data ślubu: 12.06.2010
Odp: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D
« Odpowiedź #120 dnia: 26 Października 2009, 16:09 »
Popieram, poszukaj kosmetyczki, I nie zniechęcaj się. I ja lubię te Twoje tasiemce :)

Poqsaa odlicza!

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #121 dnia: 2 Listopada 2009, 23:31 »
Witajcie Kochane!!!!!!
Karolinka:*:*:*:*
Morgan dzięki za podtrzymanie na duchu odnośnie makijażu :*
Agulek79 depresyjka na szczęście już minęła pozostało po niej jedynie lenistwo :):). miałam plany kupić sukienkę tiulową bo o takiej zawsze marzyłam ale postanowiłam zmierzyć przeróżne sukienki we wszystkich możliwych stylach, żeby móc wykluczyć inne :):) będę miała spokojne sumienie, że wybrałam tą jedna jedyną. :):) a jak wrażenia to napiszę dalej :):)
Cestiadoskonale Cię rozumiem :) miło mi, że mimo wszystko choć czasem zaglądasz :*

Mysia masz zupełnie rację, nie chce mi się nawet myśleć, że w zasadzie straciłam tylko pieniądze na marne :/
Poqsaa :D:D cieszę się, że podobają się te moje wypociny :):)

Kochane jestem po trzech dniach chodzenia po salonach i .... i w konsekwencji :) nie wchodziłam prawie przez tydzień na forum bo byłam wymęczona myśleniem o ślubie :) w głowie mi się lasuje od wzorów, stylów i fasonów ehhhh
Wiecie co - bardzo się cieszę, że zaczęłam przygotowania dwa lata wcześniej bo jakbym miała teraz wybierać sale, zespół, kamerzystę i sukienkę to chyba bym to wszystko rzuciła w diabły. Niby z jednej strony bardzo mnie cieszą takie przygotowania, a z drugiej zaś męczą jak dugługo nie mogę znaleźć tego czego szukam. Myślałam, że chociaż z sukienką będzie problem z głowy bo wiedziałam czego chcę
a tu niespodzianka, w niektórych sukienkach, których raczej nie brałam pod uwagę wyglądam lepiej niż w tej mojej wymarzonej. ehhhh no i teraz nie bardzo wiem co zrobić. Z jednej strony nadal mi się marzy bajeczna, tiulowa, zwiewna sukienka z drugiej wciąż próbuje umieścić siebie i dopasować się do tego stylu i jakoś coś mi nie pasuje. Nie wiem czy to sukienka nie ta, czy dodatki czy fryzura ehhh. Ja jestem brunetką o ehhh powiedziałabym dość kanciastym charakterze --> :nerwus: :nerwus: :protestuje::) a marzy mi się delikatny zwiewny wizerunek Panny Młodej. Jak ostatnio założyłam sukienkę tego typu ...
to ze zdziwienia aż otworzyłam buźkę no bo coś w niej było takiego, że się tego nie spodziewałam. a tym czasem wszyscy robią łał na tiulową. a ja co zakładam jedną lub drugą wydaje mi sie, że to właśnie ta i jestem w kropce.  :drapanie: :drapanie: :drapanie: :|| :|| :||  :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

Tak sobie myślę, że widocznie może jeszcze nie trafiłam na tą jedną jedyną :) aaaa no i własnie oczywiście dziewczynki miałyście rację zdjęć nie dano mi zrobić  :nerwus: :nerwus: pytałam, protestowałam :protestuje: :protestuje: :protestuje: ehhh szkoda nerwów.

co do nowości jeszcze to w piątek wybrałam się z mama do Tych do salonu Evity zobaczyć sukienki, o mało nie padłam z wrażenia z "zachwytu" nad aktualnością fasonów które Panie miały na  stanie:) jedynym plusem było to, że po drodze znalazłyśmy giełdę kwiatową i pobuszowałyśmy po sklepach z artykułami florystycznymi. Już wiem na 100% że robię sama (tzn z pomocą mamy, cioci i moich druhenek) dekorację i ostatecznie została ustalona kolorystyka. heh wiecie jaka ja jestem niezdecydowana !! typowa baba :) z pomarańczu i fioletu zmieniłam na łosoś i róż będzie delikatniej. upiłam tez wstążkę do zaproszeń łososiową - bardzo ładnie wygląda :) oczywiście miałam Mysi wysłać zdjątka do wrzucenia na forum tylko mój kochany aparat się zbuntował i robi czarne zdjęcia :):) no i znów nie mogę Wam pokazać zaproszeń ;/;/

AAAA i jeszcze muszę Was zapytać o radę :D:D jak wiadomo jesteście niezastąpione :)

dekoracja z tiulami na stołach i bukietami kwiatów czy może lepiej same bukiety w wazonach i tylko ewentualnie wokół wazonów łososiowy tiul no i do tego świece i może jakieś perełki łosoś, biel i róż. Tak żeby były akcenty kolorów a baza na biało? My jesteśmy bardziej za wersją drugą bo w pierwszej jak wszystko się ułoży na stołach to może być trochę za dużo ale chce poznać jeszcze Waszą opinie :) No i oczywiście jak ktoś ma jakiś fajny przykład lub pomysł na dekorację mile widziane zdjątka i wszelkie rady :D:D

ok kolejny blok informacji za nami:):) u mnie to jak nie pisze to nie piszę a potem strona A4 aktualności wychodzi :D pewnie i tak o kilku rzeczach zapomniałam
Buziaki Kochane :** na ten długi tydzień listopadowy.

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #122 dnia: 3 Listopada 2009, 08:53 »
Karola łał! Ta druga sukienka mi sie podoba bardzo! :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #123 dnia: 3 Listopada 2009, 09:02 »
dla mnie 2 też jest rewelacyjna
[/url]
[/url]

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #124 dnia: 3 Listopada 2009, 09:03 »
 :mdleje: dżizus
Po przeczytaniu Twojej wiadomości jestem przerażona. Ja jeszcze nie chodziłam po salonach, ale jak mam mieć takie dylematy to chyba w ogóle nie pójdę!!
A tak poważnie, kochana  :przytul:, czy nie uważasz, że wszystkie Twoje frustracje związane z problemami z podjęciem decyzji są spowodowane tym, że chcesz za wcześnie te decyzje podjąć? Bo zobacz, wymyśliłaś sobie już jak byś chciała wyglądać w tym dniu, a tu się okazało, że inna suknia leży lepiej i masz powód do stresów. To samo z ta kolorystyką. Jeżeli teraz się zdecydujesz na coś, a później spodoba Ci się inne zestawienie kolorów to znowu będziesz zła. Może póki co pozbieraj sobie pomysły, zapisz je gdzieś, a kiedy przyjdzie czas na kupno zaproszeń, dekoracji itp. podejmiesz decyzje. Wtedy zrobisz to na spokojnie, każdą z kolorystyk będziesz miała dobrze przemyślaną i nie wybierzesz tego " na hura" Takie jest moje zdanie.

A ta pierwsza suknia po prostu bajeczna :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #125 dnia: 3 Listopada 2009, 09:10 »
mi się ta druga suknia o niebo bardziej podoba niż ta pierwsza  :) a z sukniami tak jest, że można się nastawiać... szukać w necie wymarzonej a potem i tak przy mierzeniu wychodzi w czym się lepiej wygląda  ;)

co do dekoracji to chyba zabawex ma rację... trochę wcześnie się do tego zabrałaś i koncepcja może się jeszcze zmienić nie raz ale chyba druga opcja mi się bardziej podoba  ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #126 dnia: 3 Listopada 2009, 11:39 »
Mi się podoba też bardziej ta druga suknia :)
Chociaż ja bym na Twoim miejscu szukała takiej w stylu nr 1... ale po prostu innej, może inny gorset? Trzeba pochodzić po salonach i popatrzeć, pomierzyć... :) I wtedy zdecydujesz.

A co do dekoracji... I tak i tak będzie ładnie :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #127 dnia: 3 Listopada 2009, 17:47 »
karolka ja tez uwazam ze za wczesnie, skoro zmieniasz zdanie, ja mialam od poczatku wizje kolorystyki i tego sie trzymalam, nie zmienialam, a jak raz juz zmienilas, to moze znowu zmienisz jak cos innego zobaczysz. niegdy nie wiadomo, na razie szukaj i ogladaj, nie decyduj bo to tylko nerwowo cie wykonczy, ja wiem, ze kazda chce jak najszybciej w nastroj slubny wejsc, zaczac sie szykowac, ale naprawde jeszcze jest czasu sporo, a moze po nowym roku jakies nowe fajne dodatki zobaczysz.
a suknia na obrazku moze sie kazda podobac, najwazniejsze jak ty sie w niej czujesz. pieknie bedziesz wygladac w kazdej. :-*

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
« Odpowiedź #128 dnia: 3 Listopada 2009, 18:35 »
bardziej w moim guście jest sukienka pierwsza.byłaś w piątek w Tychach?może się gdzieś minęłyśmy  ;D ja byłam na zakupach :)
 :-* :-* :-*

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #129 dnia: 4 Listopada 2009, 23:08 »
po sporej nieobecności nadrobiłam zaległości w czytaniu :P obie sukienki bardzo mi sie podobają, sama też mniej wiecej myślałam o takiej tiulowej sukni (1) jednak zastanawiam sie jak w niej bede wygladać :P tak po przeczytaniu twojego posta dochodzę do wniosku ze chyba powoli również zacznę sie rozglądać za sukniami ;) pozdrawiam serdecznie :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #130 dnia: 5 Listopada 2009, 19:43 »
KaroLLA - mnie sie obie podobają. Pierwsz suknia jest w takim bajkowym, Disneyowskim stylu. Kopciuszek, Bella itp. Mam słabość do takich sukni. Druga natomiast jest taka już bardziej stylowa. Ślubna. Moim zdaniem powinnaś chodzić po salonach - przymierzać ile wlezie...a kilka miesiecy przed ślubem dokonać ostatecznej decyzji..

i popieram dziewczyny, że w tej chwili powinnaś zbierac wszelkie inforacje, zdjecia, pomysły itp a później - najlepiej z narzeczonym wybrać to co wam sie najbardziej podoba i wtedy dopiero zacząć zamawiać i kupować.

wieczorne :-*

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #131 dnia: 6 Listopada 2009, 12:02 »
      Mi też się ta druga sukienka podoba bardziej. Ale jeśli marzysz o takiej tiulowej księżniczce to bym nie rezygnowała, tylko szukała, bo akurat ta pierwsza którą wkleiłaś wyszła tak jakoś nijako przy tej drugiej :wink:  

Też już jakiś czas temu byłam na giełdzie kwiatowej w tychach, pojechałam w połowie sierpnia żeby zobaczyć jakie kwiaty będą dostępne i z czego mogłabym wybierać na ślub. Jeśli tylko ksiądz i szefostwo restauracji się zgodzi, to też sama będę kupować kwiaty, bo jak zobaczylam te ceny tam to mi szczęka opadła, że kwiaty takie tanie są!  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #132 dnia: 10 Listopada 2009, 10:22 »
karola piekne te suknie co wkleiłaś  ;) ;) ja mam podobny problem, otóz wymarzyłam sobie księzniczkową a tymczasem, każda jedna która nie przymierze, to mi nie lezy... z ciekawości przymierzyłam rybkę i hm.... własnie hm...czyżby to było to? ach... my kobiety to mamy problemy  :P :P ciekawe tylko co moja komisja oceniająca suknie na to  ;D ;D

a ta druga to jakiej kolekcji jest?

ach co do dekroacji to sama nie wiem... podobnie jak ty mam metkil w głowie... ale moim zdaniem za dożo na stołach nie może być  :D :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #133 dnia: 11 Listopada 2009, 19:33 »
 :hello:  Przeczytałam od początku i zostaję-mogę? ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #134 dnia: 11 Listopada 2009, 20:13 »
ta druga suknia jest piękna, ale to Ty przede wszystkim musisz się w sukni czuć dobrze, komfortowo i pięknie :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline andzelika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #135 dnia: 12 Listopada 2009, 08:40 »
Karola nam gdzieś zniknęła  ???
[/url]
[/url]

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #136 dnia: 19 Listopada 2009, 19:25 »
ona czesto znika ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #137 dnia: 19 Listopada 2009, 20:28 »
hop hop Karola?  :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #138 dnia: 20 Listopada 2009, 21:24 »
puk,puk  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #139 dnia: 21 Listopada 2009, 22:53 »
Witajcie Kochane!!
Tak, tak  Morgan ma racje mnie się często zdarza tak znikać  Za każdym razem sobie obiecuję, że to już ostatni raz i niestety znowu mnie dopada chroniczny brak czasu. Mam za dużo rzeczy na głowie albo nie potrafię sobie po prostu poradzić z tym, co mam na głowie  Jedna z dwóch opcji  Swoją droga tydzień temu w niedzielę do Was pisałam, wysłałam wiadomość i nie wyświetliło jej :(:(:(
Wobec tego wymyśliłam sobie, że już nie będę się łudzić, że dam radę bywać tu u Was częściej niż raz względnie dwa razy w tygodniu - wybiorę sobie jeden dzień raz na tydzień i przeznaczę go na forum  Przynajmniej takie są założenia Będę Wam podsyła systematycznie tasiemce w niedziele lub poniedziałki  
No więc czas na tasiemca nr 1 :D
1.   Kupiliśmy wódkę  mamy 104 butelki czystej żołądkowej de Lux. Jakoś nie byłam za bardzo przekonana do tej wódki, ale na wszystkich weselach, na których zdarzyło nam się być spotykaliśmy właśnie tę wódkę i wszyscy ją polecali. Po za tym na forum spotkałam się także z dobrą opinią. I teraz jeszcze dwa dylematy, co do alkoholi, wiem, że jesteście niezastąpione w dawaniu rad, więc zwracam się z tym do Was :
I.   (chcemy kupić wino, ale niestety my generalnie nie pijemy a co za tym idzie kompletnie się nie znamy na winach ) proszę Was powiedzcie co myślicie o Carlo Rossi lub ewentualnie zaproponujcie jakieś inne w przystępnej cenie ;)
II.   Co myślicie o piwie na weselu??
2.   Nie ma to jak dobre znajomości :D:D
I.   Nasi znajomi robią zdjęcia, od niedawna zaczęli intensywnie myśleć o założeniu firmy w związku z tym zaproponowali nam, że zrobią nam zdjęcia za darmo, ponieważ potrzebują rozbudować swoje port folio a to będzie przy okazji w ramach prezentu.
II.   Moja chrzestna zadzwoniła do mnie niespodziewanie i poinformowała mnie, że ma koleżankę, która świetnie maluje i jestem umówiona z tą koleżanką na wtorek na próbny makijaż za darmo. Jeśli mi się spodoba to makijaż ślubny też zrobi mi za darmo.
III.   To chyba najważniejsze  Mój Kamil postanowił nakręcić film  zebrali się grupką kilku pasjonatów i podczas spotkania „burzy mózgów” wyszło, że jedni z naszych nowych znajomych od kilku lat tańczą. Ostatnio wpadli na pomysł żeby zebrać się większa grupą i nauczyć się salsy. Będziemy się spotykać rekreacyjnie  i płacić tylko za salę, więc jeśli ktoś z okolic Dąbrowy Górniczej, Będzina i sosnowca ma ochotę z nami potańczyć to zapraszam serdecznie. Chcemy także żeby nas nauczyli walca wiedeńskiego wiec, jeśli któraś z par planuje naukę właśnie tego walca to możemy się uczyć w większym gronie.
Tak po za tym to ostatnio wraz z moją współlokatorką orz później także z moja mamą ćwiczyłyśmy makijaż ślubny  Powiem Wam, że efekt lepszy niż po makijażu w Douglasie  :o ;D :brawo_2: Pomęczę trochę Mysie o pomoc i w końcu może uda mi się zamieścić te zdjęcia ;/

Dzisiaj byliśmy u jubilera na targowej w Sosnowcu ku naszej ogromnej radości wśród wzorów obrączek dostrzegliśmy ten nasz ukochany, wymarzony z Aparta  :hahahaha: :hopsa: :hopsa: dokładnie taki sam!!! Sprawdzałam opinie o tym jubilerze na forum i jest ok :ok: :ok:. Jak to wygląda cenowo: własne złoto + 350zł +1,50zł za literkę (grawer). Do tego jeszcze 100 za brylancik ale ja chyba jednak nie chce obrączki z brylantem. Będę ja nosić razem z pierścionkiem zaręczynowym, jak przymierzałam to wydawało się już trochę za dużo. Nosze się z myślą sfotografowania obrączek na naszych palcach i zapytania Was o opinie na temat rozmiaru. Mam dylemat pomiędzy 4mm a 5mm. Ja mam paluszki jak paróweczki i jak sobie tak przymierzałam te obrączki to zgłupiałam… nie mam pojęcia, w którym rozmiarze lepiej
AAAAA i najważniejsze!!!!
Kupiłam karnet na Vacu!!! Nareszcie i ja się zdecydowałam  Wyczaiłam w Sosnowcu salon kosmetyczny, który ma karnet na 12 wejść za 180zł. Dla porównania w Katowicach cena 10 wejść to 250zł.  Tu wykupiłam karnet na ROLL i Vacu po 12 wejść za 300zł łącznie. Fajnie bo maja dwa ROLL’ery i Vacu więc wyciągnęłam jeszcze moja mamę i będziemy razem piękniały i chudły  :bieznia:

Oks na dzisiaj to już kończę wracam do mojej licencjatki  Obiecuję jeszcze jutro się tutaj pojawić i odp na Wasze komentarze a tymczasem chcę goooooorrrrrąąąąco pogratulować naszej Morgan ślicznej Michalinki. Musze się w końcu zmobilizować i nadrobić Słońce Twoje 9 miesięcy.
Ściskam Was gorąco!!!! Buziaki weekendowe.
uhhhhh tyle się działo przez ten czas, że aż mnie skręca, że nie mam wystarczająco czasu żeby tym wszystkim się z Wami podzielić :( :-\
a teraz zmykam spać - w końcu kiedyś trzeba się wyspać

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #140 dnia: 22 Listopada 2009, 16:40 »
no tos nam karolka naskrobala!! my mielismy wino czerwone slodkie Brasco za 9zl, i kadarke nie pamietam za ile. a z bialych fresco polslodkie za 8,50. i wszyscy baardzo chwalili. piwko tez mielismy ale tylko na poprawiny. wodke tez mielismy zoladkowa i tez chwalili bardzo, nie bylo kaca a pilo sie jak woda, az do tego stopnia ze nie zostala nam doslownie ani jedna butelka. swietnie ze znajomi moga wam porobic zdjecia, napewno bedzie warto. tance tez super sprawa. a mam pytanko ten brylancik za 100 do obraczki to prawdziwy brylant? bo cos mi sie malo wydaje za preawdziwy brylant, chyba ze taki minimalny, no nie wiem. ja tam nie lubie zadnych kamieni w obraczkach, bo jak dla mnie to juz obraczki nie przypomina.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #141 dnia: 22 Listopada 2009, 17:00 »
fajnie, że tak sporo macie okazję załatwić przez znajomych :) zawsze to jakaś oszczędność :)

z wina my mieliśmy carlo rossi (różowe, białe i czerwone) bo bardzo dużo osób je lubi, oprócz tego dokupiłam kadarkę i białe reńskie bo to takie specyficzne wina, które też trochę osób lubi ;) piwo kupiliśmy Heinekena w takich małych kegach (można takie coś kupić nawet w marketach)... miało być na poprawiny ale ktoś z obsługi wystawił już na weselu... znalazło się kilka osób, które piły (najczęściej Ci którzy następnego dnia byli kierowcami)... wyszło nas taniej niż branie kega w restauracji i fajniej wyglądało niż w butelkach czy puszkach (no i dużo tego nie poszło bo starczyły trzy takie mini kegi)

fajnie, że zdecydowałaś się na vacu... super cena :) u mnie 10 wejść kosztuje właśnie 250 zł :)

a brylanty takie małe do obrączek u nas kosztują 150-200 zł w zależności od złotnika... ale jak będziesz nosiła z pierścionkiem to chyba faktycznie lepiej będzie bez :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #142 dnia: 22 Listopada 2009, 18:37 »
no tos teraz odwalila tasiemca hehe ;) kochana milej neidzieli!

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #143 dnia: 22 Listopada 2009, 19:56 »
Co do wina, to my sami się zastanawiamy, nam bardzo smakuje ElSol, ale jeszcze się rozejrzymy :) Wódkę też może kupimy przed końcem roku.
Co do makijażu, to fajnie by było, jakby babeczka naprawdę dobrze malowała, zawsze to oszczędność :) Czekamy oczywiście na zdjęcia z próbnego ;) Piwa raczej u nas nie będzie
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #144 dnia: 22 Listopada 2009, 23:57 »
Jak obiecałam  piszę jeszcze dzisiaj  tym razem postaram się odpisać na Wasze wypowiedzi
MORGAN, ANGELIKA, WIŚNIOWA, MYSIA a mnie się właśnie bardziej ta pierwsza podoba
ZABAWEX no ja niestety mam ogromny dylemat z tą moją sukienką. W ogóle jestem zdania, że muszę trafić na taką, która jak przymierzę to nie będę jej chciała ściągnąć  Na razie, mimo, że przymierzyłam ich trochę żadna mnie aż tak nie zachwyciła. Ja tak mam ze wszystkim  Zaproszenia też kilka razy przerabiałam aż w końcu jak patrzę to jestem zachwycona. Tzn wiecie one są całkiem normalne ale patrząc na nie mam wrażenie „tak!! To jest właśnie to!! Tego szukałam!”. Mam nadzieje, że z sukienką także uda mi się tak trafić.
Co do kolorów  już jestem pewna  ze mną to problem jest taki, że kompletnie nie mam rozwiniętej wyobraźni, więc musiałam sobie kolory pozestawiać, popróbować wszelkie odcienie i już teraz wiem, że ja bardziej mi się podoba zestawienie różu z łososiem po 1 jest delikatniejsze, niż fiolet i pomarańcz po 2 łagodniejsze a przy moim kanciastym charakterku nawet bukiet powinien być bardziej pastelowy niż wyrazisty.  Ale nauczona różnymi sytuacjami i słuchając Waszych rad - na razie niczego nie kupuję - w razie gdyby mi się odwidziało  
WIŚNIOWA :D mnie opcja bez tiuli na całych stołach tez bardziej się podoba  i chyba przy tej zostanę. A wzięłam się do tego tak wcześnie bo chciałam wyszperać jakieś tańsze materiały np. wazony itp. Na wyprzedażach ale niestety do tej pory nic mi się znaleźć nie udało.
PAMELA  to ja w takim razie na razie zostanę przy tym wybranym zestawie, ale jeszcze sobie będę szukać i obserwować.  z sukienką masz zupełnie rację
KAAROLINKA a bardzo; możliwe, że się minęłyśmy wtedy w Tychach.  Dziś na przykład spotkałam w kościele naszą Kinię  ja jak sobie chodzę po salonach i spotykam inne dziewczyny to się zawsze zastanawiam czy może to nie któraś z Was
MAGDA MM  zapraszam zapraszam trochę późno odp ale ehhhh jakoś z tym czasem krucho
AGULEK 79 taaaaaak właśnie ta sukienka jest jak z bajek Disney’a  musze Wam się przyznać że ja w dzieciństwie oglądałam tylko te bajki w których były księżniczki, szczególnie te disneyowskie :D no i zawsze marzyłam właśnie o takiej sukience. Zresztą do tej pory mam słabość do piosenki z Anastazji i do sceny gdzie pary wirują w walcu ehhhh  no cóż  wariatka ;)
KAKA dokładnie kwiaty w Tychach na giełdzie SA tanie jak barszcz, dlatego też zdecydowałam się, że będę stroić sama. Ceny SA wprost powalające. Jeszcze przy Twoich zdolnościach plastycznych to nawet bym się nie zastanawiała  Tym bardziej, że bukiety można zrobić spokojnie dzień wcześniej i na pewno znajdzie się ktoś do pomocy
WERCIA ojoj  nie mam pojęcia, z jakiej ta druga sukienka jest kolekcji wkleiłam z biegu.  heh zabawne jest to, że marzą nam się sukienki a potem okazuje się, że w tych których np. w ogóle nie brałyśmy pod uwagę wyglądamy o niebo lepiej
MKA :D oczywiście  zapraszam miło że wpadłaś tu do mnie
PAMELA to mnie trochę wystraszyłaś z tym że cała wódka poszła bo ja mam właściwie o 10 butelek mniej niż gości - u nas ok. 12 osób w ogóle nie pije. Ale teraz to się zaczynam zastanawiać czy nie dokupić : / muszę poszukać w jakich jest cenach teraz to wino, które zaproponowałaś. Co do diamentów wydaje mi się, że tam w Sosnowcu w ogóle są konkurencyjne ceny. Ale jubiler jest raczej sprawdzony więc może to tylko kwestia konkurencyjności.
WIŚNIOWA no właśnie ja się tak skłaniam do Carlo Rossi  a co to jest w ogóle ta kadarka ?? kurczę, grunt to być zorientowanym  Tak z Vacu mi się udało, aż sama nie chciałam Wierzyc, że tak mało. Teraz tylko zacząć chodzić i czekać na efekty. Może, chociaż to, że wydałam 300zł zmotywuje mnie do zrezygnowania ze słodyczy  co do brylantu w mojej obrączce - tez mi się wydaje, że lepiej jednak bez.
MORGAN :* miłego czytania moich wypocin  choć pewnie teraz już nie będziesz miała dla nas tyle czasu.
M_LENA naprawdę opłaca się kupić wódkę przed nowym rokiem bo w styczniu na 100% ceny pójdą w górę. He He tez mam nadzieje, że dobrze maluje jednak kosmetyczka kosztuje ok. 100zł wiec to byłaby duża oszczędność, nawet jakbym to ja miała kupić wszystkie kosmetyki.

Ehhhh NO TO PRZEGIĘŁAM ostatni tasiemiec tej długości postaram się ograniczyć w następnych postach

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 23 Listopada 2009, 00:27 »
kadarka to polslodkie czerwone wino bulgarskie ladnie wyglada a przy tym dobrze smakuje.

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #146 dnia: 23 Listopada 2009, 12:09 »
Kochane co by nie zawracać głowy Mysi próbuje wklejać sama ):) zobaczymy z jakim skutkiem :):)

Odnośnie makijażu:

To zdjęcie z wesela znajomych :) - tak mniej więcej wyglądam normalnie :):):)

A to natomiast po makijażu z Douglasa :) ehhh no coments :)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
« Odpowiedź #147 dnia: 23 Listopada 2009, 12:14 »
no pięknie :) :-*

Offline andzelika

• Chuck Norris
« Odpowiedź #148 dnia: 23 Listopada 2009, 12:14 »
 :brawo_2: :brawo_2:
[/url]
[/url]

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #149 dnia: 23 Listopada 2009, 16:52 »
ja jestem za pierwszym rodzajem makijażu  :D :D jast bardziej subtelny i uważam, ze pięknie wyglądasz podkreślając naturę  :D :D

qurcze, czemu mam tak daleko do tej giełdy  ::) hm... tez bede musiała pokombinowac bo z torbami pójdę  :P :P

:-* :-* sle