Autor Wątek: 3.10.2009 ** Ewelina i Paweł ** ślubują sobie miłość  (Przeczytany 40529 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
Odp: 3.10.2009 ** Ewelina i Paweł ** ślubują sobie miłość
« Odpowiedź #90 dnia: 8 Sierpnia 2009, 12:30 »
Witam Was sobotnio :)  :-* :-* :-*

Pomogą pomogą-tym się akurat martwię najmniej... Najbardziej to fryzurą - podjęłam dziś decyzję że pójdę w Krakowie jeszcze na jakąś próbną i zobaczymy co wymyśli inna fryzjerka.
Z mama to przegadałam dziś ponad godzinę o szczegółach, a teściowa też pomoże, bo najbardziej to nie może się doczekać .... wnuków hihi

Aduś - możliwe że od Ciebie, ale nie pamiętam niestety, bo mam dwa różne teksty i któryś wybiorę

Mam do Was jeszcze prośbę o poradę - mam pożyczony złoty łańcuszek z przywieszką chanel (dwie literki C) i poszukuję kolczyków.... czy kolczyki powinny być też chanel http://www.allegro.pl/item705949127_chanel_kolczyki_z_usa.html czy też niekoniecznie, żeby przesady nie było... i powinnam kolczyki mieć inne, skromniejsze a nie znowu z cyrkoniami?

Obiecałam Wam fotki pierścionka, więc wklejam - 2 fotki bo niezbyt mi wyszły :(

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 8 Sierpnia 2009, 12:35 »
wiadomo fajnie będzie wyglądać komplecik :) albo baaardzo zbliżony do siebie :)
pierścionek jest śliczny :)
wiesz ja poznałam, że możliwe że tekst ode mnie ponieważ pisałaś że na pamięc się nauczyć chcemy :P:P dlategfo poznałam że to od nas :-*
jak to jest naprzykład nasz tekst to jak najbardziej pozwalam Ci go skopiowac jeśli tylko chcesz :)
pozdrawiam i milusieńkiego weekendu :)
a jak idą postępy ja dzisiaj najklejam naklejki na flaszki :D:D:D:D buziaki  :-* :-* :-* :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #92 dnia: 9 Sierpnia 2009, 00:17 »
Jesteś normalna jak najbardziej - są ludzie, którzy lubią mieć wszytko i są ludzie którzy wolą mieć mniej - pamiętaj, że wesele jest Twoje a nie ciotek babć itp.
Pierścionek skromny ale z klasą.
Co do zawieszki - szukałabym kompletu!!!
Buźki zostawiam!!!
 :-*  :-*  :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #93 dnia: 9 Sierpnia 2009, 14:41 »
Witam
Myślę że kolczyki CC wyglądałyby fajnie są delikatne i bardzo ładne.

:-* :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #94 dnia: 9 Sierpnia 2009, 17:14 »
bardzo ładny pierścionek a tych kolczyków bym nie polecała... jestem przeciwna takim podróbkom  ;)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #95 dnia: 9 Sierpnia 2009, 18:43 »
Witajcie niedzielnie Dziewczyny :)  :-*

Trochę dziś późno się zjawiam, ale to dlatego że byłam na wycieczce po wyspie Wolin :) I było cudnie, ale ....
.....w międzyczasie mi ktoś sprzątnał sprzed nosa kolczyki CC :(  :'( tak więc mam nadal problem z ich znalezieniem, bo pozostałe na alle już nie są takie fajne. SZUKAM DALEJ Ale mam jeszcze 55 dni... Najwyżej kupię takie w stylu przewlekanym przez ucho i zwisa tylko łańcuszek...
wiśniowa - też nie lubię podróbek, noszę tylko złoto, ale nie mogę nigdzie znaleźć takich kolczyków :(

Dziękuję Wam za opinie - naprawdę słuchając rad innych lepiej jest coś zdecydować. Dla Was  :-* :-* :-*

frezyjka81 - Pierścionek skromny, bo właśnie takie rzeczy lubię  :). Nie znoszę przesady. Czasem coś mi się podoba u kogoś, ale sama bym tego nie założyła.

Niedzielna lektura i rekompensata, że cały dzień tu nie zaglądałam to dalsza część opowieści o pannie E. i kawalerze P.  :)

Mieszkało nam się razem dobrze, mijały dni a ja się czułam jakby mijały lata. Jakby nasz związek trwał od zawsze. Co rano odwoził mnie do pracy, dopiero potem jechał do swojej. Po pracy i w weekendy jeździliśmy na wycieczki, a od listopada zaczęliśmy się bawić w opencaching. Aż tu nagle, któregoś wieczoru, mniej więcej po miesiącu czy półtora wspólnego mieszkania... P. poszedł do łazienki się kąpać a ja siedziałam z laptopem na kolanach w pokoju. Ale zamiast wejść pod prysznic, wszedł do pokoju i powiedział coś w stylu - sorki ale tak mnie wmurowało, że nie pamiętam dokładnie - „Dziubek, może byśmy się ożenili?” I mimo, że nie było kwiatów i klękania były to chyba najbardziej cudowne a zarazem naturalne oświadczyny :) (zresztą nie jedyne). Byłam baaardzo zszokowana, bo jakiś czas wcześniej w odpowiedzi na program telewizyjny rozmawialiśmy o dzieciach i wtedy P. stwierdził, że na razie był gotowy na to, żeby się do niego kobieta wprowadziła a do innych rzeczy musi „dojrzeć”. Widać dojrzał do ślubu :) (do dzieci już w międzyczasie też) nie wiem ile nad tym myślał, ale ja się oczywiście zgodziłam że możemy wziąć ślub i na tym temat się skończył. Mimo swojej skrytości mój PM jeszcze wielokrotnie pytał co z tym ślubem, ale bardziej chyba po to, żeby się upewnić że nie zmieniłam zdania, bo dalej nic się nie działo. Stwierdzał, że to chociaż musi być rok następny po poznaniu się. Aż w końcu nastał styczeń 2009 i stwierdziliśmy, że chcemy pobrać się jeszcze w tym roku, co oczywiście nie jest łatwe z terminami na rynku ślubnym. Ale udało nam się zgrać najważniejsze rzeczy w jednym miejscu i czasie, czyli salę, księdza i orkiestrę..... no i teraz zostało nam niecałe 2 miesiące. Ależ to leci....

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #96 dnia: 9 Sierpnia 2009, 19:59 »
"zamiast wejsc pod prysznic, wszedl do pokoju" piszesz, CZY OSWIADCZYL CI SIE NAGO??? to ciekawe...hmm....

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #97 dnia: 9 Sierpnia 2009, 20:43 »
i takie oświadczyny są najlepsze na świecie :):):):) ale byłaś pewnie szczęśliwa co??? i zaraz nie zły szok  ??? ???
hmmm... już nie długo będziesz najszczęśliwcza żoneczką na świecie  :P :P

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #98 dnia: 9 Sierpnia 2009, 20:56 »
pamela - szczerze mówiąc to nie pamiętam czy zdażył zdąć slipki czy też nie, byłam w  takim szoku że zwróciłam uwagę jedynie na to co mówił... a nie czy był ubrany hihi

ada - najlepsze, bo nie przygotowywane, nie reżyserowane. Za 55 dni najszczęśliwszą :)

I jeszcze foteczki

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #99 dnia: 9 Sierpnia 2009, 22:11 »
Ewelinko znalazłam kilka modeli kolczyków które mi osobiście się bardzo podobają-może jakiś wzór Cię zainspiruje :D :D :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 9 Sierpnia 2009, 22:20 »
oooo Ewelinko ale Twój Paweł ma duży palec :)
izabelle13 faktycznie śliczne kolczyki wybrałaś szczególnie te 1 sa ładne

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 9 Sierpnia 2009, 22:23 »
I jeszcze jeden

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #102 dnia: 10 Sierpnia 2009, 08:36 »
Ładne te kolczyki... te drugie wyglądają jak złoto angielskie, są takie jakby 9cio karatowe, widziałam nawet taki model u Nas ;))
pewnie na allegro cos kupisz! :))

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #103 dnia: 10 Sierpnia 2009, 11:01 »
:-* :-* :-* poniedziałkowe przesyłam, zwłaszcza tym, którzy w pracy :) ja na szczęście dopiero 17.08 idę

jak zwykle niezawodna izabelle :) dziękuję Ci bardzo za inspiracje, najbardziej podobają mi się te pierwsze, łaczenie złota ze srebrem bądź białym złotem. Z alle czy z salonu jakiegoś?
Mój PM wysłał już wiadomość do tego gościa z alle w sprawie kolczyków CC, może ma jeszcze... Też już przejrzałam miliony różnych stron na alle i nie tylko, postaram się dziś coś wkleić.
ada - faktycznie moja obrączkowa 9 różni się troszkę od 25 mojego P. :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 10 Sierpnia 2009, 11:12 »
 :-* Modele nie są z allegro - wygrzebałam je z kilku sklepów jubilerskich ;)

Jeśli zdecydujesz się na jakieś kolczyki lub będziesz miała kilka typów do wyboru wklej foteczki :D :D :D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #105 dnia: 10 Sierpnia 2009, 13:46 »
Ja również przesyłam kilka fotek kolczyków ale niestety chanel nigdzie nie znalazłam :-\.Kolczyki są oczywiście znalezione na all ;)

I jeszcze :)
[/url]
[/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 10 Sierpnia 2009, 14:12 »
Ewelinko teraz to masz w czym wybierac..... ;)
Andzelika sliczne kolczyki ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #107 dnia: 10 Sierpnia 2009, 14:21 »
te pierwsze co wkleiła Iza śliczne... proste i z klasą :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #108 dnia: 10 Sierpnia 2009, 16:32 »
dzięki dziewczyny :) teraz to nie będę się mogła zdecydować hihi :)

a poradźcie mi - czy kolczyki powinnam dobierać znając już fryzurę i do niej jakoś dopasować? bo jestem już pewna, że nie zdecyduję się na tą co miałam na próbnej.

Wkleję, wkleję jak tylko znajdę coś fajnego :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #109 dnia: 10 Sierpnia 2009, 17:00 »
Moim(tylko moim) zdaniem jeśli będziesz miała skromną biżuterię to będzie ona pasowała do każdej fryzurki......a o jakiej fryzurce myslicz mam już kilka-(dziesiąt)zapisanych na dysku więc może coś Ci w oko wpadnie ;) ;) ;) ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 10 Sierpnia 2009, 19:42 »
dokładnie zgadzam się :) z Izą ;D

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #111 dnia: 10 Sierpnia 2009, 21:01 »
izabelle - generalnie rzecz biorąc, bo już sporo o tym pisałam, to nie chcę koka. Myślałam o czymś co cześciowo mi włoski zepnie a częściowo będą rozpuszczone. I na górze z tyłu musi być jak wpić welon. Ale czekam na tą wizytę u innej fryzjerki...będę chyba chodziła do skutku ;) Też mam mnóstwo fotek w kompie fryzurek i nawet część drukowałam. Ale kto wie, może masz "tą" :) mogę podać Ci maila na priv to mi wyślesz, ja mogę wysłać Ci moje jeśli chcesz.

A kolczyki na pewno delikatne, bo skoro sukienka skromna... tylko nie mogę się zdecydować czy z cyrkoniami kolczyki (skoro na wisiorku już będą) czyli np. chanel albo to co znalazłam podobne - załączam. A może takie długie, będą się ruszać ze mną...? Takie z 1 lub więcej "pałeczkami". Dołączam znaleziska

Co myślicie?

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #112 dnia: 10 Sierpnia 2009, 21:37 »
mi się bardzo bardzo podobają kolczyki numer 3 :)
takie delikatne skromne ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #113 dnia: 10 Sierpnia 2009, 22:30 »
Witam serdecznie po weekendzie.  Postaram się szybko i na temat.
Więc:
z dodatkowych dekoracji i dodatków na weselu mieliśmy:
- winietki (nasze rodziny się nie znają a poza tym nie lubię jak na pierwszym toaście część gości już robi wyścigi do stołu a panie rzucają torebkami aby rezerwować miejsca....)
- księgę gości oraz prezenty dla Mam i Świadków  - i tu mniej więcej te same powody co u Wiśniowej.
Ubranka na alkohole i kieliszki były/są na wyposażeniu sali..jak również i figurka na torcie...Więc o to sie nawet nie martwiłam. I TEŻ UWAŻAM ŻE JESTEŚ JAK NAJBARDZIEJ NORMALNA!! ;D.. każdy robi takie wesele jakie sobie zamarzył...jak ktoś chce "wersal" to robi w pałacach, ale są też co wolą na "klepichu"..Wolna wola!!

Pierścionek zaręczynowy bardzo ładny. Sama mam podobny..skromny ale elegancki - klasyczny poprostu!! A zaręczyny..heheh bardzo oryginalne.. ;D

Biżu fajna..chociaż uważam że do sukni ślubnej nie pasują wzory Chanel lub inne podobne..dla mnie to jak ubrać naszyjnik z wisiorkiem przedstawiającym króliczka Playboya...Ale to tylko moje zdanie. Uważam że klasyka zawsze się obroni..i im mniej tym lepiej!

Czyzby obrączki z Apartu?? ;D ...Też mamy..i jesli macie gładkie i błyszczące..to niestety musze Tobie Kochana powiedziec, ze się rysują. Ale jak już jednej Forumce - też nie długo szczęśliwej posiadaczce obrączek z Apartu napisałam..każda rysa ..to znak wspólnego zycia, pracy i ..szczęscia!!

Zaproszenia, sala też mi sie podobają!! :ok:

Buziaki wieczorne!! :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #114 dnia: 11 Sierpnia 2009, 09:18 »
Witajcie w deszczowy wtorkowy poranek :) dziś nici z opalania, ale i tak jak na moją jasną karnację ciutkę się do kiecki opaliłam :)

Agulek79 - witam po weekendzie :) dzięki za miłe słowa. Fakt, dziewczyny mi tu już wtłukły do głowy, że jestem normalna i przestałam już się tymi różnicami przejmować :) Cieszę się, że moje wybory Ci się podobają.
Lubię rzeczy skromne i oryginalne. Dlatego pierścionek jest taki. Obrączki oczywiście z Apartu, klasyczne, tak jak piszesz będą znakiem szczęścia te rysy. A jeszcze mój PM ma taką pracę, że po tygodniu będzie jego obrączka wyglądała jak po miesiącu...

Jestem bardzo ciekawa Waszego zdania na temat wklejonych kolczyków :) ada - o takich myślę (jak nr 3-znów się zgadzamy), ale jestem ciekawa jeszcze opinii innych :) czy takie będą pasować

Ostatnia część opowieści na ten deszczowy dzionek:

Potem powoli załatwialiśmy kolejne rzeczy, uczciliśmy naszą pierwszą rocznicę. Odbyło się spotkanie rodziców w Święta Wielkanocne w moim rodzinnym domu. Trochę się tego obawiałam, ale moi rodzice i mama P. polubili się i przegadaliśmy kilka godzin. Wszystko szło do przodu... i tylko ja wciąż nie miałam pierścionka... Mój P. zaczął mówić do mnie „moja przyszła żono”, jak wracaliśmy kiedyś na piechotę późnym wieczorem do domu to klękał przede mną na ulicy.... Któregoś dnia wrócił z pracy i zabrał mnie do... salonu jubilerskiego :) jednego, drugiego i wciąż był problem bo mam mały rozmiar paluszka i nawet jeśli już coś się znalazło to nie było w moim guście. W końcu do 3 razy sztuka.... i udało się!! :) był mój rozmiar i był piękny. Więc mój PM stwierdził „zapraszam  do kasy” na co ja: „a gdzie magiczne słowa?”. I wyobraźcie sobie, że przy wszystkich ludziach obecnych w salonie, a było ich sporo zapytał mnie czy zostanę jego żoną :) A było to 7 maja 2009.

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #115 dnia: 11 Sierpnia 2009, 09:55 »
U nas w stargardzie tez pochmurno i brzydko  :( Ja jeżeli bym miała dla siebie wybierać kolczyki byłyby to nr 1. Uczesana będę w koka  wiec myślę że takie delikatne byłyby ok.   
ejotek  jeżeli ty piszesz że częściowo włosy będziesz miała rozpuszczone to polecam kolczyki wiszące.Decyzja należy do Ciebie.Na tą chwile zostawiam  :-* :-*
[/url]
[/url]

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #116 dnia: 11 Sierpnia 2009, 10:02 »
Zainspirowana wątkiem andzeliki (której życzę słonka) o pogodzie znalazłam wizję października:

Październik ciepły i słoneczny
W październiku złota jesień powita nas cieplejszymi masami powietrza. Będziemy mogli liczyć na wiele słonecznych dni, zwłaszcza w pierwszej połowie miesiąca.

Oby w tym przypadku się sprawdziło :) ech....

andzeliko - jak najbardziej do koka nr 1 będą super pasować. Czyli kolejny głos dla długich :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 11 Sierpnia 2009, 10:17 »
ejotek a gdzie to znalazłaś?? Ja musze też znależć co mi wróżą na początek września chociaż mnie już nie długo bedzie obligowac pogoda długoterminowa na TVN ;D ;D
Nawet zaręczyny miałyśmy bardzo podobne :):):)
tak przy wszystkich ludziach ;D
a jaki jeteś znak zodiaku może to dzięki temu jesteśmy do siebie podobne?

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #118 dnia: 11 Sierpnia 2009, 19:07 »
ada, stronki nie pamiętam, ale pisali tam bardzo mało. Całość wrześniowej pogody z tamtej stronki znajdziesz w odliczanku andzeliki :) Jestem baranem zodiakalnym. Ano dosyć podobne te nasze przeżycia, zaręczyny, upodobania i gusta.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #119 dnia: 11 Sierpnia 2009, 19:28 »
pozdrowienia śle  :-*