Kasiula..z małym opóźnieniem..ale już jestem i pisze.
co do kolorów. Wg mnie nie powiennaś dodawać innych kolory do bieli i bordo. Dekoracja w dwóch kolorach dowodzi o tym, że ślub i wesele jest ELEGANCKIE!! Dlatego tez ja tego się trzymałam i nie dość, że miałam cały komplet (zaproszenia, winietki, zawieszki, księga gości) w tym samym kolorze to jeszcze wszystkie kwiaty (sala i tort) miałam takie same jak w bukiecie.Kolory miałam ecri i pomarańcz. I nie łamałam już innymi kolorami. Dlatego twierdze, że winietki też powinnaś mieć biało-bordowe (tak miała moja koleżanka, włącznie z bordo konfetti na stole i NIC się nie zlewało itp!)
Bukiet podoba mi sie pierwszy, bo drugi - mimo, ze jest tez bardzo ładny..to jednak kojarzy mi sie z zimą (chyba przez te czerwone owoce ostrokrzewiu - jeśli sie nie mylę..).
Zdjęcia z wypadu jak najbardziej wskazane!!

Aha..i chyba troszke cię zasmucę bo...obrączki z Apartu - jesli masz gładkie i błyszczące - bardzo sie rysują!!Nasze po miesiącu noszenia wyglądaja jakby były po roku noszenia...Koleżanki mężatki mnie pocieszja, że ich tez sa porysowane (bo w koncu nosisz non stop) i żebym tak sie nie przejmowała..I od razu tłumacze, że nie pracuję fizycznie - zwykłe prace domowe. A najbardziej sie porysowały...jak byliśmy w Międzyzdrojach..od PIACHU!! Ale mam nadzieje Kasia, że nie przejmiesz się tym mocno! Chciałam Cię tylko poinformować...i może dzięki temu nie będziesz tak zaskoczona jak ja!!

Jestem ciekawa sukni..tzn..ciebie w niej!!