Autor Wątek: "Kiedyś znajde dla nas dom z wielkim oknem na świat..." Kasia i Pawel 18.09.2009  (Przeczytany 53256 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
pracowity tydzień, za to leniwy weeken - tak trzymaj ;) kiedyś trzeba odpoczywać.

odliczam

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
kurde kasia ale ty masz pomysly, mi by do glowy nie przyszlo, zeby wodke chowac do lodowki z naklejka, zeby sprawdzic czy wytrzyma  ;D
milego wypoczynku  :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline carollaa

• Chuck Norris
Ale miałaś intensywny tydzień, a właściwie jego końcówkę. Ale wiesz, chyb a  bym nie wpadła na tę wódkę w lodówce. My mamy zawieszki (do zobaczenia w moim odliczanku), ale podziwiam Twoje wersje :)

Buzka!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
pracowity tydzień
ale za to efekty widać  ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
No faktycznie się napracowałaś :)

Kaca nie zazdroszczę, ale ja o ile dobrze pamiętam nigdy nie miałam go, więc nie wiem jak to do konca jest  ;D

Połyskujący papier będzie super :) Napewno ślicznie będzie wyglądał :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Witam serdecznie w nowym tygodniu!!

Wczoraj nie miałam czasu wejśc bo troszku pracy było no i robiłam naszą gazetkę weselną i juz jest gotowa do wydruku- nie mam corella więc zrobiłam ją w Wordzie i wyszło super :)

Ponadto muszę dziś jechać z reklamacją koszulki dla świadka bo ją wczoraj odebrałam 5 minut przed zamknięciem i w domu jak sprawdziłam to co się okazało, że BRAKUJE JEDNEJ LITERKI W JEDNYM Z WYRAZÓW!! no żesz w morde jeża ! :D
mam nadzieje, że nie będą mi tu robić kłopotów z wymianą w końcu to ich błąd.

Ponadto nieźle nastałam się w kolejce aby złożyć wniosek o paszport :czeka: :czeka:
... raptem ponad godzine! no ale wniosek złożony paszport będzie już na pułeczce za miesiąc i mogę być spokojna, że do Turcji na pewno wylecę hi hi
Jeszcze mojego PM trza pogonić ale luz  :cool: powiedziałam mu że jak nie zdąrzy to jego strata wezmę kogoś innego hahaha więc chyba ma motywację żeby pójść na czas.
Dziś jadę po wazony jeszcze - mam nadzieje, że tu z grawerem będzie wszystko oki!!!

kasia

Morgan
  • Gość
Kasiu czy Ty już będziesz miała ten nowy paszport? z odciskami czy jakos tak?:))

Offline katrishja

• entuzjasta
Tak tak kochana.
Pobieraja odciski palców - wskazujący z lewej ręki i wskazujący z prawej ręki  :)
kasia

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Takie kolejki? I są odciski? Nawet nie wiedziałam, że zmianiają  :o a ja robiłam teraz w marcu i jeszcze mam bez odcisków. Lipa, a ceny tych są takie same czy droższe? Bo z czasem trzeba będzie zmienić, choć jak narazie myslę, że nigdzie nie wyjdziemy już :)

Offline katrishja

• entuzjasta
Pati tak w ogóle to byłam przed chwilą na twoim wątku no i standardowo nie widze w pracy fotek brzuszka ale nadrobię w domu na pewno slicznie wyglądasz!!! i... uważaj dziecko drogie na głowę!!!!  :P

Co do paszportu to ja mam nieważny więc zapłaciłam 140zł za wyrobienie.
Jeśli ktoś chce nowy paszport w momencie gdy stary jeszcze nie stracił wazności to za wyrobienie nowego placi 14 zł. od roku x ilość lat wazności.
kasia

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
dobrze wiedzieć :) ja też niedawno wyrabiałam ale chyba na razie dam sobie spokój z paszportem ;)
pokażesz nam gazetkę?

Morgan
  • Gość
ja wyrobiłam po slubie w październiku :D więc mój nawet roku nie ma :D:D:D także hohoho minie zanim znow zmienie ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
No to w domku zobaczysz, że wyglądam jak kluseczka  ;D ;D ;D A głowę to już teraz będę uważać :) hehehe

No to widzę, że ceny nic się nie zmieniły, to dobrze, ale jak ten mam ważny to jeszcze przekimam się z nim te 10 lat :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..ja właśnie też jestem w trakcie wymiany dokumentów...jak ja tego nie cierpię!! tego stania w kolejkach, opłat skarbowych "za wszystko i za nic"...bleeee!!
..jestem ciekawa tej gazetki, pokażesz?  ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
Oki pokarze :) choć trochę sie wstydzę, że mnie wysmiejecie  ::) ale niech będzie
Oto nasz gazetka (mam nadzieję że jest widoczna bo była robiona w Wordzie i kopiowana do Painta) a i tak widzę, że pare szczegółów się nie skopiowało
pierwsza fotka to strona tytułowa i ostatnia czwarta
druga fotka to strony środkwoe numer 2 i 3

PS. CHCIALAM PODKRESLIĆ, ŻE KILKA POMYSŁÓW NA TEJ GAZETCE WZIĘŁAM OD JEDNEJ Z FORUMOWICZEK!!!
kasia

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Nie wyśmiejecie bo jest na prawdę super :ok:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Kasia!! suuuuuuuuuuuuuuuper-extra!!! ;D
bardzo mi sie podoba!! świetny pomysł!! żałuję, że wczesniej nie widziałam, to może tez bym cos takiego zrobiła!!
...gratuluję pomysłu!!
jak dla mnie bomba!! ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
A tak właściwie to o co chodzi z tą gazetką? Tzn kiedy ja będziecie dawać gościom?

Morgan
  • Gość
Kasia nie ma sie z czego smiac ;)
Widzialam wlasnie taka gazetke u jednej z forumek i mowila ze bardzo szybko schodzila i wszyscy byli nia zachwyceni :)
Pomysl super

Offline katrishja

• entuzjasta
Dziękuję wam serdecznie!!! Ufff na szczęscie lipy se nie zrobiłam  ::) jestem ciekawa czy widzicie tekst bo ja jak klikam na fotke to nie widać za bardzo gdyż za mała czcionka  :-\
Ale jakbym dała większe to by mi się nie zmieściło no chyba że prześlę pojedynczo to wtedy tak to dajcie mi znać to tak zrobie jeśli chciecie poczytać co tam naskrobałam  :)

Co do gazetki to robiłam ją w jeden dzień- wczoraj na chwilę wcieliłam się w reportera hihi  :)

A co do pytania Pati... hmmm no własnie nie wiem czy ją położyć gdzieś z boku na stołach np. na dwóch końcach stołów po kilka i w środku czy jak ... sama nie wiem. Raczej jej bym nie chciała rozdawać. Z resztą na około 130 iosób planowałabym tak 70 sztuk tej gazetki- mniej więcej jedna na parę wolę żeby się wszystkie rozeszły niż jakby miały zostać :D
kasia

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ekstra wyszła... super ten pomysł, żeby goście pisali do Was jeżeli chcą film z wesela :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
fajna gazetka, ale tekstu nie widzę :-\

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ha ja mam duży monitor (22 cali) i widzę wszystko  :P

Offline katrishja

• entuzjasta
Witam wszystkich!!!
Wczoraj odebrałam wazony z graweru- inicjały i data ślubu super ale dwa serca przeplatane, które są nad inicjalami i datą robione (w końcu ręcznie ) nie są idealne ( a ja niestety idealistka) i gdybym wiedziała że tak będą wyglądać to bym nie robiła ich no ale już są więc nic na to nie poradzę.... mam nadzieję, że rodzice tych neidociągnięć po prostu nie zauważą i będzie oki!
Ponadto wczoraj o 18stej jechalam po mojego PM i postanowiłam wykorzystać moment i szybko podjechać do salonu z garniturami. Zajechaliśmy do niko na Krzywosutego i powiem wam, że... kupiliśmy garnitur!!!!!!
Pierwszy mierzony, pierwszy trafiony od razu wpadl nam w oko i okazało się, że na manekinie wisi ostatni ten rozmiar z tego modelu (ponoć mój PM ma najbardziej popularną rozmiarówkę). Wplaciliśmy zaliczkę- kompletnie się nie przygotowaliśmy na zakupy w końcu to był totalny spontan i dziś jedziemy go odebrac.
Co prawda zostały jeszcze do kupienia koszula, kamizelka i musznik, spinki itp itd ale najważniejsze już mamy. Tak naprawdę gdyby nie ten to nic byśmy nie kupili bo nic innego nam sie nie podobało a jak już się podobało to mialo dopiero by być za 3 miesiące i czekałaby nas przeprawa przez dalsze salony czego nei znosimy!!!

Dla tych, którzy nie widzą tekstu z gazetki umieszczam w nieco większym formacie najpierw strony 1 i 4 a w następnym poście strony 2 i 3 bo razem się nie zmieszczą!
Acha no i dziękuję za komplementy!

I mam jeszcze prośbę otóż najprawdopodobnie moje buciki z Ryłko nie przyjdą  :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :beczy: :boks:
gdyż są problemy z fabryką (zamawiałam 1,5 miesiąca temu !! grr!!!) i moja kumpela ściągnie mi z innego sklepu ale o rozmiar większe mówi mi że pokombinujemy z wkladkami a jak się nie uda to trudno- będe musiala wybrać inne...
Jest jednak jeszcze jedno inne rozwiązanie otóż dokładnie idealny dla mnie numer i dokładnie te seamu buciki ale w lekkim odcieniu capuccino (nie ecru!!!!!!) leżą i w razie czego czekają tylko jest pytanie czy do całej śnieżnobiałej sukni mogę wziąśc takie buty- no niby nie, bynajmniej tak twierdzi pani z CMS ale chciałam zapytać Was!
Czy to naprawdę będzie takie widoczne?!?!?
Co o tym myślicie??

kasia

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
ja bym nie brała pod uwage tych butów capuccino
niby mały drobiazg ale w niektórych momentach widać buty i pasowałoby, żeby były zgane z całością

a jeśli chodzi o gazetkę - ja miałam u siebie robione śpiewniki i stały w koszu na naszym stole - ludzie podchodzili i brali sobie  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja mysle podobnie jak Vonka, lepiej zeby byly w podobnym odcieniu
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
dziewczyny maja racje  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja też myślę, że różnicę w kolorach będzie widać... ja miałam ton ciemniejsze buty od sukni i rzucało się to w oczy (przynajmniej ja to widzę na fotkach czy filmie) a buciki Panny Młodej naprawdę widać (chociaż początkowo wydawało mi się, że to mało istotny szczegół stroju PM który ma być po prostu wygodny  ::))

Offline katrishja

• entuzjasta
W takim razie jestem załamana  :beczy: :beczy:
Teraz będę musiała łazić za butami a nawet nie wiem gdzie!
Uparłam się na ten model (z czubkiem sprzodu i i piętą zapinane na paseczek nad kostką). I pewnie nigdzie takich nie znajde  :beczy: :beczy:

Może któraś z Was mi poradzi gdzie mam szukać?
Do jakich sklepów się w szczecinie udać?

Mam fatalny dzień zaczynam odnosić wrażenie że z niczym nie zdąrzę w ogóle zastanwiam się dlaczego nie kupilam bizuterii skoro była ona w dniu kiedy zamawiałam suknie... no debil! jadę dzisiaj do salonuślubnego  po pracy zobaczyć czy jest u nich na stanie to ją od razu kupię a mam dziwne przeczucie że juz jej nie będzie i do tego jeszcze nie będę mogła jej dostać!

W ogóle nauki nie skończone- czekamy do sierpnia aż proboszcz wróci poradnictwo nawet nie zaczęte... jakaś masakra.
Ten czas leci ZA SZYBKO! A ja zaczynam już się tym denerwować.... fatalny dzień...

Jutro mam próbną fryz nr 1 a za tydzień idę do innego fryzjera- która będzie lepsza tę wybiorę.

Dzisiaj jakieś ADHD mam w pracy :mdleje:
« Ostatnia zmiana: 15 Lipca 2009, 09:14 wysłana przez katrishja »
kasia