Witam serdecznie po weekendzie. Postaram się szybko i na temat.
Więc:
z dodatkowych dekoracji i dodatków na weselu mieliśmy:
- winietki (nasze rodziny się nie znają a poza tym nie lubię jak na pierwszym toaście część gości już robi wyścigi do stołu a panie rzucają torebkami aby rezerwować miejsca....)
- księgę gości oraz prezenty dla Mam i Świadków - i tu mniej więcej te same powody co u Wiśniowej.
Ubranka na alkohole i kieliszki były/są na wyposażeniu sali..jak również i figurka na torcie...Więc o to sie nawet nie martwiłam. I TEŻ UWAŻAM ŻE JESTEŚ JAK NAJBARDZIEJ NORMALNA!!

.. każdy robi takie wesele jakie sobie zamarzył...jak ktoś chce "wersal" to robi w pałacach, ale są też co wolą na "klepichu"..Wolna wola!!
Pierścionek zaręczynowy bardzo ładny. Sama mam podobny..skromny ale elegancki - klasyczny poprostu!! A zaręczyny..heheh bardzo oryginalne..

Biżu fajna..chociaż uważam że do sukni ślubnej nie pasują wzory Chanel lub inne podobne..dla mnie to jak ubrać naszyjnik z wisiorkiem przedstawiającym króliczka Playboya...Ale to tylko moje zdanie. Uważam że klasyka zawsze się obroni..i im mniej tym lepiej!
Czyzby obrączki z Apartu??

...Też mamy..i jesli macie gładkie i błyszczące..to niestety musze Tobie Kochana powiedziec, ze się rysują. Ale jak już jednej Forumce - też nie długo szczęśliwej posiadaczce obrączek z Apartu napisałam..każda rysa ..to znak wspólnego zycia, pracy i ..szczęscia!!
Zaproszenia, sala też mi sie podobają!!

Buziaki wieczorne!!