Autor Wątek: "Kiedyś znajde dla nas dom z wielkim oknem na świat..." Kasia i Pawel 18.09.2009  (Przeczytany 53355 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carollaa

• Chuck Norris
Kasiu, już nie mogę się doczekać zdjęć bizuterii. Buty growiakar są w wielu salonach, więc dobrze poszukaj, bo może zjadziesz i swój numer :)
Buzka dla Ciebie!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
wiem ze jest ogromna roznica w kasie miedzie salonem a netem :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
Kasiu pokaz Nam fotki biżuterii :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Zdjęcia fotek  próbnej fryz, wódki wstępnie już oklejanej i bizuterii umieszczę w okolicach weekendu jak porobię fotki!!!
OBIECUJĘ!! :-* :-*
kasia

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Kasiula...a opisz bizu, co? jak wyglada, kolor itp.. ;D
..a buciki przewaznie lepiej sie opłaca kupić przez neta.

Offline katrishja

• entuzjasta
Bizuteria nie jest taką "standardową " czyli srebrne (albo z colibry) naszyjniki z kamieniami  podłużne plus takie same jak wisiorek kolczyki  czy tzw. wachlarze leżące na szyi cos podobne do kolii  (hi hi staram się opisac co mam na myśli :P). Nie wiem czy czaicie dziewczęta o co mi chodzi  :)
Moja biżuteria jest tej samej firmy co suknia i ma taki sam wzór co na gorsecie:)
A są to kwiatuszki plecione z koralików białych i przezroczystych różnego rodzaju kształtów razem z kamieniami chyba svarowskiego. I są też kwiatuszki tylko z kamieni porobione no bajka:) Kolczyki to też kwatuszki plecione z kamieniemw środku także są dośc spore i z nich "dynda" taki jeden podłużny koralik w dół  zakończony innym małym koralikiem ::)
Całość jest na srebrnym cienkim łańcuszku :D
kasia

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
zaciekawilas mnie
moze na necie gdzies jest?

całkiem nowa JA

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Anulla dobra uwaga :) hehehe, szczerze to ja swoich butów ślubnych nie noszę :) miałam je 2 razy na sobie a teraz leżą, najchętniej bym je sprzedała za niewielką kwotę, ale rzadko kiedy ktoś chce kupić używane buty. Ale - są takie osoby co chodzą normalnie w tych butach po ślubie :)

Czekam na fotki biżu i fryzurki :)

Morgan
  • Gość
Patrycja dokładnie :) I ja myśle, że wszystko zalezy indywidualnie od osoby :)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Kasia...czekam na zdjęcie biżu..bo po opisie twierdzę, że musi być prześliczna..ale koniecznie muszę zobaczyć na własne oczy - tym bardziej, ze ja jak sroczka..jak się błyszczy...to ja uwielbiam!! ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
Wbrew opisowi bizuteria ogólnie jest bardzo delikatna- mam dość mocno wysadzany kamieniami i koralikami gorset (niestety nie widac tego na fotkach sukni ) do tego będę miała raczej mocny makijaż (marzy mi się kreska eyelinerem w stylu Marilyn Monroe długa i figlarrna w stylu kociego oka- acha uwielbiam to ale zobaczymy co powie moja Dorotka ::) ) więc postanowilam zbastować w stosunku do biżuterii  ;D
Niestety na necie nigdzie jje nie mogłam znaleść  :-[
kasia

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Spokojnie!! poczeeekamy!! ;D
.."kocie oka" też lubię!! jak zrobi je sie delikatną kreska to nie bedzie taki baardzo mocny, ale elegancki i klasyczny!! ;D

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
czekamy na zdjęcia biżu  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajny pomysł na makijaż... ja sobie robię takie oko na co dzień... Kocur je uwielbia ( w końcu to "kocie oko"  ;))

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Na forum jedna dziewczyna Lemmy miała makijaż, fryzurę no sukienkę stylizowaną na nie całkiem to o czym mówisz, ale takie nie wiem czy to lata 20 czy 30... No tak pi razy drzwi. Nie wiem czy jeszcze jest jej relacja ze ślubu, ale bardzo fajnie wyglądała i też miała kreskę chyba na oku :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
piękna miała tą suknię.. z tego co pamiętam to chyba to był jej projekt :)

Offline katrishja

• entuzjasta
Cześć dziewczęta!

Dzisiaj mam humor niczym z filmu grozy!

Sama nie wiem czego chcę nikt nie potrafi mi doradzić...
a jak uslyszałam tekst od kumpeli że "jej zdaniem to welon tylko oszpeca" to padłam już z nóg  :mdleje:

Wszyscy tylko potrafią krytykować a nikt nie potrafi doradzić.... :/

fryzura próbna trwała wczoraj 2,5 godziny... fryzjerka no niby się starała ale to jej wsuwek zabrakło to pani była umówiona na 19sta (ja byłam od 17stej) i fryzjerka musiała się spieszyć...grr!! a ja jasno jej mówiłam wcześniej że CHCE JESZCZE ŚCIĄĆ GRZYWKĘ niestety byłam bez szans ... nie tak się traktuje klientkę która przychodzi od 5lat!!!

Na początku fryz mi się "podobał" ale dotarłam do domu i zaczęłam analizować z mamą a później dotarły jeszcze siostry....

Narazie nie mam zdjęc bo siotra ma wrzucić na swojego kompa i wysłać na maila....dalej czekam aż to zrobi...  :czeka: :czeka: :czeka:

Pokarze wam kilka fotek jak tylko przyjdą!

Ale moje wnioski są nastepujące:

1. Loczki powinny być większe (było ich sporo małych)
2. Trza zapuścić "boki" grzywki żeby takie pejsiki z boku proste szły bo inaczej z boku będzie łyso
3. Cały czas byłam nastawiona na kwiat we włosach ale ponoć lepiej będzie z jakimiś kokówkami z kryształkami- w każdym bądź razie musze czegoś innego poszukać...
4. Miałam dotrwać we fryzurze do dnia dzisiejszego ale stwierdziłam, że nie będę się męczyć.... 15 minut wczoraj wyciagałam 60 wsuwek.

generalnie fryzura była zwyczajna anie wybitnie brzydka ani wybitnie piekna - żadnych własnych pomysłów ipani fryzjerka nie miała i nie powaliła mnie na kolana...

Zastanawiam się teraz dziewczęta czy iść do tej drugiej fryzjerki za tydzień co jestem zapisana i zrobic już coś zupełnie innego - nie sugerując nic pani fryzjerce!Niech sama pomyśli :)
Czy iść za miesiąc (w dniu panieńskiego) do tej samej co wczoraj z zamiarem zrobienia tej fryz już w innej wersji ???
Co myślicie?
kasia

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
2 i pół godziny to bardzo długo...ja bym poszła do innej i próbowała coś nowego bez sugestii, tylko właśnie ja mam doczynienia z fryzjerką, która ma bardzo bogata fantazję, jeśli chodzi o obcięcie, spinanie, loczkowanie itd :) Ale zawsze możesz spróbować :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
jako osoba, która miała trzy próby fryzury ślubnej radziłabym Ci spróbować u kogoś innego tym bardziej, że z podejścia fryzjerki do Ciebie nie byłaś zadowolona  ::)

pokaż fryzjerce fotkę sukni i Twoją wizję siebie w tym dniu oraz powiedz co Ci się podoba a co nie... na pewno coś fajnego wymyśli a jak nie to szukaj dalej bo to ważne, żeby w dniu swojego ślubu czuć się pięknie i być zadowolonym ze swojego wyglądu  :)

co do welonu to się zgadzam, że welon oszpeca jeżeli jest źle dobrany do Młodej i sukni... wtedy może zepsuć cały efekt  ;) na szczęście jest mnóstwo welonów do wyboru i jest w czym wybierać  :)

Offline katrishja

• entuzjasta
Narazie tylko mam tę fotkę.
Nic za bardzo nie widać a róża to wiem że za duża ale to tylko atrapa róży  :Di chyba rezygnujemy w ogóle z dodatków styłu głowy
Ja mam wrażenei bałaganu na głowie...

Najśmieszniejsze jest to że wiem że coś jest nie tak z moją grzywką a fryzjerka nic mi nie doradziła.
Dziś byłam na kilkuminotwej u innej i ta od razu mi powiedziała : GRZYWKA ZA CIĘZKA TRZA CZĘŚĆ ZABRAĆ NA BOK.
I to mi się spdobało od razu miała na mnie spojrzenie.
« Ostatnia zmiana: 17 Lipca 2009, 17:04 wysłana przez katrishja »
kasia

Morgan
  • Gość
mnie sie tam taka fryzurka podoba :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Tył fajniutki, szkoda że nie widać przodu :P to jest zrobiona fryzurka na podstawie tej, którą wklejałaś w moim wątku?

Offline pamela

• Chuck Norris
mmmm to co widze mi siepodoba.  :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
mi też się podoba ale ja miałam taki "bałagan" na głowie ale wsuwek tylko 24, a to co mówi wiśniowa to święta racja co do fryzury i do welonu dobrze kobieta prawi wódki jej dać  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline katrishja

• entuzjasta
Przód to tragedia!
Grzywki nie zdąrzyłyśmy zrobić i leży oklapnięta- lekko tylko szczotką ją podtapirowaliśmy.
Jak pokarzę wam zdjęcia z boku to zobaczycie że ta Grzywa to masakra ale już wiem co z nią zrobię na szczęście.
Teraz tylko mam dylemat do jakiego fryzjera iść....
Wypowiadałam się na jednym z forum, że dziś byłam na kilkuminutowej konsultacji u innej fryzjerki- babeczka spojrzała na mnie i zaraz mi mówi to tak to tak i to ona mi poradziła co można zrobić z grzywką... zapytała o wzrost PM i jej podałam kolor sukni.
Ponoć jest bardzo wychwalana w Szczecinie( moja siostra brała ślub 10 lat temu jakoś  i też u niej była jak weszła do domu to kopara nam opadła!!! TAK SLICZNIE WYGLĄDAŁA! ta pani robi makijaż i fryzurkę od  razu). Muszę to przemyśleć nie stać mnie na 3 fryzury próbne  ;D
kasia

Offline katrishja

• entuzjasta
Madziula
tak to ta fryzurka co wkleiłam u Ciebie :)
kasia

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
to może idź do tej poleconej od siostry, bo już sprawdzona fryzjerka  :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
A mi sie ta fryzurka bardzo podoba :) ten kwiat dodaje elegancji i kobiecości moim zdaniem, a ta koleżanka od welonu to jakaś dziwna, teraz tyle jest ich do wyboru że można pięknie dopasować :)

A jak zamierzasz dopiąć welon w takiej fryzurze? Od dołu czy od góry?

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
tyl swietny, mi tez sie podoba

całkiem nowa JA

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Podzielam zdanie dziewczyn, że ta fryzurka ze zdjęcia jest bardzo fajna. Ale jeśli Ty Kasia nie czujesz sie w niej dobrze i w ogóle ci nie "lezy" to może idz do tej Fryzjerki od siostry.
Ja nie byłam na ANI JEDNEJ PRÓBNEJ FRYZURZE!!  ;D tak samo z makijazem..poprostu szłam na "żywioł".. ;D ..wiec mozna i tak..heheh

..i też sie pytam, gdzie chcesz umieścić welon??