Autor Wątek: "Kiedyś znajde dla nas dom z wielkim oknem na świat..." Kasia i Pawel 18.09.2009  (Przeczytany 53228 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
buraczku

TAK KOCHANA ZAPROSZENIA ROBIŁAM SAMA, TAK SAMO I PROŚBĘ O PIENIĄZKI JAK I ADRESY NA KOPERTY (RODZINA MA INNE ZNAJOMI INNE BO PAPIERU ZABRAKŁO) :)
WYOBRAŻAŁAM JE SOBIE TROCHĘ INACZEJ NO ALE CÓŻ ZBYT PÓŹNO ZNALAZŁAM SUPER SKLEP W SZCZECINIE ALE WYKORZYSTAM GO NA WINIETKI I "ZASADY PANUJĄCE NA WESELU" KTÓRE CHCĘ ROZSTAWIĆ NA STOŁACH :D
POMYSŁÓW JEST DUŻO I JUŻ JE POWOLI REALIZUJĘ.
OCZYWIŚCIE BĘDĘ UMIESZCZAĆ ZDJĘCIA ZA KAŻDYM RAZEM :D

Angulek79
WITAM CIEBIE PRZEOGROMNIASTO SERDECZNIE !!!!!!!!!!!!!!!! MIŁO MI I RÓNIEŻ LICZĘ NA WSPARCIE

PS. W ŚRODĘ Z PRZYJACIÓŁKĄ KTÓRA JEST STYLISTKĄ JEDZIEMY W POSZUKIWANIU SUKIENKI NA POPRAWINY. BO TERAZ PONOĆ NAJWIĘKSZY WYBÓR. CUDOWNIE MIEĆ TAKĄ PRZYJACIÓŁKĘ!!!  OCZYWIŚCIE JAK COSIK ZAKUPIMY LUB ZNAJDĘ JAKIEŚ SKLEPY PEREŁKI TO DAM NAMIARY :D
kasia

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
 ;D ;D ;D cieszę się, że zostałam przyjęta do tak fajnego grona Przyszłych-Lada chwila- Panien Młodych, Żon, Matek i Kochanek (oczywiście tylko dla Swoich Panów)!!
będę czekać na namiary na fajne sklepy..bo w sumie mało znam Sz-n.. a w Galaxy to juz "kiszka-szantła" się zrobiła - NIC nie ma..a to NIC kosztuje tyle, że aż "pilotka się marszczy"  ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
DOKŁADNIE AGULEK MAM NADZIEJE ZE COSIK ZNAJDE CIEKAWEGO W DOBREJ CENIE:D

A CO DO KURSU TAŃCA...
TO WŁAŚNIE MI PANI ODPISAŁA ZE SZKOŁY TAŃCA GRYF W SZCZECINIE ŻE KURS TRWA 6 TYG. SPOTKANIE RAZ W TYG. I ŻE BYSMY SIĘ ZGŁOSILI KONIEC LIPCA POCZĄTEK SIEPRNIA- TAK TEŻ ZROBIMY!!! :D

WIDZĘ ŻE OPINIE SA BARDZO DOBRE WIĘC NIE BĘDĘ DALEJ SZUKAĆ I TAM SIĘ SKIERUJEMY - JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:
kasia

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Ja znam szkołę tańca Astra w Sz-nie..na poczatku znajomości z moim Przyszłym tam sobie chodziliśmy na kursik towarzyskiego..bardzo mile wspominam!! ;D Świetni instruktorzy!!
aha!! my pierwszy taniec tańczymy na tzw. "pingwinka" bo Przyszły nie ma zdolności (mimo kursu) a nie chcę Jego dodatkowo stresować teraz jakimiś lekcjami tańca...W sumie i tak , Jego sama myśl że ma zatańczyć przed tylkoma osobami lekko osłabia..wiec dałam sobie spokój!  ;D

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
mi się bardzo podobają zaproszenia takie inne  :) a gdzie zapiłaś wszystkie materiały, czy na all? a Fredosław przecudny :D

Offline katrishja

• entuzjasta
Dziekuję bardzo!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Jesteście kochane!
Papier który jest w tle kupiłam na allegro są dostępne również inne wzroy i wymiary natomiast papier na którym jest wydrukowany tekst zaproszenia niestety przyszedł beznadziejny i kupiłam w sklepie papierniczym dla plastyków "Skala" w Szczecinie przy Alei Kwiatowej :) bardzo polecam ten sklep z resztą gdyby nie pewna Pani z kolejnego papiernika, który już odwiedzałam tego dnia mi nie powiedziała o tym sklepie to do tej pory pewnie bym żyła w błogiej nieświadomości :) Papier jest bardzo sztywny i śnieżno biały pieknie wyglada na żywo  1 sztuka takiego arkusza A4 kosztuje 1,20zł.i zmieściły mi sie na nim 2 zaproszenia, 2 karteczki z prośbą o pieniążki i jeden adres na kopertę:)jest również olbrzymia gama innych kolorów oraz kalki z przeróżniastymi wzorami :D
« Ostatnia zmiana: 1 Czerwca 2009, 20:39 wysłana przez katrishja »
kasia

Offline matrix0007
  • maniak
a jaki wyszedł koszt jednego zaproszenia i innych rzeczy? Bo chyba się opłacało ;)

Offline Green Apple

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.2009
kochane dziewczyny!

może nie zawsze będą mogła pomóc - ale jestem z branży i po papiery, kartony, kalki...jak w dym :)

ja za 25 arkuszy 220g z tłoczeniem w kremie zapłaciłam 8.oo zł, czyli 0.23zł za arkusz...

piszcie na priva  ;D

Offline matrix0007
  • maniak
to kiedyś się odezwę do Ciebie jabłuszko  ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
Jabłuszko spadłaś mi jak z nieba:) Będę robić winietki i nawet podejmę się zrobienia kartoników na prezenty czy możesz jakoś mi pomóc w sensie może właśnie taniej jakoś papier załatwić?? byłabym dozgonnie wdzięczna!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

PS. aha jedno zaproszenie wyniosło mnie około 2zł. (razem z kopertą)
« Ostatnia zmiana: 2 Czerwca 2009, 08:15 wysłana przez katrishja »
kasia

Offline katrishja

• entuzjasta
KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MY Z MOIM PM NIESTETY MUSIMY ZREZYGNOWAĆ Z NASZEJ PODRÓZY POSLUBNEJ DO TURCJI W ZWIĄZKU Z TYM CHCEMY JĄ ODSPRZEDAĆ OCZYWIŚCIE ZA WPŁACONĄ ZALICZKĘ TYLKO.

WYJAZD JEST NA 1 TYDZIEŃ W SUPER EKSLUZYWNYM HOTELU (BYLI JUŻ TAM NASI ZNAJOMI ) ALL INCLUSIVE OCZYWIŚCIE JEST BARDZO BOGATY- NASZ KOLEGA KTÓRY PRACUJE W BIURZE PODRÓŻY I  SPRZEDAWAŁ NAM TĘ WYCIECZKE WIEDZIAŁ CO NAM PROPONUJE!!

ZALICZKA WYNIOSŁA 1500ZŁ. ZAŚ CAŁY WYJAZD 5000ZŁ. JEST GWARANCJA STAŁEJ CENY I PRZY TYM MOŻLIWOŚĆ PRZEDŁUŻENIA POBYTU DO 2 TYGODNI (BEZ UTRATY TEJ GRWARACNJI) TERMIN WYJAZDU Z GOLENIOWA 23 WRZESIEŃ 2009 .
MOŻE KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY. JESLI TAK TO DO 7 CZERWCA PROSIMY O KONTAKT :)
kasia

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Turcja - bardzo fajny kraj. Znajoma była i bardzo sobie chwaliła...A jeśli można zapytać - dlaczego rezygnujecie?

Offline katrishja

• entuzjasta
Niestety można by powiedzieć że kryzys odbił się u nas dużym echem... :( :( :( :( :'( :'( :'( i oprócz wesela mamy również dodatkowy nieprzeiwdziany duzy wydatek w wakacje i po prostu nie stać nas na to z wielkim żalem musiym zrezygnować..... w zamian za to jedziemy na tydzień do krakowa:)
Kiedy rezerwowaliśmy wycieczkę w styczniu nie sądziliśmy że do maja tak się wszystko zmieni :(
kasia

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Aha!! z jednej strony - na pewno szkoda Turcji...ale Kraków jest przepiękny i szalenie romantyczny! więc spokojnie - jak dla mnie - na podróż poślubną jak najbardziej!:))) Sama choruję żeby tam pojechać, bo juz prawie 3 lata jak tam nie byłam!!

My z Przyszłym też się zastanawiamy jak to bedzie z podrózą - my chcemy jechać do Egiptu lub na Krete..ale wiadomo...kasa! Zobaczymy czy damy rade finansowo. I też po ślubie jedziemy w Polskę - może nie daleko bo do Międzyzdroji. Moje szefostwo maja tam mieszkanie..i w ramach częsci prezentu od nich jedziemy tam na tydzień!! :))

Offline katrishja

• entuzjasta
Szkoda bo ja generalnie tylko 2-3 razy byłam za granicą ale trudno jakby udało nam się ją komuś "oddać" to byłabym szczęsliwa bo byśmy tak potrzebne nam pieniązki odzyskali a jesli chodzi o kraków to ja tam byłam z jakieś 15 lat temu i nic już nie pamiętam :) więc jestem bardzo szcęśliwa że tam pojedziemy znalazłam już nawet piekne mieszkanko koło starówki i pod koniec czerwca potwierdzimy rezerwacje:)
kasia

Offline buraczek
  • Chuck Norris
szkoda, że nie możecie wyjechać do Turcji  :( trzymam kciuki, żeby udało się odsprzedać wyjazd!!!  :-*

Offline matrix0007
  • maniak
żeby udało Wam się odsprzedać wycieczkę

Offline katrishja

• entuzjasta
Jesli nie uda nam się odsprzedać do 16 czerwca to tego dnia się zgłosimy do biura i mamy pewność, że odzyskamy 500zł. wtedy pozostałe 1000zł. nam pzrepadnie no trudno.... ale nie mamy wyjścia :(
kasia

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
To ogłaszaj się we wszystkich postach itp!! Na pewno bedzie ktos zainteresowany...Bede 3mać kciuki!

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Zaproszenia bardzo ladne, czeklam teraz na winietki :)

Sklep Skala rowniez polecam, stamtad mam "materialy" na zawieszki i inietki :)

Szkoda ze tak wyszlo z ta podroza, ale przeciez nie wazne gdzie a wazne z kim :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline Green Apple

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.2009
kochana! napisz, jaki papier potrzebujesz - pomogę, jak mogę :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
bardzo fajne te zaproszenia zrobiłaś :) na pewno goście docenią to że robiłaś je sama :)

chyba Wasza fotka się załapała na zdjęciach  ;) bardzo ładna z Was para a synuś słodki.... jak przytulanka :)

współczuję sytuacji z wycieczką... mam nadzieję, że uda Wam się ją odsprzedać... póki co ogłaszaj się gdzie się da  :) trzymam kciuki żeby się udało

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mam nadzieje ze moge sie dolaczyc? :)
a gdzie Wasza fotka? a co z suknia ? ;)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
a zapomnialam... Fredzio slodki :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
ja się muszę dołączyć do Ciebie katrishja  :hello:
wszystko przeczytałam i jak u Ciebie się tyle dzieje to ja już wiem teraz czemu u mnie jesteś tylko czasami  :hmmm:  ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline katrishja

• entuzjasta
UWAGA UWAGA !!!!!!

UMIESZCZAM ZDJĘCIA MODELKI W MOJEJ SUKNI SLUBNEJ KTÓRA DOTRZE DO MNIE ZA 6 TYGODNI :D
JEST TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE, GDYŻ NIE MIAŁAM ZAMIARU JEJ POKAZYWAĆ ALE STWIERDZIŁAM, ŻE MIŁO MI BĘDZIE SIĘ Z WAMI NIĄ PODZIELIĆ.
UWAGI CO DO SUKNI TO SA TAKIE ŻE:
1. TA SUKNIA JEST ZDECYDOWANIE ZA DUŻA NA TĄ PANIĄ (WIDAĆ TO NA GORSECIE KTÓRY NIE LEŻY ZBYT ŁADNIE)
2. WSTĘGA U MNIE NIE JEST CZERWONA LECZ BIAŁA
3. MOJA SUKNIA JEST SNIEŻNO-BIAŁA (NA ZDJĘCIU CHYBA ECRU)

:)
TO CO MNIE W NIEJ URZEKŁO TO PIĘKNY GORSET!!!!!!!!!!! I PROSTY KLESYCZNY DÓŁ- NIE ZNOSZĘ FALBAN!! :)
« Ostatnia zmiana: 3 Czerwca 2009, 09:23 wysłana przez katrishja »
kasia

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
piękna suknia  :o baaardzo w moim stylu... śłiczna

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hmmm sliczna :) elegancka i kobieca :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Piękna suknia. Klasyczna i elegancka!! :D

a jak tam Kasiula odsprzedaż wycieczki? cos sie ruszyło??

Offline katrishja

• entuzjasta
Dziekuje kochane!! O dziwo za pierwszym razem jak ją mierzyłam nie zrobiła na mnie oszałamiającego wrażenia (a ponoć od razu się to wie ale byłam wtedy sama i zmeczona po 8 h pracy i do tego mierzyłam ją na wariata bo panie już powoli zamykały salon) wręcz z rezygnacją na koniec z powrotem wracałam do CMS. A wróciłam tam z mamą .... wtedy to oszalałam aż dostałam wypieków na koniec przytargałam świadkową i ona też powiedziała tak to TA!!!  spośród chyba 20stu jakie mierzyłam 90% była do kitu a niby takie hity...hmm.... ale udało się w końcu wybrać!!!  już nie mogę się doczekać aż przyjedzie do mnie...niestety 3,5 miesiąca czekania bo ręcznie robiona w Szwajcarii czy gdzieś tam...
Agula niestety co do wycieczki narazie bez zmian dałam wczoraj też ogłoszenie na infoludku i zobaczymy ale my już się pogodziliśmy z utratą tego tysiąca bo to cud jak znjadzie się ktos chętny choć szczerze okazja jest super.. jest jeszcze kilka dni więc nie tracę nadziei :):):)
kasia