Autor Wątek: "Kiedyś znajde dla nas dom z wielkim oknem na świat..." Kasia i Pawel 18.09.2009  (Przeczytany 53292 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Nie wiem jak teraz ale ja takie właśnie buty kupiłam sobie w pasażu Bogusława w Klaudii

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Kasia, dziewczyny mają rację..NIBY bucików nie widac spod sukni..ale jak sie tańczy lub idzie to zawsze "noski" widac..a inny kolor - ciemniejszy jak capuccino - spod sukni wydawałby sie jeszcze ciemniejszy!
Lepiej poszukaj w koloże sukni. Taka moja rada!  ;D

..i podtrzymuje nadal, że gazetka to świetny pomysł!! ;D

..i nie martw się! na pewno gdzies trafisz na buciki!! aha - ja miałam takie buty jak opisujesz..i powiem Tobie, że ten paseczek, który wcale nie był zapiety na ostatnią dziurkę - tak mnie uwierał, że pod koniec wesela marzyłam, żeby je zdjąć.  ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
No własnie już gdzieś czytałam o sklepie "Klaudia" ale nie wiedziałam gdzie to jest dzięki Maja czyli muszę sobie zrobić wycieczkę na deptak Bogusława w taki razie.
Ale znając moje szczęscie to albo nie będzie rozmiaru albo cos tam...o czizzzesss!!

Agulek- mam nadzieję, że moje nie będą uwierać. Dziewczyny dzięki Wamj wszystkim za radę!  :-* :-* :-*
kasia

Morgan
  • Gość
Kasia polecam też sklep online:
http://www.bialebuty.com.pl/

Offline katrishja

• entuzjasta
Dzieki Morgan- wchodze- oglądam :)
kasia

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
growikar ma sliczne buty :)
ja w kaludii dla siebie nic nie znalazlam
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Buty capuccino odpadają. Do snieżnobiałek sukni nie będzie to ładnie wyglądać.

Ja swoje buty ślubne kupowałam na turzynie - jest jeden boksik, gdzie mają buty ślubne w cenach do 100 zł. Nie są to żadne markowe, ale ja przetańczyłam całą noc, i następnego dnia w nich chodziłam i wytrzymałam i naprawdę się sprawdziły.

Zrób fotki fryzury próbnej, jestem strasznie ciekawa :)

Offline katrishja

• entuzjasta
no właśnie na tej stronie co Morgan podała sa buty tej firmy i może z dwie pary mi wpadły w oko (jestem w połowie) ale kurcze ja nie jestem przekonana do kupowania butów przez Internet bo ja jestem z tych co muszą dotknąć zobaczyć przymierzyć a jak będą złe... wiem wiem można oddać ale ta cała zabawa i stanie na poczcie jest przerażające.... zobaczymy co z tego wyniknie. podjade dziś do tej klaudii jak zdąrzę i zobaczę co tam mają!

Dzieki Pati każda wiadomość się przyda!!!!!!!!! Kochane jesteście!!!  :uscisk:
kasia

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
miłej pracy życzę

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
trzeba Kasia pochodzic i poszukać..Na pewno gdzieś trafisz!! Zreszta masz jeszcze czas.. ;D

Morgan
  • Gość
Kasiu jak tam chcesz... ja wlasnie tam kupilam buty do slubu... ze skóry prawdziwej... i chodze w nich do dzisiaj i jestem mega zadowolona... ja poleciłam tylko , a decyzja zalezy od Ciebie :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja tez zamawiam przez net :) buty do tanca :)

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
buty do tanca zamawiałam w Angli przez ebaya... robia w hong kongu... na brata wesele mialam :) super!

Offline katrishja

• entuzjasta
Kochane a powiedzcie mi czy lepiej brac buty z atłasu czy ze skóry(chodzi mi o materiał NA ZEWNATRZ)?
No i czy ten atłas jest matowy czy z polyskiem?
Bo znalzałam Morgan na tej stronce co podałaś sliczne butki tylko własnie są z atłasu a w środku skórka naturalna  :)

Oto one:
http://www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=1004&s=8wls372m7jvm2c1xzwb0xdijykqvpeud
kasia

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ogolnie chyba skora jest lepsza ale ja biore z satyny, poprostu bardziej pasuja do mojej sukni i wygladaja delikatniej

całkiem nowa JA

Offline katrishja

• entuzjasta
Paooolka na stronie trzeciej mojego odliczanka są zdjęcia mojej sukni- stymże moja jest śnieżnobiała i pasek też jest śnieżnobialy. Jaki rodzaj buta byś tu poleciła?? Atłas, skóra czy satyna?? :)
kasia

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
nie widze fotek w pracy  >:(
jaki material sukni?
widzisz, jesli chce pozniej chodzic w tych butach to najlepsza jest skora, buty sa wtedy lepszej jakosci.

całkiem nowa JA

Offline katrishja

• entuzjasta
Nie mam pojęcia jaki materiał ale wejdz w tego linka i kliknij na sukienkę numer 8 (ostatni na tej stronie z czerwonym paskiem wokól pasa)
http://www.cms.szczecin.pl/galerie/aspera%201/galeria3.html
kasia

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Bardzo ładne te buciki :) Ja bym wzieła ze skórki bo jak się przybrudzą to łatwiej wyczyścić niż materiał, a poza tym są bardziej uniwersalne.

Offline katrishja

• entuzjasta
Pati kurde śliczne tylko że one są dostępne tylko w atłasie.... a ja chyba też wolę skórkę  :D
Ale te są dostępne w skórze białej ekologicznej.
http://www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=2039&s=8wls372m7jvm2c1xzwb0xdijykqvpeud
kasia

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Te też bardzo ładne :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
najlepiej idz poprzymierzaj w czym sie czujesz lepiej i wtedy w razie problemu mozesz zamowic

całkiem nowa JA

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Pati Ty mówisz bardzo dobrze, ale bądźmy szczere czy po ślubie można gdzieś założyć takie buty? ja bym się chyba nie zdecydowała, niestety ale buty są na jeden raz i koniec, tak myślę więc, że raczej materiał bo on bardziej będzie pasował do sukienki 

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Morgan
  • Gość
Anulla tak sie składa, że ja chodze w swoich butach ślubnych :) To, że są białe nie znaczy, że były na jeden raz kupione :) Tak się składa że biały nalezy do moich ulubionych kolorów i mam dużo rzeczy wlasnie bialych, kostium, spodnice , spodnie itd... i chetnie zakladam do tego wlasnie moje biale buty slubne. Tak wiec nie zgadzam sie z Toba :)
« Ostatnia zmiana: 16 Lipca 2009, 09:15 wysłana przez Maja »

Offline anulla_p

• Chuck Norris
ok Morgan to ja też pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić  ;) Ty używasz a ktoś inny nie  :)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline katrishja

• entuzjasta
Kochane! Byłam dzisiaj w moim salonie przypomniałam się Paniom, że sukienka już lada moment powinna być więc żeby monitorowały ten fakt- w ogóle jak się cieszyłyśmy że przyjdzie wszyscy są ciekawi jak ta suknia będzie wyglądać w bieli (w sklepie była tylko ecru).
I cudowna wiadomość na początek kupiłam biżuterię!!!!!!!!!!!  HURRRRAAAA!!!!
Na szczęscie nikomu nie przyszło do głowy jej kupić  ;D ;D ;D

Ponadto zajrzałam na szybkiego do trzech salonów ślubnych i akurat w dwóch z nich znalazłam buty firmy Growikar- to co ty Morgan dałaś mi namiary i wiecie co te buty co mnie się podobają kosztują 190-195zł. a na necie 139zł!!!!
Nie było akurat mojego modelu ale przymierzyłam ten sam kształt bucika w rozmiarze 37 i za ciasny był oraz przymierzyłam dość podobny drugi bucik o rozmiarze 39 i był za duży!! więc wstępny wniosek jest taki że trza zamówić 38 :) jeśli bym zamawiała buty w salonie ślubnym to bym musiała czekać od 2-3 tyg. to równie dobrze mogę se sama zamówić..... i wyjdzie mnie to taniej.
W Fali NIC NIE BYLO- JAKAS MASAKRA tylko te kaczuszki któych nie znoszę !! (przepraszam, jeśli kogoś uraziłam).

Ponadto już wiem -to Paooolka do ciebie- jaki materiał ma suknia otóż jest to ATŁAS.
Pani mi proponowała buty właśnie z tego lub ze skóry :)
kasia

Offline pamela

• Chuck Norris
kasiu sprobuj tu http://www.witt.com.pl/
ja moje z tej firmy mam, i sa super, a zamawialam w salonie, i wybierasz jaki chcesz obcas jaki material i jaka aplikacje.
dawaj fotki bizuterii  :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Śliczne butki wpadły Ci w oko, a ja tak jak pamela zamówiłam butki atłasowe z witta i są super, chodzę w nich po domu i w ogóle mnie nie uwierają, a leża extra. aaa i też się czeka jakieś 2-3 tygodnie :)  :-* zostawiam

Offline anulla_p

• Chuck Norris
nie przepraszaj za kaczuszki, rozumiem masz uraz do kaczek  ;)

Offline katrishja

• entuzjasta
Hahaha Anulla możemy tak to nazwać!
Zdjęcie Biżu będzie w weekend bo robię te fotki telefonem mojego PM a wczoraj wrócił jak już spałam  :)

I wtedy umieszcze od razu zdjęcia próbnej fryzurki ;D hi hi już się nie mogę doczekać!!!!! dzisiaj na 17:oo  ;D ;D

Ponadto jadę też dziś do sklepu z butkami zobaczymy jeszcze inne i jak nie będą pasować to od razu jutro zamawiam ale jednak Growikar model 178/33 ze skórki ekologicznej- dotykałam ją wczoraj i jest mega mega mięciusia!!!!!!!!!!!! mmmm
To są te drugie butki do których umieściłam linka. Bardzo mnie się podobają i nie będę wydziwiać  ;D
kasia