Autor Wątek: carollaa i jej 100 dni do... :)  (Przeczytany 24967 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Odp: carollaa i jej 100 dni do... :)
« Odpowiedź #330 dnia: 11 Września 2009, 12:49 »
Dziś zapomnisz o tym, że to 15 dni, o dziwnych pomysłach gości.. po prostu baw się dobrze! :)

I nie zapomnij aparatu koniecznie!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #331 dnia: 13 Września 2009, 16:16 »
 :-* zostawiam

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #332 dnia: 13 Września 2009, 21:06 »
Dziewczynki! Wieczór był cudowny! Moja świadkowa z przyjaciółką spisały się na medal, a nawet na cały pęk medali!!!

Najpierw uraczyły mnie wszystkie dziewczyny prezentami - między innymi miałam zestaw na te noc: uszy, kokardkę i ogonek, a do tego boa, ktore mam na zdjeciach :) Nie umiem wklejać zdjęc i pisać więc wrzuce wszystkie na końcu. (moze mi ktos podpowie, jak to zrobić, by wklejać zdjęcie pod podpisem i później móc pisać dalej?)

Jak odpakowałam prezenty, dostałam tort z napisem "Pożegnanie z wolnością", tylko, że napis zjechał świadkowej w aucie ;P

Potem o 21 usłyszałam, że wychodzimy szybko. Okazało się, że dziewczyny zamówiły limuzynę :) I pojechałyśmy... do mojego Lubego hehehe, szczeka mu opadła, a potem jeździłyśmy po mieście i wróciłyśmy do lokalu. Zabawa trwała w najlepsze do 3 nad ranem. W między czasie był quizz z mojej wiedzy o tym, co moj Luby o mnie wie i myśli oraz kurs kroju i szycia, by udowodnić, że nadaje się na żonę ;) Było pięknie i  w życiu bym sobie nie wyobraziła lepszej zabawy. :skacza:

Wrzucam zdjecia limuzyny, mojego stroju no i makijażu próbnego :)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #333 dnia: 13 Września 2009, 21:39 »
Super wyglądałaś!!! Szczególnie z rogami ;)
Szalony pomysł z tą limuzyną!!!
Widać, że zabawa udana!!
Buźka
 :-*

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #334 dnia: 14 Września 2009, 12:58 »
Carolka, ale Ci świetną imprezę zafundowały przyjaciółki! Super! :D

Twój PM musiał mieć świetna mine jak Cie zobaczył ;D

A makijażyk.. bardzo ładny.. tylko taki strrrrasznie delikatniutki.. no chyba, że o taki Ci właśnie chodziło?

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #335 dnia: 14 Września 2009, 15:30 »
super wyglądałaś :) fantastycznie spisały się przyjaciółki  ;D ;D ;D

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #336 dnia: 15 Września 2009, 07:27 »
Właśnie makijaż miał być delikatny, chociaż jak sie widziałam, to był opowiedni :)

Niestety coś się dzieje z mouim brzusiem i musze isc do lekarza :/ Strasznie boli i kuje, ale nie tak, jak kłuje mnie ze stresu. Nie wiem, co jest, troche sie martwie. Zobaczymy, co powie lekarz.

Póki co... jeszcze troszke i bede zona :) Powoli to do mnie dociera. Tylko że zobaczyłam prognoze dlugoterminowa i w dzien naszego slubu ma padac. Kupimy sobie zatem dwa parasole - dla mnie czarny, dla Lubego ecru, żeby było kontastowo :)
Ach, dzis odbieram zdjecia do albumu dla rodzicow i bede wieczorem bawić się w wyklejanki ;)

:-* dla was, ze ze mna jestescie

Offline annymarii

• Ty i ja, spośród tysięcy, mocno trzymamy się za ręce...
  • użytkownik
  • **
  • When I need You....
  • data ślubu: 26.09.2009r.
« Odpowiedź #337 dnia: 15 Września 2009, 10:47 »
Hejka, wieczór panieński super, moj się szykuje na piątek:)
A co do prognozy pogody, to ja w długoterminowej deszczu nie widziałam:) Albo nie chciałam widzieć! Będzie piękne słoneczko!
Pozdrowionka!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #338 dnia: 15 Września 2009, 11:16 »
No to się Twoje przyjaciółki spisały na 5 z plusem  :D Fajne foteczki, śliczny makijażyk :) Super, że zabawa była przednia  :)

A co do brzuszka - trzymam kciuki, żeby przestał boleć  :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #339 dnia: 15 Września 2009, 19:48 »
hej karolka,a mnie to zastanawia po co wam tablice  na auto dla swiadkow, nie beda z wami w aucie jechac????

fajnie, ze zabawa udana, u mnie prognoza dlugoterminowa pokazywala ulewe na poczatku, kazdego dnia coraz mniej deszcze, az w koncu wcale nie padalo, wiec sprawdzaj codziennie i nie przejmuj sie na razie tym deszczem.  :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #340 dnia: 16 Września 2009, 07:37 »
Nie pamelo, bo my jedziemy w autku sportowym sami (3-drzwiowe). Rodzice jada razem i świadkowie osobno. Stad fajnie by bylo, gdybym znalazla takie tablice.
A z brzuchem chyba bedzie ok, dostalam jakies tabletki i chyba bede zyla  :P
Teraz mnie bedzie mnie z wami do niedzieli, bo jade na szkolenie, ale jak wroce odezwe sie.
Wczoraj kupilam sobie kosmetyki do buzki - zela, tonik i krem oraz blyszczyk i puder sypki na slub. Dzies sie pomalowalam na probe, zobaczymy, jak zniesie ten makijaz moj dzien ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #341 dnia: 16 Września 2009, 11:55 »
No to przyjemne zakupy, takie lubię najbardziej - jakieś kosmetyki i pierdoły  :D

Buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #342 dnia: 16 Września 2009, 19:04 »
widziałam kiedyś na allegro takie tablice dla świadków czy rodziców Pary Młodej.... fajnie będzie wyglądał taki orszak weselny :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #343 dnia: 19 Września 2009, 22:19 »
Witajcie, mam wyrzuty sumienia, że was tak zaniedbuję, ale ciągle tyle się dzieje :/ Właśnie wróciłam ze szkolenia z poznania. Luby już po wieczorze kawalerskim, zadowolony i wszyscy chłopacy dobrze się bawili, więc się cieszę :)

Za tydzień o tej porze będziemy już małżeństwem  :skacza: czekającym na torta ;)

Jutro mam ostatnie zajęcia przed ślubem a potem dopiero po powrocie z podróży  ;D

W poniedziałek jedziemy zobaczyć, czy są tablice dla rodziców i świadków. Załatwiamy też koszulki dla świadków na prezent i dla naszej świadkowej prezent na 30-stkę. Musze zadzwonić do organisty i ustalić co ma grać no i do fotografa, że zmieniamy miejsce pleneru.

Dla dziewczyn z bydzi i okolic! Super miejsce na plenerek to agrotyrystyka Olszynki (wpisać w wyszukiwarce i wyskoczy strona z .com)
Bardzo się nam tam spodobało, więc tam chcemy pstrykać. Śledzę pogodę i widzę, że pogoda nie ma być juz 13 stopni i deszcz, tylko 16 stopni i lekkie zachmurzenie, zobaczymy.

Nie wiem kurcze, co jeszcze jest do załatwienia, bo zapominam co chwila czegoś ;)

A... kupić małe wódeczki i wódki na bramę, odebrać suknię w środę. A reszta w następnych dniach.

A co wy robiłyście w ostatnim tygodniu przed ślubem ???  ???

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #344 dnia: 20 Września 2009, 15:43 »
Kochana!!!
Nie przejmuj się - przed samym ślubem to najbardziej wariacki czas - u mnie byle bzdura urasata do rangi problemu nie do przejścia!!!
Wszystko się poukłada i będzie tak jak chciałyśmy!!!
Buziaki!!!
 :-*  :-*  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #345 dnia: 20 Września 2009, 18:25 »
oj mnie to nie pytaj co robilam w ostatnim tygodniu, bo to byl najbardziej zalatany tydzien w calym zyciu. ale to chyba u mnie wyjatkowo z wiadomych przyczyn. ale wspominam bardzo milo wszystkie przygotowania i tobie tez tego zycze, spokojnie i bez nerwow.  :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #346 dnia: 21 Września 2009, 07:26 »
Witam na 5 dni przed wielkim dniem  ;D Zaczyna mnie ogarniac ogromna radość i japa mi się ciągle cieszy... czy to normalne w takiej chwili? ;)

Dziś jedziemy zalatwic koszulki dla swiadkow do drukarni i musze zadzwonic do organisty ustalic szczegoly. No i te tablice dla rodzicow i swiadkow sprawdze czy sa... Jak nie zapomne ;)

Wtorek bedzie bardziej zabiegany :) Fryzurka probna mnie czeka !!! Potem jedziemy do kwiaciarni zapytac o platki kwiatow na sobote. Musze tez pogadac z ksiedzem, ktory bedzie udzielal nam slubu, zeby dogadac szczegoly. Kupujemy tez alkohol na tluczenie szkla i soki.

Środa to dzien odbioru sukni :skacza: potem do kwiaciarni ustalic szczegoly z kolorkiem kwiatkow. W srode mam juz wolne, wiec zabiore sie za sprzatanie i wszelkie glupotki, ktorymi moge sie zajac.

A czwartek i piatek zaplnuje, jak bedzie wiadomo, co zostalo do zrobienia.
W piatek spowiedz, ide do kosmetyczki na malowanie pazurkow i regulacje brwi i do kosiola podpisac dokumenty i wieczorem polter ;).

Juz nie moge sie doczekac, az mam motyle w brzuchu takie, ze szok hihihihih  ;D

I ciagle mam poczucie, ze czegos jeszcze nie zrobilam, nie zalatwilam, ze o czyms zapomnialam... Tez tak macie?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #347 dnia: 21 Września 2009, 11:22 »
Kochana, ale Ci malutko zostało... Lada moment będziesz stać w białej sukni...  :skacza:

Na pewno wszystko zdążysz załatwić  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #348 dnia: 21 Września 2009, 14:19 »
ja nie mialam uczucia, ze o czyms zapomnialam, bo mialam scisle szczegolowa liste rzeczy do zrobienia i trzymalam sie jej, bez niej bym napewno zapomniala. a tak mi sie przypomnialo jak wspomnialas o platkach roz z kwiaciarni, jak ja poszlam sie zapytac czy maja moze jakies taki odpadki kwiatkow, ktore nie zuzyja na sprzedaz, albo gotowe platki roz, to mi sie pani w glowe popukala, ze kto to niszczy kwiatki specjalnie na platki, wiec poszlam na rynek stoja takie kobiety, ktore sprzedaja kwiaty i tam kupilam 20 roz, po 1z miala, a jak sie dowiedziala, ze to na slub, to sam jeszcze gratis dolozyla mi od siebie takie kwiaty polamane na lodygach, ktore platki mialy dobre, wiec mialam ich mnostwo. a najpierw to moja mama sama chciala swoje dac z ogrodka, ale byly zbyt mokre.  :-*

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #349 dnia: 25 Września 2009, 10:27 »
Karolka, gdzie jesteś? To już jutro... :):):)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #350 dnia: 25 Września 2009, 11:21 »
Zniknęła nam Przyszła Panna Młoda! :)

To już jutro!!!  :D :D :D

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #351 dnia: 25 Września 2009, 20:29 »
na pewno za biegana jest przed jutrzejszym wielkim dniem :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #352 dnia: 25 Września 2009, 20:50 »
No kochana ..... powodzenia oraz duzo szczescia i milosci na nowej drodze zycia :)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #353 dnia: 25 Września 2009, 23:07 »
Powodzenia i ciesz się każdą chwilą tego dnia!  :D

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #354 dnia: 26 Września 2009, 19:53 »
najlepsze zyczenia mloda zonko!!! :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #355 dnia: 27 Września 2009, 22:52 »
Kochane, dziękuję za życzenia!!!!

Zaginełam w wirze przygotowań, ale już jako żona napiszę relację po powrocie z podróży poślubnej czyli około 15 października :)

Tymczasem dziękuję wam za wsparcie i pomoc, wszelkie cenne rady  :-*

Do zobaczenia w relacji
!