Autor Wątek: "Kiedyś znajde dla nas dom z wielkim oknem na świat..." Kasia i Pawel 18.09.2009  (Przeczytany 53343 razy)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Nadal 3mam kciuki.. ;D

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
To faktycznie szkoda, z tym wyjazdem. Ale może jeszcze się ktoś skusi. Może jakaś para ślubująca we wrześniu??!
Powodzonka w szukaniu chętych życzę.
Suknia - klasa!

odliczam

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
pikna suknia :D

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Katrishja bardzo mi przykro, ze kryzys az tak Was dopadl i musicie zrezygnowac z Turcji! ale glowa do gory, na pewno bedziecie mogli tam pojechac w przyszlosci!!!

Piekna suknia, taka delikatna!!

Pisalas ze znalazlas fajny sklep w Szczecinie z artykulami do winietek, mozna wiedziec gdzie to jest?? porsze na priv :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
KOCHANI!!
CO TO ZA TYTUŁ I CO TO ZA AUTOR PIOSENKI, KTÓRA JEST AKTUALNYM HITEM  I CIAGLE LECI W RADIU???

OTO REFREN:
"JUŻ WIEM, ŻE OD DZIŚ CHCE DZIELIĆ Z TOBA WSZYSTKIE MOJE SNY, ZASYPIAĆ I BUDZIĆ SIĘ PRZY TOBIE DO KOŃCA SWOICH DNI..."
TAKA ŁADNA PANI SPIEWA W KRÓTKICH CZARNYCH WŁOSACH:D
kasia

Offline arvena

• zapaleniec
Katrishja :)
ta piosenkę spiewa PAULA, tytuł "Od dziś " :)

odliczam

Offline katrishja

• entuzjasta
DZIEKUJE ARVENA!!!!

Z MOIM PM NIESTETY NIE MOZEMY NA PIERWSZY TANIEC WYBRAC "NASZEJ PIOSENKI" BO NIEBARDZO PASUJE ALE OBYDWOJE WŁAŚNIE ZAKOCHALIŚMY SIĘ W TEJ I TO WŁAŚNIE DO NIEJ BĘDZIEMY TAŃCZYĆ PIERWSZY TANIEC. WYPADA ZNAĆ WYKONAWCE I TYTUŁ BO TRZA BEDZIE ZGŁOSIĆ JĄ ORKIESTRZE
POCZĄTKOWO MYŚLELIŚMY TEŻ O PIOSENCE  BLUE CAFE "MY ROAD" ALE CHYBA JEST ZA WOLNA... CO NIE?NO I CHYBA DOBRZE MIEĆ COŚ "POLSKIEGO" TZN. W JĘZYKU POLSMI ŻEBY I STARSI ROZUMIELI O CZYM ONA JEST.... NO TAK MI SIĘ BYNAJMNIEJ WYDAJE :)
kasia

Offline arvena

• zapaleniec
nie ma zo co :)
My też wybraliśmy tą piosenkę , jakoś tak rzutem na taśme :)Wydaję się być bardzo pasowną na tą okazję :)

odliczam

Offline katrishja

• entuzjasta
Wiesz co ja to mam normalnie lzy w oczach jak jej słucham i tak się zamyslę... i wyobrażę sobie nas razem... o jeezuu aż dreszcze przechodzą...  pewnie się pobeczę (oby nie!) :)
kasia

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
heheheh..ja z piotrkeim bedziemy tańczyć do "Prócz Ciebie nic" Kayah i Kiliański...słowa są też piękne, muzyka cudna..bede płakać na bank!..albo się śmiać..heheehh

słowa dla przypomnienia :

"Świat szybki jak, młody wiatr pędzi co tchu
I nie ma czasu na miłość już.

Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie
Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze
Tylko Twoja dłoń. To stały ląd.

Żyj z całych sił, życie tli się płomieniem tu
Wątłym i łatwo zagasić go.

Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie

Co los chce dać lub zabrac mi.
Dziś oprócz Ciebie wiem, nie mam nic. 2x

Więc blisko bądź i kochaj mnie
Stały ląd. "
 ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
Kurcze coś mi się ta piosenka kojarzy ale nie pamietam melodii- ściągnę w domu i przesłucham :D
kasia

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
I ja się przyłączam do prośby o info na temat sklepu z materiałami do zawieszek, może być na priv.

A co do piosenki to nie musi być moim zdaniem po polsku, musi się Wam podobać i tyle ;)

Offline katrishja

• entuzjasta
Diankusia

To jest sklep typowo papierniczy dla plastyków i tam przede wszystkim masz bardzo duży wybór papieru (wiele rodzai grubości ;) i przeróżniaste kolory a także ciekawe dziurkacze np w kształcie gołąbków i wiele innych). Ja myslę że dobry papier to podstawa eleganckiego zaproszenia czy winietki

Jesli chodzi o wstążki czy różyczki z materiału to proponuje udać się do dobrej pasmanterii :D

A ten sklep to "Skala" przy dawnej Alei Kwiatowej (między lokalem 13MUZ a JAZ CLUB CAFE- w okolicy Zamku Książat Pomorskich)

PS. Po 15 czerwca zacznę robić swoje winietki (projekt już jest - będzie ślicznie :D) i wtedy umieszczę fotki.
kasia

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
a ja to nie na czasie jestem, zupełnie nie wiem co teraz leci w polskim radio  ;D
a sklep skala jest w tym miejscu od dawien dawna, jestem "oburzona"  :nerwus:, że szczecinianki nie znają tego sklepu (i nie jestem z branży) ż a r t o w a ł a m

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Ciesze sie ze nam ja pokazalas :)

Bardzo ladna ta sukieneczka, taka prosta i elegancka ale ja rowniez zdecydowalam bym sie na ta wstege w kolorzez takim jak suknia :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline matrix0007
  • maniak
zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
ja tez zostawiam :-* :-* :-*

i powiem, że nie wiem nic o "skale"..ale zamierzam tam się wybrać  ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
wiśniowa
teraz jestem w pracy (poranna herbatka właśnie w ruchu) ale wczoraj w domku oglądałam twoje zdjęcia ze ślubu - po prostu rewelacja!!! Powiem ci szczerze że mamy bardzo podobny gust:) suknia elegancka, skromna a jednocześnie z klasą, moja też jest lekko marszczona w pasie z prostym dołem- z resztą sama widziałaś. nie wiem jak u ciebie styłu ona wyglądała u mnie tren jest cały haftowany- bossski!  :mdleje:no i ta fryzura!!! boska!!! ja też idę w klasyke- żadnych loków ewentualnie lekkie fale (jeszcze zobaczymy z moją fryzjerką) ale będzie to na pewno "gładka" fryzurka jeśli tak to można określić.  :P Także byłaś "baaardzo w moim stylu" gratuluję dobrego wyboru- świetnie wyglądałaś :ok:

paooolka, arvena, matrix007, alikaj- bardzo Wam dziękuję za opinie, wiadomo że różne są gusta a znimi sie nie dystkutuje ale ja się w tej sukni zakochałam. Poza tym wybierając suknie ważne jest nietylko to czy nam się podoba ale także to JAK W NIEJ WYGLĄDAMY. Ja jestem osobą szczupła z bardzo chudą buźką i jak bym sobie zapodała taką bombonierę ( w sensie suknie księżniczki ;) ) to bym zginęłą wniej więc to musiało być coś bardziej klasycznego....o jejku jak ja się już nie mogę jej doczekać!!!!!!!

PS. Ostatnio byłam u kumpeli w sklepie obuwniczym i w eskpresowym tempie wybrałam butki na wesele( zajęło mi to jakieś 10minut bo mój PM siedział z króliczkiem w samochodzie na dole a był straszny ukrop na dworze) - firma sprawdzona (ryłko) butki mega mega wygodne. Jak przyjadą (są zamówione) dam fotki!
kasia

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
dziękuję bardzo za komplementy  :Uu: cieszę się, że Ci się podobałam... zależało mi właśnie na takim wyglądzie

suknia miała z tyłu haftowany tren ale dla mnie to była zmora i zaraz po wejściu na sale i toaście świadkowa mi go odpięła (jest na rzepy)... w takiej sukni fajnie się chodzi jak się ma dużo miejsca ale jak kłębił się przy mnie tłum to już tak fajnie nie było  ;)

jeśli chodzi i fryzurę to postaram się wrzucić więcej jej fotek jak będę miała... fryzura była bardzo prosta i dużo włosów do niej nie potrzeba... ja mam cienkie biedne włosy do ramion  ::) ... bardzo dobrze się w niej czułam

Offline katrishja

• entuzjasta
No właśnie ja też mam "pióra" (jak ja to nazywam) tyle, że czarne.
Mało ich a do tego są proste jak drut! (wszystkie koleżanki zazdroszczą że nie musze prostowac prostownicą bo takie proste  :P )i do tego mam grzywkę prostą krótką.
Włoski specjalnie  zapuszczam do fryzurki slubnej (już są za ramiona) bo taka fryzura wymaga dłuższych włosów ale zaraz po slubie wracam do mojej ukochanej fryzurki (na Rihannę- krótko i na skos).  ;D
Co do trenu mój jest połaczony normalnie w całość z suknią i będzie podpinany na zaczepki (chyba haftki - tak to się nazywa) jakieś ponoć jeszcze nie wiem to myślę że po ślubie jak goście zaczną się pakować do aut to wtedy szybko świadkowa podepnie  :D więc po podczepieniu jego-  cały piękny haft będzie na wierzchu komponować się z haftem idącym z góry  ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 5 Czerwca 2009, 08:14 wysłana przez katrishja »
kasia

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Ja rowniez nie widze siebie w sukni "ksiezniczkowej", chociaz niektore dziewczyny bardzo ladnie w nich wygladaja :)

Widze ze mamy z tej samej firmy butki  slubne :) Rowniez uwazam ze to sprawdzona firma :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Suknia bardzo ładna. Mam nadzieję, że uda Wam się z tą zaliczką.

Pozdrawiam

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
a propos sukni bo się jeszcze nie wypowiedziałam, to ja bym sobie wzięła tą bordo kokardę jak jest taka możliwość, daje to sukni takiego pazura

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline matrix0007
  • maniak

Offline Green Apple

• forumowicz
podoba mi się ta bordowa szarfa :) jeszcze fajny bukiet i fruuuuu :)

jestem BARDZO  ciekawa twojej wersji

:-* :-* :-* :-* zostawiam

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Kasia wysłałam ci na priva wiadomośc odnosnie gajerka.

buziaki zostawiam i do jutra! :-* :-*

Offline katrishja

• entuzjasta
annulla_p , green apple
Dziękuje za tak miłe opinie:)
wyobraźcie sobie moje drogie, że była taka możliwość zamówienia razem z bordo paskiem ale ja od razu założyłam że lepiej jak będzie cała biała... teraz z perspektywy czasu kiedy wiem że sala będzie przystrojona na bordowo-biało wiem że bukiet będzie z bordowych róż (tak mi się wydaje choć Pani w kwiaciarni powiedziała że jakbym wybrała kolory ecru, zieleń i biel- to jest większy wybór rodzajów kwiatów i tym samym piekniejsze bukiety a tak to będą same róże praktycznie więc żebym przemyslała sprawę co wolę)to może faktycznie mogłam zamówić z tą bordową wstęgą stymże nie widziałam tej wstęgi na żywo suknia którą mierzyłam w salonie była cała ecru. Teraz to niech już zostanie tak jak jest suknia zamówiona 2 miesiące temu poczekamy zobaczymy:)

Agulek
Dziekuję za te ceny. Czyli dobrze przewidywałam właśnie tyle chcemy przeznaczyć co Wy czyli wszystko oki:D
kasia

Offline katrishja

• entuzjasta
Acha! Zapomniałam dodać cosik:)

Otóż po sobotniej wizycie w biurze podróży nasz przyjaciel załatwił nam możliwość rezygnacji z wycieczki nie tracąc zaliczki na koszt innej tańszej jeśli chcemy. tak więc wynalazłam w domu 6 dniowy wyjazd do Paryża- przeanalizowaliśmy na miejscu przeliczyliśmy wysłuchaliśmy rad przyjaciela i postanowiliśmy pozostać przy Turcji :):)
Stwierdziliśmy, że jakoś sobie poradzimy finansow ale moknąć w Paryżu (nie jesteś tam pewien pogody) a leżeć plackiem na plaźy w 5cio gwiazdkowych hotelu na riwierze tureckiej to dwie różne perspektywy i wolimy zdecydowanie tę drugą (tymbardziej patrząc na totalny brak słońca w Polsce to tęsknimy za nim).
Ponadto w sobotę rozwieźliśmy zaproszenia po całej rodzinie mojego PM (moja rodzina jest spoza Szczecina i dostała zaproszenia pocztą) i wszyscy nas bardzo miło przyjęli i częśc już od razu nam potwierdziła przybycie:D To był bardzo miły dzień :)
Jejku jak już się nie mogę doczekać tego ślubu i wesela!!!!!!!!!
kasia

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Super że wycieczka jednak Wam wypali  ;) Choć do Paryża też bym sobie pojechała  ;)

Offline marta86star

• bywalec

Fajnie, że Wam się udało z wycieczką :)